Зачервена кожа с пъпки

• 264
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,
 Винаги кожата ми е имала пъпки. Най-вече по брадичката. И като цяло е супер червена особено от студ и слънце. Пъпките трудно минават и после се появяват нови. Мисля, че е нещо като атопичен дерматит или розеола. Много е чувствителна. Моля за съвети как да поддържам такава кожа въобще? Единствения крем, от който виждам някакъв ефект е Линола Фет, но пак е временен. Смятам, че се храня балансирано.

# 1
Прополисов вазелин

# 2
Като начало, консултирай се с лекар - дерматолог, евентуално алерголог, ако си алергична и има вероятност да е от алергия. Не си поставяй сама диагнози и терапии.

# 3
Като начало, консултирай се с лекар - дерматолог, евентуално алерголог. Не си поставяй сама диагнози и терапии.

Ами ходила съм, обаче ми казват ползвай La Rouche примерно и че имам чувствителна кожа… явно трябва да ида при по-добър.

# 4
  • Цюрих
За такава кожа помага бяла хума. Изсушава пъпките и после трябва да се нанесе някакъв добър хидратиращ крем. Аз отскоро намерих един, който е със сребро. По принцип среброто унищожава бактериите и подпомага възстановяването на кожата. Дадоха ми го от една аптека, където живея, защото на детето ми кожата на ръцете става много червена и с пукнатини през зимата. Също казаха, че е някакъв атопичен дерматит. Е, кремът действа безотказно. Успокоява и лекува. Пробвай го, може да помогне. Той по принцип е за суха кожа, твоята с тези пъпки би трябвало да е мазна, но попитай дали нямат за твоя тип. Като цяло изглежда така.
LOUIS WIDMER Remederm Creme Argent Repair

Също така виж дали нямаш алергия към глутен.

Общи условия

Активация на акаунт