Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 67 786
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Имах един страхотен околоочен крем на орифлейм. Сложиха му това топче (пак метал) уж за бонус масаж. Най-ужасната идея ... самото кремче просто забиваше между топчето и то не можеше да се върти, и да пуска крема съответно. Много се ядосах, защото беше любимият ми кре. Преди си беше просто в тубичка, най-лесно за използване.
*бързо върнаха старият дизайн, но вече бях купила друг.

# 691
  • София
На вас достатъчни ли са ви тези серуми (есенции и пр)? Аз имам чувството, че ако не кльопна и крем отгоре, че ми остава суха кожата.

На мен категорично не. Около очите най-добре ми действат по-мазни и плътни кремове.

# 692
Отскоро реших освен серум или масло да кльопам и кремчето отгоре. Представям си, че запечатвам ситуацията😀 аз нямам бръчки още и се надявам да си ги задържа така. Но е факт, че откакто полагам някаква грижа и погледа е различен, нямам онези подпухвания (или пък , че се редуват😀) и тъмни кръгове.

Аз все още съм в издирване на серум за мигли без хормони в него.
Ползвах няколко месеца на уибо 2в1 и съм много доволна, вярно, след втория месец имаше ефект (е, не като на онези по клиповете с мигла два см), но изглеждаха една идея по-дълги, извити и здрави.
Но започнах все по-рядко да го откривам, ако имаше бройка в дрогериен магазин е единична.
Пък си знам аз късмета.
Викам си да пробвам на the ordinary, намерих в дъглас даже голяма оферта - 2 за 20 и няколко лв, ама чаках, чаках.. така и не ми пуснаха поръчката, само ме въртяха да изчакам и накрая я отказах, оказа се, че няма двойния пакет.
Та, да пробвам ли все пак да си взема 1-2 опаковки или да го приема като знак и да търся друг🤣

# 693
На вас достатъчни ли са ви тези серуми (есенции и пр)? Аз имам чувството, че ако не кльопна и крем отгоре, че ми остава суха кожата.
Аз съм с много суха кожа и нищо никога не ми е достатъчно. Ползвам серум, масло и крем, а лятото и слънцезащита слагам.
От козметиката искам само мека и еластична кожа, другото за мен е маркетинг. Едва ли има съставка в такава концентрация, която магически да заличи всички несъвършенства.

На Алверде май имаше някакъв серум за мигли или бъркам?

# 694
  • София
Аз използвам този серум, мисля, че е ок като състав - https://www.notino.bg/the-ordinary/multi-peptide-lash-and-brow-s … a-migli-i-vezhdi/
Освен това ламинирам миглите си вкъщи с домашен комплект и са уау.

# 695
Аз използвам този серум, мисля, че е ок като състав - https://www.notino.bg/the-ordinary/multi-peptide-lash-and-brow-s … a-migli-i-vezhdi/
Можете ли линк към вашия домашен комплект за ламиниране на мигли?!

# 696
Аз само лятото мога да си позволя да не запечатвам грижата с крем. Но дори преди серума винаги първо нанасям тонер. И никога не излизам без слънцезащита. В по-студеното време задължително слагам крем върху всичко, иначе кожната ми бариера отива по дяволите.

# 697
И аз ламинирам, ама не знам дали моите не са много податливи или нещо бъркам. Последния път си хванах грешката, ще пробвам пак следващия да я изчистя. Вежди успях да ламинирам, първоначално ми беше странно как изглеждат😀 после ми хареса.
Преди няколко дни си боядисах веждите и много ми хареса ефекта. Първия ден бяха тъмнички, но после слегна цвета малко и доста добре.

От всички комплекти този на хера козметикс е най-пълен и сякаш с по-добри продукти.
Лепилото добре лепи и е в кутийка, не е течно. Има и еднократни найлончета и ножички и четки разни вътре, абе доста повече неща от др комплекти.
Иначе пробвах още няколко преди това.
Хера козметикс имат и серум и спирала за растеж, но аз използвах серума една опаковка и не видях ефект, не знам ако има при други, ще взема пак. Някой ползвал ли ги е?

Преди ползвах спиралата на Тианде, но почти никога я няма налична, ако искате нежни мигли без слепване и с нежна извивка (не извивах с извивачка тогава) много силно я препоръчвам. А и в състава има май съставки, които подпомагат вида на миглите, понеже виждах разлика с времето.
Ако я намерите някъде налична я пробвайте.

# 698
  • София
И аз ползвам Hera - https://heracosmetics.bg/products/hera%E2%84%A2-%D0%BA%D0%BE%D0% … %B3%D0%BB%D0%B8-1
Лесен е за употреба и от първия път ми се получиха нещата.

# 699
Момичета, само внимавайте с тия серуми за мигли - не съм търсила доказателства (щото не ползвам такива продукти), ама много често попадам на инфо, че може да развалят зрението

# 700
  • Свети Влас
Дидичка го е обяснила, доста е течен и няма опасност апликатора да изсъхне или зацепи. При мен е нямало проблеми. Не ми е лютял и т.н, но си е до хора.

# 701
Викам си да пробвам на the ordinary, намерих в дъглас даже голяма оферта - 2 за 20 и няколко лв, ама чаках, чаках.. така и не ми пуснаха поръчката, само ме въртяха да изчакам и накрая я отказах, оказа се, че няма двойния пакет.
Та, да пробвам ли все пак да си взема 1-2 опаковки или да го приема като знак и да търся друг🤣
Аз не съм доволна от този серум, абсолютно никакъв ефект не видях, хем си слагах по два пъти на ден, а цената му е супер солена.

# 702
Момичета, само внимавайте с тия серуми за мигли - не съм търсила доказателства (щото не ползвам такива продукти), ама много често попадам на инфо, че може да развалят зрението
Мила, точно за това не ползвам с хормони. Ползвах бонилаш месец, оцветиха ми се клепачите в оранжево, а по края към миглите ми беше толкова чувствително, всеедно е раздрано.. веднага като разбрах, че съм бременна го хвърлих😀 и повече към такива не припарвам. Но ординари е с пептиди, за това питам. Или пък някаквъ друг.

# 703
  • София
Аз имам видим ефект от The Ordinary, но си е до косъм.

# 704

Молива е Импала 224
Червилото е Есенс the slim stick (не се сещам за номера, мога да го потърся после)
Втората снимка е след като хапнах и пих от бутилка, не ми изсуши устните, даже доста хидратирани ги усещам.

А за серума, момичето по-горе ми писа, че го е ползвала две седмици, за мен е доооста малко време особено за серум без хормони.

Общи условия

Активация на акаунт