Редно ли е да се кръсти детето на свекърите,ако те са осигурили жилище на младото семейство?

• 42 643
  • 2 034
  •   1
Отговори
# 1 845
Arielle, за стотен път неутралното име предложено от бащата е Дарина-Паолина. Това, просто не е сериозно.

Да, било е. Но дали все още е? И дали снахата е предложила друга алтернатива или само тропа с крак?

# 1 846
Arielle, за стотен път неутралното име предложено от бащата е Дарина-Паолина. Това, просто не е сериозно.

Да, било е. Но дали все още е? И дали снахата е предложила друга алтернатива или само тропа с крак?

Нищо не казва, за това Вероника. Каза само, че всички вкупом са натиснали девойката. Така, че тя ще отстъпи, няма избор. Ако изобщо има нещо вярно в цялата история.

# 1 847
Ами доста грубо и направо откровено грозно име е Петра. Ако не си източноевропейска плувкиня, хич не ти трябва...Petra Schneider
И за  80+ годишна Петра Гочева примерно става, но първите 60-70 г. вероятно ще ѝ е неприятно да си казва името. Разбирам го таткото, че не харесва избора на съпругата си.

# 1 848
Аз познавам Петри, родени през 90-те, нормални, хубави момичета. Не знам някой да им се е подигравал за името.

И на мен много наложени и всепризнати имена не ми харесват, какво значение има? Въпрос на вкус.

# 1 849
+1000 за обобщението, направено от Таис: Няма ненаказано добро !

Дано успеят да преглътнат горчилката всички участници в одисеята.
Че какви ли не ги нарекоха хората, дръзнали да подарят жилище на детето си .
Две-три потребителки са направо като обсебени от този факт.

# 1 850
Името, което е предложено, е Дария-Паолина, а не Дарина-Паолина. Дария е международно име, на християнска светица, както и Паолина е международно име. Имената Дария и Паолина се срещат често в Италия, например. Има и мъжка форма Дарий/Дарио. Писателят Дарио Фо мисля, че е Нобелов лауреат.

Докато Дарина е славянско име.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 18:09 от Radilena

# 1 851
Аз гласувах с Да. Който плаща, той поръчва музиката, така е било и така ще бъде и така е правилно.

# 1 852
  • София
Ами синът да им танцува.

# 1 853
Ами синът да им танцува.

Е, танцува им де, и по главата на жена си танцува.

# 1 854
Какво значи да си изберат името двамата?
Те апартамент не могат да изберат и купят двамата та са ходили със свеки, вие за име на детето мислите, че ще се справят двамата.
Абсурд.
Един  мамин мунчо и една принцеса, която мисли, че с този брак се е подсигурила и може да си прави каквото иска.

Този филм съм го гледала. След 5 години капризи от страна на снахата и един такъв мачин мунчо, свеки ги накара с нотариус да напуснат апартамента.
Мунчо не издържа и остави жената да се оправя сама с детето, а той доведе по сговорчива снаха на мама и пак беше пуснат да живее в имотите на мама.
Нищо ново не се случва под слънцето.

# 1 855
Veronikaaa, ти си рядко отвратително същество.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 21:08 от Faena

# 1 856
  • София
Ето една култова свекърва, цяла тема за тоя разговор се сещам (7:50 минути):

# 1 857
Ходили са със свеки да купуват , защото тя трябва да извади портмонето да плати.

Интересно защо това се превръща в недостатък на свекърите , като тука  във форума сума ти народ е получил жилище от своите, даже веднага след гимназията. И никой не ги нарича муни по този повод.

# 1 858
  • София
Аз искам да питам свекърите, с каква цел го дадоха тоя апартамент на сина си?

# 1 859
Аз искам да питам свекърите, с каква цел го дадоха тоя апартамент на сина си?
Ами Вероника написа, че са го купили с цел да не са им на главите, а самостоятелно. Иначе били в голяма къща, но предпочели да ги отделят, вместо да им отделят етаж. Мисля, че е много правилно да са отделно младите, а не под един покрив двете семейства колкото и да е голяма къщата.

Общи условия

Активация на акаунт