💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Привеет!!
Нези Hug, радвам се, че ти хареса толкова много КГ- нашата тиха лудост/с Фенка/
а чувствата са ни съвсем взаимни!
благодаря за коментара ти!
Фенче Kissing Heart, и на теб Hands Plus1 и за интервюто с Башак, помня го. изкефи ме какво казва за зодията ви Wink
....................
и аз ще напиша нещо до 70 еп/който ми е особенооо любим/
срещата в затвора, много ми е на сърце Heart Exl
как почна, с тая музика-2.37мин /обожавам я, както и цялото творчесто на Тойгар за сериала/

появата на Кузей, сърцето на Джемре сигурно щеше да изкочи

Добре, че дойде
нямаше да издържа да не те видя, щях да полудея.

- Много ми липсваш
И ти
Не съжалявам за нищо, направено или казано.
- Вече знам, че не те е страх.
- Тогава ми кажи.
Аз, единствената пречка е затвора.
Когато излезеш, каквото и да става, аз няма да те оставя. Обещавам.

Обичам те..Heart

Джемре като получи кризата с апендицита, беше драматично.
Кузей напредва в бизнеса с Макара и започва да открива нови заведения в съседни градове. Шефовете са доволни.
Много ме изкефи намесата на Дениз и как шантажира Баръш със снимките. В болницата сцената беше един път, оня глупак Баръш не можеше да повярва какво му се случва, сякаш сънувал кошмар.
Е, Гюнчо беше наоколо и като някоя хрътка надуши какво става.
После си приписа заслугата за освобождаването на Джемре, но Кузей трябва да напусне Истанбул Confounded
Много обичаше да прави мръсотии на брат си без да му мигне окото, нямаше надежда, че ще се събере пак с Джемре, не е толкова глупав, но щом той е нащастен, трябва и другите да са нещастни, абсолютен егоист и манипулатор. и за завистта му сте писали достатъчно!
Сцената, в която Бану го хвана с Мелда и разкри задкулисните им игри беше един път, още вечерта когато се прибра и каза, че се отказват от парцела за фондацията му призля тотално. И накрая като го изхвърлиха съвсем от фирмата, чрез помощта на Бурак.
Когато Джемре излезе от затвора и не видя Кузей, като разбра, че е заминал...Cry
Фенче Kissing Heart ти си коментирала, няма да те повтарям........
но пък Зейнеп, да не повярваш съжали Джемре или не знам с какви подбуди го направи, но разбра къде е Кузей и й каза.
Джемре, като изпращаше съобщения на Кузей и той като ги слушаше, беше много сладко.
за 70 еп, ще пиша в отделен пост.
Нези, сигурно ще е запалила моторетката и ще е стигнала до 74 Grinning

Хубав ден Hug

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 15:56 от Airra

# 151
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Отплеснах се с К/Г и съм до еп.77.
Признавам си, че с голямо удоволствие гледам.
Много съм доволна и от обсъждането, но най вече от превода.
При онлайна се измъчих. Превод ту имаше ту нямаше.
А в темите навремето, не че трябваше да се пишат дисертации,
но обсъждане по съдържанието бяха измествани от хейта.
Четях и немеех. Един и същ сериал ли гледаме.
Не се отнасяше само за К/Г, а и за всички други дизита в този период.
Да си призная, че още преди да започне К/Г, от промото на Канал Д ,
все си мислех, че сценария ще събере Кузей с Бану,  а Гюней  с Джемре.
Жал ми е за Бану, но не съжалявам за това, че не са двойка с Кузей.
Но пък какъв хубав епизод за Кузей и Джемре е 70-ти.

Ох, мм пак ревнува ... 
Приятни занимания, дружки!!!

# 152
  • Плевен / София
Привеет!!
Нези Hug, радвам се, че ти хареса толкова много КГ- нашата тиха лудост/с Фенка/
а чувствата са ни съвсем взаимни!
благодаря за коментара ти!
Фенче Kissing Heart, и на теб Hands Plus1 и за интервюто с Башак, помня го. изкефи ме какво казва за зодията ви Wink
....................
и аз ще напиша нещо до 70 еп/който ми е особенооо любим/
срещата в затвора, много ми е на сърце Heart Exl
как почна, с тая музика-2.37мин /обожавам я, както и цялото творчесто на Тойгар за сериала/

появата на Кузей, сърцето на Джемре сигурно щеше да изкочи

Добре, че дойде
нямаше да издържа да не те видя, щях да полудея.

- Много ми липсваш
И ти
Не съжалявам за нищо, направено или казано.
- Вече знам, че не те е страх.
- Тогава ми кажи.
Аз, единствената пречка е затвора.
Когато излезеш, каквото и да става, аз няма да те оставя. Обещавам.

Обичам те..Heart

Джемре като получи кризата с апендицита, беше драматично.
Кузей напредва в бизнеса с Макара и започва да открива нови заведения в съседни градове. Шефовете са доволни.
Много ме изкефи намесата на Дениз и как шантажира Баръш със снимките. В болницата сцената беше един път, оня глупак Баръш не можеше да повярва какво му се случва, сякаш сънувал кошмар.
Е, Гюнчо беше наоколо и като някоя хрътка надуши какво става.
После си приписа заслугата за освобождаването на Джемре, но Кузей трябва да напусне Истанбул Confounded
Много обичаше да прави мръсотии на брат си без да му мигне окото, нямаше надежда, че ще се събере пак с Джемре, не е толкова глупав, но щом той е нащастен, трябва и другите да са нещастни, абсолютен егоист и манипулатор. и за завистта му сте писали достатъчно!
Сцената, в която Бану го хвана с Мелда и разкри задкулисните им игри беше един път, още вечерта когато се прибра и каза, че се отказват от парцела за фондацията му призля тотално. И накрая като го изхвърлиха съвсем от фирмата, чрез помощта на Бурак.
Когато Джемре излезе от затвора и не видя Кузей, като разбра, че е заминал...Cry
Фенче Kissing Heart ти си коментирала, няма да те повтарям........
но пък Зейнеп, да не повярваш съжали Джемре или не знам с какви подбуди го направи, но разбра къде е Кузей и й каза.
Джемре, като изпращаше съобщения на Кузей и той като ги слушаше, беше много сладко.
за 70 еп, ще пиша в отделен пост.
Нези, сигурно ще е запалила моторетката и ще е стигнала до 74
Grinning
Това не е ли епизода с предложението за брак на Кузей...

# 153
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното, много ми хареса! Страхотни гифчета! Kissing Heart
И на мен сцената в затвора ми е сред най- любимите! Hands Plus1 Не го свърташе на едно място Кузейката, уплаши се, че може да не я види Smile И когато я видя, само как я изгледа от главата до петите, за да се увери, че е добре и как си я гушна Heart

И пак не успя да и каже в очите, че я обича ... Но, пък и даде страхотна надежда, която я крепеше в затвора. Добре, че попадна сред добри жени в килията, нямаше нито една психопатка, както е в повечето сериали.
О, Гюнчо както беше много уверен пред майка си, че вече нищо не може да го събори, когато Бану вечерта го подмина като крайпътна гара му стана лошо, много и се изкефих в този момент Smile За много неотразим се смяташе и си мислеше, че Бану винаги ще му е в кърпа вързана. Е, да, ама не! Бану толкова пъти се опита да му повярва на големите приказки, но той стана прекалено нагъл! Ебру от самото начало знаеше какъв е, и едва го понасяше и него и майка му, но го търпеше единствено заради дъщеря си. Когато го изхвърлиха от холдинга беше велика сцена! Баръш как най-демонстративно му обърна гръб , жестоко се изкефих! Stuck Out Tongue Closed Eyes Гюней не знаеше на кой свят е и се озлоби още повече.
И в сцената в болницата след операцията на Джемре как я гледаше само Кузей! Толкова любов имаше в погледа му, невероятна сцена! Уникална игра на всички!
Много свежа сценарийна хрумка бяха гласовите съобщения на Джемре до Кузей, те му даваха сила да издържи!
Не зная наистина Зейнеп защо и помогна ... Дали наистина я съжали или реши, че когато отиде при Кузей той ще я отпрати ? Наистина не зная, но съдейки по следващите и реакции, по-скоро е второто, още не се беше примирила  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Диве, благодаря ти и на теб за споделеното и прекрасните гифчета! Kissing Heart
Много любима сцена! Heart

Цитат
При онлайна се измъчих. Превод ту имаше ту нямаше.
А в темите навремето, не че трябваше да се пишат дисертации,
но обсъждане по съдържанието бяха измествани от хейта.
Четях и немеех. Един и същ сериал ли гледаме.
Хмм ... Thinking Вярно е, че превод имахме чак след седмица чакане, появяваха се откъслечни преводи, но в деня на сериала беше готов във VIKI, по два пъти гледах сериите, първо с руски субки, защото последно се превеждаше на български, такава беше политиката на сайта, английския беше с предимство и чак след това започваха останалите преводачи. И превода беше много хубав, вече го казах. И хейт имаше, не е лъжа, особено от една страшна досадница Дефне, която на бялото викаше черно, та се чудехме наистина един и същ сериал ли гледаме с нея, и доста ни изнервяше всички, но имаше и повече от невероятни коментари от момичетата, недей така. Обръщахме с хастара навън всяка серия от обсъждане Smile Както и да е, важното е, че сега му се наслаждаваш Heart Exl
Smile

Гости, още помниш ти най- любимата ни серия ! Kissing Heart И как не, две години чакахме този момент! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох, какво страхотно тяло има този Къванч, точно по мой вкус е Stuck Out Tongue Winking Eye

Нези, забравих да ти кажа, че започнах Кюбра. Неприятно е с дублаж, често връщам, когато не чуя добре нещо, но какво да се прави ... Обещава да е интересен! Hands Plus1 Не знаех, че Чачо е с къдрава коса Smile
Хубава вечер, дружки! Hug

# 154
Здравейте отново, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено!
Айре, за съжаление днес все още не съм гледала нищо ново, но вечерта ще наваксам.
Съгласна съм с вас, че сцената в затвора беше една от най-хубавите.  Колко неща си казаха и то не само с думи.
Той и обеща, че няма да я остави никога повече и тя му повярва. Затова и настояваше, беше сигурна, че има причина за заминаването му.
А Гюней беше отвратителен, когато отново се опита да злепостави Кузей пред Джемре.
Гласовите съобщения бяха много сладки и Кузей си ги чакаше всеки ден.
А, когато дойде в дома му, я попита "С какво съм те заслужил?"
И аз не разбрах мотива на Зейнеб. Може би все пак тя видя, че Джемре е готова на всичко, за да бъде с Кузей. Той пък, от своя, страна не показва с нищо,че се интересува от нея, не се опита да я спре, да и попречи да замине... не знам. Иска ми се да вярвам,че е така.
Наистина всички играят страхотно! Отдавна не съм гледала нещо такова, което да ме плени на всички нива!
Фенче, радвам се,че си започнала да гледаш Kübra. Бъди търпелива, защото едва към края на първия сезон се изясняват нещата.
Иначе, да, Чачко си е къдравелко! Wink
Diva, страхотни гифчета, отново!
Лека вечер, момичета!
Нямам търпение да подхвана следващата серия! Hug

# 155
Добро утро, дружки! Hug

Нези, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Нали ? Hands Plus1
Цитат
Наистина всички играят страхотно! Отдавна не съм гледала нещо такова, което да ме плени на всички нива!

Аз бавно напредвам с Кюбра ... Определено не е лесен за гледане, още повече за разказване, но историята ме "хвана" и въпреки бавното развитие на сюжета ще го изгледам до края. Историята е доста различна от обичайните, със силно послание към човечеството, независимо от религията, не се учудвам, че е привлякла вниманието на Чаатай. И актьорския каст е добър, видях и някои актьори, познати ми от филмите с Къванч. Когато го изгледам изцяло, ще се опитам да споделя усещанията си Hands Plus1
Heart

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 156
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Нищо ново на хоризонта, но това не е изненада 😛 Хубаво е, че поддържате темата с КГ. Много обичам тези серии в Самсун, много.
За Зейнеп.. мисля, че сценаристите все пак решиха да не я правят съвсем черна, а да покажат, че човек да носи и добро в себе си. Не, че няма да направи още някоя и друга мръсотийка, което пак говори за реалистично представяне на образа й в сериала.Но пък тя направи най-хубавия подарък на Кузей и Джемре.

Новината от днес, споделена от Бирсен е ареста на Айше Баръм, заради протестите в Гази парк през 2013 г. Ако си спомняте бях ви споделила, че четох една статия, където се говореше за това. Нямам думи просто, класически пример за манипулиране на общественото мнение и отклоняване на вниманието от една трагедия с нови гръмки заглавия. При рускините прочетох, че някакъв театрален режисьор се бил изказал много остро в СЦ, но в прокуратурата, когато са го извикали рязко се отказал от думите си. Сега са върнали лентата 12 години назад.
Явно върви голямо преразпределяне на пари в сектора и няма начин да няма жертви.

От 31 януари ДК ще бъде излъчен в Румъния.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 157
Добро утро, момичета!
За съжаление вчера успях да изгледам до края само 70 епизод.
Но пък много ми хареса!
Наистина, както казва Пепи, много хубави серии в Самсун.

Много се радвам, че Кузей се обади на Бану и разбра истината за това, какво е направил Гюней.
Вече почти не остана някой, който да вярва в добрите намерения на Гюней.
Фенче, да, малко бавно тече действието в първия сезон на Kübra, но това е необходимо, за да стане съвсем ясно за какво става въпрос. Ще разбереш по-късно.
От мен хубав ден и още малко снимки от този прекрасен момент между Кузей и Джемре.

# 158
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

Свърших с Кузей/Г.  Досега, ако съм ви казвала,
че съм гледала този сериал, съм ви лъгала.
Още веднъж да отбележа, че атмосферата в темите,
по време на онлайна, много ми влияе на възприятията.  

Скрит текст:
Във форума влязох след ЗП, за да търся нови проекти на Къванч и Берен.
Вървеше вече КВФ / 2010 - 2012/,  и чак на следващата година,
когато беше излъчен първи сезон на Фатмагюл,
започна излъчването на първи сезон на К/Г - /2011-2013/.
КВФ - Пепел от рози започна излъчване в БГ януари 2012.
Развиха се люти битки в темите заради Берен,
което отклоняваше вниманието ми, да се съсредоточа за други сериали.
Закриваха се и се откриваха нови теми. Берен беше игнорирана незаслужено.
2013 януари , когато вървеше втори сезон на К/Г започна Интикам.  
Тогава реших, че не може в един женски форум да се отнасят така
към жена актриса и направихме темата за Интикам.
Там с общи усилия си разказвахме епизодите по съдържание
 с Кралицата,  Дъгичка и другите момичета, и след това се появи и превод на бг.
На по-късен етап направих темата Берен Саат.
Знам, че Берен беше недолюбвана от от феновете на партньорите си,
за които имаше по няколко теми, но смятам, че заслужаваше.
Събитията в Гези също дадоха отражение по това време в гилдията.
Там беше много активен Ръза/Али. Спомняте си снимката Едже, Къванч, Мелек ...
Та следях и това събитие.
В периода  2011-2013 не пропусках епизодите на К/Г.
Да, знаех доста, знаех кой е убиеца преди финала, знаех как се развиват нещата
между любовните триъгълници, между братята, ... ,
но крими нишката - не ми стана много ясна.
Навремето превода във вики може да е бил добър, но за мен излизаше късно.
Всяка нова серия без превод на предишната, ми счупваше крими картинката,
и ми беше трудно за гледане. Накратко изпуснах му края.
Анализите на тема Зейнеп, Симай, ..., любовните многоъгълници,
не ме задоволяваха, не намирах това, което не съм разбрала по кримито
финасовите номера с акциите на Синанер, ...  
Казвах си, като свърши, ще го изгледам отново. Ще спирам, ще връщам, ...
Да ама не. Преводът  беше изтрит. Кой ще ме чака мен.
Започнаха да го дават по бтв-то, после го повтаряха, ...
но нали знаете, че "нямам телевизор", а и не хващам бг тв.
Все дебнех да намеря нещо, но уви.
Дори си спомням, че се разменяше диск, на който беше записан с превод.
Та за това недоволствам, че не се пише по съдържанието в темите.
Така съм гледала и Нарекох те Фериха с Хазал и Чачо.
Е, гледах, четях темите, които ги изписваха с всичко друго само за 24 часа,
но не по съдържанието, и чак след време, в случаен друг форум,
разбрах това, което търсех. Не смеех да се обадя,
че Чаатай ми хареса много в Пътят на Емир.
Извинете, че припомних част от форумната си биография!!!
Надявам се никой да не съм обидила и засегнала!!!
Та сега вече го броя, че съм го гледала Кузей/Г и знам всичко.
Наистина Кузей/Г ми се изясни на всички нива.
То и този превод, дето го хваля, пак ми направи номер на еп. 79.
Последните 25 минути не само не бяха преведени, а изобщо липсваха.
Както и да е. Сега вече спокойно мога да се върна малко назад,
да отбележа сцената Кузей  - Джихан >>>

И някои моменти от еп.72 - 73.

И още предложението - еп. 74 >>>

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 14:34 от * Diva *

# 159

Благодаря ви за споделеното!!! Hug
Това, което се случва в дизи сектора и с политическа намеса, преразпределение на влияние, монополни игри, всеки дърпа чергата към себе си , а и властта се намесва. да, става въпрос за много пари. Или се опитват да отклонят вниманието от трагедията с пожара....
То и като гледаме какъв хаос е по света, в Европа, у нас. Даже съм доволна, че в момента Къванч и с/во са далеко от всичко това.
но Башак си държи на своята гражданска позиция
от вчера в ИГ й
В.

Разхлажда ли ни?
Ааа, попитайте онези души, които починаха, и техните семейства, може ли някога да се охладят? Никога!!
Не!! Но престъпниците трябва да бъдат наказани, да, но първо Надзорът, винаги Надзорът трябва да бъде най-важното задължение на системата!!

Фенче Kissing Heart много ми харесват и твоите коментари!! Hands Plus1
не съм била на онлайна, знаеш, чела съм от тук оттам, знам, че ти е много любим период от форумната ти биография, нормално да има 2 лагера, за и против Джемре/Зейнеп, както и хейт, но съм сигурна че е имало и много хубави, задълбочени коментари за сериала, както и доста забава. То и за ЗП е имало 2 лагера за/против Бихтер или Нихал. аз даже там съм по-настървена като емоции.
Диве, честито, че изгледа един от най- качествените сериали на Къванч и АЯ! Hands V
Не разбрах за кой превод говориш, за автоматичния в Ютуб или за руски?
Крими нишката не ми беше толкова интересна, колкото любовната история и отношенията м/у героите във всякакви аспекти, много психологизъм имаше в сериала.
.............................
70 еп ми е най-любим, беше серията на Джемре и Кузей........ далече от всички. Heart Exl
имаше много хубави моменти.

Но Джемре се чудеше защо е заминал Кузей без да й каже нищо и защо се държи малко странно, след като единствената пречка м/у тях беше затвора.
като му написа бележката, Кузей като тръгна да я гони, каза й истината за Баръш, после сълзите и прегръдките плюс любимата ми музика, многоо емоционално Heart

Друг любим момент ми е, когато Кузей я пита дали наистина го обича, със сълзи на очи.

Дж- Любовта ти ме направи по-добър човек.
Аз те обичам повече от всичко на този свят.

Нези, момента в който Кузей се обади на Бану и разбра истината беше страхотен! Бану се чуди какви ги говори и дали е добре....Laughing
Хаха бурята Кузей отново се надига със страшна сила като научи как го е преметнал брат му. Confounded

Гости, да!

хубав ден!

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 22:21 от Airra

# 160
Привет, момичета!
Отбивам се за малко, преди да потъна в света на КГ.
Прочетох ви.
Diva, нищо ново под слънцето! ( за форумския живот говоря)
Това е тема, за която мога да пиша много, но няма да го направя.
За Чаатай в ПЕ съм на едно мнение с теб.

