Моля ви, ако някой се е излекувал или може да ми даде съвет за специалист, който му е помогнал да ми пише. Благодаря предварително! Моята история на кратко започва с остър цистит, който личният ми лекар DE лекува без да пуснем изследвания на урината с ципрофлоксацин. Разбира се нямаше ефект! След това реших да търся специалисти чаках за час един месец, този период за тук даже е малък. Попаднах на какви ли не уролози всички ме лекуваха с антибиотици за 5 дни след резултати на стерилна урина в комбинация и с генеколожката ми в DE която ми е давала вагинални антибиотици и прибиотици. Тъй като бактерията се изолираше почти винаги и на двете места в редки случей на едното. Взимала съм и антибиотик нитрофорантион от 100мг за два месеца под схема. Ефекта винаги един и същ леко облекчение за около 20 дни но никога болката не изчезва напълно. Имам постоянен партниор от 10 години, който е бил изследван наравно с мен и при него всичко е било наред въпреки това е пиел лекарства за застраховане по-лекарско предписание. Реших че ще се лекувам в България, преминах през много перипети и там, правена ми е и цистускопия всичко е наред гледани са ми пикучния мехур у бъбреците 100 пъти всичко е добре и нормално. Последното лечение беше в края на ноември в болница ми слагаха мускулно гентамицин 4 дни и една банка противогъбично след болнипно взимах суметролим 10 дни + нитроксолин за един месец. И вагинални пробиотици гинуфилус който съм слагала много пъти. Пак съм със силни болки и парене и изглежда пак ще се прибирам към България. Моля ви кажете ми как да се излекувам каде да отида? Това не е нормален живот отчаяна съм до безкрай.