Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 35 397
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Мерси,но то не е нищо ново. Тя работи в наш обект, новия,има за задача да го разработи.За след това имаме човек.Междувременно си търси нещо, което наистина да е нейното. Така хем помага на семейния бизнес, хем взема заплата, хем намирането на работа няма да е свързано с големи компромиси. Аз съм "потърпевша",защото отговарям за Кати.

# 661
Добро утро за вас и от мен!
Ние чакаме бординг, нещо дойдохме по-рано.

Мария, в София ще сме. Там си ни е хабитатът в БГ. В Бургас и Пловдив ходим, заради семействата и приятелите.

Ма ко, как е Шефът?

# 662
Ние чакаме бординг, нещо дойдохме по-рано.
Имаш време за последен шопинг.

# 663
  • Бургас
Смърфи,поне лятото ще дойдеш в Бс,нали?
Аз съм луда гъба с Криста и нейното НВО.Като я запиша и мине всичко,ще се напия до безпаметност!

# 664
  • при късмета
Добро утро!
Добре е Шефа, няма да мине бързо, но поне е поспал. Класната сутринта им е казала да не ходят на у-ще и днес, заради транспорта.
марулетка, да се оправя бързо Кати
Славе, този 7 клас някакво наказание за деца и родители
Аз се събуждам и ще мислим какво да се готви
Гушки на всички Hug

# 665
Мерси,Мако, тя вече е добре. Досега имахме детска дискотека, Кати,аз и деди.Танци,песни , сега е паркирана да спи,но я гледам, че продължава да пее.
   Довечера сме на театър.Нвма да готвя,после ще вечеряме с приятели навън.

# 666
Мръсно временце е при нас.
Приятелка от София ми каза, че е записала за другата година, когато момчето ѝ ще е 7 клас, да посещава школа, за да се подготви за матурите. Цитираната сума ме остави безмълвна.
Добро утро!

# 667
  • София
Добро утро!
И при нас времето е така.
Мария, безумни са  курсовете, но ако иска детето " елитна" гимназия, няма друг начин.  Аз лично съм на мнение че е погром цялото ни образование, елитно или не, тотален погром.

Поуспокоих се малко за ММ. Вчера го накарах да пусне урина пак, за десет дни еритроцитите са спаднали от 75 до 5- 10. Урологът каза Отлично. Според него вдигането на тежко е разбърникало песъчинки и да тръгнали вкупом да излизат. Сега ще пие две седмици пак Ламбрев и ще изследва пак. Много се надявам и тогава дада добре, до 5 най добре .

Славе, хич не ви завиждам, хич. Успех на Криста, на теб здрави нерви!

Ние отказахме морето тая година. Не ми понася дългото пътуване след операцията и ме мисля да се мъча. Щяхме да ходим в Шабла с приятели. Евентуално края на сезона  може някъде по наблизо. Бубка обожава морето и само заради нея ходим, ако тя си беше като другите деца , щеше вече да ходи сама и на мен да ми отпадне това😁.
Довечера мисля да връщам на село.  София не е за мен през пролетта и лятото.
Много ми се иска вече да ми се успокоят мислите в главата, защото така не мога повече.
Снощи излизах с приятелка. Психологът, при който започнах да ходя смята, че това е нещото, което ще ме оправи, отделянето от вкъщи, излизането сама.

# 668
  • при късмета
Добро утро!

Вале, няма да се даваш на лоши мисли. Ще отнеме време, но ще си върнеш нормалността след операцията. За компания тук, винаги можеш да разчиташ
И аз мразя лошото време, тази пролет се занимавам със ставите повече от обичайното. И бански още не съм си намерила. Шефа е на у-ще, да видим как ще стане с прибирането

# 669
Мария, безумни са  курсовете, но ако иска детето " елитна" гимназия, няма друг начин.
Ако питаш него хич не иска да учи. Много добър ученик е, но овенската му зодия надделява. Майка му я е страх да не стане още по- инатлив и това да му се отрази по лош начин.
Радвам се за Ангел. И за теб, че си предприела стъпки да подобриш психичното си здраве и комфорт.
За липсата на море за Бубка- не се радвам. Гърция ви е по- близо. А и пътя може да разделите.
Ма Ко, благодаря за сутришната доза кафе!

# 670
  • София
Благодаря, момичета!
Не знам какво стана с мен, винаги съм имала склонности към хипохондрия, но никога не е било така. Има си обяснение, разбира се. Но много искам да си върна радостта от всичко. За първи път на село не мога да се отпусна, да се радвам от сърце на цветя , природа....
Ето , сега мисля дали пък вчера не са объркали изследванията и затова да е така  нормален броя еритроцити. Просто си търся за какво да се тревожа . Ужасно е.

# 671
Вале всеки има моменти, в които не се чувства добре. Времето с приятели наистина зарежда.
Славе Hug и това ще мине. Евгени знаеш ли го? Минахме миналата две в едно 7 и 12 накрая не знаех къде съм.Тази година колежка повтаря модела, смее се че сега ме разбира.
ма ко с какво отиде до училище Шефа?
Синът ми се ядосва пет километра пеша при това мокър и почти нищо не правили. Ако не валеше щеше да е по-добре.
Мъжът ми е на диета, та изобщо не ми говорете за готвене. Търся идея как да разнообразя "зеленчуци по избор". Ами избор нямам. Чушки, моркови, марули, краставици. Доматите не ги харесва и изобщо не купувам. Имам замразени грах и зелен фасул( той е нелюбим), замразени карфиол и броколи та до тук в първите дни предвид сезона се оказва, че върви две три неща.

# 672
Вале, понякога за депресивните състояние са виновни и ниските стойности на витамин Д, В12, а също и хормоните на щитовидната жлеза. Намери време и средства и ги изследвай.
Джейми, има какво да се направи със зеленчуците. Бланшираната марула, полята с малко зехтин за мен е страхотна. Печени чушки с подправки, пържени с яйца, или с доматен сос, пълнени с извара. От замразен грах може да направиш супер вкусно пюре със заквасена сметана и мента. Карфиол, бланширан и полят с яйца и сметана да се запече, броколи със заквасена сметана. Някой огретен с карфиол и броколи.

# 673
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, не отиването на у-ще беше проблем, мъжа ми го закара, а връщането. Бях побесняла вчера, над час и половина на дъжда. Били са 6 деца в клас, след часовете тръгнали само той и още едно, което си живее в Банкя, останалите класната ги е помолила да се включат в някакво мероприятие с абитуриентите. Отишъл до центъра, няма такси. Единия, другия булевард, поразхождал се от време на време да хване някое минаващо, даже приложение беше качил, няма и няма. На края се наложи аз от тук да хвана и да отида да го взема. Беше мокър до кости, измръзнал и с разкървавени рани, беше суха само превързаната. На края и без батерия на телефона беше, едва се намерихме в центъра на Банкя
Сега се стягаме за контролен преглед в  Пирогов

# 674
Това е някакъв кошмар. За съжаление , според мен , всичко е с политически заряд, не синдикален в чист вид, ако ме разбирате. Синът ми кара, прибира гаджето от работа, иначе тяне може да отиде. Далече са.
   Дано се намери решение, защото ден-два, както и да е, но  повече...Ако си шофьор добре, ами ако не си?
   Мако, дано раните са по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт