Редно ли е да се кръсти детето на свекърите,ако те са осигурили жилище на младото семейство?

• 43 329
  • 2 034
  •   1
Отговори
# 435
  • ВАРНА
Една мъничка Дапетра ще обедини семействата.

# 436
  • Пловдив
Е ми не знам, да четат темата и да се оправят там. Предложенията ги чуха.

___

То и Петрада може, та и нормални варианти има, консенсус няма.

# 437
  • Варна
Това е сделката, друго хем тъй, хем иначе не става.
Не, не е това сделката. Щеше да бъде, ако условията бяха поставени предварително. Това е изнудване и тормоз.

# 438
  • София
Скрит текст:
Добре де, да каже тази жена:
- мъжо, не очаквах, че ще трябва да правим нещо в замяна на апартамента
. Не го искам вече.
Скрит текст:
Хайде да се изнесем на квартира и тогава ще си кръстим детето както си искаме!
Тя не е в позиция да не иска апартамент, който не е нейн. Нито някой ѝ го е предлагал. Няма как да връщаш нещо, което не си притежавал. Само мъжът може да го върне.

# 439
  • Melmak
Петра-Дарина.

# 440
Изкарахте го, че едва ли не за херцога на Малборо се е омъжила и благодарение на него живее в двореца Бленъм.

А той моряк, което си е работническа класа, и отсъства по половин година. Такова съжителство страшно много жени не биха приели, включително повечето списващи тук, и адски много го понижава в класацията за ергени. Едно ниво над тираджия, само защото има някакъв романтичен и секси ореол професията и защото са в по-добра физическа форма и имат някакъв ценз.

# 441
  • София
Аз гласувам за Педрина Joy Ако се окаже, че са сбъркали пола и е момче, Педро ще стои още по-добре Joy Идеално пасва на тая история.

Между другото, къде пише, че съпругът не говори на жена си?

А ако апартаментът е на негово име, но е купен след брака, не би ли трябвало да е и нейна собственост?

# 442
  • София
Не и ако е дарение.

# 443
Ми да не го е вземала тогава, да си е избрала друг.

А аз мисля, че ми е време да излизам от темата. Няма какво повече да се каже само безсмислени спорове. Авторката писа, че е уведомила действащите в драмата лица за темата, те да четат. 

# 444
Сватбен подарък бил от неговите родители.

# 445
  • София
Изкарахте го, че едва ли не за херцога на Малборо се е омъжила и благодарение на него живее в двореца Бленъм.

А той моряк, което си е работническа класа, и отсъства по половин година. Такова съжителство страшно много жени не биха приели, включително повечето списващи тук, и адски много го понижава в класацията за ергени. Едно ниво над тираджия, само защото има някакъв романтичен и секси ореол професията и защото са в по-добра физическа форма и имат някакъв ценз.

Ох, благодаря ти!

Аз гласувам за Педрина Joy Ако се окаже, че са сбъркали пола и е момче, Педро ще стои още по-добре Joy Идеално пасва на тая история.

Между другото, къде пише, че съпругът не говори на жена си?

А ако апартаментът е на негово име, но е купен след брака, не би ли трябвало да е и нейна собственост?

Дарение от родителите е лична собственост, не влиза в СИО, без значение кога е придобит.

# 446
  • Пловдив
Да уважи хората, защото са й дали къди да живее, просто е за разбиране, обаче тя си дърпа към нея чергата. Кво не разбрахте?

Какво са й дали да живее?
Живее в чужд имот.
При развод тя излита на улицата.
Дали й били....

Като е "само едно име" що не я впишат нотариалният акт?
Нали и това е "само едно име"?

Селяндури!
Много грубо изказване!
Може би се очаква от снахата, някой да й подари жилище с обзавеждането, тя да си кръсти детето на баща си , защото нали е само нейно, после да се разведе със сина на дарителите и да го изрита от жилището си. Те пък междувременно да са платили и данък за дарението, че да не натоварват снахата с излишни разходи. Така вече е много градско, модерно и напредничаво като за 21-ви век.

# 447
  • София

Първо да са го купили, после дарили.. Съмнява ме, двойни разходи.

# 448
  • София
Скрит текст:
Да уважи хората, защото са й дали къди да живее, просто е за разбиране, обаче тя си дърпа към нея чергата. Кво не разбрахте?

Какво са й дали да живее?
Живее в чужд имот.
При развод тя излита на улицата.
Дали й били....

Като е "само едно име" що не я впишат нотариалният акт?
Нали и това е "само едно име"?

Селяндури!
Много грубо изказване!
Може би се очаква от снахата, някой да й подари жилище с обзавеждането, тя да си кръсти детето на баща си , защото нали е само нейно, после да се разведе със сина на дарителите и да го изрита от жилището си. Те пък междувременно да са платили и данък за дарението, че да не натоварват снахата с излишни разходи. Така вече е много градско, модерно и напредничаво като за 21-ви век.
В случая се очаква от снахата да се излъже, че са ѝ дали нещо и срещу тази лъжа да кръсти детето си на свекърите.

# 449
Много е права Clare. Изкарахте жената златотърсачка някои. Даже имаше спекулации, че родителите му имали успешни бизнеси и т. н., аз поне не прочетох такова нещо. Като нищо да са заменили един наследствен апартамент за нов.

Ако всички се женеха само за хора, с които са на еднакво ниво по всички показатели, нямаше да има цивилизация...

Общи условия

Активация на акаунт