🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 50 982
  • 808
  •   1
Отговори
# 780
И моето предположение беше, че са снимани по рано епизодите, а излъчвани сега, преди новия сезон на ХК.

Тая Симона не я слуша много главата. Даде им покани за нещо на което така или иначе трябва да присъстват, а именно: нейната вечеря. Иска да е интересна и да го раздава хай, ама то само с желание не става, трябват пари и акъл. Обичала партита с покани и дрес код. Хубаво. И нейния код е зелено и... кафяво. Sunglasses Нещо говореше за горска тематика, зеленина, дървета, ами да им опъне една палатка в гората с дрес код анцуг и воала, ей ти тематично парти.

# 781
Марина ще вика момчето да и свири....
Кой чака бебе чоткин ли?
коя е Марина?

А Камелия защо не се появи поне да поздрави???
Царина,телефонът ми е редактирал

# 782
  • България
Този Чоткин защо не може да говори български? Руснак ли е.

Утре една от кифлите ще се мъчи да готви и ще кани гайдар. Бляк.
Това е визитката му за предаването. Реално съзнателният му живот е в чужбина. Българският му е отличен, при тези обстоятелства.
Чоткин
Чоткин e роден в с. Червен Бряг, но от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица - Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за световни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболният отбор на Челси. Напуска работа малко след повишението си, за да участва в Hell’s Kitchen.

Абсурд да е някакъв кой знае какъв готвач този Чоткин. Суров ориз, манджите и десертът в покъртителен вид, неизмити чинии с етикети. Според мен е готвил в някоя закусвалня пици, а на принц Хари пак ли е сервирал лазаня и 100 вида тесто? Joy
И в момента да е над 30, около 32-34, до 14-годишна възраст ще да е бил в България и да е научил български. Родният език не се забравя така лесно. Просто е надувка с претенции.

# 783
Тая Симона не я слуша много главата.
Е... то е ясно. Още от първия епизод на Хелса миналата година стана ясно. И с нея си правиха гаргара цял сезон. Просто винаги избират някого, за да има комичен елемент.  Предният сезон пък беше една 18 годишна от Враца. Забравих й името. Ръсеше глупости на килограм.  Общата култура беше 0.00001.

Аз имах съмнения за тези епизоди, мислех, че имаше нещо с Чоткин и с други участници след като свърши Хелс Китчън миналата година. Но вече всичко ми се е "омешало" в главата от толкова много предавания и участници.

А Чоткин със суровия ориз... и на какво отгоре този спечели сезона, за мен си остава загадка. Аз бях за Станислав определено.

# 784
Цвети се казваше,тя беше уникат . Като беше домакин в черешката обясняваше колко е велика и как града се е гордеел с нея
Та тя едно изречение едвам изговаряше правилно

# 785

Това е визитката му за предаването. Реално съзнателният му живот е в чужбина. Българският му е отличен, при тези обстоятелства.
Чоткин
Чоткин e роден в с. Червен Бряг, но от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица - Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел.

Бихте ли ми казала какво е завършил по- точно и къде ?
Гледайки уменията му имам много силни съмнения ....

# 786
  • София

Чоткин
Чоткин e роден в с. Червен Бряг, но от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица - Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел.

Бихте ли ми казала какво е завършил по- точно и къде ?
Гледайки уменията му имам много силни съмнения ....

Аз си направих труда, да Ви пусна цитат на визитката на участник в сезон 6 на Хелс Китчън. Това не означава, че познавам Лъчезар Чоткин, че съм му адвокат или нещо друго. Не знам нищо друго за него, освен, че е бил на 31 години по време на участието във формата.

# 787
И аз бях сигурна, че вече сме ги гледали. Особено гостуването на Царина, защото помня, че вкъщи и преди коментирахме, че обича чашката.
Обаче сега се замислям, че по-скоро по време на Хелс к. ги е канила в дома си и от там идва объркването ми.

Харесвам Чоткин и исках той да победи, макар да си е чисто психо, личи му по погледа и поведението, определено е хиперактивен минимум, но му симпатизирам. Подмазваше се на шеф Ангелов, но те всички това правеха. Абе сладур е.
Камелия (пр. му) не ми допада.

Царина готвеше добре в Хелса, тук много слабо се представя.
Станислав се справи добре.
Симона е много смешна, едвам вързва 1 изречение, милата. И устата ѝ все е изцапана като яде.

Другата ли беше самотна майка с 2 деца или се лъжа?

Тази година няма да гледам Хелс к., няма да мога да изтърпя квакането на Буюклиева и Мегз.

Много слаб "сезон" на Черешката и изключително кратък!!

# 788
  • Viena
На Симона родопският клин е ръка за ръка с  рулото Уелингтън ,общо взето като перлите й  и хавлиените чорапи днес😅😅😅😅😅

# 789
  • София
Днес никой ли не е гледал епизода?

Полина определено не беше с най-подходящото меню.

# 790
Днес никой ли не е гледал епизода?

Полина определено не беше с най-подходящото меню.

Аз гледах, Мони-бонбони не беше по джапанки... Не мисля, че й се получи на Полина, но тя май си мечтаеше за кариера в попфолка.

# 791
Епизодите са повторения, не помните ли купата с белтъци над главата, аз да.

# 792
  • София
Не са излъчвани преди тези епизоди. Имам всички сезони налични.

# 793
Аз пък харесах Полина,даже ми се издигна в очите някак си....незнам дали царина трябваше да спечели ,аз исках Станислав,мисля че той беше по-добър

# 794
На мен също ми хареса Полина - за мен тя е най-симпатичният участник тази седмица. Не знам защо така я погнаха за езика - за пръв път чувам някой да не обича език. Манчев се ядоса за авокадото. Гърнето с телешки жили на Царина е нещо, което не бих яла.

Общи условия

Активация на акаунт