Спа почивка в България през януари с дете

• 1 085
  • 23
  •   1
Отговори
Здравейте. Бихте ли ми предложили добър хотел за спа почивка в България, изискванията ми са:
- басейнът да е топъл, минерален, да има детска секция;
- да е подходящ за дете на 1 г и половина, да има кошара за бебе, да има детски кът, където може да играе;
- да има солна стая, джакузи, парна баня, сауна;
- да се намира на северното черноморие или около Велико Търново, Арбанаси, Еленския Балкан или други дестинации около примерните;
- изхранването може да бъде закуска и вечеря,както и ол инклузив.
Благодаря ви предварително!

# 1
  • София
Насочете се към Павел баня, Старозагорски минерални бани,  Вонеща вода. По северното чернонорие има много извори и там почти всички са с минерална вода.  По изисквабията ви съдя, че търсите 5 звезден хотел, така че Златни пясъци и Албена  са ви идеален вариант

# 2
Не държа на *, а да бъде хубав хотела. Звездите на някои 5* хотели са само за украса, а реално отговорят за 2* или 3* 😂.

Бихте ли ми предложили конкретен хотел за Златни пясъци и Албена, от които сте доволни?
Насочете се към Павел баня, Старозагорски минерални бани,  Вонеща вода. По северното чернонорие има много извори и там почти всички са с минерална вода.  По изисквабията ви съдя, че търсите 5 звезден хотел, така че Златни пясъци и Албена  са ви идеален вариант

# 3
  • София
Немога да предложа, защото тези, в които съм била не отговарят на изискванията ви.

# 4
Павел баня не е подходящ за малки деца.Щом искате хотел с минерален басейн вижте първо водата дали е подходяща за толкова малко дете.

# 5
Девин - х-л Персенк.
Павел баня не е подходящ за деца, във водата има радон.

# 6
В Кранево има добри хотели с минерална вода. Casa di fiore, Therma Palace, Therma eco villige. Смятам даже скоро да посетя някой от тях. Отзивите са много добри.

# 7
Дали знаете каква е разликата между Therma Palace и Therma Eco Village?

В Кранево има добри хотели с минерална вода. Casa di fiore, Therma Palace, Therma eco villige. Смятам даже скоро да посетя някой от тях. Отзивите са много добри.

# 8

И аз се чудех. Не знам.

# 9
В Кингс вали е много уредено за деца

# 10

Две отделни сгради.В Therma Eco Village в основната сграда има тематични стаи.Вилите също са много хубави.

# 11
  • Русе
Фламинго Гранд в Албена, Аквахаус в Св.Св Константин и Елена също и Астор Гардън пак там.

# 12
Благодаря ви за предложенията. Ще ги разгледам. Ще се радвам и други да се включат. 🥰

# 13

Две отделни сгради. В Therma Eco Village в основната сграда има тематични стаи.Вилите също са много хубави.
За този хотел скорошните отзиви в Гугъл са потресаващи!!!! https://www.google.com/travel/search?gsas=1&ts=GhwSGhIUCgcI6Q8QA … xUAAAAAHQAAAAAQDw

# 14
  • Русе
Благодаря ви за предложенията. Ще ги разгледам. Ще се радвам и други да се включат. 🥰
Погледнете и Гранд Хотел Свети Влас. Страхотен хотел, СПА и храна, но водата мисля, че не е минерална.

Общи условия

Активация на акаунт