Островът на любовта - bTV Plus

• 14 980
  • 325
  •   1
Отговори
# 45
Е хубаво, ама имат избор между две двойки. Когато гласуваш дадена двойка да отпадне, тогава поне не ги прегръщай и не реви, защото е лицемерно. Ако толкова не си искал те да отпаднат, да беше гласувал за другата двойка. Тъй де Wink

Eто и епизод 15

# 46
Появиха се нови хора в еп.15 и на Каро пак й светнаха очите: "падам си по азиатци" и сега пак не знае на кой цвят да кацне. Голяма драма Grinning

Eто епизод 16 от днес.

Каро вече влюбена в Антон.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 13:08 от diziler

# 47
  • София
Карото ветър я вее на бел кон.

Уестън е голямата звезда на сезона. Топ мадамите са се захапали за каубоя, хаха. Келси, Кира и тази новата Емили, която е копие на Кристен. А не може ли Кира и Емили да се вземат? Grinning
На мен обаче той ми олекна малко. Никакъв шанс да има нещо с жени тип Емил и Кира. На тях им дай партита, блясък и т.н. Той иска да седи в Текас и в ранчо. Келси е идеална за него.
Другите като цяло са ми безинтересни.

Май остана само седмица до финала, но аз истинска връзка не виждам, не знам, може и да съм сляп.

# 48
Не се и съмнявах, че ще има лесбо елемент и в това риалити. Сега остава утре като жените посочват двойки... Кира да посочи Емили, хахаха. Е тогава ще разбъркат картите на всички.

# 49
Епизод 17

Отпадат двама мъже и напуска една жена:
Скрит текст:
Ерик, Антон, Келси

# 50
  • Варна
Епизод 17

Отпадат двама мъже и напуска една жена:
Скрит текст:
Ерик, Антон, Келси

Гледах го вече.
Според мен добре постъпи Келси.

# 51
  • София
Да видим коя двойка ще изгони публиката.
Мисля, че ще са Ямен и онази статуя до него, дето така и не мога да и произнеса името без да си изкълча езика.
Ямен отдавна трябваше да си замине, пада си малко интригант.
Емили и Уестън също са ми нелепо един до друг. Уестън ме изгуби на два пъти. Първо когато каза, че е спал с над 60 жени (което е по-скоро лъжа ама кой знае) и това беше какво, много мъжкарско може би. Как може да ти има доверие после жената до него и то в любовно предаване. Социално се самоуби. И много идиотски се държа с Келси. Била му скучна. Офф. Лекенце излезе.
От друга страна и Кира е голям интригант и точно тя пък да чете морал, бисексуалната дето и тя се чудо на кого да кацне е нелепо.
Бих изхвърлил на момента Кира, Емили, Уестън и Ямен, въпреки че и четиримата са горещи и водещи, особено Уестън, Кира и Ямен, които са от ден първи в шоуто.

# 52
Каро и Кира се чудят наистина на кой цвят да кацнат, "колебая се между този, този и този" казва едната. Другата каза "колебая се между този, ТАЗИ и този"... голяма дилема. Най-скучните Зак и Елизабет изглеждат най-непоклатими и така и ще си останат докрай явно. Не искам да знам коя двойка печели, затова и не влизам в уикипедия да видя инфо за участниците..

Ето епизод 18

# 53
  • София
И аз така, нищичко не знам.

Кира доста лицемерно подходи. Именно тя направи интрижката. Не че Уестън не е лекенцето за което писах и че ме разочарова, но в случая от Кирето тръгна всичко.
А тя да разбере какво иска, мъж или жена и да спре да го раздава като морална полиция.

# 54
Кира си спретна отмъщение по женски за собствено удоволствие. Не може да й се отрече, че я бива в тънките манипулации, подпали фитила, а други изговориха репликите. Класическа ку..а. Уестън е доста семпъл и незрял. Сред тези, които си тръгнаха бързо, имаше по-интересни персонажи за мен от останалите вътре.

# 55
Уестън е семпъл, разбира се.Разчита на някакъв чар.... Аз лично не виждам в него никаква красота в лицето. Сложил там каубойската шапка и се прави на пичага. В думите, в реакциите.. е пълна скръб.

Епизод 19 от днес

# 56
  • Варна
Направо се чудя тия момичета слепи ли са? Какво му харесват на тоя червендалестия? С малки очички и клюнов нос....

# 57
Епизод 20

Каква е тази мания всеки като получи СМС да крещи като ненормален?

# 58
  • Варна
Епизод 20

Каква е тази мания всеки като получи СМС да крещи като ненормален?

Това ми прави впечатление още от самото начало. Реално те са лапета около 20-25 годишни.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт