Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 492
  • 768
  •   2
Отговори
# 165
Моля за препоръка на коректор за под очите. Нямам сенки, но кожата там е много тънка и изглеждам постоянно уморена. Търся нещо с озаряващ ефект.

# 166
Моля за препоръка на коректор за под очите. Нямам сенки, но кожата там е много тънка и изглеждам постоянно уморена. Търся нещо с озаряващ ефект.
Това ползвам аз и за мен е най-доброто, което съм намирала на пазара.

# 167
Събира ли се въ финните линии?

# 168
Аз слагам фиксиращ спрей за грим на Лореал накрая и не ми се събира, но и нямам толкова фини линии около очите.

# 169
То и да няма човек съществени бръчки... Под очите си е подвижна зона и то доста. Не съм уцелвала досега нещо което хем да е добре покриващо, хем да не се събира. И не става по-лесно с напредване на годинките, ако ме разбирате.

# 170
Затова има бази за грим и фиксиращи грима продукти, които уж намаляват събирането.

# 171
Имам някакъв фиксиращ спрей, за останалото действително помага да си стои на мястото но за коректора под очите не виждам драстична разлика при мен. База си признавам че не съм пробвала, има ли такава специално за тази зона или е същата като за цялото лице? Със смесена кожа съм, даже мазна лятото, та нещо ме съмнява едно и също да ми трябва.

# 172
Anti-age eraser на Maybelline.

# 173
Преди известно време обсъждахме козметика с аромат на орлови нокти. От този понеделник в Лидл е френска седмица и пак има няколко вида провансалски сапун. Предишни седмици един от сапуните беше именно с такъв аромат. Предполагам, че и сега ще има - който е любопитен, може да провери. А като цяло и самите сапуни са хубави, имаше и роза, лавандула и меден май.

# 174
Имам някакъв фиксиращ спрей, за останалото действително помага да си стои на мястото но за коректора под очите не виждам драстична разлика при мен. База си признавам че не съм пробвала, има ли такава специално за тази зона или е същата като за цялото лице? Със смесена кожа съм, даже мазна лятото, та нещо ме съмнява едно и също да ми трябва.
На мен тези двете бази ми вършат работа и за тази зона. Слагам малко пудра, която е без цвят и накрая фиксиращ спрей.

# 175
  • Mediterraneo
Това ползвам аз за под очите, без база, без фиксация.

# 176
С каква консистенция? По-течна или по-гъста?
Това ползвам аз за под очите, без база, без фиксация.

# 177
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз лично читав коректор за под очите не съм намерила. Все ми се събира по бръчките и е сухо. С фдт сякаш по-бива.

# 178
Аз съм пробвала един куп. Кожата ми е почти прозрачна и ми е трудно да слагам по-плътен коректор. Бях доволна от един на Орифлейм, но не съм го виждала от години. Има един нелош на Нивеа, но е с нещо като гъбичка, която при последните два оставяше власинки. Сега ползвам този на Балеа, но като че ли нещо му промениха.
Аз лично читав коректор за под очите не съм намерила. Все ми се събира по бръчките и е сухо. С фдт сякаш по-бива.

# 179
  • Mediterraneo
Харесва ми консистенцията, гъстичък е, не ми се събира никъде; мажа с апликатора, после с гъбка.

Общи условия

Активация на акаунт