Париж - 20

• 33 848
  • 621
  •   3
Отговори
# 75
  • Бургас
В Париж има ГТ и през нощта.
Има нощни автобуси, вижте разписанията.

# 76
  • София
Здравейте,
В Нотр Дам без резервация от сайта може ли да се влезе?

# 77
Здравейте,
Ще ходим с ММ в Париж за трети път, като сега ще съчетаем с концерт. Посетили сме вероятно повечето известни забележителности, музеи и да си призная не знам какво искам да разгледам, видя сега. Толкова съм преуморена от работа, че нямам сили дори да планувам пътуването. Ще имаме три пълни и приемам всякакви идеи, само да са в Париж и без урок по готвене Simple Smile Пишете ми, моля, каквото ви хрумне на първо четене.

# 78
  • ВАРНА
fifi_0421, една препоръка от мен (в случай, че не сте ходили вече  Simple Smile)

https://www.atelier-lumieres.com/fr

# 79
Здравейте,
Да, може, изчаквате  опашката, която върви бързо.

# 80
  • На морето!
И ние ще тестваме на Изи джет полетите до Орли през май, чакам с нетърпение отзиви от пътуващите преди нас.
Кацаме в Неделя и ще сме там до четвъртък, според вас каква карта за градски транспорт ще е най-добре да вземем? 2ма възрастни и едно дете ще сме.

# 81
fifi_0421, една препоръка от мен (в случай, че не сте ходили вече  Simple Smile)

https://www.atelier-lumieres.com/fr

Харесва ми! Много благодаря за препоръката!

# 82
Здравейте,

В неделя се върнахме от Париж. Посетихме Нотр Дам в делничен ден, следобед, имаше си опашка, но не сме чакали повече от 20 минути да влезем.

Направи ми впечатление, че вътре в катедралата мирише на пушек. Явно е попило в стените от пожара и още не може да се размирише напълно.

# 83
  • София
Имам въпрос към наскоро върналите се от Париж - от Летище Бове и ползващите шатъла, интересува ме дали има много трафик към летището.
Полетът ни е в 17.30 ч.
Има два възможни варианта за шатъла от Paris La Villette и от Saint-Denis University в различни часове на тръгване, в 13.00 и в 14.00 и се чудя кой от двата да е.

Благодаря!

# 84
Ние пътувахме от Saint-Denis University.
Няма трафик, по- голямата част от маршрута е извън града,
автобусите са нови, карат доста бързо,
разписанията дават време около 1 час и 25мин,
но го правят за час и малко.
Дори и с 14ч ще сте над 2 часа преди полета, ако сте чекирани онлайн, може да пиете кафе Simple Smile

# 85
А нощните автобуси сигурни ли са, надеждни имам предвид в Париж? Спазват ли си разписанията? Питам за N22 конкретно. 

# 86
Здравейте, някой успявал ли е да купи билети за Айфеловата кула? От 3 дни вися по нощите да хвана билети от официалния сайт, но докато успея да въведа всички данни, всичко забива и не ми дава да платя. В 1.15 се изчерпват всички слотове и повече няма? Отворих разнни други сайтове и се оцъклих от цените - по 90-100лв....

# 87
  • Варна
Здравейте, някой успявал ли е да купи билети за Айфеловата кула? От 3 дни вися по нощите да хвана билети от официалния сайт, но докато успея да въведа всички данни, всичко забива и не ми дава да платя. В 1.15 се изчерпват всички слотове и повече няма? Отворих разнни други сайтове и се оцъклих от цените - по 90-100лв....

Купете на място - ако не е уйкенд или празник чакането е под час - оставяте един нА опашката и останалите разглеждат наоколо или пазарят в фришопа.
Другия чалъм е 2-3 дни предварително защото големите ТА купуват големи количества и ако им останат ги продават вторично.

# 88
Искахме да избегнем чакането по опашки.
За сравнение, с Ватикана, Колизеума, Шонбрун и Хофбург не сме имали никакви проблеми с купуването на билети от сайта.

# 89
  • ВАРНА
Искахме да избегнем чакането по опашки.
За сравнение, с Ватикана, Колизеума, Шонбрун и Хофбург не сме имали никакви проблеми с купуването на билети от сайта.

Да де, ама къде е площта на изброените и количеството посетители, които могат да поемат, къде е Айфеловата кула, стълбите, асансьорите и етажите ѝ.
Билети съм купувала 4 пъти от официалния сайт. Първия път седмица преди пътуването ни и имах избор от дни и слотове, а следващите пъти - посред нощите, когато се отключваха желаните дати. Единия път беше за наше пътуване и ми трябваха 4 билета. Беше схватка, но успях. Два пъти след това съм купувала билети за приятели и ставаше от раз.

Общи условия

Активация на акаунт