Отговори
# 75
Детето контактува с баща си така или иначе, за какво ти е да се събирате, ако единственият му плюс е, че е баща на детето? Ти имаш ли чувства към него? Към новия човек е ясно, че нямаш.

Да, проблема е, че най-вероятно имам. Щом са ми приятни комуникациите с него и обмислям варианти за събиране.
А новия човек наистина е изключително добър, но аз съм по емоционална и контактна, а той е другата крайност и е някак по-скучен. Иначе да, не го търся сега и съм му казала да останем само приятели. Защото и аз като вас мисля, че постъпката ми не е ОК спрямо него и наистина по скоро той трябваше да ме остави
Никога няма да разбера как някоя жена може да има чувства(топли) към мъж, който е постъпил като твоя. Самооценката ти ли е адски ниска, някакви жестоки комплекси ли влачиш, че изобщо да се замисляш по този въпрос да се връщаш при него?
 Човек, който е постъпил така с детето си е недостоен да му бъде баща пък ти оправдавай връщането му в живота ви по каквито безумни начини си искаш.

# 76
Тая тема вече е време за ключ .Каквото и да напишем е все тая . Човек,ако сам не си разбие главата няма да поумнее.Все общо правило е че един човек за да е бивш си има причина и то причината е в двамата.Той никога няма да изостави майка си докато умре .Не си е научила кармичните уроци и ще страда но се отвращавам на хора, които са влюбени в друг/а ,а почват връзка с трети и най вече в картинката когато има деца.Много малко хора биха приели да обичат чуждо дете и да те приемат с дете.А ,както описваш въпросното момче е било добър човек.И ,в повечето случаи хора които почват връзки с разведени с деца са добри хора способни да обичат, както в съседната тема на мъжа който страда за една разведена с деца , която му е била шута заради някакъв кредит и по историята на моята приятелка, която е на антидепресанти, заради един такъв който я обичаше много и накрая бившата му цъфна бременна.Жалка история си авторке и според мен си не морална жена.

# 77
Най-големият плюс, който отчиташ е, че бил баща на детето. Баща, който го е оставил, виждал го чат-пат и сега драпа да се връща при теб, защото другата го е оставила. В момента, в който мама го извика или си хареса друга, ти и детето ви сте аут отново.

# 78
Тая тема вече е време за ключ .Каквото и да напишем е все тая . Човек,ако сам не си разбие главата няма да поумнее.Все общо правило е че един човек за да е бивш си има причина и то причината е в двамата.Той никога няма да изостави майка си докато умре .Не си е научила кармичните уроци и ще страда но се отвращавам на хора, които са влюбени в друг/а ,а почват връзка с трети и най вече в картинката когато има деца.Много малко хора биха приели да обичат чуждо дете и да те приемат с дете.А ,както описваш въпросното момче е било добър човек.И ,в повечето случаи хора които почват връзки с разведени с деца са добри хора способни да обичат, както в съседната тема на мъжа който страда за една разведена с деца , която му е била шута заради някакъв кредит и по историята на моята приятелка, която е на антидепресанти, заради един такъв който я обичаше много и накрая бившата му цъфна бременна.Жалка история си авторке и според мен си не морална жена.

Важното е че ти си от най-моралните, сигурна съм !

# 79
Още по лошо говори за авторката.Имала е тръпка към бившият Ок .Имат дете и имат причина да се съберат ОК.Но тогава или се стараеш да оправиш нещата с таткото в името на това дете или си стоиш сам .Не вмъкваш друг човек в твоя живот,не му обещаваш любов и не му даваш надежди .Ако толкова те сърби за секс,хващаш си приятел за секс.Нямате си на представа колко я болеше моята позната и накрая с тоя заем който и натресе стигна до антидепресанти.И ,после защо има стигма към разведени с деца?????
Цял живот ли да остана сама? Няколко години бях, в началото имаше тръпка към новото момче, но като се намеси таткото в опит за събиране се замислям. Искам детето да си живее с мама и тате, а не аз да си чешам крастата. Плюс това не съм приела още. Събирах мнения! Ето събрах и мнения и злобни коментари като твоя.
Благодаря на всички озовали се!
Да, темата вече е за ключ!

# 80
Ето това е долното .Взела си го да не останеш сама,а не защото го обичаш.Долно е!И ,не достойно!Щом си обичала бившият,ами оправяш нещата с бившия.Има , доста такива случаи.Сигурна съм че даже не си обичала този човек.Хванала си се с него, защото бившият е имал друга и то да не останеш по назад .

# 81
  • Пловдив
Ще се опитам да съм максимално сдържан макар , ми е трудно защото съм бил пряк участник в тази ситуация.

