Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 68 138
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
Не знам бебешки измиващ дали си пробвала, на някои със суха кожа им е добре с такъв. Примерно от на ДМ бебешката серия или пък Бочко.
Ако не ти допадне за лице, винаги можеш да го довършиш като душ гел.

# 31
  • Варна
Ето за този серум писах, че прави кожата нежна като бебешко дупе. И не лепне!

# 32
Ето за този серум писах, че прави кожата нежна като бебешко дупе. И не лепне!

Аз съм доволна от повечето продукти на марката, даже техния ретинол ми беше първия.

# 33
  • Варна
От мен глас за серума с ниацинамид на скинциклопедия. От както излезе марката го ползвам, по нищо не отстъпва на скъпите.

# 34
Аз си търся добра козметика за сега по време на бременността, че излязоха доста черни точки. Някаква добра маска, нещо.. ама наистина да действа. Иначе съм на взк серията със центела и ми допада ( добре ми почиства и хидратира), но кожата ми се промени. Както ми беше мазна изведнъж стана по-суха, но пак с наличието на черните точки.
На козметик ок ли е да ходя?

# 35
  • Варна
Аз си търся добра козметика за сега по време на бременността, че излязоха доста черни точки. Някаква добра маска, нещо.. ама наистина да действа. Иначе съм на взк серията със центела и ми допада ( добре ми почиства и хидратира), но кожата ми се промени. Както ми беше мазна изведнъж стана по-суха, но пак с наличието на черните точки.
Аз доста редуцирах козметиката по време на бременност, аз така си реших, ползвам базови неща. Но моята кожа не се промени.
Не знам в кой месец си, мисля че можеш да се консултираш с козметик. Не знам удачно ли е ходенето заради дарсонвала или поне да не ти го правят. Абе най- добре се консултирай със специалист.

# 36
Аз доста редуцирах козметиката по време на бременност, аз така си реших, ползвам базови неща. Но моята кожа не се промени.
Не знам в кой месец си, мисля че можеш да се консултираш с козметик. Не знам удачно ли е ходенето заради дарсонвала или поне да не ти го правят. Абе най- добре се консултирай със специалист.
Стик маската на центелата дали е добра?

# 37
Купих си този серум на Лореал. Гледам, че е с ретинол и се чудя мога ли да го ползвам през деня, тъй като не е упоменато, че е нощен серум
Съветът да не се ползва ретинол през деня е защото слънчевите лъчи разрушават вит.А и един вид само хабите продукт, а не защото причинява фото токсичност като етеричните масла.

# 38
Препоръка за някой измивен/дегримиращ гел за лице, който да не изсушава допълнитно кожата?
Кожата ми е по-скоро суха през зимния сезон.използвам гел като втора стъпка. Пробвала съм масова, медицинска и по-хай козметика. Като че ли на Нукс - Рев дю миел ми е бил най-добре, но все искам да изпробвам нещо ново.

Аз ползвам този измивен гел за моята много суха кожа и съм доволна. Не знам дали става за дегримиране, защото не се гримирам.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-med-izmivasht-gel-za-litse … 066447429596.html

# 39
Аз си взех серима за лице, за който ви питах. Доволна съм, не лепне

# 40
В момента имам на Миша измивен гел, на Скинциклопедия, на Велнеа (незнам така ли беше марката на Лили),  на CeRave и един на Виши. За мен най-добре почиства този на Виши. Просто в пъти по-добре от другите, не че са лоши - НЕ, напротив, хубави са, но на Виши е по-хубав от хубавите.
Този ползвам и не е скъп, понеже е икономичен.

# 41
А аз един на Дилан с маслини, купен от майка ми преди години от Бодрум. Жалко, че не го внасят в България.
Ако искаш ще ти снимам кой (на тази марка) имам аз. И ще ти го подаря Simple Smile За моите ръце не прави нищо.

# 42
  • Deutschland
Може ли да качиш снимката също тук? Благодаря.
Принципно продукти с маслина се отразяват добре на кожата ми.

# 43
  • Свети Влас
За мне е хубав, мазничък е. И попива бързо. По-принцип нямам навика да си мажа ръцете с крем, но този крем ми направи впечатление.

# 44
Идвам да похваля този душ гел!

Днес купих втора опаковка, защото предишната е на приключване, а не помня преди колко месеца го купих??? Малко количество се пени наистина добре. Ползвам го при всяко къпане.
Явно наистина съдържа Арган, защото прави кожата уникално мека.

Купувам го за 2,50лв от турски магазин. От онези които миналата година изникнаха навсякъде Simple Smile с доста вкусни неща и явно качествени стоки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт