💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 731
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Айре Heart Eyes бързо оздравяване! Kissing Heart Flowers Four Leaf Clover
Ох, благодаря ти, отново се посмях със Зиза Grinning
Нези, прекрасен коментар, благодаря ти! Kissing Heart
Цитат
Най-вероятно не е бил чак толкова лош по природа, но живота му се стече така, че той в желанието си да бъде над всички, се плъзна надолу.
Недоволството  му го направи нещастен и вместо да се съсредоточава върху себе си и да приема ситуацията, той започна  да живее в порочен кръг, в който основната цел беше да навреди на друг човек.
Няма напълно лоши и напълно добри хора по природа, и Гюней си имаше своите положителни черти, но никога не е имал състрадателното сърце на Кузей. Да, и той изобщо не е ангел, но от малък видяхме, че е щедър, смел, честен и обичлив, никога не намрази майка си - под маската, която слагаше пред обкръжаващия свят се криеше един раним човек с принципи, в които вярваше. На никого не навреди нарочно, напротив, винаги мислеше повече за другите, дори и за тези, които изобщо не заслужаваха, отколкото за себе си. А Гюней е пълната му противоположност, той просто по природа си е страхлив егоист, но обвини майка си, че не му е позволила да се предаде. Дали ако на неговото място беше Кузей някой можеше да го спре? И когато Кузей реши да го тества дали е готов също да се жертва за него, този страхливец отново се издъни, пак ли майка му беше виновна ? Затова не мисля, че той мрази себе си, напротив, той мислеше единствено за себе си. Кой му е виновен, че сега е нещастен ? Само неговите грешни решения, завист, болна амбиция и алчност. Винаги е разсъждавал много по- различно от Кузей за всичко, и да, голяма вина за това различие в ценностната им система имаше и майка им, но и той самия, срамуваше се от семейството си, още преди да придобие пари и власт.Ебру много точно определи още в самото начало какво се крие под маската, която той пък носеше - "непремерен, арогантен, некомпетентен, но амбициозен човек". Гюлтен също никога не успя да го хареса. И какво излезе на края ?  Че Сами като баща познаваше сърцата и на двете си момчета много повече от майка им, на него отдавна му стана ясно колко подъл и фалшив човек е големия му син.
За Сами - не мисля, че съжаляваше за втория си брак, но и той като Кузей има меко сърце под грубата външност, съжали я, когато ги изхвърлиха от имението, затова и помагаше.
Предложението на Кузей беше най- прекрасното, което съм гледала и чувала, да! Heart
Пепи, имах предвид дали характерите на децата ти са еднакви, ти пишеш за съвсем друго нещо. Но, ще ти отговоря - да, вече имах почти 2 годишен опит, преди да родя. Е, не с бебета, но само на 22 години, напълно сама в групата започна първия ми работен ден с 40 ревящи мъници на 2 годинки и половина, току - що свалени от яслата, това беше първия опит с 1 група вариант. Направо ме гмурнаха в дълбокото, не питай как се чувствах няколко дни, докато свикнат с мен. Но, първия ден никога няма да го забравя, защото и аз ревах като се прибрах, главата ми беше сякаш голяма кошница Stuck Out Tongue Closed Eyes. Но, пък по този начин веднага разбрах ставам ли за тази работа, мечтаех да работя именно това още от малка. Е, излезе, че ставам, та едно бебе нямаше как да ме стресне Stuck Out Tongue Closed Eyes А и това, че все пак съм учила предучилищна педагогика и детска психология определено ми помогна. Винаги съм обръщала много внимание и на двамата, съпруга ми също, с 1 година разлика те си бяха почти като близнаци, та големия не помни времето, когато е бил единствен и неповторим Smile
А Кузей като нищо и с право можеше да се озлоби към брат си заради различното отношение на майка им, но никога не го направи, въпреки, че още го болеше от това, показа го няколко пъти. Не случайно я наричаше г-жо Хандан, тя на края се сети, че има още едно дете.

