💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 733
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Пепи, разбирам я и още как! Grinning
Няма да повярвате, но КГ ми липсва! Confused
Актьорската игра на всички беше страхотна,  имах чувството, че наистина наблюдавам живота на тези хора.
Ох, да, постоянно променят датата на излъчване на нашия сериал. Сега пък през март...
Дано изобщо да започне!
Четох, че искат да арестуват Айше Баръм.
Днес нейни приятели и колеги са ходили в съда да я защитят.
Включително Али Билгин, режисьор на Чачовите " Medcezir " и Delibal".
Не знам какво се случва, но дано да е за добро!
Фенче, и на мен ми хареса втория коментар, горе-долу по същия начин мисля и аз.
При Гюней нещата започнаха и продължиха лавинообразно.
Нямаше как да бъде спрян, защото с всеки успех на Кузей неговата омраза се засилваше.
А онзи разговор, когато Джемре му каза защо обича Кузей и защо не обича него, окончателно го побърка.  Плюс паниката, която го обзе, когато забеляза, че е следен, съответно  разкрит и след това, което Бану му думонстрира- че предпочита смъртта пред него, той вече беше човек, който нямаше какво да губи. А тези хора са най-опасни.
Аз казах,че ми е станало мъчно за него, но това е само защото той сам пропиля собствения си живот.
Иначе не мога да изпитвам съжаление към такъв човек.
Айре, и аз не обичам татуировки.

# 196
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!

Свидетелят на сватбата е
операторът Murat Ünalan - съпруг на Хилал.
Мисля, че Къванч има една снимка с него,
когато пътуваха 2016 г с Башак в САЩ,
и се бяха засекли с Хилал, Едже ...
Още малко гифчета от финала на Кузей/Г >>>

Захванах се да гледам едно друго крими, ама  не би.
В главата ми е Кузей/Г. Вече се връщам на един или друг епизод.
Гледам от линка  в нулевия пост с бг аудио.
Та и на мен ми направи впечатление навремето,
че малко го разтеглиха с археолога и Гюлтен,
но пък сега, че го смотаха със Сами бей и горката Айнур.
Колкото до кримката - За Симай и Баръш го разбрах още тогава.
В една серия казаха, че е изчезнала, дадоха как Кузей я намира,
а в друга дадоха ретроспекцията как Баръш се озова на вратата ѝ,
и Бурак как се скри зад вратата в кухнята.  
Връщайки се сега, се мъча да навържа -
Сами бей по време на убийството на Ферхат, "комбината" му с Г,
ръкавицата, която му даде, която пък намери  Бурак ... ,
после Сами бей в болницата, ... , движението на пистолетите, ... ,
Иначе, че Г стреля и уби Ферхат, ми стана ясно още тогава.  
Но и ми се стори, че в този момент се целеше в Кузей.

Приятни занимания, дружки!!!

# 197
Семейство продължава да покорява нови държави.😍

Ох, не знам какво се случва, но вече не ми се струва, че става въпрос само за икономически интереси. Прочетох, че ще започне разследване за актьорите призовавали за подкрепа по време на пожарите през 2021 и земетресението през 2023, защото така бил уронен авторитета на държавата пред света, че не може да се справи 🫣 Но другото, което ми стана интересно, че последните президентски избори през 2023 г. , датата на тяхното провеждане е обявена още през октомври 2020г., три години по рано. Сега има точно три години до следващите. Артистите масово подкрепиха опонента на сегашния, а той спечели на косъм и загуби Истанбул. Няма да се учудя ако целта е точно тази, защото влиянието на актьорската гилдия е доста голямо.

Диве, благодаря за отговора. Не знаех, че това е съпруга на Хилал. Много хубаво измислено.👏
Обаче пак ще ти досаждам 🤭 предпоследното гифче ми се струва от интервю на Къванч, за пръв път го виждам 🤔
Днес е публикувана още една стара снимка

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 198
Diva, абсолютно същото си мисля и аз, тогава Гюней се целеше в Кузей, като че ли.
Нищо, че после отново се опита да се изкара защитник на Джемре.
За нея в този момент вече нямаше опасност.
Това с ръкавицата, също...за мен остана неразбрано.
А какво стана всъщност с  Баръш?

# 199
  • AMS

Благодаря ви, дружки!!!

Цитат
А какво стана всъщност с  Баръш?

Нези, сега останах с впечатлението, че Баръш избяга
и Бурак не можа да го хване, но му взе всичко. 
Преди, може и да си фантазирам вече,
май имаше някаква борба между Баръш
и Бурак на скутера във водата.
А може и да е било показано във фрагман
и това да ме е подлъгало.
Пак ще гледам

Цитат
... предпоследното гифче ми се струва от интервю на Къванч, за пръв път го виждам

Пепи, по това време  юни-юли 2013 г.
е било това интервю/ репортаж 
за HABER TÜRK с Къванч >>>

# 200
Добро утро,момичета!
Преди една година на вчерашния ден е бил  края на снимките на  "Aile".

По този повод  ще ви питам нещо.
Два образа, един Къванч.
Кузей

Аслан

Намирате ли нещо общо между тези два образа?
И, ако да, какво? Wink
По-късно ще ви напиша и аз какво мисля.
Желая ви прекрасен ден!,:hugs:

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 09:46 от NeZ_9

# 201
Пожелавам ви хубав ден, няма да съм активна днес.

# 202
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Ама, че ден ми беше днес.

Скрит текст:
Наводнение от под пода. Телефони, ... ,
Разкопаха улицата, машини, изпомпване.
Оправиха го и пуснаха водата.
Последва наводнение от тавана в  спалнята
върху гардероба и леглото.
За капак стана късо и спря тока.
Та пак телефони,  ... бърсане, чистене, пране, сушене ...
Навън вали и няма къде да се изнасят мокрите работи.
Голям ден.
На улицата още стоят загражденията и не е пуснато движението.
Дупката не е заровена. И утре е ден.
А като видях, че и не сте писали, си мисля, че и при вас не е било добре.
А и като прочетох другите теми, никак не ми се оправи настроението.  
То нали сега всеки разбира и от футбол, и от дизита, и от политика,
та влязох само да побутна темата.
Отивам пак при Кузей/Г да търся онова, за което питах.

Лекинка, дружки!!!

# 203
Айре Heart Eyes Пепи, Терзи, Диве, Нези, благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Ох, стари или нови, много се нашари нашия, и аз изобщо не харесвам татуси, особено на видни места, а той покри ръцете си! Зная, че всяка една значи много за него, но пак не мога да го разбера защо трябва да загрозява тялото, което природата така щедро му е дала ? Ама какво да го правя, и такъв нашарен продължавам да си го обичам Stuck Out Tongue Winking Eye
Нези, много добре те разбирам! На мен и сега отново взе ми липсва КГ, нищо, че отдавна вече не броя за кой път го изгледах отново с интерес. Луда работа! Smile Толкова се радвам, че сценаристките дадоха възможност на Кузей и Джемре да изживеят любовта си! Тези двамата имаха толкова голяма нужда да дават и да получават любов! Особено Кузей, Джемре поне имаше любяща майка, той и това нямаше ...
Заплеснах се днес следобед по старите коментари и се смея с глас на някои, защото колкото и абсурдно да звучат някои от тях , зная, че хората виждат и усещат различно нещата, стига да не се отричат някои факти. Споделям някои от тях, може и да ви е интересно, и не забравяйте, че тогава нямахме никаква представа какво ще се случва в сериите, пък и доста време чакахме превод Hands Plus1
Скрит текст:
Цитат
Действията на Г., на пръв поглед са злодейски по замисъл, но като резултат сближиха Дж и К. Ако не беше затвора, нямаше да има обещание да не я изоставя. Вече има задължение към Джемре.
И ако не беше изпратил К. в Самсун, нямаше да се състои романтиката. Нали пишете,  там се родила такава близост между тях, че няма връщане назад. Обективно погледнато.
Изтриването на уликите: Мисля, че искаше да натрупа козове срещу Баръш.   Лъжесвидетелствува. Има информацията,  цака в определен момент. Щото се Усеща  несигурен за позициите си в холдинга.  И Дж влезе в затвора заради обвинението на Баръш,  не я вкарва Гюней. Г. премълча  за Симай, която по начало нямаше намерение да си признава и се криеше. Отново за да държи  Баръш. И за мен не Дениз / Баръш  прие  несериозно заплахите й/, а точно Гюней спаси Дж от затвора. Като разбра, че става напечено със самопризнанията. И трябва да сложи край на игричките.  Кузейката се беше панирал отвсякъде.
Ще се обясни Гюней .И продължението на репликата от фрагмана- исках да те защитя - може да има връзка. И този път наистина да казва истината.  Мисля, че затова е толкова смел да се изправи срещу Кузей. Няма кой да му повярва, обаче.
Цитат
Труден човек е Кузей,като човек казвам,като образ сме го коментирали....!Много труден и много щекотлив!Не говори,не показва чувства,емоции-само в краен случай,няма краски при него-само в черно и бяло,само криворазбрани принципи и предрасъдъци!
Знам ли?Ако не играеше Къванч тази роля-дали бих харесала героя?
За приятел,който не би те предал става,но живота не се състои само от предателства,та да имаш винаги нужда от него!По скоро ще те вкара в беля и ще постъпи крайно неразумно в дадена ситуация,отколкото да се чувстваш защитен,да се чувстваш сигурен в компанията му.
В тази връзка,въобще не виждам защо Зейнеп толкова се е юрнала по него-та тя нямаше да може да го изтрае и една година!И пак в тази връзка-горката Джемре!Тя наистина го обича,защото го познава и въпреки всичко е готова да е с него!Но докога?А като преминат първите трепети?А в еднообразния семеен живот?Дали ще може да се търпи такъв екземпляр?
И само още нещо да кажа-много голяма разлика виждам между Кузей преди затвора и след него!
Като,че ли в началото на филма той не беше такъв,нямаше ги и кривите физиономии,просто беше един палав младеж-откъде се извъди после този недодялан и смотан образ на Кузей-ум не ми го побира!!!
Ами бъдещето ? Втори Сами ли, любящ съпруг ли,да чества св.Валентин,ама без да се бие със всеки,който има очи и гледа,или постепенно превърнал се в омразен мърморещ съпруг, ревнив и праволинеен!
Как виждате в бъдещето Вие Кузей?
Цитат
Много интересен въпрос си задала ! Дали след като рефера вдигне ръката на Джемре за победа, тя все още ще е толкова влюбена и ще обича същият този Кузей, който обича сега .Дали ще и харесва още, дали волно или неволно няма да се опита да го попромени ?
Досега, аз все се питах, дали Кузей ще продължи да се харесва, ако се предаде на чувствата си и тази любов се случи . Моят отговор е ясен от много време насам, не. Никога, обаче, не се бях замисляла, дали Джемре ще продължи да го обича и докога !
Не съм много съгласна, че Джемре е готова да направи всичко за него ! Единственото нещо, което досега направи, е да го въвлича в неприятности, битки, които не са негови, за да доказва колко е влюбен в нея . Не мисля, че изобщо е направила някаква жертва за тази любов, въпреки че се опитаха да изкарат бракът и с Баръш за такава, но съвсем неуспешно.
Цитат
това, че Джемре е обсолютно обсебена от Кузей, е факт, който няма как да бъде отречен . Само че, аз на това не му казвам 100% отдаване на любовта.

Цитат
E, това е едно от нещата, които ме отвращат в дж. Две години  следваш като вярно пале  един мъж и го чакаш да щракне с пръсти за да си негова. И какви ли номера от селски вечеринки ще извади в тая серия, щото нали е решена да паднат всички бариери.  Баси жената. Парцал.
Цитат
Борба за любов има, когато трябва да преодоляваш средата: предразсъдъци, условности, стереотипи.  В случая се бориш  за любовта на мъж, който бяга от теб. И е обяснил защо прави това. Абсолютно унижение. И по-нормалния случай е мъжът да преследва  жената. Нали точно това искахте да се случи и Вие. Кузей да тича след Дж. След сватбата, след затвора......В реалния живот един мъж не би търпял тая преса. И наистина би се отнесал с жената като с парцал.
Цитат
Забравих да споделя нещо, което няма да е изненада, но в този епизод, отново за кой ли път, съм ужасно разочарована от Джемре ! Много съм разочарована от факта, че за пореден път изобщо не мисли като прави нещо / побърза да се похвали на Гюней, че е при Кузей/, после за пореден път се направи на ущипана госпойца и си тръгна посред нощ, което си беше абсолютен емоционален шантаж/ това и е от любимите практики на нея / , пак нарече Кузей страхливец, изобщо ....познатият арсенал от действия и атаки за спечелване сърцето на любимия, което и без това си е нейно ! Била си тръгнала- дрън-дрън ! Тръгна си, ама се пита и тя като оная кокошка - дали не бягам много бързо ! Иначе, като е толкоз ербап и е накърнена гордостта и, щеше да си тръгне, когато знае, че Кузей няма да я последва .Твърди се, че тя го познава най- добре, разбирала го ....ами, защо, аджеба, не спира да го притиска тогава, защо не прояви уважение към избора му, защо не го остави сам да узрее за решенията ? Не за първи път си задавам и задавам тези въпроси, но и до ден днешен нямам отговор. За себе си имам, просто това е чист егоизъм - на всяка цена да го има, да е с него .Но, къде тогава е безуслована любов ?
Та, за пореден път, се убедих, че нищо добро не му носи тази любов - сълзи, болка, мъка, рани в душата ! И не неслучването и, а точно възможността да се случи !
Цитат
Добре де, как да го харесам това момиче ? За кое евала ? Че отново го подложи на такъв грозен емоционален шантаж , ли ? На каква се прави, що за постъпки на зрял човек ! не стига, че го набута в киреча за сетен път, ми пак страхливец ще го нарича !
Като че ли не знае, че Кузей ще хукне да я гони, да не би да я остави сама посред нощ насред гората!
Обичала го била ! Как пък не !
Верно ли се радвате, че тича след Джемре ? Ми той и след Симай ще тича, ако си тръгне посред нощ насред гората !
Цитат
Какво иска Гюней ли? От ясно по- ясно е за мен: съвсем логично и Кузей да се откаже от Дж! И Кузей да го декларира без мрънкане и заврантулки, както постъпи Гюней! Кузей точно това не може и не иска да направи! И персоналните му грешки са точно заради това! Джемре да бъде чиято и да е, но не и на някого от тях! Заради последвалите решения на Кузей, евентуално да продължи с Дж, сдобряване с Гюней няма да има. Просто Кузей не е узрял за прошката! При това положение краят е предвидимо трагичен...Уви!
Цитат
Как пък Гюней декларира отказ? Ми той не спря да я преследва, не спря да и се обяснява.
Не уважи брака и с Баръш...и тогава я преследваше със жалките си обяснения.
Откъде накъде Кузей ще се отказва от нея? Тя да не е собственост на Гюней?
Отказвам да се съглася с това, че Джема трябва да не е с нито един от двамата. Тя ще бъде с когото си иска и след като Кузей я обича няма пречка той да бъде с нея.
