🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 50 960
  • 808
  •   1
Отговори
# 45
Чудя се дали пък ако бяха излъчени епизодите с него нямаше да е по- голям интереса на зрителите?

# 46
Само на мен ли ми се стори, че лицето ан Теа е цялото на бучки?

Лора можеше повечко да се постарае за "тоалета" си.

Манчев не показа как направи пюрето и редукцията. Самият той бучи, когато в предаването някой е подготвил нещата предварително- съвсем с право. А сега, когато той уж готви същото ястие, си спестява неща, които според мен биха били доста полезни и интересни на зрителя.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 15:27 от TuЛи

# 47
Ама то не е имало епизоди с него. Най-много 1, макс. 2 да е имало, в случай че Теа е била втора. А ако са го закопчали след първата вечер, то пък изобщо. Презаснели са 1-2 епизода.

# 48
Нали Наум бил се обадил. Значи втората ще да е.

# 49
  • София
Благодаря за поредната ни тема!
Честно, изобщо не ме вълнува толкова дали Димо бил участвал или не. С него (може би, съгласявам се) би било по-интересно, доколкото и в готвене и на масата ще има един типаж повече.
Семпла вечер беше. Момичето показа две готови ястия, но затова пък вече ще гледаме цели 90 мин. И рекламите също ще са повече, разбира се. Хареса ми хлябът.
Чичо Манчо съкрати 4 пъти времето на бузите - вероятно това беше идеята в това му първо готвене "с" участниците.
Силвия (за мен) не е Лолова, не е толкова слънчева и разтропана по хубавия начин. Но има нещо свое, което предизвиква - да видим какво (?) до края на седмицата. Не ми е неприятна.
Теа не ми прави впечатление. Оня с халата (ако не бях прочел) се държа просто възпитано - колкото той си може. Ще чакам неговата вечер с нездраво любопитство.
Ако в следващите вечери в КДЗ има по-обещаващи участници - вероятно ще гледам там.

# 50
  • Deutschland/HE
Сега като погледнах новините, Димо е хванат на 11 (понеделник) или 12 (вторник) ноември. Съвсем в началото и са презаснели най-много две вечери.

# 51
Лора се справи много добре в Мастършеф, чудно, че за Черешката не се е постарала.

# 52
  • София
Дилемата тази вечер е
Скрит текст:
Криси Димитрова и Латино-партизанинът с каймана - оттатък. Вчера сумарно гледах повече тук. Нямам големи надежди за Криси с нейния "детски спомен мил", а и тим Милица понатрупаха загуби напоследък...
... или тук сестри Минкови (плюс/минус Наум - на Ергена сватанака).
Засега съм тук. Готвенето ще го изгледам. А сетне ще следя поведението на Силва и Оня с халата - дето го пази чак за неговата вечер.
Дано поне е забавно.

# 53
  • София
Тази Теа не ми е позната. Тя наистина ли все е със сестра си? Нали има семейство? Сестра ѝ свети ли им?

# 54
  • софия
Теа много нареждаща, а Силвия е русалка.

# 55
  • София
Наум за двете ли е женен? Simple Smile
Останах с впечатление, че живеят заедно - т.е. вероятно в една сграда/къща/етаж. И, признавам си, мен разните инфлу-кастърки-енцър-храстърки не ме вълнуват - но двечките някак ми харесват как се допълват и се разбират. Чакам масата. (Уф, цвекло вкъщи не обичаме, но месното ми допада май също.)

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 20:52 от EmBrother

# 56
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много хубаво готвиха момичетата, от всичко бих хапнала. Теа от цялата компания ми се струва най-нормална, русата е нетърпима. Големи превземки и лигни.

# 57
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Като нищо ще се окажат вярни слуховете,че Наум се е обадил на полицията.
Да,за снощното жилище на Лора ставаше въпрос. Хареса ми кооперацията,която показаха.

От Теа и Ая очаквам хубаво готвене,защото Ая разработва канал,в който кулинарията е на преден план.
Все още не съм гледала,довечера на запис ще го пусна.

# 58
  • София
Може да не е торта, но е черешка-идея. Силва ме наведе на мисълта, че ако взема да си пускам в ЮТ-канала едни едноминутни видеа, в които казвам: не пазарувайте там; не купувайте това/от тях; не се минавайте с еди-кое-си...
и призовавам все повече "конспиратори" и недоволни да ме последват; дали в някакъв момент няма да дочакам и брандовете да ми плащат, да не ги споменавам? Simple Smile
Тази вечеря ми харесва повече от вчерашната.

# 59
  • София
Теа и Ая св представиха добре, поднесоха по-интересни ястия, бих пробвала рецептата с лука.

Общи условия

Активация на акаунт