Не си длъжна да стоиш сама ...само ,че си загубила времето на един човек, с които още от ден 1 не си искала да бъдеш с него.Няма проблем по принцип......но като не виждаш ,че след някой месец тръпката не става от твоя страна ...ми застани лице в лице и обясни ситуацията.
Твоя хубостник като си тръгна от теб и те заряза с детето--разби ли ти живота , разбили ти сърцето.Направи го .....ама ти много бързо си забравила ада през , който си минала......а сега вкарваш друг човек в този Ад.
Според драсканиците ти , този човек се е развел с жена си зараади НЕЙНА изневяра......имаш ли си на идея( би трябвало да си имаш прекрасна идея и спомен) как го е преживял......и  тъкмо се е събрал , срещнал се с теб ......милата отчаяна майка (моралната и свястната, изтеглила късата клечка в живота) ....ей този театър си му изиграла и сега отново му се изневярява ......ама не му се изневярява с някой друг..а му се изневерява с МАЛОУМНИКА дето е оставил собствената си жена и дете , отишъл е при МАМА а докато е бил при МАМА си е чукал и някакви други.Въоще пука ли ти за някой друг , освен за твоето междукрачие.......

И още много мога да кажа ,но ще е безмислено........То на човек не се обяснява......той просто си е такъв и да трудно е да го повярваш ,че е такъв ама факт....... "епитет" много и ти също не си по долу

И щеше да си гледаш детето , да ходиш да си правиш секса някъде когато можеш и когато разбереш ,че нямаш чувства към бившият си , ще излезеш и ще си намериш мъж.Ама тази ситуация не те устройва......защото само секс без облаги ,не е яко.Друго си е някой да плаща почивката, друго си е някой да ти подари вечеря или цвете.И хич не ми обяснявай как нищо той не е платил......платил е .....много е платил даже човека.А ако беше искрена с него е можел просто да ТЕ минава 1 път в седмицата с бутилка вино.....ама викаш ти не си толкова евтина!

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 17:56 от Sun2000

# 82
  • София
Нещо взеха да се размиват версиите.
Изведнъж новият човек се оказва просто пълнеж, колкото да не си сама. Бившият отново е да не си сама. Тоест се събираш с мъже ей така, да не си сама. Това е първото, което трябва да промениш.
Второ, явно си била шута на новия, спести му мъките и не го търси повече.

# 83
Sun2000 показа истинското си лице. В неговата тема ангел небесен, крила още малко ще му поникнат😁

# 84
  • Пловдив
Sun2000 показа истинското си лице. В неговата тема ангел небесен, крила още малко ще му поникнат😁

За кое,че и казвам как стоят нещата реално.Че аз не съм се чувствал по същият начин като настоящия.
За малко ....само ,че Sun2000 усещаше, че жената има още емоционален товар в нея и я питаше ....и му се казваше ,че всичко е наред.И му се казваше ,че няма вече чувства никъде другаде и е само за него.А накрая чу и изречение "не бях готова за тази връзка" ....ама не стигнахме до там в моята тема

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 19:05 от Sun2000

# 85
  • София
Аз не вярвам в "промяна на бившия", но очевидно настоящият не те прави особено щастлива, щом като се замисляш за връщане към човека, който те е изоставил с малко дете. Моят съвет е да не бързаш да се връщаш към бившия и да заживявате заедно, ако толкова се е променил и ти е толкова приятно с него, може да си поеме ангажиментите към детето, да си иамате някаква неангажираща връзка, всеки живеещ в собственото си жилище и времето ще покаже има ли я промяната или не.  Ако си разделите грижата за детето ще възникнат различни ситуации и взамвисмост от това как реагира, какви решения намира, каква грижа полага и как се отнася към теб ще ти стане ясно има ли смисъл да се връщаш при него или просто човека се е уплшил, че ще остане сам. Ако си успяла да си стъпиш на краката и да си организираш живота без него, не бързай да  допускаш орново да ти определят ежедневието, нека  първо си поеме грижата за детето, ако толкова те обича да те води на вечери или срещи, но не бързай да се хвърляш пак в съвместно съжителство.

# 86
Ето това е долното .Взела си го да не останеш сама,а не защото го обичаш.Долно е!И ,не достойно!Щом си обичала бившият,ами оправяш нещата с бившия.Има , доста такива случаи.Сигурна съм че даже не си обичала този човек.Хванала си се с него, защото бившият е имал друга и то да не останеш по назад .

Долно е.
Но за авторката не е долно да използва хората.
Но ще си го получи.
Накрая ще се окаже, че и бившия я иска не от голямата обича, а защото е удобна.
Та ще и излезе през носа.
Каквото посееш в тоя живот, това ще жънеш.
И тя ще си го жъне рано или късно.
Както се отнася тя, така и към нея ще се отнасят.

# 87
Тя, така или иначе, е казала на новия, че иска да са "само приятели", та значи му е била шута. Като толкова иска, да опита с БНД. Все тая....ако не стане, ще изгуби още някоя друга година и това е.

# 88
Долно е.
Но за авторката не е долно да използва хората.
Но ще си го получи.
Накрая ще се окаже, че и бившия я иска не от голямата обича, а защото е удобна.
Та ще и излезе през носа.
Каквото посееш в тоя живот, това ще жънеш.
И тя ще си го жъне рано или късно.
Както се отнася тя, така и към нея ще се отнасят.
Poetic justice.

# 89
Млади са били, от глупост са се разделили.
Сега там настоящия да не е бил толкова наивен. Това е жена, която е живяла с друг мъж, решили са да създадат дете. С вечери и рози и добро сърце, никога няма да може да измести другия.
И стига с това, че обичал детето като свое. Все едно жена да обича чуждо дете като свое.

Общи условия

Активация на акаунт