Всичко останало са тесногръди пуритански разбирания не вписващи се във века в който живеем, действието на филма който гледам аз се развива в 2013г. не в 1345г.
Цитат
Беше много цинично и нагло Дж да иска помощ от Зейнеп. Съвсем друго искаха да покажат с това.
Дж е готова да гази и трупове само и само да стигне до Кузей. Нищо не може да я спре. И точно, когато си повярва, че нещата се случват, К. ще я отсвири.
Цитат
Поне от публикациите досега, Дж нямаше много чисти намерения спрямо Кузей в Самсун. Не видях и наивност, чак се учудих кога и къде е успяла да овладее някои женски хватки. Направо, си действаше професионално.
Цитат
къде виде професионализъм в Джема? Shocked Shocked Shocked
Не мислиш ли, че ако беше професионалистка щеше да успее да го катурне на дивана да му земат мерките...? Ей, от къде ги вадиш тия зайци от ръкава не знам..
Цитат
Да катурнеш мъж на дивана не е професионализъм, а обратното / да го накараш той да те катурне. За мен, няма съмнение, че Дж беше дошла да се прости с девствеността си. Но, и една целувка не успя да открадне. Няма шанс тази връзка, все нещо се случва / телефонът ще звънне, някой ще изникне в тъмното, риба ще видят в езерото. Joy Joy Joy И това беше единствената възможност за Джемрето. И отново браво на крист. топка. Всички мъже харесваха Дж, но до края ще си остане девица. И този, който обича не я пожела. Това е факт, просто.
Цитат
Споко, Дафне, Джема нема да остане девица...само глей мац...ама си вземи пуканки. Mr. Green
Цитат
Ама то няма да има дори целувка. Не виждаш ли във фрагмана.  Или  може би само целувка по челото. Той физически не желае Джемре, не изпитва страст, влечение към нея. Стопроцентово Агапе. Духовна връзка между мъж и жена, сексът няма значение.
Цитат
Е, дами! Сори, ама Дж е много просто и тъпо същество. Визирам началната сцена на епизода. И подкрепям Г. в усилията му да я разкара от живота на братята.
Да сложим и точката на спора какво искаше да каже Кузей със записа на песента. Дори и не толкова умната Дж разбра. Нарича ме окови, вериги. Иска да се избави от тази тежест. Неговата тежест е по-голяма от моята.
И след тези думи Кузей от фрагмана ви се вижда щастлив и свободен. За мен това е поредния театър, който играе. Подобно на този в затвора. Единствената бариера са стените на затвора, но когато тези бариери паднат трябва да можеш да удържиш дадената дума. Това Кузей не може да направи. И затова ще бяга от Джемре Колко е прав Гюней.
Цитат
Катастрофата всъщност разкри истинската същност на двамата братя, извади на светло неща в характерите им, които можеше никога да не се развият при други обстоятелства. И затова не може да се вини страничен човек, освен майка им и баща им, донякъде, защото характерът често е съвсем различен от това, което искаш да изградиш в детето си. Би било твърде елементарно да се хвърля вината на друг човек.
Цитат
Да обобщя, както и да въртим и да го сучем...всичко идва от семейството и доза ДНК. Peace
Цитат
То пък при Джемрето едно достойнство. На всеки се предлагаше. И не се спря да каца от мъж на мъж. Както казва Госпожата,  Joy забърса всичко що мърдаше на пътя. Зейнепка обича през цялото време само К. и не се изкуши нито за  момент от яхти, звезди, луни и залези. Да си праволинеен и постоянен в чувствата си, не е ли достойно поведение. За което ще получи награда от сценаристите.
Кузей!
Нашия Делфин / така го беше нарекъл Кузей в превода/ си чете сценария, много го харесвам как си играе ролите. Heart Eyes

И нашите сладурки, прекрасни бяха в ролите на майка и дъщеря Heart Eyes

Нези, интересен въпрос си задала Thinking
По нищо друго не ги оприличавам двата образа, освен, че за двамата семейството е много важно и че влюбят ли се веднъж, обичат за цял живот.
Айренце Heart Eyes пожелавам ти бързо оздравяване, липсваш! Kissing Heart
Диве, съжалявам! Kissing Heart Наистина не ти е било ден. А аз съм на тръни от това, което ни предстои след 1 ден, затова се разсейвам със старите коментари ...
Аз мисля, че Бурак имаше връзка с изчезването на Баръш Thinking Може би и оттам имаше парите, които преведе на Джан Thinking
И едно клипче за лека нощ! Hug

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 22:56 от queen_fenka

# 204
Фенче, до сега четох коментарите, които си донесла.
За някои направо се чудя за същия сериал ли се отнасят?
Не мога кажа нищо друго, освен че все пак зависи и от човека, който коментира. Всеки има своите разбирания и си обяснява нещата по свой начин.
Хареса ми обаче въпроса дали Джемре ще продължи да обича Кузей. Кузей наистина е много тегав човек- ни се води, ни се кара. Grinning Но мисля, че Джемре имаше способността да извади най-доброто от него, да го успокои, да го укроти. В крайна сметка под бурния му нрав, се крие една чиста и романтична душа. Видяхме го, когато направи предложението на Джемре. Тези думи идваха от сърцето му, не бяха някакви предварително заучени и репетирани реплики. Също и когато поиска Джемре от майка и. Гюлтен също се разчувства.
Да не говорим, че след излизането си от затвора Кузей беше в много екстремна ситуация, заради Ферхат, заради брат си, заради невъзможността да бъде с жената, която обича. Кой казва, че от тук нататък нещата ще бъдат все такива? Когато ги дадоха с Джемре като едно щастливо семейство, с деца, аз го разбрах като една проекция на мечтите на двамата. Кузей иска  да е щастлив с жената до себе си и да отгледа децата си с любов, каквато на него му е липсвала. Е, характера си няма да промени, но със сигурност ще се старае заради семейството си.
Колкото до приликите му с Аслан, аз бих казала, че и двамата са много импулсивни.
И двамата правят, това, което смятат за правилно и никой не може да ги спре.
 И двамата държат много на семействата си.
И двамата се борят за любовта си.
И двамата искат да станат по-добрата версия на родителите си.
Айре, надявам се утре да си по-добре!
Дива, много неприятна ситуация!
Фенче, да мине по най-добрия начин, това, което ти предстои!
Лекичка, момичета! Hug

# 205
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Да ви пожелая хубав ден с първите кокичета от моята градина.
Вчера наистина беше един ден.... Аз се подготвях за онлайн. Носят се слухове, че от утре ще сме, да видим.

Диве, успях да преведа с Гугъл статията, която качи.

Някой гледал ли е този документален филм 🤔  Чела съм подобна статия, но за филм не бях чувала.

Нези, още като писах, че намирам известни прилики в образите на Хюлия и Хандан си мислех и за Аслан и Кузей. Нямам време сега да пиша, но до довечера ще се опитам да ти отговоря.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Айре 😍😍😍

