Спа почивка в България през януари с дете

• 1 231
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
В Хисар Аугуста беше безплатно за малкият ми син, като ходихме. Имаше и малко басейнче и с него се киснехме там. Но беше отдавна и не съм сигурна сега как е в момента.

# 16
Някой има ли актуално мнение за Grand Hotel Pomorie?

# 17
Grand Hotel Pomorie ... Много хубаво, но много скъпо. Ако сте с дете... имат малък басейн, топъл, но ако има хора е много пълно.

# 18
Здравейте! Аз също търся спа хотел с хубав детски кът , бих ви била благодарна ако ми препоръчате!

# 19
  • Русе
Здравейте! Аз също търся спа хотел с хубав детски кът , бих ви била благодарна ако ми препоръчате!
Гранд хотел Свети Влас.

# 20
Да, във Влас е хубав детския кът, даже и ние се възползваме от джагата и хокея. В съседство има хубав уиски бар с билярд, но ако играете по рано си купете жетоните, че се продават в къта и като затвори увяхвате. На нас обаче ни е любим Гранда в Поморие. Много по хубаво спа и вода си имат. Супер си е за цената, не е скъпо. Но резервации само през хотела, цените са други.

# 21
Здравейте. Бихте ли ми предложили добър хотел за спа почивка в България, изискванията ми са:
- басейнът да е топъл, минерален, да има детска секция;
- да е подходящ за дете на 1 г и половина, да има кошара за бебе, да има детски кът, където може да играе;
- да има солна стая, джакузи, парна баня, сауна;
- да се намира на северното черноморие или около Велико Търново, Арбанаси, Еленския Балкан или други дестинации около примерните;
- изхранването може да бъде закуска и вечеря,както и ол инклузив.
Благодаря ви предварително!

около В.Търново хотел с минерална вода е само и единствено Дива във Вонеща вода. Има външен басейн без детска секция, който се ползва през лятото. Работи по програми на НОИ и се лекуват определени заболявания. В Арбанаси и Еленския балкан няма минерална вода! в св.К.и Елена съм почивала в Сириус бийч, Спа-то им е много добро, с минерална вода имат всичко изброено от вас....но не мисля че е подходящо за толкова малко дете...

# 22
A къде препоръчвате вие за почивка с дете?
Здравейте. Бихте ли ми предложили добър хотел за спа почивка в България, изискванията ми са:
- басейнът да е топъл, минерален, да има детска секция;
- да е подходящ за дете на 1 г и половина, да има кошара за бебе, да има детски кът, където може да играе;
- да има солна стая, джакузи, парна баня, сауна;
- да се намира на северното черноморие или около Велико Търново, Арбанаси, Еленския Балкан или други дестинации около примерните;
- изхранването може да бъде закуска и вечеря,както и ол инклузив.
Благодаря ви предварително!

около В.Търново хотел с минерална вода е само и единствено Дива във Вонеща вода. Има външен басейн без детска секция, който се ползва през лятото. Работи по програми на НОИ и се лекуват определени заболявания. В Арбанаси и Еленския балкан няма минерална вода! в св.К.и Елена съм почивала в Сириус бийч, Спа-то им е много добро, с минерална вода имат всичко изброено от вас....но не мисля че е подходящо за толкова малко дете...

# 23
A къде препоръчвате вие за почивка с дете?
Цитат на: petya91
[/quote
В Св. Константин и Елена има доста Спа хотели с минерална вода, но дали имат подходащи условия за малки деца тпябва вие да си проверите на съответните им сайтове и/или да питате в хотелите.
Провете Гранд Хотел Поморие   https://grandhotelpomorie.com/ или  Кингс Валей до Казанлък или някой от хотелите в Павел баня, или нещо в Троян или Чифлик. Само проверете  в детските басейни дали водата е подходяща за малки деца. Тези, за да са ви сравнително по-близко, а иначе сра хотели има безброй.

Общи условия

Активация на акаунт