Отговори
# 45
Първо, е обидно , че бившия се е разделил с неговата и сега си му план Б! Второ, е обидно спрямо новия ти човек да му казваш, че има шанс да се върнеш при онзи. Аз бих ти била шута.
Това с обещанията, че се е променил е само временно. И да не живеете със свекървата заедно, какво от това, ако е обсебваща и има голямо влияние върху сина си? Тя ще си намира начин да го води за носа и от разстояние.
Пък за колебанията ти- човек със самоуважение няма да позволи бившия му да го зареже да се мъчи с малко дете две години, после да излиза с друга, и накрая като е останал сам, да прави опити да се връща.

# 46
Абе, авторке, този мъж те е зарязал в най-трудния момент за отглеждане на дете, с необходимост от помощ за теб и за бебето, ти сега да се връщал..... Като се върне, как ги виждаш(те) нещата? Говорили ли сте? След половин година да не реши, че мама му е по-важна или пък някоя нова тръпка.....

# 47
  • Банско
Този как не те е оставил дето е сегашния и си му сервирала това не знам!? Не мога да разбера как ги намирате такива идиоти и глупаци, говоря за таткото и за сегашния ти. Просто стой без мъж и не завъждай льохманци около теб. Това е решението за хубав живот, всяко друго води до разочарование, защото мъжете са егоисти и не са способни на семейство.

# 48
Ехе.
И толкова семейства как съществуват?
Жевяли са разделени, авторката сама вижда, че с  този, който се върти около нея, нищо не трепва. И при бившия й може да е така.
И сигурно има причина да това.
В реалния живот няма място за излишна гордост.
В реалния живот нещо като се счупи се поправя, не се захвърля, за да се вземе ново. Това не е Технополис.

# 49
Поправя се, ако е пукнато. Ако е счупено - трудно, понякога невъзможно.

Защо й е този, който я е зарязал в най-трудния момент за отгреждане на бебе? То баща на хартия всеки може да е. Трудното е да го отгледаш и възпиташ.

Ама нека авторката отговори на многото въпроси, които се зададоха....тогава ще има какво да се коментира.

# 50
Ама за каква излишна гордост говорим? Човекът я е зарязал в момент, в който е имала най-много нужда от него, зарязал си е собственото дете. На него не му пука нито за нея, нито за детето, просто може би е осъзнал, че като нея няма да намери. Това няма общо с гордост, това е лудост.

# 51
Еми, има хора са пристрастени към драмата и сами се вкарват в такава.
Плюс обичат да ги подритват като мръсни животни.
Ами като им харесва...

# 52
  • София
Ехе.
И толкова семейства как съществуват?
Жевяли са разделени, авторката сама вижда, че с  този, който се върти около нея, нищо не трепва. И при бившия й може да е така.
И сигурно има причина да това.
В реалния живот няма място за излишна гордост.
В реалния живот нещо като се счупи се поправя, не се захвърля, за да се вземе ново. Това не е Технополис.

Той е захвърлил нея. Не иска да лепи.
Сега иска да облажи и да се възползва, не да лепи.
Освен да се бяга с 300, няма друг начин.

# 53
Ох , тя не е стока за мирисане ! Бившият и бил такъв и онакъв.Вместо да си гледа детето се захваща с друг, който дори и не обича.Как се ляга с човек който не обичаш ?С ,каква цел?Ние знаем нейната история .А ,може свекървата да е имала право . Хората които пишат тук много рядко казват истината и нищо чудно да излезе някаква изневерява от нейна страна .

# 54
Чакай сега да си представя следната ситуация.
Бившия ми е мамин пухльо, свекървата се меши на всяка манджа. Аз бременна и съм зарязана с малко дете.
С пряко сили отглеждам сама дете. Крепя положението със заплатка и наем + помощ чат пат на роднини.
После срещам мъж, който ме обича, обича и детето ми.
После пухльо се връща. Аз идиотката сама съм го отгледала и той се кефи, че сега може да се прави на баща на пораснало дете.
И щото му е бит шута / за което поклон/ решава, че му трябва някоя сгодна тъпа женка и решава да ми се пробва.
Ами сори. На мен би ми се повърнало от самата идея този човек да ме докосва.
Мъж, който е е зависим от майка си, зарязва ме с малко дете не е мъж. Самата идея, този да ме докосне би ми докарало позиви за повръщане.
Всеки допуска грешки, ама има хора  се учат от грешките си.

Абе авторке. Ето съвета ми. Задължително се събери с бившия.
Задължително. Това заслужаваш.

# 55
Както става в много подобни теми, авторката са засегна и спря да отговаря.
Поне едно правилно нещо е направила - казала е на новия край. Дано той има акъл в главата и не се занимава повече.

# 56
Дано има акъл новия и да спре да се вижда с нея.

# 57
Аз като късам, късам завинаги. Има обаче жени, които дават втори шанс и им се получава. С настоящия и без това не вървят нещата, всеки да поема по пътя си. Би могла да дадеш шанс на бившия ти мъж, само ако го обичаш още, не заради детето. Мисля, че няма какво да губиш.

# 58
Тя ако обичаше поне малко новия, нямаше да я има темата.
Просто щеше да му откаже на бившия.
Явно само от интерес е била с него.

И аз подкрепям да се връща при бившия. Напълно подкрепям.

# 59
Бившият я е изоставил с малко бебе, за да ходи при майка си и при други жени, тя шанс ще му дава. Да си живее с майка си. Новия не знаем до колко е сериозен, ама по добре на него шанс да даде. Че като свършат помощите на свекървата, и се прибере вкъщи, авторката къде ще се дене, пак ли при мама и тате?

Общи условия

Активация на акаунт