Нези
, радвам се, че ти хареса толкова много КГ- нашата тиха лудост/с Фенка/а чувствата са ни съвсем взаимни!
благодаря за коментара ти!
Фенче
, и на теб
и за интервюто с Башак, помня го. изкефи ме какво казва за зодията ви 
....................
и аз ще напиша нещо до 70 еп/който ми е особенооо любим/
срещата в затвора, много ми е на сърце

как почна, с тая музика-2.37мин /обожавам я, както и цялото творчесто на Тойгар за сериала/
появата на Кузей, сърцето на Джемре сигурно щеше да изкочи

Добре, че дойде
нямаше да издържа да не те видя, щях да полудея.

- Много ми липсваш
И ти
Не съжалявам за нищо, направено или казано.
- Вече знам, че не те е страх.
- Тогава ми кажи.
Аз, единствената пречка е затвора.
Когато излезеш, каквото и да става, аз няма да те оставя. Обещавам.
Обичам те..

Джемре като получи кризата с апендицита, беше драматично.
Кузей напредва в бизнеса с Макара и започва да открива нови заведения в съседни градове. Шефовете са доволни.
Много ме изкефи намесата на Дениз и как шантажира Баръш със снимките. В болницата сцената беше един път, оня глупак Баръш не можеше да повярва какво му се случва, сякаш сънувал кошмар.
Е, Гюнчо беше наоколо и като някоя хрътка надуши какво става.
После си приписа заслугата за освобождаването на Джемре, но Кузей трябва да напусне Истанбул

Много обичаше да прави мръсотии на брат си без да му мигне окото, нямаше надежда, че ще се събере пак с Джемре, не е толкова глупав, но щом той е нащастен, трябва и другите да са нещастни, абсолютен егоист и манипулатор. и за завистта му сте писали достатъчно!
Сцената, в която Бану го хвана с Мелда и разкри задкулисните им игри беше един път, още вечерта когато се прибра и каза, че се отказват от парцела за фондацията му призля тотално. И накрая като го изхвърлиха съвсем от фирмата, чрез помощта на Бурак.
Когато Джемре излезе от затвора и не видя Кузей, като разбра, че е заминал...

Фенче
ти си коментирала, няма да те повтарям........но пък Зейнеп, да не повярваш съжали Джемре или не знам с какви подбуди го направи, но разбра къде е Кузей и й каза.
Джемре, като изпращаше съобщения на Кузей и той като ги слушаше, беше много сладко.
за 70 еп, ще пиша в отделен пост.
Нези, сигурно ще е запалила моторетката и ще е стигнала до 74

Хубав ден

благодаря ти за споделеното, много ми хареса! Страхотни гифчета!
И когато я видя, само как я изгледа от главата до петите, за да се увери, че е добре и как си я гушна
Гюней не знаеше на кой свят е и се озлоби още повече.
Вярно е, че превод имахме чак след седмица чакане, появяваха се откъслечни преводи, но в деня на сериала беше готов във VIKI, по два пъти гледах сериите, първо с руски субки, защото последно се превеждаше на български, такава беше политиката на сайта, английския беше с предимство и чак след това започваха останалите преводачи. И превода беше много хубав, вече го казах. И хейт имаше, не е лъжа, особено от една страшна досадница Дефне, която на бялото викаше черно, та се чудехме наистина един и същ сериал ли гледаме с нея, и доста ни изнервяше всички, но имаше и повече от невероятни коментари от момичетата, недей така. Обръщахме с хастара навън всяка серия от обсъждане 

В.