Терзи Kissing Heart
Имайте хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 20:48 от queen_fenka

# 181
Пепи, моите наблюдения от живота са, че винаги по-малките са тези, които са по ревниви, по завистливи, разбира се има и изключения. Но пък от друга страна малките деца са по-склонни да делят време, любов, и други неща, защото за разлика от големите, които са имали своето време насаме с родителите си, те винаги са били  с брат си или сестра си.
Но съм съгласна с теб, че нищо, никога не е еднакво, при отглеждането на две деца.
Е, любимия син изгони майка си и за малко да я нарани физически.
И тя се обади на този, когото не искаше да вижда...
 Живота си играе игри с нас.
Затова и хората са казали "Внимавай какво си пожелаваш".
Кузей отново ме трогна с думите си към Гюлтен ханъм.
Ето, пак пример как една лоша семейна среда е оказала различно влияние върху децата- едните правят това, което цял живот са виждали и смятат за нормално, а другите се стараят да изградят съвсем различен живот за себе си и бъдещото си семейство.
Зейнеб- мислех, че съм видяла вече всичко от нея, но тя направи нещо, което не съм очаквала- да пробва роклята на Джемре и да я опропасти по този начин!!!
Остава ми само една серия до края, която със сигурност ще изгледам тази вечер.
Малко ме е страх да няма лош финал,но много искам всичко да свърши справедливо- за всички. И най- вече за тези двамата.

# 182
Нези, със сигурност ще си на тръни до края 😍 Точно тази сцена със Зейнеп имах предвид, когато преди няколко дни писах, че няма съвсем да престане с лошите си номера.

Фени, извинявай, но за мен сравняваш две несравними неща. Едното е работа, другото е майчинство. Работата и университета може да са ти били в помощ, но не можеш да ме убедиш по никакъв начин, че едното е равно на другото.
Ти беше написала,  , че една и съща среда , едно и също възпитание, а различни характери.  Това, което аз написах е, че никога нищо не е едно и също ,и ти посочих само два примера, а могат да бъдат хиляди и всичко това неминуемо оказва влияние върху характера.
Нези, разбира се, че много неща влият.
Аз, например толкова много исках да имам брат. Причината обаче беше, че момичета, с които си играех имаха братя и когато моя се роди, обикалях три дни квартала и на всеки по отделно обяснявах колко тежи, колко е голям, защо се казва така, а трябваше друго име да носи. Как не съм изяла някой бой 🫣🤭🫣  Та понякога и такива неща оказват влияние и нямат нищо общо със семейството и възпитанието. Но при мен това, че първото ми дете трябва да е момче си се превърна направо във фикс идея..... за да бъде по-голям брат.  😂

Фени, докато напиша, изчезна видеото, което беше споделила 🤔🤔🤔
Терзи, това промоция ли на рекламата на Аквабанк?🤔

Айре, взимай мерки. ❤️

Да кача малко кукери срещу злото и болестите, жалко, че не може да чуете звука. А аз успях да се снимам с най-голямата мечка 🐻😂😂😂

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 183
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Айре, бързо да минава!!!

Май стигнахме до финала на Кузей/Г.
Много хубаво сте заформили дискусията - братя.
Мисля, че ако имаше продължение, въпреки всичко,
което Г натвори, Кузей няма да остави брат си.
Просто Кузей е такъв характер.
Приятелите може да избираш, но роднините - не.
Кузей е с много добро сърце, но не случил на роднини.
Добре, че се събра със сродната душа Джемре.

Нези, споко. Финалът е много добър и логичен.
Гарантират го режисьорите.  
Я кои са свидетелите на Джемре и Кузей >>>

Лекинка, дружки!!!

# 184

Сякаш никога не пускаш ръката ми
 В твоето отсъствие вярвах в себе си и издържах
 Сякаш не е имало истории с лош край
 Мислех, че ще свършим добре, това беше лъжа
 Времето също става по-студено
 Знам, че ти е студено тези дни
 Бъдете внимателни, мислете за  лятото.

