Избор на Airfryer - тема 4

• 27 203
  • 657
  •   2
Отговори
# 540
  • 1st floor
Благодаря на всички за съветите. Но все пак реших да е Косори. Силно се надявам да ми хареса, както на щерката (много хвали Duo Blaze-то). В петък пуснаха намаление (цените са малко по-високи от тези на миналия ЧП) и поръчах. След празниците ще го пробвам. 😬

# 541
Благодаря на всички за темата. Аз днес си взех този, на добра цена е до 11.9.25 в Практикер, с точки, с отстъпка 145 лв Heart Eyes

След малко го разопаковам и ще го пробвам Simple Smile

# 542
Все отхвърлях идеята за такъв уред, виках си-още един,който ще ми стои и заема място без да се ползва,а то какво излезе-откак го взех фурна не съм включвала. За сам човек е много удобен,не мога да му се нарадвам. Имам машина за хляб;за сладолед -с копресор-въобще не ги ползвам,фраерчето обаче ме изненада приятно,много си го харесвам.

# 543
Златен ангел, какъв е Вашият? Аз също не разбирах манията за еър фраер, но мисля да си взема. Засега съм сама, искам да си готвя мусака, пиле с ориз, кекс... Набелязала съм https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-clearcook-odou … YVqq149xkSemNi79Q и ще чакам да му намалят малко цената, а междувременно ще ви чета. 🙂

# 544
Попаднах на тази промоция, Косори 5.5л, 1700В. Изглежда широка кошницата (за мен това е най-важният размер):   
https://cosori.bg/produkt/cosori-premium-air-fryer-cp258-af-stai … pgfe_I2jmstnyV6Hg
С промокод BORI5 имало още 5% отстъпка. Ето тук една снимка на кошницата:   

този е моят уред.

# 545
  • София
И аз вече съм горд собственик на Косори Turbo Tower Simple Smile Нямам търпение да го изпробвам довечера. Намалението е доста добро, а и ползвах допълнителна отстъпка 5%  с кода BORI5 и така уредът ми излезна 474лв. Wink

# 546
  • 1st floor
Аз имам нова дилема. Фраерът ще стои в една ниша точно да хладилника. Идеята е да го вадя под абсорбатора, когато готвя. Но се чудя за нещо кратко дали не може и там. Прилагам схеми:

Въобще възможно ли е, ако се спази разстоянието отзад и отгоре? Настрани няма как. Загрява ли се от страни и ще повреди ли хладилника? Излиза ли пара/дим? Все още не съм го включвала, защото се прибрахме късно вечерта.

# 547
Не излиза пара и дим,само топла струя въздух отзад.

# 548
Никакъв проблем нямаш, Непокорна. Моят е така.

# 549
  • 1st floor
Никакъв проблем нямаш, Непокорна. Моят е така.
Точно до хладилника ли? Има само един-два пръста разстояние. Същото и от другата страна. Назад и нагоре има доста. Качвам отново снимката, защото през моя тел не вижда в предишния пост.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 16:55 от НеПоКоРнА

# 550
При мен не е до хладилника, а до края на плота. Не вярвам, да има проблем. Хората фурната си слагат до хладилника, та няма един фраер.

# 551
  • 1st floor
Притеснява ме колко ще се затопля. А от другата страна е стена, облицована с кухненски гръб. Иначе ще ми е супер удобно само да издърпвам напред без да местя уреда.

# 552
Не е много горещо, топъл въздух от горе излиза. Аз го местя под абсорбатора,  като слагам кюфтета, наденици, меса, някакво готвено. За зеленчуци, сандвичи, кекс не го местя. Мързи ме.

# 553
Чета чета и идея нямам какъв Еърфрайер да си купя. Виждам, че масово се въртят Cosori, Philips, Ninja
Търся за обичайните неща - картофки, месо, кюфтенца, зеленчуци. Общо взето по-здравословно готвене на тези неща.
Държа да бъде лесно за почистване, но качеството и бързината на готвене са ми най-важни. Нямам ограничения в бюджета. Предложения?

# 554
  • София
Възхитена съм от Косори Turbo tower. Снощи готвихме картофен чипс и мини кюфтенца. Ами превъзходни станаха!!! Чипсът беше хрупкав, а кюфтетата също бяха вкусни, но тепърва ще пробвам различните програми, бяха ми малко сухички. Пекох на Air fry, а по-скоро трябваше на Roast. Децата останаха много доволни, превъзходен уред!
Имах опасения, че керамичното покритие ще залепва, но изобщо не залепва, мие се с лекота. Определено препоръчвам Simple Smile [video][/video]

Общи условия

Активация на акаунт