Питане за невролог и ЯМР ...

• 21 943
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
Радостт, включвам се по темата, макар детенцето ми да е с бъбречни аномалии. За апарата в Правителствена болница знам, че е най-прецизен и модерен (това е моята информация, но от преди отварянето на Токуда). През лятото там гледаха деца и имаха договор с касата, но сега знам, че имат вътрешни проблеми и не гдедат деца, при които се налага упойка за изследването. Все пак не пречи да се провери на място Simple Smile. Ако не е с направление, изследването в Лозенец е доста скъпо (по данни от лятото - около 400лв.). Телефон за връзка: 9607 (централа)/ 359 (апарат), регистратура - 683 и 684

# 16
 Точно лятото си бяхме запазили час за Лозенц за ЯМР. Обадиха се и ни казаха, че се отменя и няма да снимат повече с упойка. В последствие се оказа, че е станал някакъв инцидент с дете и за това са прекратили. Аз препоръчвам този в Александровска, анестизиолог  е д-р Плачков(голям сладур). За невролог д-р Димитрина Христова- Детско здраве или Токуда.
 Радост, мисля че е под 300лв, а упойката винаги се плаща- 40-60лв-тя не се поема от касата.
 Успех!

# 17
Ние правихме в Александровска на Гого миналия март - струваше 230лв самото ЯМР и около 40лв за упойката. Та да около 300лв. Сега може и да има малка корекция в цената, но като звъннеш на телефоните ще ти кажат. По едно време в Александровска беше много трудно да се добереш, ако си с направление, но след това се поуспокоиха нещата, та сега е бързо.

# 18
Момичета знаете ли къде в Бургас е за предпочитане да се направи ЯМР? Доколкото знам такава апаратура има в Транспортна болница и в бившата Първа поликлиника.

# 19
Здравей, ЯМРТ на сина ми правиха във Военна болница. Там е най-добрият апарат. Нямашие проблем и с разчитането. Могат да ти запишат изследването и на компакт диск. Ние се свързахме с анестезиолог от болницата, който му постави упойка, защото е важно детето да не мърда и да е спокойно, а това няма как да стане при децата, и самото изследване е продължително.
Синами го лекува доктор Христова, тя вече преглежда в Токуда.
Успех

# 20
 мога ли да се обърна към някой за консултация- разчитане на ЯМР????

# 21
 Разбира се, че можеш! Когато се ходи при невролог или при неврохирург, те никога не искат да се видят разчитането на резонанса. Винаги си гледат само снимката. Ако ти трябват координати, пиши!

# 22
  • София / Пловдив
мога ли да се обърна към някой за консултация- разчитане на ЯМР????

Да, galq ти е отговорила много добре.
Един съвет от мен - най - добре НЕ разчитайте ЯМР в Пловдив, търси си специалист в София. Вени, ако мога и аз да помогна - само кажи.

# 23
Всъщност нашия резонанс е правен тук и нищо кой знае какво старшно няма, но аз искам да го види и още някой, може да ми пратите координати на ЛС, може да ходя в С-я за консултации скоро  bouquet

# 24
здравейте,казвам се Милена и съм много притеснена,очаквам някой да ми помогне.Правихме ямр на дъщеря ми в нашия град но се боя че няма добри четци тук.Предполагаемата диагноза е нарколепсия.Посъветваха ме да потърся  второ мнение.Незная към кого да се насо4а.Ако някой е по запознат от мен -пишете ми

# 25
  • София / Пловдив
Милена, от кой град сте?
Колко е голямо детенцето ви?
Координати на детски невролог в София ли търсиш?

# 26
 Не губете време и тичай до София, независимо от кой град си! Това, което  bim_bam  може да ти даде като координати е проверено и сигурно! Довери и се!

# 27
Здравейте мами видях че много от вас са правили ЯМР.На нас ни предстои само че скенер който също се правел с упойка искам само да ми кажете има ли значение дали детето е яло или трябва да е гладно и колко часа трябва да са минали след последното хранене.Ние сме с диагноза ДЦП-левостранна хемипареза.Благодаря ви предварително.

# 28
 За съжаление трябва да погладувате от предната вечер ( ако ще го правите сутринта спирате да ядете от вечерта). И не само гладен, но и жаден. Иначе не се знае да ли ще хване упойката! Предполагам, че анестезиологът ще ви обясни.

# 29
На сина ми правиха ЯМР по обет , 13,30 и забраната за храна и течности беше слад 8 сутринта. Наложи се да го вдигна по раничко за да хапне нещо. Интересно че за мен се оказа по трудно , защото и аз през това време се въздържах за да не го дразня... а той като излезе от упойка само викаше- храна , искам храна ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт