Каква е тази мания за клетви ,проклятия ,магии в днешните модерни времена?

• 2 963
  • 44
  •   1
Отговори
Хрумна ми тази тема от едни комшии които се карат . Едните обвиняват другите че правят и обратно.Замислих се ,че то било много лесно да се убие човек.Достатъчно е да намериш подходящия човек за това .Не трябва ли по тази логика,ако някой ти направи магия за смърт да се установи законово че това е заплаха за убийство.

# 1
  • София
Няма такава мания.

# 2
Що вярвате на глупости? Всички врачки, баячки, ясновидки и други такива са прости мързеливци, които ги мързи да работят и лъжат хората. Тия дето уж правят магиите, ако можеха, на тях си щяха да направят за нещо хубаво.

# 3
А, класика в жанра.
Като им свършат личните обиди и започват да се чудят откъде какво да извадят.
Така се обръщат съм народното творчество Joy

# 4
Аз не вярвам,ама то се оказва че било изключително лесно да се направи магия.Ама ,може и да е вярно не знам.

# 5
  • София
Ти сериозно ли задаваш въпрос защо магия за убийство (в която уж не вярваш) не се считала за опит за убийство?

# 6
Щом искат, да си дават парите на измамници.

# 7
Изключетелно лесно е да намериш човек, който да ти вземе парите, за да “направи магия”. Иначе хората просто са злобни от безсилието си в някои ситуации и го обръщат на обиди и клетви.

# 8
  • София
Бягане от лична отговорност и търсене на причинно- следствени връзки извън самите нас. Прост механизъм за прости хора.
Работят си безотказно магиите върху такива.

# 9
Ти сериозно ли задаваш въпрос защо магия за убийство (в която уж не вярваш) не се считала за опит за убийство?
Не не вярвам, ама те сериозно вярват . Вярвам във някакви висши сили но макар че моята религия е Исляма доста неща отричам .Ама,чак човек да умре ако му хвърлиш яйце?По скоро си мисля че вярвам в кармата и законите на привличане .Но не знам дали мога да вярвам както по филмите че чрез магия може да се направи нещо със съдбата на човека.

# 10
  • София
Ами не много интелигентни хора - вярват в магии. Теб какво те засяга това? Те се излагат.

# 11
Ами не много интелигентни хора - вярват в магии. Теб какво те засяга това? Те се излагат.
Интересувам се от Карма,религии и мистичното.

# 12
  • София
В исляма има ли карма?

# 13
# 14
В съседния блок имаше ходжа и ходеха много хора за магии, вземал им по 200 лева, когато минималната заплата беше 170 да им прави магии да не се развеждат, а неговата дъщеря беше разведена, мъжа и я изпъдил с детето. Тоя, ако е можел да прави магии против раздяла, дали нямаше да направи първо на дъщеря си.

Общи условия

Активация на акаунт