Отговори
# 90
Абсурден ти е въпроса, прощавай. Имал дупки, че и големи, че и си редактирала поста. След като има дупки според теб какъв е шанса нещо да изтече в теб?

Госпожо,нали знаете че тези деца при някой жени не стават от едното лягане ама при други става от половин пръст сперма

# 91
Абсурден ти е въпроса, прощавай. Имал дупки, че и големи, че и си редактирала поста. След като има дупки според теб какъв е шанса нещо да изтече в теб?

Госпожо,нали знаете че тези деца при някой жени не стават от едното лягане ама при други става от половин пръст сперма

Май няма да е лошо да се образовате по темата, щом практикувате секс. Няма значение от количеството сперма. Щом е бил скъсан презерватива и си била в овулация има шанс да си бременна, няма значение (то и няма кой да го измери) какво е било количеството.
Изчакай да ти дойде цикъла, ако закъснее, взимай тест и така.

# 92
Добре де, как си слага презерватив с дупки? С каква цел? Да стане или да не стане? После си променяш поста от скъсан, на такъв с дупки? Това е абсурда!

Много добре знам как стават децата, госпожо! Също така съм се запознала и с предназначението на презервативите, за да не се излагам по форумите, ГОСПОЖО!

# 93
  • Mediterraneo
Е, и ти се изказа. Никой не си слага презерватив на дупки, вадят го скъсан след ползване.

# 94
  • София
Не просто скъсан, а с няколко големи дупки. Хубаво е да се инвестира в качествени презервативи, или да не се прави полОв акт.

# 95
Не просто скъсан, а с няколко големи дупки. Хубаво е да се инвестира в качествени презервативи, или да не се прави полОв акт.

При слагането на презарватира не сме видяли че има развания по него или преди половият акт е станал така или след не аи обеснявам,но презарвативат беше повече към рязван отколко към дупки

# 96
Здравейте, на 36г съм, със съпругът ми (41г) имаме 2 деца и за момента не планираме повече. Пазим се с презерватив, но винаги загряваме малко без и после го слага, което в момента отчитам като грешка, особено в дните около овулация. В така наречения фертилен прозорец( дните на предполагаема овулация според менструалния ми календар) сме имали контакт поне 2 пъти. Усетих признаци на овулация на 20.08 и чак тогава се замислих, че на 19.08 имахме контакт и не беше добра идея да не сложи кондом от самото начало. Лошото е, че цикълът ми е на 27-28 дни и по изчисления трябваше да ми дойде на 01.09, но все още нямам цикъл. Имам менструални болки и други ПМС, включително акне. Обикновено цикълът идва до 28ми ден, или по-рано, тази година не сим имала по-дълъг цикъл от 28 дни…Вчера и тази сутрин правих тестове и двата са отрицателни, но още не мога да спра да се притеснявам да не би все пак да съм забременяла. Второто ни дете се получи доста трудно, отне около година и половина активни опити, като за този период имах 2 биохимични бременности, за това и бяхме малко по-непредпазливи. Но пък първото дете е плод на един единствен опит…(все пак тогава бях на 22г) Вече не знам какво да си мисля, дали мога да се доверя на тестовете или да чакам още и да продължавам да правя?

# 97
Ако не ви дойде, пак тест. Малко вероятно е да сте бременна, а пък нищо да не показват, но няма невъзможни неща.

На вашата възраст и след деца, не виждам защо ползвате този метод. Сложете си една спирала или пък мъжът да си направи вазектомия, че да не се притеснявате

# 98
Попринцип, ако сте бременна, надали теста ще е отрицателен. Ако искате изкачайте още няколко дни и ако не Ви дойде пуснете си кръвен.

# 99
Благодаря за отговорите. Не сме решили, че със сигурност не искаме повече деца, но на този етап не искаме. Малкото е на 3г. Спиралата не е вариант, тъй като имам раничка, която са ми третирали 2 пъти до момента, но пак се появи, сега просто я следя през 3м.

