Париж - 20

• 32 022
  • 582
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря, Роца! Много ми е странно как само с екрана на телефона ще се сканираме, но ще видим. Иначе мисля, че се вижда в количката

за да работи NFC трябва телефона да е отключен, това се има предвид с екрана
не просто да си вземеш телефона и да доближаваш
абе както се плаща например

# 541
  • пак на Рив Гош
Да, пасът се вижда се в количката, не би трябвало да имате проблеми.

# 542
  • София
Отключен ми е NFC, просто си представях, че има някакъв интерфейс, който отварям за сканиране. Надявам се да сме окей Simple Smile

# 543
  • Бургас
Абе къде хваща, къде не, прескачах и аз с черните едни турникети Simple Smile Веднъж виках служител от гишето, той се чеса, чеса, па отключи със своята карта.
Ама като няма служител?

# 544
  • София
Същото ни се случи току-що Sad Не можа да ни се отвори турникета. Добре, че те бях прочела и като дойде една служителка се юрнах да й показвам приложението, че да ни отвори. Дано да е било лош късмет, че 90 евро сме дали и ако не можем да пътуваме, ужасТ.

# 545
  • Карлово
Същото ни се случи току-що Sad Не можа да ни се отвори турникета. Добре, че те бях прочела и като дойде една служителка се юрнах да й показвам приложението, че да ни отвори. Дано да е било лош късмет, че 90 евро сме дали и ако не можем да пътуваме, ужасТ.
С айфон ли сте?

# 546
  • Бургас
Аз бях с андроидски телефон.

# 547
И с карти ни се случваше същото, и ние се промъквахме през турникета. Просто са им развалени. Ще свикнеш, че и други неща са им развалени и не се впечатляват.

# 548
  • София
Явно е така, да. Питах една жена на информация, каза, че днес много проблеми с машините имали.

# 549
Често има проблеми, но хората са разбрани. Преди и с хартиените съм имала проблеми, цяла купчина неизползвани, пък не ги приемат. Отивам при служител, оглежда ги да не са използвани и ми дава нови Grinning Имала съм и невалиден или с проблем с телефона, всичко ще е наред

# 550
  • София
Да, помагат служителите. Проблем има където няма служители:) Ама седим, цъкаме с телефоните по 10 пъти и все някой път хваща.

# 551
  • ВАРНА
Едно питане - някой да е имал прoблем с регистрация в IDF Mobilites? От една седмица го мъча и не става. Не ми изпращат потвърждаващ мейл. Започвам да се чудя дали проблемът не е в мейла ми в абв. От Musee de L'armee Invalides също чакам мейл, за да купя билети и няма. Сега ще опитам с gmail.

update - c gmail стана без проблем. Не им харесва на французите abv.bg явно Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 09:11 от прасунчо

# 552
  • София
Бонжур на всички! Току-що се прибрахме от нашето пътешествие до Париж. Много емоции и впечатления събрахме, много неща видяхме, а още повече остана невидяно.
2 дни в Дисниленд, спахме там в хотел,уникално преживяване,все едно бях във филм. Много се чака по опашките за всеки атракцион, затова имаше и такива,до които не успяхме да се доредим. Но пък на други се возихме по няколко пъти, аз лично си харесах Чашките за чай и там отметнах доста време. Но аз пропускам екстремните по принцип, децата и ММ се отчетоха на всички по-страшни влакчета.
В Париж- Версай и Лувъра, видяхме Мона Лиза и много прекрасни статуи и бюстове. Даже скулптурите ме впечатлиха повече от картините, друг е въпросът доколко са френски. 😉
Мулен Руж - спектакъл, танци,феерия,не е за пропускане. Само ако можеха да са облечени и с горна част,щеше да е по-добре. Мое мнение  де. Да не им се размятат гърдите, можеше по един сутиен да им измислят. Не всички танци са с голи жени,но повечето да.
Монмартър, Сакрекьой - страхотно място с гледка към града в краката ти. Там можех да откарам цял ден,но уви,времето беше ограничено.
Нотр Дам по тъмно посетихме,нямаше опашка и веднага влязохме.
Айфел - най-впечатляващото за мен, не само височината, но и широката основа долу. Качихме се до върха. Следващия път ще спра повече на втория етаж за снимки,че отново нямахме достатъчно време за там.
Разходка с корабче по Сена, видяхме доста красиви сгради и мостове.
Пътувахме със седмична карта, около 30 Евро за възрастен, искат снимка.

# 553
  • ВАРНА
https://www.sortiraparis.com/actualites/a-paris/articles/332344- … -en-ile-de-france

Тук има информация за 10 септември. В горния ляв ъгъл може да се смени езика на статията.
Общо взето не са много ясни размерите на блокадите. Правителството ще падне при всички положения на 08/09, но блокадите ще се случат.

# 554
Егати късмета😭 Дано да не закъсняват полетите!

Общи условия

Активация на акаунт