Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 35 351
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • при късмета
Добро утро!

# 706
Ама вече дразниш, Ма Ко! Stuck Out Tongue Winking Eye
Къде точно сте, че обмисляме бягство с ММ и се чудим как е времето.

# 707
Добро да е!

Ма ко, ко туй в дясно? 🧐

Снощи празнувахме рд на мм в Сингапур. Взехме си чао с този регион там:

# 708
  • при късмета
Смърфи, страхотни снимки. Това в дясно е котел блу нещо си. Блу хавата нещо са го спряли, това го замества
Мария, на Халкидики сме, първия ръкав Касандра, хотела е Потидея Палас. По прогноза май утре ще се разваля времето, а ние сме до събота.
Докато мога ще се пържа на слънцето

# 709
  • София/Севлиево
Привет.Върнахме се от морето.Много хубаво време улучихме(само една сутрин и една вечер/нощ валя).ММ и децата са с тен,аз -беличка, защото се пазя от слънцето (а как ще запълня дефицита на витамин Д не се знае)...
Мако, съболезнования.

# 710
  • при късмета
Добро утро!

Върнахме се, но още ми е морско
Ели, аз за разлика от теб съм червена. Беше ни лошо времето последния ден, ама това не пречи.
На връщане минахме през Рупите, че семейството с което бяхме не бяха ходили и през Хериклея Синтика, там и ние не бяхме ходили. Интересно е, въпреки, че имат още работа и не с завършили разкопки и проучване.
Сега перални, пазаруване и готвене, че ОИ свърши

# 711
Живи и здрави, ние утре тръгваме отново към Гърция.

# 712
Добро утро!
Мари ,лек пъти  приятна почивка!

# 713
  • при късмета
Добро утро!

Мария, времето се оправи, приятна почивка
Аз още не съм приключила с пералните, остана една. Пак ще пазарувам и ще се ориентирам какво не е свършила или оплескала сестра му на мъжа ми, че да оправяме каши. Толкова е тъпа и проста, че на моменти направо се чудя как е оцеляла.
За сега си допивам кафето, че днес късно се наспах

# 714
Имах страхотен ден. Вечерта също е разкошна!

# 715
Взех, Мари, само така!!!

# 716
  • при късмета
Добро утро!

Мария, пожелавам ти същия ден и днес
марулетка, лятото Кати на работа ли ще ходи, все трябва да е с някой от вас? Да предвидите заплата
Шефа няма търпение да започне ваканцията
Още не мога да се настроя към ежедневие, все ми се спи и главата ме носи

# 717
Добро!
  Кати,само да е здрава, ще ходи на градина.Август месец почива градината, тогава ще правим някаква организация за гледане. Гаджето на сина ми изяви желание да помогне, те двете много се обичат. Дъщеря ми мисли, вместо да търси човек срещу заплащане да я гледа, да плаща на гаджето.Това е най-идеалният вариант. И аз ще се включа, дядо й също. Мъжът ми много я гледа, разбират се двамата много.
  Кати обича да ходи на работа с майка си, та сигурно и там ще бъде някой ден.Магазинът е толкова голям и просторен,че спокойно си търчи с тротинетката.

# 718
Кати обича да ходи на работа с майка си, та сигурно и там ще бъде някой ден.Магазинът е толкова голям и просторен,че спокойно си търчи с тротинетката.
Има моменти, в които мокър парцал те удря в лицето и изтрезняваш. Е, цитатът е точно такъв момент. Въх, кога я чакахме, кога се роди, порасна,започна да тича, че вече и тротинетка кара тая наша фръцка Кати!
Добро утро! Успах се и все още си пия кафето.

# 719
Мари, надявам се мокрия парцал да не  е прекалено болезнен.

Общи условия

Активация на акаунт