# 100
Здравейте,случаят при мен е следния на 26-ти август ми беше денят на овулация,според календара във който си видя месечните цикли,но във същият ден ме бутна нещо понеже знам,че около овулацията и в денят на овулация имам гадни болки ниско долу,тъ реших да си направя тест за овулация и той излезе със две плътно хубави ярки чарти..
Малко по-късно на деня направихме полов айт със моят приятел "уж" със предпазни мерки,но се оказа,че при ори свършване и изваждане нещо се осети в мен да се стича след това очевидно видях,че доста количество се е задържало във презарватира,но пък самият презарватив беше като нарязан или със дупки ли не зн как да опиша,но със сигурност не такава дупка която би причинена от игра например. Тъ мисълта ми е,каква е веятноста дори и малко останало в мен да зачена.
Защото имам 4 дни до цикала,но гърдите ми са страшно подути и болят снощи имах осещане че горят
Болките който осещах ниско долу бяха доста гадни ту отшумязаха ту се завръщат,кръста и таза също ме боли,а най страшното,че аз преди цикал и по време даже не усещам как ми идва.
Появи се едно течно воднисто бяло течение после притихна,сега отново тръгна леко,не знам какво да си мисля,дали има вероятност да съм бременна..защото направих тест 5/6 дни преди цикала и теста беше отрицателен ...също оше не нещо да добавя ппц си пия оо едно фрапе на ден а сега изведнъж пия по 3 и въпреки това толкова ми се спи то вървя и ми се спи при положение че съм спала цяла нощ и цял следобед.
От сега казвам,че не ме притеснява факта че ще забременея по скоро ме притеснява това да не вдигна нещо тежко и да стане фал

# 101
Здравейте,случаят при мен е следния на 26-ти август ми беше денят на овулация,според календара във който си видя месечните цикли,но във същият ден ме бутна нещо понеже знам,че около овулацията и в денят на овулация имам гадни болки ниско долу,тъ реших да си направя тест за овулация и той излезе със две плътно хубави ярки чарти..
Малко по-късно на деня направихме полов айт със моят приятел "уж" със предпазни мерки,но се оказа,че при ори свършване и изваждане нещо се осети в мен да се стича след това очевидно видях,че доста количество се е задържало във презарватира,но пък самият презарватив беше като нарязан или със дупки ли не зн как да опиша,но със сигурност не такава дупка която би причинена от игра например. Тъ мисълта ми е,каква е веятноста дори и малко останало в мен да зачена.
Защото имам 4 дни до цикала,но гърдите ми са страшно подути и болят снощи имах осещане че горят
Болките който осещах ниско долу бяха доста гадни ту отшумязаха ту се завръщат,кръста и таза също ме боли,а най страшното,че аз преди цикал и по време даже не усещам как ми идва.
Появи се едно течно воднисто бяло течение после притихна,сега отново тръгна леко,не знам какво да си мисля,дали има вероятност да съм бременна..защото направих тест 5/6 дни преди цикала и теста беше отрицателен ...също оше не нещо да добавя ппц си пия оо едно фрапе на ден а сега изведнъж пия по 3 и въпреки това толкова ми се спи то вървя и ми се спи при положение че съм спала цяла нощ и цял следобед.
От сега казвам,че не ме притеснява факта че ще забременея по скоро ме притеснява това да не вдигна нещо тежко и да стане фал

Щом сте правили секс по време на овулация и е попаднало количество в теб (независимо какво е количеството) има реален шанс да си бременна. Ако ти закъснее цикълът, пускай си кръвни изследвания, за да си сигурна на 100%.

# 102

Щом сте правили секс по време на овулация и е попаднало количество в теб (независимо какво е количеството) има реален шанс да си бременна. Ако ти закъснее цикълът, пускай си кръвни изследвания, за да си сигурна на 100%.

Госпожо,честно да ви кажа се страхувам да се зарадвам..😞😞

Общи условия

Активация на акаунт