Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 68 101
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
  • Свети Влас
А аз един на Дилан с маслини, купен от майка ми преди години от Бодрум. Жалко, че не го внасят в България.

# 16
  • Deutschland
Да не би да е Далан?

# 17
  • Варна
Аз за ръце съм най-доволна от Биотен SOS. Каквото и друго да взема, пак се връщам на него.

# 18
  • Свети Влас
Да, моя грешка. Но са по-различни. Още паза една опаковка.

# 19
  • Deutschland
Във ФБ бъка от обяви на разни хора, които пътуват до Турция и предлагат стоки от там. Мисля, че може да се намери и крема.
На Далан имаше едни сапуни за ръце помня. Имаше един душ гел Дуру, леле уникален. С перли вътре. Отдавна не съм ги срещала никъде.

# 20
  • Свети Влас
Бяхме в Турция и го търсих, но не го намерих. Много странно, защото в един козметичен магазин, в който влязоха дори не са го чували...

# 21
  • Deutschland
Публикацията е стара, но може да попиташ. Ето една група, една от десетките

# 22
  • Свети Влас
Благодаря, подобен е, но със сигурност ще е хубав.

# 23
Повечето продукти на dalan в Турция се намират по аптеките, а не в дрогериите и супермаркетите. Идея нямам защо. Казвам го, защото и аз търсих балсама за коса със зехтин, който беше станал хит в ТикТок.

# 24
  • При децата ми
За какво серум?
Този е с ретинол, т.е. само вечер може да се слага, а през деня задължително трябва да ползвате слънцезащита.

Тъкмо навреме ми идва дискусията за серумите.
Купих си този серум на Лореал. Гледам, че е с ретинол и се чудя мога ли да го ползвам през деня, тъй като не е упоменато, че е нощен серум.

Разбира се, всекидневно използвам слънцезащита.

# 25
За какво серум?
Този е с ретинол, т.е. само вечер може да се слага, а през деня задължително трябва да ползвате слънцезащита.

Тъкмо навреме ми идва дискусията за серумите.
Купих си този серум на Лореал. Гледам, че е с ретинол и се чудя мога ли да го ползвам през деня, тъй като не е упоменато, че е нощен серум.

Разбира се, всекидневно използвам слънцезащита.
Ретинол се ползва само вечер. Въпреки, че в нотино пише сутрин и вечер, аз лично не бих рискувала да го ползвам като дневен серум. За дневен си ползвам ниацинамид или аха&бха примерно.

# 26
Ако пише, че
може да се слага и денем, то значи може.Тук ще да е някакъв съвсем мини процент ретинол.

# 27
Ми то не пише колко процента е ретинола. Аз не бих рискувала ама всеки си има глава на раменете и си решава.

# 28
Препоръка за някой измивен/дегримиращ гел за лице, който да не изсушава допълнитно кожата?
Кожата ми е по-скоро суха през зимния сезон.използвам гел като втора стъпка. Пробвала съм масова, медицинска и по-хай козметика. Като че ли на Нукс - Рев дю миел ми е бил най-добре, но все искам да изпробвам нещо ново.

# 29
  • София
Аз съм със смесена кожа, склонна към изсушаване. В момента съм с този и съм доволна - https://shop.lillydrogerie.bg/skin-nat-hyaluronic-aloe-pochistva … ice-200-ml-521727

Общи условия

Активация на акаунт