Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 254
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря на всички ви за споделения опит. Бяхме на дерматолог с малката и тя каза, че с времето ще мине. Но тя е с дълга коса и не стои красиво с тези бели "тръбички", които за като залепени с лепило за косъма и след като купувах вече няколко продукта за доста пари и нищо ни помогна, реших и вас да питам. Много идеи черпя от тази група и сте наистина много полезни.
Благодаря!

# 76
Не съм имала предвид Вас, а друга дама, която препоръчва противогъбични таблетки.

Всъщност този шампоан го казвам по препоръка на лекарка, която съм виждала в тик ток и е направила реклама  по телевизията, така че не виждам, какъв е проблема, ако може да помогнем на човека !

# 77
А сигурно ли е, че е пърхут, а не нещо от типа на бебешка кел, която се оправя с овлажняване на скалпа, а не с противопърхутни?

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 22:49 от zigizagi

# 78
  • Свети Влас
SsSa, Извинявайте помислих, че на мен говорите. Все пак наистина трябва да се внимава с продуктите. Особено щом става въпрос за дете !

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 20:49 от Габриела Радева

# 79
Някой има ли наблюдения дали на много места продават нещата на Ив Роше? Само за Лили се сещам на първо четене, а там не виждам в сайта им това което искам. А пък предпочитам да пробвам аромата първо дали е какъвто го помня и дали все още ще ми хареса, не е нещо да го поръчам направо от техния сайт...

# 80
  • Ланкър, планините Овнерог
В БиФит има техни неща, също и във Фантастико (при био-еко-меко козметиките са).

# 81
  • Свети Влас
Между другото проверих в интернет и този шампоан е подходящ за деца с пърхот ( колко обаче помага не знам )

Натка, не знам за кой град става на въпрос, но ето магазини за София
https://yves-rocher.bg/our-stores

# 82
Благодаря, биваше да напиша града наистина, голям съм заплес Grinning
За Велико Търново се озъртам ако има къде да пробвам една от водите им - тази с аромат на орлови нокти. Беше ми любима преди... не е за казване преди колко години, случайно видях че пак я имат. Но кой знае дали е същата като през миналия век, камо ли аз дали пак ще я харесам толкова.

# 83
  • Свети Влас
Имат само в София и Пловдив, за Търново не знам.

# 84
Благодаря, биваше да напиша града наистина, голям съм заплес Grinning
За Велико Търново се озъртам ако има къде да пробвам една от водите им - тази с аромат на орлови нокти. Беше ми любима преди... не е за казване преди колко години, случайно видях че пак я имат. Но кой знае дали е същата като през миналия век, камо ли аз дали пак ще я харесам толкова.
Понеже съм фен на аромата, се отбих до магазин на марката (в София съм). Не знам преди какъв е бил ароматът, но този няма нищо общо с истинския цвят/храст.

# 85
  • Свети Влас
А всъщност как трябва да мирише този храст или там каквото е? Стана ми любопитно, но тук при нас само в Лили сякъш съм виждала техни продукти ( Бургас ).

# 86
Доближава се до аромата на портокаловия цвят. В Лидл пускат сапун орлови нокти в тематичната им френска седмица (плюс роза, лавандула и още няколко).

# 87
  • Свети Влас
Благодаря ще потърся този сапун.

# 88
Наистина различно беше от самия храст, но на мен ми бяха подарили тогава тая вода и ми допадна много, с кеф си я изпръсках. То беше толкова отдавна че не ми се разчита да я поръчам направо от сайта им, ако не ми хареса сега ще има да се чудя какво да я правя. Много мразя да ми се трупат такива неща, че и за аромати имаме много различен вкус с майка ми и сестра ми, не става и тях да зарадвам с такъв цветен Grinning

# 89
  • Deutschland
Какъв цвят има този сапун в Лидл с орлови нокти? Виждала съм с роза, лавандула, зелен с маслина вероятно и черен някакъв. Мъжът ми само сапуни ползва, та затова се интересувам.

Общи условия

Активация на акаунт