Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 167
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
Може ли да качиш снимката също тук? Благодаря.
Принципно продукти с маслина се отразяват добре на кожата ми.
Този имам

# 46
Някой ползвал ли е козметика на pearls & bubbles? Хубави ли са продуктите?

# 47
Одавна не съм се включвала, а имам продукти, които харесвам. Ето един спрей за топлинна защита, от който съм доволна. Изправям косата с преса редовно, тя си е права като цяло, но тънка и нежна. Не забелязвам цъфтежи.

# 48
Препоръчайте сапун за тяло, от който сте доволни. Имам чувствителна кожа и всички, които съм ползвала, я пресушават, даже и Дав. Последно ползвах този: и ми допадна.

# 49
  • Deutschland
Балеа мед серията.

# 50
Също препоръчвам блокчето без сапун на Балеа. Имай предвид, че не се пени обилно и кожата не "скърца", но то точно това е идеята, да не премива. Обикновените сапуни са доста агресивни.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-izmivasht-bar-bez-sapun-s- … 058172528729.html
Аптечните марки също имат такива блокчета, но цената е тройна.

# 51
Аз харесвам на Юсерин, но не влиза в категорията "евтино", май.

# 52
aksnerD, сапунът на Папуцанис е много харесван и вкъщи. Препоръчвам ти и този на Babylove - супер нежен е, не е парфюмиран, от години го ползваме. Сега е с нова опаковка с коала вместо бебе.

Някой ползвал ли е козметика на pearls & bubbles? Хубави ли са продуктите?
Балсамите за устни само съм пробвала - ванилията е страхотен за зимата. Мазничък, подхранващ, не изчезва бързо.

# 53
Ще взема на ММ от тези сапуни, да пробва, че само той се къпе със сапун. За ръце сме с течни. Но на този цената е без конкуренция направо.

# 54
Един плюс от мен за бебешкия сапун

# 55

От DM с 15% отстъпка чрез приложението. Редовно си купувам от тези пачове за очи. За мен не отстъпват на по-скъпите. Гланца за устни ми е пореден. Не е траен, но аз го използвам за хидратация и блясък. Серума не е ароматизиран. Спиралата очаквах да ми извие и напласти миглите, но поне от първото слагане не видях този ефект. Не ми дразни на очите, хипоалергична се води. Кератиновия серум и дезодоранта още не съм ги ползвала.

# 56
Включвам се да дам положителен глас за червилата на She. Приятно изненадана съм.

# 57
Момичета, днес си купих това

Изправя супер, обем супер ми прави, но за къдренето на влажна коса ли трябва да е? Някой ползвал ли е нещо такова, аз за пръв път ползвам, но на суха коса навива съвсем леко. В ТикТок няма клипчета на бг, а доколкото виждам другите на влажна коса май навиват? То аз съм и вързана в ръцете, ама...

# 58
  • Свети Влас
Изглежда страхотно, може да пробвате с пияна за къдрици.

# 59
Казаха ми на влажна коса, ще й хвана цаката аз...

Общи условия

Активация на акаунт