Моля, съобщавайте ми от време на време
Не ме карайте да чакам по прозорците
Някой ще влезе в живота ви
Бъдете щастливи
Не го пренебрегвайте
Моля, съобщавайте ми от време на време
Не ме карайте да чакам по прозорците
Някой ще влезе в живота ви
Бъдeте щастливи
не го пренебрегвайте

Ти си безмилостен, непокорен,
неверен, лицемерен,
както безгрешен, така и грешен, като живота си.

Безмилостен, непокорен,
неверен, лицемерен,
както безгрешен, така и грешен, като живота, като живота.

CryCryCry
Утре ще пиша повече.

# 185
Пепи, не можем да се разберем, видяло се е, мила моя Kissing Heart Това с опита ми с децата в ДГ го дадох на шега, исках да кажа, че не съм изпитвала страх и неувереност от майчинството, естествено, че едното няма нищо общо с другото.Както и да е, спирам да обсъждам тази тема, ясно е, че мислим различно по нея, а и честно казано се изморих Smile
Диве, благодаря за прекрасните гифчета! Kissing Heart
Цитат
Мисля, че ако имаше продължение, въпреки всичко,
което Г натвори, Кузей няма да остави брат си.
Просто Кузей е такъв характер.
Не мисля Thinking Има простъпки, които и най-добрия човек на света не може да прости и забрави. Собствения му брат изпразни цял пълнител в него, крещейки неистово Мразя те!!! Ясно дадоха сценаристките какво е вече отношението на Кузей, когато Гюлтен го попита ходил ли е при Гюней, а той и отвърна, че е ходил при Али, не кръвния, но истинския му брат, който даде живота си за него, а не искаше да му го отнеме ...
Нези, благодаря ти за превода на най- любимата ми песен от сериала! Kissing Heart Предполагам, вече си изгледала финала, чакам с нетърпение да споделиш впечатления!

Лека нощ, дружки Hug

# 186
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

А аз съм като Кузей 😂

Фени 👍😛

Диве, наистина прекрасни гифчета 😍 Мъжът свидетел обаче кой е?🤔

Нези, и аз благодаря за песента. Имах един дълъг период, в който я слушах денонощно 😍 Чакам коментара ти не само за финала, а и за целия сериал като впечатление.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 187
Добро утро, момичета!
Фенче, тази песен и на мен ми е любима.
Имам я в плейлиста си в Spotify отдавна, но сега вече всеки път, когато я слушам ще си представям тази история.
Защото този сериал наистина е една покъртителна история.
Всъщност КГ  е не само завладяваща история, но и своеобразно изследване на различни теми- на семейство, лоялност, любов и последствията от нечии избори.  Сериалът също така разглежда и много  социални проблеми, като икономическо несъответствие и борбата за освобождаване от обществените очаквания.
Въобще много, много са нещата, които могат да бъдат разгледани и обсъдени, както и всеки един герой по отделно, защото тук нямаше второстепенен герой. Тук всеки имаше своята голяма роля в историята и всеки извървя труден път.
Както и преди ви бях казала, гледайки този сериал успях да обикна по някакъв начин всеки един от героите и да ми стане мъчно за всеки един от тях, защото всеки имаше своята истина и основание да бъде такъв, какъвто е.
Както и всеки направи своите избори.
В последната серия ми стана мъчно и за Бану, и майка и. За Бану, че не успя да стане майка и за една майка, която по пътя към света на големия бизнес, жестоката конкуренция, пари, власт, бездуше, загуби децата си.
Стана ми мъчно и за Хандан, отново, защото тя събра плодовете от своето отношение към съпруга си, към децата си, от своята пасивност и нерешителност да бъде като силна, добре изглеждаща, любяща жена, до съпруга си и до децата си.
Стана ми мъчно дори за Зейнеб, която успя да превъзмогне ревността и злобата си и да застане с един много красив жест до приятелите си.
Стана ми мъчно и за Симай,  която беше играчка в ръцете на всички мъже, с изключение на Кузей.
Стана ми мъчно и за Гюней.
Той така и не успя да прости на себе си, липсата на смелост в нощта на катастрофата.
Точно тогава той видя колко е слаб и безхарактерен в сравнение с брат си.
Тогава започна неговата трагедия, защото  реши да компенсира тази липса по други начини и видяхме до къде стигна.
Сякаш кръгът се затвори и той отиде там, където трябваше да бъде още в самото начало.
Сякаш подсъзнателно се стремеше към това...

Но най-много обикнах Кузей- толкова чиста душа имаше той!
И накрая ми стана мъчно най-много за него.
Защото в момента, в който искаше да прегърне брат си и за пореден път да застане до него, той видя само омраза и това му причини най-голямата болка.

Мъчно ми стана и за Джемре, защото толкова трудно извоюва любовта си и накрая не можа да и се зарадва.

Не можа да изживее пълноценно своето щастие.
В най-щастливия им ден в очите им имаше тъга. В душите им- тежест.

Малко хаотични са мислите ми в този момент, със сигурност пропускам доста неща, но искам да ви благодаря, че ми препоръчахте сериала, отдавна не бях гледала нещо, което да ме държи будна по цяла нощ!
Благодаря ви!
КГ остави траен отпечатък върху мен.
 Разбира се, можем да продължим да обсъждаме темите за семейство, любов, съперничество, изкупление...
Аз още дълго ще мисля за тях.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 11:53 от NeZ_9

# 188

Сърдечно благодаря за споделеното!! Фенче Kissing Heart, Пепи, Диве, Нези, Терзи.
интересни неща и от личния ви живот.....Blush
благодаря ви за пожеланията Heart Exl
Скрит текст:
гадничък е грипа Head Band
Нези, много се радвам , че толкова много ти хареса любимия ни сериал !! Heart
много вълнуващ коментар си написала!! Hands Plus1
аз последно отразих 70 еп, мога да пиша и за другите до края, зависи от нагласата ви и от настроението ми Wink
то след това ни чака еднааа суша Angry
та толкова се радвам, че ни разнообрази с твоето гледане на КГ и това, че споделяше впечатления Flowers Hibiscus
я кажи, Гюней като стреля по Кузей и после като дадоха Джемре на люлката, помисли ли си, че Кузей е умрял?
Благодаря и за превода на Хаят Гиби, най-любимата ми турска песен!

здрава и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 15:56 от Airra

# 189
Aire, иска ли питане? Сърцето ми спря!
Направо не можах да повярвам, че всичко ще свърши така, както Гюней иска.
Но, както и очаквах, той сгреши и го хванаха.
Забравих да ви кажа, че според мен малко претупаха някои неща и не ми станаха съвсем ясни.
Например как така Симай се озова вързана в дома на Баръш, както и какво всъщност се случи с Баръш?
И как така Сами бей отново стана мил със съпругата си? Аз дори си мислех, че се съберат отново с Хандан...
А и защо трябваше този археолог да има годеница? Горката Гюлтен! Grinning
Но, обикновено така става в последните епизоди. Confused
Ти по-добре ли си? Hug

# 190
Привет, дружки! Hug
Тези дни се задържам малко вкъщи, та едва сега смогнах да вляза в темата.
Айре Heart Eyes оправяй се бързо, мило! Flowers Four Leaf Clover
Можем да продължим да споделяме за КГ, нямам нищо против. А можем да започнем повторението и на друг Кивов сериал, който Нези не е гледала,  всичките заслужават повторение. Както кажете.
Пепи Kissing Heart
Нези, благодаря ти, развълнува ме коментарът ти! Kissing Heart
И аз като теб се чувствах по този начин след финала, беше ми мъчно за почти всички, и най- много за Кузей! Но, с течение на времето осъзнах, че всъщност всеки си получи това, което беше надробил. А за Гюней никога не ми е било мъчно! Това, което наговори на Кузей, че благородния му брат отново иска да му помогне, че отново го обвини, че заради него не успял да обикне Бану, видиш ли заради него убил 4 човека и особено това, което направи на края - да изстряля целия пънител по родния си брат, за мен поне е недопустимо! Най- хубавата картина ми беше на края - Гюней в затвора, където трябваше да е от самото начало, как гледаше пътуващия самолет за Амстердам с Кузей и Джемре на борда! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Намерих интересни коментари от времето на онлайн гледането, та реших да ви ги споделя, моето мнение е същото за Гюнейчо, когото тогава някои изкараха най - голямата жертва в сериала  

Цитат
И затова все още се лутам с въпроса ЗАЩО Гюней се промени така... не е заради Кузей, не е и заради Джемре, ако държеше на тях щеше да иска да са щастливи... Друго е, още мисля обаче
Цитат
Ще ти кажа, дано да успея да го изразя добре.
Защото всичко е в съревнованието.
Гюней иска да бъде най-добрият, най-умният, най-успелият, с най-готината жена, всички да му се възхищават, да го обичат, да искат да са като него, да му се прекланят. За него той ТРЯБВА да бъде такъв и оттам идва цялата му драма - тъй като по същество вижда, че на практика каквото и да прави за себе си - да учи, да се издига /университета, кариера при Сиранер/, това не означава, че и другите няма да успеят - по техен си друг начин. И понеже за него това не е ок, той започва да спъва и другите. Само и само заради идеята той да е Най-най. Разбира се, това чувство се появява постепенно и се разраства - може би се появява заради семейната среда, която му влияе тягостно - непрекъснатите скандали, зависимостта от пекарната за издържане, финансовите проблеми, натякването на Сами, кавгите, това, че Сами ги третираше да му помагат, да бачкат от сутрин до вечер за едните смешни пари, натякването на майка му Хандан, че той може и ще постигне много повече и ще ги измъкне оттам - той, не някой друг, не Кузей, ТОЙ, но горе-долу когато Кузей излиза от затвора вече е налице изключително изявено - Гюней вече е свръх амбициран да достигне съвсем други висоти, да не си остане на ниво пекарна и разнасяне на симитите и т.н.
Тогава за Гюней не е трудно да бъде добър и мил с брат си - та в крайна сметка той не представлява никаква заплаха за него - всичките надежди на майка му са обърнати към Гюней, не към Кузей - Кузей е неудачникът, мизерникът, а Гюней е добрият, спасителят, винаги ходи да го спасява и да му помага и затова получава и аплодисментите и възхищението на всички и затвърждава позицията си и на добър брат, прекрасен син и т.н.. Та в този момент Кузей е пълният неудачник, няма нищо в живота си, а Гюней е великият, всички надежди и погледи са отправени към него, той ще успее и ще пребъде вовеки веков, той има всичко - прекрасната Джемре /за която съм 100 убедена, че е знаел, че Кузей е влюбен в нея/, отлично образование, прекрасни перспективи за издигане и професионален успех. В този момент на Гюней и през ум не може да му мине мисълта, като ли пък да си представи, че този неудачник, дето е до него, може да стане нещо, да пребъде и той. Гюней смята, че Кузей винаги ще си остане в калта. Той не вярва в него, въобще не си и помисля, че ще се измъкне оттам. На него не само че не му е трудно да бъде мил с Кузей, като го гледа какъв е мизерник, това надува допълнително егото му какъв живот той води и какво ще постигне, ами и да му помага - както казах, това допълнително засилва ореола му на прекрасен брат, един вид вечният спасител на онзи нещастник, Кузей. / Въобще и през ум не му минава, че Кузей е в тази ситуация, понеже е лежал вместо него и е поел неговата вина!/

Да, обаче в един момент Кузей започва да се изправя. Малко по малко. Това въобще не е в плановете на Гюней, в неговата реалност и според неговото ЕГО само той може да бъде успелият, не Кузей. За съжаление в неговата реалност някак не може и двамата да са добри, цялата слава трябва да е за него. Първо Джемре отиде на страната на Кузей, разбирайки за истинския виновник за катастрофата. Това смаза Гюней, защото, каквото и да е, пърхането на Джемре около него допълнително подсилваше невероятното му его на единствен и неповторим мамин син. Обаче балонът се спука и Джемре се отдръпна. Това го смаза. Какво направи той? Побърза да я остави, защото не би понесъл да бъде оставения той. Освен това побърза да прехвърли такава тежка вина върху Кузей, че да е сигурен, че брат му няма и да помисли да е с нея - Гюней накара Кузей да се чувства виновен, че я е обичал, да се чувства виновен, че е харесвал момичето на брат си. Къде се е чуло и видяло такава голяма наглост?!?!? Да обвиняваш някого за това кого обича сърцето му?!?!? Та всеки може да обича когото си поиска? Въпросът е - направил ли е Кузей нещо, с което да застраши връзката на Джемре и Гюней, докато са били заедно, така че Гюней да има право да му се сърди за нещо? НЕ! Момчето си я обичаше от разстояние и това е! Обаче Гюней, познавайки брат си, му хвърли в лицето тази вина и освен това, за да подсили ефекта, каза, че е оставил Джемре, заради него - заради Кузей. Така се подсигури, че брат му никога няма да е  с нея.

Но Кузей наистина започна да се измъква от калта. Помощта при Макара, собствения бизнес ... Гюней не можа да понесе всичко това. Всичките успехи на Кузей, включително и сближаването му с Джемре, внесоха в душата и сърцето му ужасен мрак и озлобление. Той просто не може да преживее Кузей да е заедно с него, успял до него, още повече, че Кузей наистина няма нито образование, нито подготовка. Гюней не може да преживее Кузей да има одобрението на майка им, та тя винаги го е хулела, а него - Гюней, е хвалела. Как така Кузей, неудачникът, сега ще получи похвалите, одобрението и аплодисментите на останалите? Та нали всички те - похвалите, възхищението, аплодисментите, славата, парите, властта - трябва да са за него - за Гюней! Той просто не е склонен да дели всичко това с Кузей!

Това е!

Цитат
Аз не се чудя толкова за Гюней - световната литература е пълна точно с образи като неговия ."Път към висшето общество",  "Американска трагедия" - тези са първите, които ми хрумват. Млад, умен и амбициозен мъж, обикновено с привлекателна външност, получил образование в добър университет със стипендия заради добрия си успех, среща момиче от богато семейство и продава душата си и любовта си за пари и власт, за благата и възможностите, които му дава новото положение. Избива комплекс, защото другите по рождение и без да са си мръднали пръста имат това, за което той трябва да си скъса з..а от труд и зор, за да го има. Естествено, че това променя човека. Особено чувството, че имаш власт да се разпореждаш с живота на други хора, може да бъде дори опияняващо и да изкриви реалните представи на човека.

