💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 726
  • 736
  •   1
Отговори
# 165

хубава събота!! Hug
Скрит текст:
нещо ми е болнаво, с кашлица Head Band

Нези, Фенче Kissing Heart, благодаря ви за коментарите!!
Жаки, радвам се, че си наминала!
Пепи, въобще не знам какво да очаквам от тия странни неща, които се случват, сега са почнали да разледват и дигиталните платформи Thinking ще видя това, което си намерила.

Снощи се отплеснах в старите теми, от онлайна.
харесах си едно мнение за Гюней на моя позната и приятелка на Нези и Фенка.
Цитат
Гледам, днес сте нищили екзистенциалният въпрос защо, аджеба, Гюней мрази брат си ?!
Аз мисля, че той всъщност мрази повече себе си, отколкото Кузей.  Защото изпитва дълбоко вътрешно неудовлетворение от себе си, от факта, че въпреки всичко, което прави и направи, никога няма да е по- добър от брат си ! Защото е достатъчно умен, да осъзнава какъв страхливец и мерзавец е, въпреки привилигиите, с които се ползва, въпреки обожанието на майка си и любовта на жена си.
И мисля, че това се корени още от детските им години - въпреки липсата на любов и внимание, Кузей винаги е бил по-смел и по- находчив от него . Намрази се, когато брат му пое неговата вина, защото на него отново не му стигна смелост, намрази се, че въпреки предпочитанията и , не можа да задържи жената, която обича ...И цялата тази омраза, която се трупаше през годините, се проектира върху брат му, с цялата деструктивна сила на това чувство .
Гюней е умен, манипулативен, комбинативен, амбициозен....все качества, които култивира у себе си, за да си докаже, че може да е по- добър от брат си и въпреки временните си успехи, той осъзна, че се провали ! Наблюдавайки какво се случва около него още от дете, той започна да възпитава у себе си тези умения и качества - това виждаше и повтаряше модели на поведение - израстна, виждайки всеки ден как майка му манипулира баща му, как го намразва ден след ден, виждайки ежедновното насилие, не само физическо но и психическо, което баща му налагаше на семейството си и се научи как да го избягва, научи се на много неща, които го изградиха като личността, която е сега . Но, на едно нещо нямаше кой да го научи . Никой не го научи на обич ! И, ако всичко останало можеш да научиш и в друга среда, освен семейната, то да обичаш се учиш първо само у дома ! И така, Гюней се научи да оцелява, но не и да обича. И, когато откри, че Кузей въпреки всички и въпреки всичко, продължава да е по- добър от него, той го намрази . Защото това умее .
Аз много отдавна писах, че всъщност той никога не е обичал Джемре !  И сега не я обича, но никога няма да се примири с факта, че тя предпочете брат му, че Кузей, въпреки чувствата си към нея, не я пожела до последно, с което отново му напомни, че е по- добър от него !
Та така ...Гюней прави най- доброто, на което е способен - мрази ! Себе си, брат си, майка си, светът около него и му отмъщава, задето е такъв .
В този ред на мисли, аз също смятам, че той е доста сложен и противоречив образ !  

# 166
Айре, много ми хареса споделеното от старата тема 👍 Много хубав и задълбочен анализ.

Нези, за феновете и фенството . За триенето на постове аз съм ЗА щом не отговарят на правилата във форума. Аз от време на време си ги припомням. 😛Лошото в случая е, че тези, които докладват в голяма си част още повече не ги спазват. Малко е като поговорката "Вижда сламката в окото на другия, а не вижда гредата в собственото си око".
Честно казано не съм съгласна, че трябва да се преминава границата и когато се говори за  актьорите. Вярно е, че те никога няма да прочетат това, което пише тук за тях /и слава богу/ но да се пише обидно за който и да е актьор смятам, че е по скоро обида към вкуса и предпочитанията на човек, може би и затова толкова лично понякога се приемат нещата. Всеки си има любимци и те са такива по една или друга причина. Вкусовете, моментното ни състояние, характера ни, възприятията ни към света, възпитанието ни всичко това и още други фактори ни карат да харесваме един или друг актьор. Но честно казано две неща безкрайно ме дразнят, когато се опитват да ми доказват колко велик е някой и да ми носят всякакви доказателства, за да ме убедят, че аз не разбирам и едва ли не да си променя мнението. При мен обаче тези опити действат с обратна сила и вече съм задраскала категорично някои актьори точно заради феновете им.

Да се върна на Къванч. Нещо се е активизирал в ИГ и днес забелязах, че е последвал нови седем души, което много ме изненада, но може би са нови колеги.
За сметка на това видях също, че от кулинарното училище са го последвали него.

# 167
Съгласна съм с почти всичко,  написано за Гюней, с едно изключение.
Това, че Гюней не е научен да обича.
А Кузей научен ли е? Нали точно той сподели с баща си, че не го бива много, когато става дума за любов, защото не е свикнал с нея.
А да не говорим, че Гюней е бил дори по-обичаното дете, поне от майка си.
Но съм съгласна за това, че Гюней е достатъчно умен, за да си даде сметка какво представлява той и какво брат му.
Гюней винаги е завиждал на брат си, за всичко което е той.
Може би дори и за външността. Не случайно актьорите са подбрани така- единия красив, висок, строен, а другия неутрален, невзрачен, дребен.
Коренът на завистта е в егото. Някои хора  просто отказват да приемат, че някой друг има повече от тях, заслужава повече от тях, върви му повече, постигнал е повече, харесван е повече. Не искат никоя глава да стърчи над тяхната. И ако не могат да се изкачат по-нагоре, прават всичко възможно другите да слязат долу при тях, даже под тях.
Точно това е Гюней.
Той осъзнава, колко измислено е превъзходството, което  има пред Кузей.
И това, което е започнало още в детството, като детско съревнование, прераства в
 конкуренция, прераства в завист.
Завистта е характерна за
неудачниците, жалките хора, ощетени от
природата и живота.
Гюней смята себе си за такъв, поради липсата си на доблест и смелост, неща, които Кузей притежава в изобилие.
Затова и се е опитвал винаги да го унижава.
Това, че Джемре избра Кузей е нещо, което го изяжда отвътре вътре.
Той не обича Джемре,  той просто вижда провала си като мъж в нейните очи.
Защото Джемре обича неговата противоположност- Кузей.
Пепи, нямах предвид обиди и грозни изказвания, а просто изразяване на мнение, различно от това, на останалите.
За другото съм напълно съгласна с теб- правилата трябва да се спазват от всички. Hands V
За съжаление много пъти не е така...

# 168
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Интересна тема сте подхванали - защо Гюней толкова мразеше брат си!
Аз имам малко по-различно мнение от това, което е споделила от архива Айрето Heart Eyes
Според мен Гюней е започнал да завижда на брат си, когато са станали ученици, докато са си били вкъщи двете деца се обичаха, неслучайно сценаристките ни показаха ретроспекции от ранното им детство. Да, Гюней винаги е бил по-обичаното, по-предпочитаното дете от майка им вкъщи, но навън е нямало как да не види, че Кузей създава лесно приятелства, той е по- обичан, по- харесван от децата, по-свободен, по-емоционален, по-смел, по-адаптивен, че ако щете и по - умен от него. Защото лесно постига това, за което Гюней се е спукал да учи. Кузей винаги има решение за даден проблем и смелостта да го реши без оглед на последствията, спомнете си кой измисли как да спре караницата и боя от баща им над майка им. Кузей действа, без да мисли за последиците, имаше достатъчно смелост да влезе на мястото на брат си в затвора, изпати си жестоко там и все пак го превъзмогна. После на Гюней му стана ясно / аз подозирам, че го знаеше много по- отрано, затова побърза да и стане гадже/, че Кузей винаги е обичал Джемре - Кузей отново имаше достатъчно воля, за да я обича от разстояние и да не се замесва с нея. За всеки случай обаче, Гюней реши да се застрахова, когато го излъга, че се е отказал от нея заради него. Но, когато разбра, че Джемре също обича Кузей, ето тогава се появи и омразата му! Защото брат му отново беше спечелил, получи любовта на тази, за която той вече нямаше никакъв шанс. И реши да му връща за всичко! Последва бизнеса с МАКАРА - Гюней разбра, че брат му има комбинативен бизнес мозък, за да развие перфектно бизнеса със сергиите. Когато го остави без работа, Кузей отново измисли как да си стъпи на краката, Гюней отново го премаза. Когато започна да работи за Унджу, не можеше да повярва, че брат му за нула време приложи наученото от работата си с козметиката и отвори 100 сергии, предлагайки честна работа на хората на Бекир. Ето тогава ужасно много му пролича колко много завижда на ума на брат си и естествено реши отново да му подлее вода, уж, че ще компроментира бизнеса. След това Кузей отново се показа достатъчно силен, за да превъзмогне смъртта на Али. Достатъчно смел, за да се изправи пред Ферхат, достатъчно силен, за да признае любовта си на Джемре, мислейки, че ще умре. Гюней видя, че двамата с Джемре стават все по- близки и вкара "любимото" момиче в затвора, заличавайки всички улики! Дениз със снимките, които толкова нагло взе от нея го принуди да направи така, сякаш той е убедил Баръш да промени показанията си и Джемре да излезе от затвора. Но, отново се подсигури да ги раздели с Кузей, измисляйки си условието на Баръш. Кузей отново се показа достатъчно силен да замине, макар, че беше буквално опустошен, че трябва да остави Джемре въпреки обещанието, което и даде. Е, всичко това, което беше брат му, Гюней не успя да понесе, защото нищо от тези качества самия той нямаше. Именно тези причини бяха в основата да извърши и убийството на Ферхат.Ама не от любов към Кузей, не за да го спаси, а за да го накаже ... за да не може Кузей да си изпълни обещанието и да го сломи, а Гюней поне за малко да се почувства мъж. И ако не беше се показала на всяка манджа мерудията Зейнеп, след като видя Кузей и Джемре да се целуват, той щеше да убие брат си! Rage Не помня да съм мразила толкова много някой друг образ Rage
Нези, много съм съгласна с теб! И аз щях да напиша почти същото, но реших да не повтарям Hands Plus1 Само отново ще кажа - всеки се ражда с различен характер и с различни гени, Гюней за съжаление е наследил най- кофтите ...
Цитат
Това, че Гюней не е научен да обича.
А Кузей научен ли е? Нали точно той сподели с баща си, че не го бива много, когато става дума за любов, защото не е свикнал с нея.
А да не говорим, че Гюней е бил дори по-обичаното дете, поне от майка си.
Но съм съгласна за това, че Гюней е достатъчно умен, за да си даде сметка какво представлява той и какво брат му.
Гюней винаги е завиждал на брат си, за всичко което е той.
Може би дори и за външността. Не случайно актьорите са подбрани така- единия красив, висок, строен, а другия неутрален, невзрачен, дребен.
Коренът на завистта е в егото. Някои хора  просто отказват да приемат, че някой друг има повече от тях, заслужава повече от тях, върви му повече, постигнал е повече, харесван е повече. Не искат никоя глава да стърчи над тяхната. И ако не могат да се изкачат по-нагоре, прават всичко възможно другите да слязат долу при тях, даже под тях.
Точно това е Гюней.
Той осъзнава, колко измислено е превъзходството, което  има пред Кузей.
И това, което е започнало още в детството, като детско съревнование, прераства в
 конкуренция, прераства в завист.
Завистта е характерна за
неудачниците, жалките хора, ощетени от
природата и живота.
Гюней смята себе си за такъв, поради липсата си на доблест и смелост, неща, които Кузей притежава в изобилие.
Затова и се е опитвал винаги да го унижава.
Това, че Джемре избра Кузей е нещо, което го изяжда отвътре вътре.
Той не обича Джемре,  той просто вижда провала си като мъж в нейните очи.
Защото Джемре обича неговата противоположност- Кузей.
Прекрасен сериал, кара те да разсъждаваш над толкова много теми и в реала! Heart

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 21:14 от queen_fenka

# 169
Да, аз също смятам, че поведението на Гюней е в следствие на завистта, която изпитва към брат си, а не на липса на обич.
Не случйно той обвини майка си, че е хванала ръката му и го е спряла в нощта, когато арестуваха Кузей. Отново си намери виновен за липсата на смелост от негова страна.
Фенче, напълно те разбирам.
Точно сега гледам изпълненията му, как  се опитва да натопи Баръш, какви ги говори в болницата на Симай и на майка си и баща си за Кузей и направо не мога да го понасям!
Ох, толкова хубаво беше предложенито на Кузей към Джемре!
Чок,чок, романтик!!!
Отивам да гледам, че сега се ме оставили на мира. Wink
Лека вечер! Hug

# 170
Какво видео ми попадна 😍

Същата реклама на кока кола, но главен герой е румънската певица Inna.

Фени, за гениите не съм съвсем съгласна с теб. Според мен и моите разбирания, всеки човек носи и доброто, и лошото в себе си, но Какво ще покаже зависи вече от средата и отношението към него. Гюнай беше по обичаното дете, но и по -закриляното от майка си. Кузей трябваше от малък сам да се оправя и затова според мен се справяше много по- добре . Гюнай имаше любовта и обожанието на майка си още от раждането си, Кузей никога не е имал тази любов в семейството си и затова до последно се надяваше и вярваше, че с Гюней ще могат да бъдат истински братя, затова и не искаше да признае, че обича Джемре. Гюней беше израс нали с мисълта, че целия свят му е длъжен, докато Кузей, че не заслужава нищо хубаво да му се случи. Така че, според мен точно средата и отношението на техните родители са в основата на характерите, които те носеха, изкарвайки от единия най, най лошото, а другия да стане толкова принципен и изпълнен с чувство за чест и дълг.

# 171
Последно и отивам да гледам- Кузей примаше Гюней за брат и го обичаше като брат.
За Гюней, Кузей е враг, пречка. В болницата каза на майка си " два дена ме нямаше и ти вече си на страната на врага" !!!
Той е манипулатор, който постоянно вменява чувство за вина на хората, около себе си.
Отново успя да накара Кузей да се почувства виновен, че всичко се случва заради него.
Той казва - аз се отказах от Джемре заради теб, а в следващия момент им казва, че не иска да ги вижда.
Колкото до гените, не знам чии гени е наследил, но нито Хандан, нито Сами са толкова отрицателни и лоши като хора, колкото той.

# 172
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Ще се върна да ви прочета последните постове подробно,
но мисля, че няма да съм съвсем извън темата.
Последните серии на Кузей/Г, съвпадат с протестите в Гези.

Чудех се къде във форума съм била по това време,
та се намерих в темите за Лошите момчета на турското кино.
Посъбрах една малка част от коментарите.

Дружки, не ми се сърдете, ама как да изтрия това,
дето цял ден го гледам и не съм го довършила  >>>

Скрит текст:

За събитията в Гези - първите  снимките в спойлера >>>
https://bg-mam.ma/p/715002/25309490
Следващите няколко теми се дискутира още по усилено този въпрос.
Много клипове и изображения са изтрити, а линковете не са актуални.
От това, което е останало, Ръза е на първа линия.

После в темите върви следене на събитията и дискусията
кои от артистите са отишли на протестите и кои не са.
Правят се и клипове >> https://www.youtube.com/watch?v=28nINJ2TPSY
Следи се събитието по часове.
Натискът над протестираяите е огромен. 
Открита е Петиция срещу полицейското насилие в Турция
Митингите заливат всички големи градове.
Организира се канал на протестите - ChapulChannel - Chapul ТV.
Излъчват на живо от протестите и други канали/
Започват арести ... Арестуват дори адвокати, защитници на протестиращите.
ПОЛИЦИЯТА Е В ГЕЗИ И СТРЕЛЯ!!!!! 
Протестите продължават в големите градове. Насилието също.
Ердоган организира среща с 20 представители на интелигенцията.
От гилдията е  Ahmet Mümtaz Taylan.
Хюлия Авшар поддържа правителствотто и има специална среща с Ердоган.
Организира се и правителствен контра митинг.
Даден е ултиматум за 24 часа да спрат протестите и Таксим да се опразни.
Ръза става лицето на протеста. Мерт Фърат е много активен също.
На 12-ти юни в Гези протестиращите правят концерт.
Има и пиано https://www.youtube.com/watch?v=YI6gBtdaEys&list=PLNGCjtM6kNQY9- … bvtoBOcxpHrg48oAS
Ловът на вещици е в пълен ход. Дебне се кой е бил, кой е попаднал в кадър.
https://www.haber3.com/foto-galeri/magazin/unlu-oyuncudan-sert-s … ri-4554633?page=4
Списъците все повече набъбват. 
Кадри от митинг на гилдията.
Туба чете декларацията.
До изтичане на ултиматумът остават часове.
Ръза:
 21:05ч. "Тази вечер Кинематографите ще се срещнат в 21:45ч. пред собствените си палатки и ще дадат прес-изявление в 22:00ч. на стълбите. Присъствието е важно."
21:53ч. "Не забравяй, че и хиляда куршума да изстреляш в надеждата, смехът, а не куршумът, убива."
Майките правят кордон  в защита на протестиращите в Гези.

Плаката >>>

на 31 май получавахме: "Мамо, не се притеснявай, отзад съм."

На 13 юни: "И ти не се притеснявай, синко, аз вече съм отпред. Нищо няма да ти се случи."

"5 души от Опълчението на Гези заедно с различни артисти ще се срещнат тази вечер в 23 часа с Ердоган. Измежду артистите са Явуз Бингьол, Халит Ергенч, Джейда Дювенджи, Махсун Кърмъзъгюль, Али Сунал, Сунай Акън и Небиль Озгентюрк."
Изявление след срещата - https://bg-mam.ma/p/723402/25426354
https://www.youtube.com/watch?v=ICecg1WeHaE
"Вчера един от протестиращите в Гези парк на въпроса какво мисли за референдума каза:
"То е все едно да се съберат 2 вълка и 1 агне да решават кой да бъде изяден"..."

Списъкът продължава - Подкрепа за протестите "ГЕЗИ ПАРК"!

Полицията размазва протестиращите в Анкара.
Събират палатките в Гези. Започва голямото почистване.
....Полицията събира всичко в парка, също така доказателства.
.... никакви журналисти не се допускат в парка ...
Протестиращите са изтикани от полицията.
Атакуван е с газови бомби лазарета в хотел Диван.
Има химикал във водните оръдия ... много хора пристигат с изгаряния на кожата. ...
Улиците са пълни с хора. Полицията и жандармерията са в действие.
Всички пътища, които водят до Таксим продължават да бъдат затворени.
улици, булеварди, метрото и мостът са ЗАТВОРЕНИ Арестуват наред ...
Турция изживява най-тъмната нощ ... 15 - 16 юни 2013.
Спирам и пускам поста, че стана утре.

# 173
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Диве, много, много ти благодаря ❤️ Оценявам труда и времето, което си вложила и отделила, за да припомниш историята на събитията от преди толкова години ❤️
Аз за пръв път ходих в Истанбул няколко месеца след това. С моята приятелка специално ходихме да пием турски чай точно на Таксим и през цялото време си повтаряхме "на Таксим всичко е спокойно" .
Но сега четейки това, което си публикувала разбирам колко по емоционално сте приемали всичко тук във форума.
Отново благодаря.

А аз се надявам днес да има някакви вести от Къванч ❤️🤗

Айре, как си днес 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 174
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Е, макар и еднакви, нашата реклама ми е по-хубава, и партньорката на Къванч е много сладка, и края е по-хубав, а и особено пък с гласът на Къванч за фон ! Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Фени, за гениите не съм съвсем съгласна с теб.
Ами аз така мисля, но  уважавам и оценявам всяко друго, ние също сме различни Kissing Heart
Изцяло споделям  Hands Plus1
Цитат
всеки човек носи и доброто, и лошото в себе си,
Но, за останалото моето виждане е различно. И ти имаш две деца, еднакви ли са ? Thinking Защото моите синове определено не са , хем са породени и са една зодия даже. В еднаква среда са расли, еднакво възпитание са получили, добри деца са, но са различни характери. Обаче се обичат, а това е най-важното за мен.
Цитат
Гюнай беше по обичаното дете, но и по -закриляното от майка си. Кузей трябваше от малък сам да се оправя и затова според мен се справяше много по- добре . Гюнай имаше любовта и обожанието на майка си още от раждането си, Кузей никога не е имал тази любов в семейството си
Съгласна съм с теб, че това разделяне на децата от страна на Хандан е най- голямата причина двамата братя да са толкова различни и да не са близки, но не мислиш ли, че в случая логично беше Кузей да е завистливия и мразещия брат си, а не обратното? Което отново ме убеждава, че всичко зависи от характера на човека, кои черти в него преобладават.
Както Нези много хубаво го е написала:
Цитат
Кузей приемаше Гюней за брат и го обичаше като брат. За Гюней, Кузей е враг, пречка.
И всички околни го разбраха, само Кузей се увери едва на финала.
И аз не зная чии гени е наследил Гюней, защото дори майка му не беше чак толкова лош човек, вярно е.
Гюней имаше чудесна възможност да покаже на Кузей, че наистина му е брат и държи на него, ако чак толкова му тежеше вината, за която обвини майка си, но той предпочете да го смаже психически, просто защото обичаше да вижда Кузей безсилен, вменявайки му вина за всичко, което се случваше. Винаги съм си мислила, че ако Гюней беше истински любящ брат, ако не беше се обърнал срещу него,  Кузей никога нямаше да си позволи да е с Джемре, само заради него щеше да загърби любовта си, никога нямаше да го прескочи, както се изразяваше Гюней. Просто защото за него братството беше това. Спомням си ясно думите на Сами към Гюней: " Жени много, но брат ти е само един." Но, кой да го слуша ...
Диве, благодаря ти за труда и споделеното! Kissing Heart Припомних си тези времена, страшно беше ...
Айре Heart Eyes накара ме и аз да се заровя в архива, да си припомня какви сме ги къдрили тогава Smile Ами много хубави и интересни коментари имаше и тогава, факт.
Скрит текст:
Как си ? Разтревожи ме, лекувай се! Heart
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 175
Здравейте, момичета!
Diva, благодаря ти за интересния обзор, който направи!
Помня тези събития само от нашите новини, по това време не съм била в този раздел на форума и май много не съм гледала турски сериали, освен два-три по телевизията.
Вчера направих маратон и стигнах до 77 епизод на КГ.
Вече мразя Гюней до дъното на душата си! Този човек е не само лош, той е отмъстителен.
Най-вероятно не е бил чак толкова лош по природа, но живота му се стече така, че той в желанието си да бъде над всички, се плъзна надолу.
Недоволството  му го направи нещастен и вместо да се съсредоточава върху себе си и да приема ситуацията, той започна  да живее в порочен кръг, в който основната цел беше да навреди на друг човек.
Гюней е от хората, които вярват, че тяхната истина е абсолютната истина и че те не правят грешки.
 Непоносим е! Той се чувства постоянно обиден от най-малкото нещо, когато някой не действа или мисли като него. Зад привидно спокойната му външност се крие  голяма агресивност, ако нещата не са такива, каквито ги иска той.
Но такива хора обикновено, колкото и да са хладнокръвни и да обмислят всичко, рано или късно допускат грешка.
Сигурна съм, че и с него ще стане така.
Ето, комисарят вече се съмнява в него.
Бану и Баръш вече знаят на какво е способен.
Чакам краят му!
Но не чакам края на сериала.
Направо не знам какво ще правя като свърши! Confused
И на фона на грозния (външно и вътрешно) Гюней, тази красива и нежна любов!
Това беше най-хубавото предложения за брак, което съм чувала!
Кузей наистина направи този момент специален за Джемре, защото тя го заслужаваше.

Много нежност имаше в тази сцена!
Много се радвам, че всички приеха любовта им ги подкрепиха.
И да ви питам нещо, за което се чудя. Според вас Сами бей съжалява ли, че се разведе с Хандан ханъм и се ожени повторно?
Какви хубави отношения имат сега! Разговарят спокойно за всичко, търсят решение на проблемите си, изглеждат близки, имат нужда един от друг.
На мен ми е приятно да ги виждам така.
Кузей беше страхотен, когато подари подарък на майка си за деня на майката!
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 12:43 от NeZ_9

# 176

Благодаря ви за споделеното и за коментарите за Гюней съм много съгласна, Нези за новите серии които си гледала Hands Plus1
Скрит текст:
за съжаление нямам настроение да пиша, че май лепнах нещо и не съм много добре Head Band
Фенче Kissing Heart, там където четох сте се чудили какъв ще е финала, Едже била споделила, че може да е тъжен
та нещо забавно от Зиза Grinning
Скрит текст:

Пепи, много ми липсват Disappointed

Бъдете здрави!

# 177
Айре, бързо оздравяване!
Чувам, че грипа е доста тежък! Пази се! Hug

# 178
Фени, е как всичко е еднакво. Ами не е. Ти имала ли си някакъв опит, когато се е родил първия ти син ? Същото ли време си му отделя, когато се роди втория? Това са малки примери, които мога да дам. Нещата винаги са различни. И защо Кузей да бъде озлобен, той се е появил на заварено положение, Гюней се е почувствал предаден като не е останал единствен и неповторим 😂
Разбира се, че има хиляди вариации на хората, затова и сме толкова различни, но пак казвам, човек носи доброто и лошото в себе си и ще цитирам Алинка / липсва ми/ зависи кой вълк ще нахраниш в себе си, добрия или лошия.

Нези, за Сами и Хандан, мисля че е съжаление за пропуснатото време, когато са могли да имат хубаво и добро семейство.

# 179
Здравейте Благодаря за споделеното Диве благодаря за подробния разказ
Айре бързо възстановяване

Общи условия

Активация на акаунт