бързо оздравяване!

Ох, благодаря ти, отново се посмях със Зиза

Нези, прекрасен коментар, благодаря ти!

Недоволството му го направи нещастен и вместо да се съсредоточава върху себе си и да приема ситуацията, той започна да живее в порочен кръг, в който основната цел беше да навреди на друг човек.
За Сами - не мисля, че съжаляваше за втория си брак, но и той като Кузей има меко сърце под грубата външност, съжали я, когато ги изхвърлиха от имението, затова и помагаше.
Предложението на Кузей беше най- прекрасното, което съм гледала и чувала, да!

Пепи, имах предвид дали характерите на децата ти са еднакви, ти пишеш за съвсем друго нещо. Но, ще ти отговоря - да, вече имах почти 2 годишен опит, преди да родя. Е, не с бебета, но само на 22 години, напълно сама в групата започна първия ми работен ден с 40 ревящи мъници на 2 годинки и половина, току - що свалени от яслата, това беше първия опит с 1 група вариант. Направо ме гмурнаха в дълбокото, не питай как се чувствах няколко дни, докато свикнат с мен. Но, първия ден никога няма да го забравя, защото и аз ревах като се прибрах, главата ми беше сякаш голяма кошница
. Но, пък по този начин веднага разбрах ставам ли за тази работа, мечтаех да работя именно това още от малка. Е, излезе, че ставам, та едно бебе нямаше как да ме стресне
А и това, че все пак съм учила предучилищна педагогика и детска психология определено ми помогна. Винаги съм обръщала много внимание и на двамата, съпруга ми също, с 1 година разлика те си бяха почти като близнаци, та големия не помни времето, когато е бил единствен и неповторим 
А Кузей като нищо и с право можеше да се озлоби към брат си заради различното отношение на майка им, но никога не го направи, въпреки, че още го болеше от това, показа го няколко пъти. Не случайно я наричаше г-жо Хандан, тя на края се сети, че има още едно дете.
Терзи

Имайте хубава вечер, дружки!

Има простъпки, които и най-добрия човек на света не може да прости и забрави. Собствения му брат изпразни цял пълнител в него, крещейки неистово Мразя те!!! Ясно дадоха сценаристките какво е вече отношението на Кузей, когато Гюлтен го попита ходил ли е при Гюней, а той и отвърна, че е ходил при Али, не кръвния, но истинския му брат, който даде живота си за него, а не искаше да му го отнеме ...