Попаднах и на един превод на Севи, как Кузей нарича брат си

Цитат
''Търнаксъз'' -  в буквален смисъл е човек или животно без нокти.Така наричали човек , който търси удобен момент да навреди на близък  човек, да напакости , да направи някоя злина. Използвач. Човек , който вреди на друг , който е изпаднал в затруднено положение.
И на края един коментар, от който става ясно, че наистина не гледахме един и същи сериал Smile
Цитат
Г. не се ожени за Бану заради Дж и К. Никой не се опитва да те убеди в това. След като се отказа от момичето, което обичаше, на Г. му  беше все тая, за коя ще се жени. Бану стоеше най близко до него,  вкара го в леглото си, пое ангажимент към баща й преди смъртта му, Хандан го насърчаваше. По-слаб характер е, един Кузей  никога няма да се ожени при такива обстоятелства. И този брак в една или друга степен му даваше начален старт. Награда за къртовския труд през годините, за амбициите му. Устройваше го. Не почва от нулата. Но не почна с парите на Синанер! Нали Ебру го накара да събере собствени средства. И учредиха Макара  50:50 с Бану.  
 Не е алчен, парите не са самоцел за Г, нито пък иска да ги получава наготово. Работи здравата, нали така. Заслужава си заплатата.
За брака. Бил алчен за пари. Бану много отдавна му се натискаше, но изборът му беше момичето от махалата. Имаше съвсем сериозни намерения  към Джемрето. Иначе щеше да я отсвири много по-рано.  И никак не се стесняваше от социалния си произход.
И искаше на напусне Бану още преди да се оженят, но Ебру дойде на крака да му се моли. Щеше ли да се случи всичко това ако искаше  парите на Синанер. И много лесно се раздели с тях. Веднага подписа.
Погледнато от този ъгъл, Дж е по-комерсиална от Г. Беше си поставила за цел брак по сметка с персп. Г. Ама не обръщате внимание на този факт, никак.
Най-голямата смешка за Г. е, че завиждал на брат си. Единствено за Джемре завижда. Няма как един управител на холдинг да завижда на един управител на 50 сергии.
Сега видях какво си питала - в една ретроспекция с Бурак показаха как Баръш е хванал Симай, Бурак се скри и нищо не направи, но ги е проследил. След това според мен му видя сметката на Баръш, не му прости, че едва не го уби. Той затова и даде толкова пари на края и я уреди да учи в Швейцария.
Сами бей се успокои след всички гадости, които им се случваха и си продължи с Айнур, разбира се. Никога не съм помисляла, че може да се върне при Хандан.
Гюлтен беше страшна скица как се кълчеше пред археолога Stuck Out Tongue Closed Eyes Ами не било писано, но поне и даде надежди за бъдещето това краткотрайно нейно влюбване.
Снимки от онова време

И на края едно клипче за настроение Hug

# 191
# 192
Терзи Hands V
Боже , тоя човек не се спря, нямам думи ............

явно са очите на Курт Ефе има и буквичка Б в слънце....

Нези, Фенче Kissing Heart, благодаря ви за споделеното, ще пиша по-късно или утре.
..............
от дизи сектора
Айше Баръм, мениджъра, който работи с най-много актьори и звезди/вкл. Серенай/ е на път да бъде арестувана. Expressionless

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 20:06 от Airra

# 193
Айре, спокойно 😛 старите са, просто сега е пуснато видеото.

Нези, и аз благодаря за емоционалния коментара .  ❤️ Може би сега по -добре разбираш тихата ни лудост по Къванч 💙 Видях, че вашия сериал ще започне през март / също като Семейство 🤭/ така че има време да изгледаш още един поне 😛

Фени, много ми хареса втория коментар 👍

Айре, 😍

Тези се побъркаха в Турция. Сега прочетох, че Ръза и Халит също ще бъдат разследвани за ..."лъжесвидетелстване". Нямам думи просто.
И нещо споделено от Башак, което много ми хареса.

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

# 194
Айре, спокойно 😛 старите са, просто сега е пуснато видеото.

Скрит текст:

Нези, и аз благодаря за емоционалния коментара .  ❤️ Може би сега по -добре разбираш тихата ни лудост по Къванч 💙 Видях, че вашия сериал ще започне през март / също като Семейство 🤭/ така че има време да изгледаш още един поне 😛

Фени, много ми хареса втория коментар 👍

Айре, 😍

Тези се побъркаха в Турция. Сега прочетох, че Ръза и Халит също ще бъдат разследвани за ..."лъжесвидетелстване". Нямам думи просто.
И нещо споделено от Башак, което много ми хареса.

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

а добрее...махнах и ядосания емотикон Wink
не съм запомнила всички татута на Киво, че по принцип хич не харесвам.

тия управници в Т-я са се побъркали, погнали са и кмета на Истанбул, който е от опозицията.
/чета в темата на Варна/

за споделеното от Башак Hands Plus1

и от мен лека вечер!

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 20:23 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт