Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 218
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
GoSSipSs, влажна. Но си трябва сръчност. Аз така и не я придобих. 40 мин ми отнемаше на средно дълга коса и я продадох.

# 61
Здравейте, наистина си надявам някой да успее да ми помогне. За  дете става въпрос, има много от този тръбен пърхот, все едно е залепен за косъма и не може да се махне по никакъв начин. Купих за 30 лв.шампоан и няма ефект, а не стои красиво с този пърхот. Някой имал ли е такъв проблем и решение?

# 62
  • Свети Влас
Пробвахте ли с Низорал ?

# 63
Имах и аз като дете. Низорал помогна.

# 64
Синът ми е със  себореен дерматит и атопичен дерматит от както се е родил, Имаше много пархут, направо ужас,  дерматолог ми изписа козметиика, но при него имаше и лекарства. Беше преди 4-5г, от тогава няма, сега е на 14г в  пубертета сум предупредена, че пак може да  се иизяви, за сега няма. Може  да отидете на преглед, само   от полза ще ви е.

# 65
Stardar, това беше препоръчано от фризьор и у нас са доволни.
Измиването е 1-2 пъти седмично, не повече, като една опаковка от 250 мл мисля се ползва вече трети месец и така цената е съвсем оправдана.

# 66
Много съм доволна от маската за ръце хидратира , прави кожата мека и сияйна
Само ръкавиците не ми бяха удобни трябва ти да си ги отрежеш, а лепенката не седеше беше само 4 лева Blush

# 67
Не, не съм взимала от него. Ще взема днес и ще пробваме и него. Толкова шампоани сме взели.

# 68
  • Свети Влас
Дано ви помогне !  Гледах и реклама на Парисан, но не знам доколко помага....

# 69
За Пърхот съм сменяла различни и най-добре ми се отрази шампоанът на Здраве Актив

Имат няколко видя шампоан, според зависи вида на пърхота.
Аз например ползвам този: https://shop.gladen.bg/product/zdrave-aktiv-shampoan-protiv-suh- … aeno-darvo-500-ml
(Страдала съм от тип люспи и този и по-сухият по косата.)

*Относно комплектчето на Philips, май не е за тази тема Simple Smile

# 70
Единственото нещо, което ми помага срещу пърхот, е таблетка Нистатин. Това е лекарство против гъбички. След миене на коса обливам скалпа с една чаша топла вода, в която съм разтворила една таблетка. Ефектът идва след 4-5 подобни третирания. Периодично се появява пак, но с няколко таблетки си решавам проблема.

# 71
Пърхота не е задължително да е предизвикан от гъбичка. И така да се правят препоръки за лекарства, които са СЪС лекарско предписание, ми звучи меко казано несериозно и безотговорно.

# 72
  • Свети Влас
Всъщност този шампоан го казвам по препоръка на лекарка, която съм виждала в тик ток и е направила реклама  по телевизията, така че не виждам, какъв е проблема, ако може да помогнем на човека !

# 73
  • София
Ако пърхотът е упорит и е съпроводен със сърбеж, зачервявания, обриви по скалпа - по-добре идете на дерматолог.

# 74
Пърхота не е задължително да е предизвикан от гъбичка. И така да се правят препоръки за лекарства, които са СЪС лекарско предписание, ми звучи меко казано несериозно и безотговорно.
Таблетката не се приема орално, а се разтваря във вода и се третира скалпа с нея. Дамата помоли за съвет в тема за евтини продукти. Нека сама да прецени как да процедира.

Общи условия

Активация на акаунт