🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 50 965
  • 808
  •   1
Отговори
# 60
Навсякъде се мъкнат заедно (страхотно е семейството да е в такива отношения), но при тях се бутат да стават инфлуенсъри всичките. Тея има едно голямо НЕ от мен с нейния супер изкуствен позитивизъм. Както някой беше написал вече, доста изкуствено изглежда има и ботокс и филъри и е започнала да се олелчва, сестра и има доста по-момичешко излъчване. Не ми харесват пренавити са ми.

Тази Теа не ми е позната. Тя наистина ли все е със сестра си? Нали има семейство? Сестра ѝ свети ли им?

# 61
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ок,започвам да гледам и паралелно да коментирам.
Близначките ги познавам отдавна (не им следя каналите,но съм попадала на тяхни публикации в Инстаграм). Различавам ги трудно.И силиконите им са еднакъв размер Smiley

Готви неща,които обича. Браво,така се прави.
И аз правя такива десерти. Дори днес правих чийзкейк с 2 крема и топен шоколад за заливка.

(Силвия - екстеншъни безобразни,да я вземат за моделка на рокли Омуртаг" )

Основното е добре, домашна питка - екстра и изглежда мн вкусна (винаги е огромен плюс за мен). Салатата е от моите "пресни,свежи зеленчуци, маслини.Варено цвекло бих яла с килограми и много обичам. Хубава салата. Утре ще си я направя.

Менюто 10/10. Всичко ми хареса.
9 точки Халатчо, 8 точки Перхи...come on😶
За първи път чувам човек,който казва,че зелената салата не е зимно ядене.

# 62
Близначките се справиха по-добре от Мастършефката.
Ая обаче е по-красива от Теа. Рецептата с лука и аз ще я пробвам.

Силвия изглежда много гротескно. Не знам нарочно или без да иска. Държи се комично, засега ме разсмива, но някак...прекалява с претенциите. Да видим тя какви ще ги надроби.

Радо Песа ме кефи мен. Такова чувство за хумор харесвам.

Лора я следя, в ИГ, но не знаех, че се е развела. Кога успя?! Иначе съм съгласна, че може повече, отколкото показа.

За Наум съм чела, че е много принципен и че ходел да хвърля обратно фасовете в колите на шофьори, които ги хвърлят. Та..нищо чудно да е докладвал Димо.

# 63
  • софия
Не харесвам "розовия халат". Неприятен ми е.
Теа приготви добре. Ще направя пълнения лук и "авторската ѝ" рецепта на Гараш - https://fitnesinstruktor.com/vegan-torta-garash/

Силвия продължава да ме разсмива, но мисля, че е доста натоварващо подобно поведение да е постоянно.

# 64
  • София
Добре се справиха близначките, харесаха ми.
Силвия не искам да я коментирам, защото децата ни учат заедно и не е редно. Иначе имам какво да кажа, но не е за тази тема. Този с халата нещо ме натоварва. Изобщо той занимава ли се с нещо? Или и той е инфлуенсър? Много фъфли и не му разбирам на моменти.

# 65
  • Бургас
Никой не ми харесва тази седмица!
Еле, русата лигла!? Какво й има на тази женица?

# 66
  • Sofia
За някаква роля ли е с тез фолк пирги 🫣 ?!
Ужасно изглежда.
Русото не е за нея.
Сега разбрах кой е мъжът 😀
Не ги гледам тази седмица,в рекламите само включвам за малко…

# 67
  • София
Ооо, и аз не знаех коя е Силвия, единствено децата се дразнеха като пуснат анонс на предаването и тя пее.

Снощи загледах и първоначално бях в ступор, докато не осъзнах, че това е роля и всъщност най-много се забавлявахме на нейните изказвания и гримаси. Днес имах време и изгледах две интервюта на нейното семейство със Звезди и дъщеричката им Малвина - нищо общо с демонстрацията в Черешката - хубаво, сплотено семейство, приятен глас (въпреки че е леко протяяяжен) и съвсем премерен изказ, което ме доубеди, че образът в Черешката е сатиричен. В крайна сметка, така преценила, така го е "изиграла"...поправете ме, но реално това е преснимано предаване заради Димо, нали? Е, смятай, колко вече е било досадно накрая, що пък да не влезе в роля, барабар с перуката от театъра. Не знам, има такива хора, които като ги видиш и не можеш да разбереш що за човек е, някакъв вид претенция и ако не те "изгони" /отблъсне и ти даде да видиш зад маската, може и да ти стане симпатичен. Иначе въобще не се съмнявам, че може да ти изяде главата, ако нещо не и хареса (в живота).

