Островът на любовта - bTV Plus

• 14 983
  • 325
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Келси е готина от новите, но за мен Кира си остава ненадмината. Много красива и сладка жена. Каш е голям балък.

Можеха да спасят цяла двойка ако искаха. Трябваше да изберат един мъж и една жена да останат без значение дали ще са от една двойка или от две.
Ямен имаше 'мач' с Кристен, то беше видно. Ама решиха да оставят Карото да продължи да подскача насам-натам.

# 31
Като непрекъснато вкарват нови хора, не знам кога ще намалее бройката и кога ще останат двойки финалисти...

Малко идва в повечко с тия голи тела нонстоп, реално не ги дават облечени нито веднъж. Мъжете вечно голи до кръста, как пък веднъж някой не сложи риза или ти-шърт.. Явно е изискване, ама е too much.

Eпизод 11

# 32
  • Варна
Келси е готина от новите, но за мен Кира си остава ненадмината. Много красива и сладка жена. Каш е голям балък.

Можеха да спасят цяла двойка ако искаха. Трябваше да изберат един мъж и една жена да останат без значение дали ще са от една двойка или от две.
Ямен имаше 'мач' с Кристен, то беше видно. Ама решиха да оставят Карото да продължи да подскача насам-натам.

Видно друг път. Ямен си хареса друга, а и е нормално да изгонят по-новите. Със старите са изградили приятелството.

# 33
Силно се съмнявам някой реално да е харесал някого. Просто... им е приятно заедно, чисто визуално се харесват, чисто физически. Снимат ги камери... а и гледат да останат по-дълго в предаването. Прави впечатление, как нито един път в превода не се чу думата "Match", както в нашето "Диви и красиви", дето във всяко изречение "матч" по няколко пъти. Тук си го превеждат "пасваме си", "подхождаме си", "засега си имам половинка в предаването", не казват "имам матч".

Епизод 12

# 34
  • European Union
Не знам преводът колко е добър, но мен ме дразни. Мързелива съм и няма да си потърся предаването без дублаж, така че се дразня тихичко. Много смешно ми беше как Елизабет ходи на "лов за боклуци" - както некадърно бяха превели Scavenger Hunt.

# 35
В реалния живот Каро вече е омъжена и има малко бебе, а Кира е бисексуална. Елизабет също си има годеник

# 36
Е да, като гледаме сезон от 2019, а сега сме 2025 е вече нормално да има развитие в личния живот на всеки един от участниците. На мен Каро ми неприятна.

Епизод 13

Васил Бинев прекалява с лигавщините: "Предииииии в Островът на любовтааааа"... и натъртва на определени думи и срички, толкова престорено и неестествено, нормален човек не може да говори така. Кому са нужни тези интонации? Изперква и той вече.
Е, тук май няма никаква сензация. То май всички жени са.

# 37
  • София
Аз за Кира, че е бисексуална знам още от епизод 1, тя самат си го каза във визитката.
Зак и Елизабет нещо ми фалшивеят, но все още са леко на плюса.
Имам си нова любима двойка. Каубоя Уестън и пищната и сладка блондинка Келси.

# 38
  • European Union
На мен пък Келси ми е доста...тъповата.

diziler май не е от 2019 сезонът. Нали Уинстън каза, че се е изложил в Биг Брадър 2020.

# 39
  • София
Двамата са като излезли от филм на Шеридан, за това ме кефят.
Уестън е много як и мисля, че е доста искрен, а и момчето е строител, способен, готин, купонджия без да прекалява.

# 40
На мен пък Келси ми е доста...тъповата.

diziler май не е от 2019 сезонът. Нали Уинстън каза, че се е изложил в Биг Брадър 2020.
Биг Брадър 20-ти сезон, не 2020 година Simple Smile От 2019 е този LI.

# 41
  • Варна
И аз не харесвам Келси, но пък Ерик ме впечатли. 😀

# 42
На финалните надписи пише 2019 г.

Какво им пречи това предаване да го дават и по телевизията? 5-6 канала има БТВ, толкова ли не може да се намери време за  24 епизода на Love Island? По БТВ Стори примерно? Ако ще и по основното БТВ, от 21.15, вместо да повтарят "Колко ми даваш" (как може да повтарят едно и също предаване в един и същ пояс, тоест аудиторията е една и съща...).  Тамън за януари и началото на февруари, преди да започне пролетният сезон, щяха да поберат този сезон. Щяха да го гледат мн. хора. Сега в пиков час пускат повторение на нещо, което е давано преди 2 месеца!
На обед, вместо да дават за 16-и път Комиците, може да пуснат това предаване от 12.45.

# 43
Исках да публикувам този линк още сутринта, но... тъй като не може два поредни поста в рамките на денонощие, а пък никой не пише...

Eпизод 14

Последните 10 минути бяха баш като в "Един за друг", гласуват за отпадане на двойка... и ред сълзи, ред сополи. Всички прегръщат отпадналата двойка и разиграва театро, но реално всички са гласували точно тази двойка да отпадне. На това му се вика лицемерие.  Рев, рев, рев, но не гласуваха другата двойка да си иде.

# 44
  • Варна
Е,те нямат избор. Трябва за някой да гласуват.

Общи условия

Активация на акаунт