Избор на Airfryer - тема 4

• 27 323
  • 657
  •   1
Отговори
# 495
  • Paris, France
Ние сме семейство от четирима възрастни и всички показани уреди биха били малки за нашите нужди. Пържоли ще трябва да пека на 2-3 пъти, защото не побират повече от две, три с клизма ако са много малки пържолките и ги застъпя. Бих се огледала за 12 литров от тип фурна. Ако площта ви е ОК и обемът също, Бих избрала Cosori Dual blaze заради долния реотан и това, че има програма да държи топла храната ако някой се тутка и мотка повече или ядете по различно време. Вторият ми избор би бил Нинджата, защото е бърза и вдига по-висока температура. Това ако държа на roast beef, който да остава суров отвътре и прегaря отвън.

Успех и вкусотии ви желая, каквото и да изберете!

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 17:15 от Nevena Virolan

# 496
  • София
Попаднах на тази промоция, Косори 5.5л, 1700В. Изглежда широка кошницата (за мен това е най-важният размер):   
https://cosori.bg/produkt/cosori-premium-air-fryer-cp258-af-stai … pgfe_I2jmstnyV6Hg
С промокод BORI5 имало още 5% отстъпка. Ето тук една снимка на кошницата:   

# 497
  • varna
Взех си cosori dual blaze.......след малко се мятам да го пробвам Grinning

# 498
  • here and now
COSORI Hot Air Fryer XXL, Dual Blaze, 6.4 L на добра цена в Амазон -141.17 евро с безплатна доставка до България.
https://www.amazon.de/-/en/dp/B09W5G56D1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

# 499
Скоро някой да е паръчвал от alleop?
Запомнила съм ,че не е читав,но тук мисля четох други мнения,че сте доволни Rolling Eyes модела който искам на Косори е изчерпан в техния сайт ,а го намирам в alleop и се чудя

# 500
Не съм пазарувала скоро, но предходният ми фраер беше от тях. Получих го с дефект на стъклото - обадих се, изпратиха куриер на следващия ден да го вземе и с вземането същият куриер ми донесе направо нов уред. Никакъв проблем не съм имала с уреда, който използвах седем години ежедневно.

# 501
Попаднах на тази промоция, Косори 5.5л, 1700В. Изглежда широка кошницата (за мен това е най-важният размер):   
https://cosori.bg/produkt/cosori-premium-air-fryer-cp258-af-stai … pgfe_I2jmstnyV6Hg

Благодаря за линка,поръчах този модел,да видим каква работа ще ми върши. Ние сме две жени,трябва ми за бързо печене на разни панирани полуфабрикати,които иначе пържа,дано с уреда си го спестя.
Пише в упътването първо да се загрее и тогава да се слага храна в него да се пече. Мислех,че зареждам чекмеджето,слагам,включвам и пека. Вие как процедирате?

# 502
Загряването е за нула време, не си представяй че ще го чакаш колкото фурната. Примерно включваш и тогава отиваш да отвориш пакета и да си вземеш чиния, щипки и от сорта, за това време ще е загрял вече.
По-бързо ще се изпекат в еърфраера такива неща отколкото във фурна, но по-цявно отколкото ако ги изпържиш. Ако ги омаслиш отвън върху паниравката преди да ги сложиш, стават по-близки до пържени, най-лесно е със спрей да напръскаш но и с четка става.

# 503
Те панираните полуфабрикати (тези от магазина) са си вече пържени, няма нужда да се намазняват допълнително.
Аз обикновено не загрявям уреда.

# 504
Може и на мен да са ми много претенциите, аз и много рядко вземам нещо такова де. Но все сухи са ми ставали ако не ги омасля малко. Пък може и просто такива да съм уцелвала, те са най-различни.

# 505
Aз на сухо не съм попадала, даже в повечето случаи може да се позабърше мазното и със салфетка...

# 506
Сosori Turbo blaze на коя програма може да се ползва за печене на сандвичи - с кайма, с кашкавал..
И на коя за претопляне на храна

# 507
  • София
Сosori Turbo blaze на коя програма може да се ползва за печене на сандвичи - с кайма, с кашкавал..
И на коя за претопляне на храна

За сандвичи бих използвала Roast или Grill, а за притопляне си има програма - Reheat.

# 508

още веднъж благодаря за линка,получих уреда и го изпробвах ,много съм доволна. Кошницата наистина е голяма,той и самият уред не е малък. Поради това, че чекмеджето е с панел и дръжка от хром не ми се иска да го слагам в миялната,освен ако не е наложително. Измих с мекото на гъбката и веро,стана идеално, покритието е много добро. Цифрите и фигурките на дисплея светят доста бледо,докато видя от къде се пуска се озорих.

# 509
  • София
Радвам се, че ти харесва. Аз имам друг модел, но е със същата квадратна кошницаю която събира доста храна. И аз не мия в миялната, което е досадно, но иначе може да се съсипе не само хромираното, но и незалепващото покритие.

Общи условия

Активация на акаунт