Любопитно ми е каква ще бъде нейната вечер и ще гледам, но със сигурност влязох с едно впечатление за нея снощи и излязох днес.

Аааа, това е момчето с халата и табелките...грам не направих връзката. Само съм мяркала като някой сподели meme с него, но не ми е приятен със сигурност.

Снощи ми хареса какво сготвиха момичетата - бих хапнала от всичко, ще пробвам лука, а тортата си изглеждаше много вкусна, както и питката.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 11:54 от Valena25

# 68
То хубаво роля, но щом е роля, защо ги отряза в оценките? Нейното е, да си кажем истината под формата на майтап.

# 69
  • София
Според мен, предаването е по-скоро сценична възможност за нея, отколкото кулинарна и даване на високи оценки би пропукало образа и на антипода - "простоватата, претенциозна, невдяваща, лигава госпожа с вид на фолкзвезда от 90те"😄 И си мисля, че ще им е казала извън камера как ще действа с оценките. Както сме обсъждали неведнъж, Черешката изгуби голяма част от първоначалния си замисъл на изцяло кулинарно предаване - би било такова, ако е с обикновени хора. Вкараш ли сульо и пульо с от голямо, по-голямо его и...

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 11:55 от Valena25

# 70
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Женицата като иска да се изявява и да играе си има театри, филми и сериали. Черешката поне на хартия уж трябва да показва как едни известни хора готвят в домовете си.
И аз съм на мнение, че формата се опорочи и изчерпа. Време е да променят концепцията напълно.

# 71
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
То хубаво роля, но щом е роля, защо ги отряза в оценките? Нейното е, да си кажем истината под формата на майтап.

Нейното дори не е истината.Прекалява,това е думата за Силвия.
Лиготии,забава,но всичко трябва да има лимити.
Дава 7 и 8 на вкусни вечери (Теа не беше за 8-ца с оправданието,че зелена салата не била зимна храна?!).Като видях анонса за днес,дори когато готви ще се лигави.Не очаквам да сготви добре,но виж,за другите,е с големи претенции.

Тази вечер всички ще й дадат 10 и воала, Блонди (на която въобще не й отива този оранжев/бял цвят на косата) е спечелила плакета.

# 72
Като нищо ще се окажат вярни слуховете,че Наум се е обадил на полицията.
Да,за снощното жилище на Лора ставаше въпрос. Хареса ми кооперацията,която показаха.

От Теа и Ая очаквам хубаво готвене,защото Ая разработва канал,в който кулинарията е на преден план.
Все още не съм гледала,довечера на запис ще го пусна.
То не се видя особено много от тази кооперация освен, че нямаше светещи прозорци и че имаше сериозна нужда от довършителни дейности около входа - олющени градинки с плевели и буренаци в тях.
Жилището на въпросната Лора е сууупер тясно и си личи, че е обзаведено също доста бюджетно. Което някак си не ми се припокрива с претенциите й. Иначе лицето й прелива от филъри - то бузи, брадички....

Уж с големите претенции всички, но само за фасон. Тея маже филии и ги нагъва като бузите й приличат на катерица - това през цялото време. Жената с русите пирги на петна изглежда потресаващо зле с подбора на дрехи, от които по-зле е само поведението й. Иначе изхрупа розмарина за украса, нищо че не яде зелена салата зимата.
Всички много са пътували, много знаят, но реално имат много бедна обща култура, за кулинарна да не говорим.

# 73
Ще направя пълнения лук и "авторската ѝ" рецепта на Гараш - https://fitnesinstruktor.com/vegan-torta-garash/

И аз ще си открадна идеята за пълнения лук.
“Авторска рецепта” 🤣🤣🤣. Теа, теа… наистина ли?

Апартаментът на Лора- супер тесен, решен  в стандартно- скучно- втръсналата до болка в последните години цветова гама.

Наум ако е толкова принципен, да каже на жена си да не сяда зад волана, след като се е снимала как пие вино и след това шофира. Лицемер!

Аз също не ям зелена салата в периода късен октомври- ранен март (освен ако не съм в друг климатичен пояс 😊),  но не бих отрязала точки заради това. Стига да ме поканят в ЧТ, разбира се. 😀

# 74
  • Sofia
“Авторската”ѝ торта не изглеждаше май по този начин 🤔
Видя ми се все едно е с два блата и крем между тях.

Общи условия

Активация на акаунт