Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 506
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Минавам да споделя за любителите на продукт против изпотяване без алуминий, че съм много доволна от Юсерин. Слагам го в графа "евтини" за мен, тъй като с 1 опаковка карам доста време и отделно лятно време пускат промоционални пакети от 2 броя, като примерно излиза по 16-17 лв. на брой. Всичко друго, което съм пробвала и е било под 10-12 лв. не върши никаква работи при мен.
+ 1, подкрепям обратната връзка от ..::V.I.P::., аз взех наскоро промо опаковка от 2 броя рол-они на Юсерин и моите тийнове са много доволни.  Излязоха ми 15лв/бр, ето тези са: https://www.ozone.bg/product/eucerin-deo-komplekt-rol-on-dezodor … 50-ml-limitirano/
Лаленце, не съм разпитвала в детайли защо са доволни, но са спортни натури и одобриха Юсерин, а това е ми достатъчно. Преди това са ползвали по-бюджетните варианти като Garnier, Dove, Rexona, със сигурност пропускам още някой. Взех и на Uriage за тест, но все още не му е дошъл реда.

За мен голямото откритие е кремът Bocage на Lancome /въпреки че има алуминий в състава/, тъй като имам проблем с чувствителна кожа и всичко друго което съм тествала през годините до момента ужасно сърби и дразни кожата под мишниците. Ето този, периодично пускат кодове или намалят цената: https://www.flaconi.de/pflege/lancome/bocage/lancome-bocage-deo- … =90004095-0006104. Върши това, което обещава, удивително икономичен, и като гледам как върви първата опаковка от 50ml ще ми стигне поне за 6 месеца. Така че ми се струва много добра сделка. Flowers Hibiscus

# 481
Може ли да разкажеш повече? Не се потиш, или се потиш, но няма никаква миризма? (На Юсерин визирам продукта).
Благодаря!
Потя се, но няма неприятна миризма, освен това знам, че ползвам нещо, което не е вредно. Това ми е достатъчно Blush

# 482
За без да спира потене а само миризма съм признала кристала на Балеа, те не че не са все стипца всичките ами този е най-евтин и най-лесен за покупка. Буквално без пари излиза, един такъв сигурно години ще изкаро... Ако не ми писва от време на време и после да не помня къде съм го метнала, та нямам ни един изразходен целия до сега Grinning
Малко по-досаден ми е за употреба и затова му изневерявам, но все се връщам към него като стане горещо.

# 483
За без да спира потене а само миризма съм признала кристала на Балеа, те не че не са все стипца всичките ами този е най-евтин и най-лесен за покупка. Буквално без пари излиза, един такъв сигурно години ще изкаро... Ако не ми писва от време на време и после да не помня къде съм го метнала, та нямам ни един изразходен целия до сега Grinning
Малко по-досаден ми е за употреба и затова му изневерявам, но все се връщам към него като стане горещо.
Днес го взех тъкмо.
Преди това съм ползвала кристала на Тианде и бях наистина доволна, не знам защо спрях да го ползвам. Не се потях и ако се изпотя беше оскъдно и нямаше лоша миризма.
Но този на Балеа ми хвана окото, доста по-голямо количество е и е доста бюджетно.

# 484
Дреме ти за количеството, то това няма свършване Grinning Но е удобен че е сложен в гилза, някои са просто парче стипца да си го държиш в ръка.

# 485
Дреме ти за количеството, то това няма свършване Grinning Но е удобен че е сложен в гилза, някои са просто парче стипца да си го държиш в ръка.
Хаха, да, знам, че този на тиандето го ползвах много време и моя също го ползваше и едва бяхме заоблили краищата на стика.хвърлих го, защото ми се отчупи от поставката и не ми се занимаваше😀

# 486
Аз харесвам този рол он на Нивеа, но бих пробвала този на Юсерин просто от любопитство.

# 487
Точно този ролон на Нивея ми докара такава реакция, че сума ти време се борих с нея.

# 488
От сутринта съм с кристала на балеа, мишници съхи, грам петно и влажно няма, няма и никаква миризма. 😬 това ще ми е топ продукта. Сигурно ще го ползвам година😀

# 489
Не спира потенего по принцип, да не се подведе някой и да го очаква това. Но го има и моментът че понеже подтиска бактериите, по тая линия се потиш по-малко. Поне при мен има голяма разлика колко ще се изпотя при чиста кожа или в края на деня, при еднакви други условия.
Не можеш го изразходи за година, гарантирам ти Grinning

# 490
Ее сега, аз ти казвам, че мишниците ми са сухи😀 ама аз по принцип не се потя много. Но с определени материи, например памук, стават големи мокри петна под мишниците.
Аз се потя повече на длани и ходила. Дори в сауна след 10тата минута започва леко потене, ако издържа толкова, че не ми понасят много. 😅 но миризма нямам никаква в момента, нарочно не съм слагала парфюм и дезодорант, за да мога да сравня.
Допада ми. Сложих си го в банята, че нали трябва да се мокри преди употреба.

# 491
  • Варна
От сутринта съм с кристала на балеа, мишници съхи, грам петно и влажно няма, няма и никаква миризма. 😬 това ще ми е топ продукта. Сигурно ще го ползвам година😀

Покажете го как изглежда, моля 😀

# 492
Не ми дава да прикача снимка, като се напише део стик кристал балеа и излиза, един е.

# 493
Така де, ето ти казваш че и по принцип не се потиш особено. Идеята ми беше да не се подведе някой, не че ще е първият после да пише как тоя кристал нищо не върши и пак си се потят.
Аз до сега сухи мишници не съм видяла с абсолютно никой дезодорант, така че при мен пък е обратното. Е, не съм слагала Одорекс и нямам и намерение, но от нормалните никой не ми действа да спре потене от него. Разлика има само в миризмата, евентуално, че някои и това не вършат.

# 494
  • София
След лутане между редица дезодоранти - спрей и стик - се върнах на Рексона. Вчера обикалях града в най-големия пек, бях из градския транспорт, към 6 най-накрая седнах да пия една бира и миришех свежо. А пробвах далеч по-скъпи варианти...

Общи условия

Активация на акаунт