Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 339
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Чети внимателно етикета, обикновено са бъкани с октокрилен и алкохол.
Детските май са по-добре като състав.

# 661
Аз съм пробвала един спф спрей от Лидл и на 2ро място в състава имаше октокрилен, много ми лютеше на кожата. Може би наистина детските ще са с по-изчистен състав.

# 662
Сега погледнах миналогодишния ми ДМ-ски. Доколкото виждам я няма тази съставка и ще се ориентирам натам. Hug

# 663
На скинциклопедия слънцезащитния крем с ниацинамид ми е много добре на мен, мацам и по клепачите, не ми е лютяло. Не оставя мазен и бял филм и въпреки, че е мъничка опаковка го ползвам от март месец всеки ден (освен ако няма да стоя вкъщи). Няма октокрилен

# 664
Чудя се дали кремът на Скинциклопедия ще пази лицето на плажа. Ще пробвам другия месец, но ми е любопитно дали някой има опит към момента.

# 665
На басейн ходих и бях баш по обяд, не съм имала проблеми, за море не мога да кажа. Но е 50 фактор с ува и увб, та нз. Дано да става. Не мисля да го сменям скоро.

# 666
На басейн ходих и бях баш по обяд, не съм имала проблеми, за море не мога да кажа. Но е 50 фактор с ува и увб, та нз. Дано да става. Не мисля да го сменям скоро.
Слънцезащитният крем на Скинциклопедия си го купих зимата и го ползвах тогава.
Хареса ми много и си взех и серумът-крем пак слънцезащитен ,но него не съм тествала.
Ако е по-лек вариант на крема с удоволствие бих ползвала само слънцезащита на Скинциклопедия.
Лятото обаче кремът ми идва тежък.
Но е топ попадение за хората с нормална или по-суха кожа.

# 667
Влизам да похваля тези капсули с пептиди от Тему. Не вярвах, не исках да рискувам с продукти за лице от там, обаче не съжалявам. Супер доволна съм. Препоръчах на приятелка и тя е супер доволна от тях. Струват 2 лв за 20 броя

И аз си взех, много мънички обаче. Но явно има някакъв ефект, може и да е заради други продукти, защото в началото кожата ми направо изпиваше коремчето от капсулата и не ми стигаше да се намажа навсякъде една капсула, а сега се усеща, че остава хлъзгаво и има за размазване, явно кожата не ми е толкова суха.

Да похваля и молекулярната маска без отмиване Elikana, която уж била имитация на молекулярната маска К18. Не съм ползвала К18, ама китайската се оказа учудващо добра.

# 668
Може ли снимка на китайската молекулярна маска? Благодаря!

Влизам да похваля тези капсули с пептиди от Тему. Не вярвах, не исках да рискувам с продукти за лице от там, обаче не съжалявам. Супер доволна съм. Препоръчах на приятелка и тя е супер доволна от тях. Струват 2 лв за 20 броя

И аз си взех, много мънички обаче. Но явно има някакъв ефект, може и да е заради други продукти, защото в началото кожата ми направо изпиваше коремчето от капсулата и не ми стигаше да се намажа навсякъде една капсула, а сега се усеща, че остава хлъзгаво и има за размазване, явно кожата не ми е толкова суха.

Да похваля и молекулярната маска без отмиване Elikana, която уж била имитация на молекулярната маска К18. Не съм ползвала К18, ама китайската се оказа учудващо добра.

# 669
Ето я молекулярната маска. Вижда ли се през линка?
 https://share.temu.com/CsicaNrvLSA

# 670
Благодаря, вижда се., добавих я в количка
И опаковката имитират, ако ми беше излязла в предложения, щях да я позная Simple Smile

Ето я молекулярната маска. Вижда ли се през линка?
 https://share.temu.com/CsicaNrvLSA

# 671
Забравих да уточня, че ли кът, който дадох, е за 2 броя маски, има и оферти за 1 брой. Аз, както казах, не съм ползвала К18, и едва ли ще я ползвам, предвид цената.

# 672
Благодаря за уточнението.
Аз много я исках тази маска, намерих я на оферта на супер цена, но в крайна сметка се въздържах, защото имам доста неизползвана козметика, която съм си поставила за цел да изразходвам, преди да купя нова.
Сега, разбира се, ще разваля обещанието си, предвид офертата на тему 🤣

Забравих да уточня, че ли кът, който дадох, е за 2 броя маски, има и оферти за 1 брой. Аз, както казах, не съм ползвала К18, и едва ли ще я ползвам, предвид цената.

# 673
Здравейте,  на всички !
Нова съм тук Simple Smile
Идвам да похваля лосион за тяло на seventeen,  страхотни са , около 17лв струва
Искам да попитам за душ гел.
Искам да е ароматен много ароматен да ухае,  да омекотява кожата, благодаря ви

# 674
Хубави и евтини са душ геловете от оил серията на Палмолив

Общи условия

Активация на акаунт