# 206
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря за красотата, прекрасни са ти кокичетата! Kissing Heart
Благодаря и за статията. Гледали сме само откъса с Къванч от този документален филм.
Нези, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Аз не мисля, че Кузей е чак тегав човек, с другото съм напълно съгласна. Да, той по рождение си е непокорен, избухлив, лесно се пали, но пък и бързо му минава, но в същото време е и открит, доверчив и наивен, мисли си, че всички хора са откровени като него. Не напразно в коментара се казва, че преди и след затвора е много различен. И как да е същия усмихнат и палав младеж след преживяното там ? Той влезе в затвора още момче, попадна в килия с истински престъпници, за малко да умре там, усмихнат и ведър ли да излезе от там ? И както и ти казваш, след като излезе нищо в живота му не се промени особено, той вече беше осъждан, не можеше да си намери свястна работа, в нищо не му вървеше с каквото и да се захванеше , отново заради Ферхат, нямаше грам почивка от тази гадина, а и постоянно беше смачкван от "любимия" си брат, който не търпеше Кузей да е наравно с него, побъркваше го с машинациите си, та какъв да е  наистина ? Да, най- важното е, че в същината си той е изключително добър, нежен, любвеобилен и много честен човек, който не ламти за власт и богатство, успя да се реализира благодарение на ума и трудолюбието си, не с измама и подлост. Едно единствено хубаво нещо стори за него Гюней - че го допусна да му разработи бизнеса, а и Джан и Баръш, че го запознаха с Шекип бей. И аз като теб нямам никакви съмнения, че след като всички гадове най- после се разкараха от пътя му Кузей е станал именно любимия съпруг и баща от мечтите им с Джемре.
Много съм съгласна с останалите прилики на Кузей и Аслан, които си посочила Hands Plus1
Цитат
и двамата са много импулсивни.
И двамата правят, това, което смятат за правилно и никой не може да ги спре.
И двамата се борят за любовта си.
И двамата искат да станат по-добрата версия на родителите си.
Скрит текст:
Благодаря ти за пожеланието, дано! Днес снаха ми влиза в болница, утре е операцията, стискайте палци наистина да няма разсейки и да се оправи! Hands Pray
Та така ... какво ще гледаме сега ? Избирай ти, на мен ми се гледат всички отново! Stuck Out Tongue Winking Eye

Киво на сватбата на брат си Джем - 26 април 2013. Брей, чак сега си дадох сметка, че  на моята дата се е женил Джем, ама доста години по-късно Stuck Out Tongue Closed Eyes

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 11:44 от queen_fenka

# 207
Новосподелена от Molfix

Терзи, къде се изгуби 🤔 Надявам се всичко да е наред 🙏

# 208
Добър вечер Айре оздравявай Диве как толкова много проблеми Дано по-бързо всичко се оправи
 Пепи много работа

# 209
Добро утро, момичета!

Пепи, вече има кокичета? Но, какво се учудвам, тази седмица е направо пролет.
Айре, как си? Оздравяваш ли вече?
Ровейки в архива, за нашата тема, попаднах на тези гифчета на Къванч и Серенай и реших да ви ги покажа.

Китайската Нова година настъпи, затова реших да проверя каква ще е годината на Дървената змия за Къванч. (1983, прасе, глиган)
Общ хороскоп за мъжа Прасе (Глиган)

Прасето (Глиганът), подобно на Змиите, ценят сигурността, стабилността и развитието на силни взаимоотношения. Положителният резонанс между тях разширява възможностите и гарантира на представителите на знака година, изпълнена с мир, спокойствие, личностно развитие и хармония в личния живот.
Според майстора на фън шуй Хилъри Фанг, Прасетата (Глиганите) ще видят постоянен напредък в кариерното си развитие. Бизнесмените трябва да се фокусират върху планирането и да избягват прибързаните решения. Бдителността и предпазливостта са ключът към защитата на вашите финанси.
В любовта споровете вероятно ще се дължат на различия в мненията, но откритата комуникация ще помогне да се изгладят различията и да се постигне консенсус. Необвързаните очакват значими връзки. Следете кръвната си захар, кръвното налягане и нивата на холестерола. Здравословният начин на живот ще ви помогне да поддържате добра форма.
Както отбелязва астрологичното издание Astrologyk, интуицията ще помогне на мъжа Прасе (Глиган) да избегне конкуренцията и интригите. Докажете стойността си с дела, това ще обезоръжи завистниците. Втората половина на годината е по-спокойна, но ще бъде изпълнена с отговорност към другите хора. Романтичните отношения се нуждаят от рестартиране. Браковете, които представителите на знака сключат през 2025 г., ще бъдат щастливи.
Надявам се на една хубава 2025 година за Къванч и за всички нас!
Желая ви прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт