Островът на любовта - bTV Plus

• 15 037
  • 325
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Хах, на чия страна сте в драмата между Мойра и Джъстин?
Аз въпреки, че първоначално я ''оплюх'' Мойра и че е на наркотици (от визитката), то Джъстин се държеше с нея все едно му е жена и му дължи обяснение, а те се познават от няколко дена егати.

# 76
100% на страната на Мойра. Джеймс се държи като някакъв недорасляк.

# 77
Аз още не мога да им запомня имената, а и никой не ми е симпатичен кой знае колко визуално Grinning И, като цяло, този сезон не ми харесва особено, първият, може би защото беше първи, ми беше по-интересен. Тук всички ми седят някак изкуствено и сковано.

# 78
Къде може да гледам от чужбина? Имам елементал на телевизора,но по никоя програма не го намирам а бтв + не работи извън България?

# 79
Не става от чужбина, точно това е проблемът. Ако го даваха по който и да е от каналите на БТВ, можеше да се гледа, има варианти.  Когато съм в чужбина, но все пак в ЕС, мога да гледам през EON, имам всички канали на телефона. Българският абонамент важи за целия ЕС. Извън това не се хваща. А БТВ плюс изобщо е направен само за България.

# 80
Well,това е супер малоумно .. голям фен съм на английския вариант,но тъй като знам че американският не е толкова добър все го отлагах. Сега мислех да го гледам с майка заради това че е на български но изглежда не е писано.

Иначе да,миналата година си изтеглих приложението на Елементал на телевизора и много удобно си гледам Игри,Гривни и прочие и се надявах и с този да е така и да имам нещо лекичко да запълвам времето. Ще си гледам The Traitors само май 😂
Не става от чужбина, точно това е проблемът. Ако го даваха по който и да е от каналите на БТВ, можеше да се гледа, има варианти.  Когато съм в чужбина, но все пак в ЕС, мога да гледам през EON, имам всички канали на телефона. Българският абонамент важи за целия ЕС. Извън това не се хваща. А БТВ плюс изобщо е направен само за България.

# 81
  • София
На мен и в София не ми работи на телевизора, върви 1 минута и дава грешка, на Виваком съм. Налага се на телефона да го гледам, което не ме устройва, защото не ми дава да върви на заден фон. Едвам стигнах до 10 епизод на 1 сезон. Ще видим кога ще ви настигна.

# 82
  • Варна
Инсталирай си Web Video Caster  и си го пускай от телефона на телевизора, аз така гледам всичко.

# 83
Но от къде да го гледам? Бтв плюс не работи от чужбина
Инсталирай си Web Video Caster  и си го пускай от телефона на телевизора, аз така гледам всичко.

# 84
Странно, че не го пуснаха по БТВ Стори или който и да е от каналите им... Имат поне 5 денонощни канала.
Вчера завърших първия сезон, днес започнах с втория. Същите дублажисти.

# 85
  • Варна
Но от къде да го гледам? Бтв плюс не работи от чужбина

Виж това не знам. Отварям го от телефона през БГ мама или цъкам в Гьгъл БТВ + и след това го пускам на телевизора, чрез тази програма. Трябва да я имаш на телефона и телевизора.

# 86
Хах, на чия страна сте в драмата между Мойра и Джъстин?
"Аз въпреки, че първоначално я ''оплюх'' Мойра и че е на наркотици (от визитката)"
Май по-скоро на Джеймс, въпреки че прекали с реакцията си, но мисля че наистина много я харесва и го заболя, или аз съм прекалено наивна.
Мойра ми е точно като на някакви наркотици на моменти, гледа в една точка и никаква реакция. Като леличка ми е в сравнение с останалите момичета.

# 87
  • European Union
И аз съм на страната на Джеймс. Не може да си с някой и да му кажеш, че новият е "твой тип". После мрънка, че той не я е попитал как се чувства, а тя в кой момент помисли за неговите чувства.

# 88
И аз съм на страната на Джеймс. Не може да си с някой и да му кажеш, че новият е "твой тип". После мрънка, че той не я е попитал как се чувства, а тя в кой момент помисли за неговите чувства.

Така е, но ако те са в реалния живот във връзка. А те са в предаване, в което регламента е такъв, че постоянно вкарват нови хора, още повече, че реално двамата се познават от 3-4 дни. Малко е странно да държи сметка на някой, който познава от толкова скоро.

# 89
  • European Union
Съгласна съм. Сигурна съм, че той в реалния живот ще е още по-обсебващ. Не бих се хванала с такъв. Но в конкретния случай те се използват взаимно, а после тя се прави на жертва.

Общи условия

Активация на акаунт