Това, което се случва в момента в дизи сектора ме плаши до толкова, до колкото да не пострадат нашите, без причина.
Иначе, може би е време за някакви промени.
Аз отивам да гледам, защото вече нямам търпение.
Утре пак ще пиша.
Лекичка! Hug

# 161
Айре Heart Eyes много ти благодаря за споделеното и за най- любимите ми моменти от серията! Kissing Heart

Разбира се, че имаше страхотни и задълбочени коментари, пишехме толкова много момичета до среднощ, наистина ми е любим този период, пък и това беше първата тема, в която писах във форума, преди само четях.
Така и си остана единствената, в която пиша и до днес /освен тези, които се създаваха временно за някой от сериалите на Киво / Дори рядко чета други теми.Наред с хубавите, смислени и добре аргументирани коментари имаше разбира се и големи спорове между Джемрейки и Зейнебки / които между другото се брояха на пръстите на едната ръка /, защото любовната линия ни вълнуваше естествено най- много Stuck Out Tongue Closed Eyes Ами аз поне нямаше как да остана безразлична към глупостите, които се пишеха за Джемре! Видите ли, Джемре била злобната, тя се бутала между влюбените, тя била нахалната, тя му се предлагала безсрамно и просела любов Мдаа, сякаш наистина гледахме различен сериал, както е писала и Дивето. Например, за сцената в Самсун, в която Джемре си тръгна, оставяйки му бележка Зейнебките твърдяха, че тя го манипулирала, защото знаела, че Кузей ще я догони , представяте ли си ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Сякаш е врачка и можеше да знае, че той толкова бързо ще се върне след като го ядоса отново Гюней, че не си вдига телефона. Имаше още много подобни щуротии, но тези си ги спомням добре  Smile А Джемре наистина се умори от неговите непоследователни действия, казва едно, на другия ден върши друго. Стига само да му се обадеше оня късия и на Кузей веднага му потъваха гемиите. Разбирам го, че не му беше лесно да се разкъсва между брат си и Джемре, ама страшно ме ядосваше, че позволявяше онзи мерзавец да го манипулира до последно Rage
Ох, а винаги когато гледам целувката на покрива се сещам за онази хейтърка, която най - вече тровеше духа в темата, как твърдеше, че Кузей гледал отвратено Джемре след целувката  Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама, че той след това сподели пред колажа на Али, че е полетял след тази целувка нямаше значение за нея, тя до последно твърдеше, че Кузей не обича Джемре и го искаше с всяка друга, само на Гюлтен дето не го предложи Stuck Out Tongue Winking Eye Хубави времена бяха, липсват ми, сега е голяма суша във форума  ...
Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart Тези не са нормални Open Mouth
Цитат
Новината от днес, споделена от Бирсен е ареста на Айше Баръм, заради протестите в Гази парк през 2013 г.
Диве, радвам се за теб! Kissing Heart Благодаря за гифчетата!
Цитат
Свърших с Кузей/Г.  Досега, ако съм ви казвала,
че съм гледала този сериал, съм ви лъгала.
Нези, благодаря за хубавите снимки! Kissing Heart
Ето тази сцена имах предвид в предния си коментар, как само я гледа Кузей, с тревога и много любов! Heart

Приятно гледане!
За лека нощ! Hug

# 162
Добро утро, момичета 🤗 🤗 🤗

Става ми все по любопитна цялата ситуация, която се развива в дизи сектора.

Диве, понеже си споменала за Гази парк, ако не те затруднява може ли да споделиш впечатления от времето, когато си следяла процеса.
Аз намерих това. Много е дълго, но си заслужава да се прочете. Стана ми много интересно за икономиката им , че ръста й се дължи на строителния бум, осъществяван без контрол. Сега берат "плодовете" на това.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gezi_Park_protests

За съжаление Айре, мисля, че никой не е защитен, независимо къде се намира. Решили държавата да те " смачка" ще намери начин.
Фени, като гледам затишието ще става все по голямо. Бирсен е написала, че няма да се излъчват тези дни сериали, защото рекламодателите се оттеглят, уж заради траура, но според мен просто се страхуват.
Нямам представа къде ще му излезе края и много се надявам да не откажат не само Къванч, но и други любими актьори да снимат дълго време.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 163
Добро утро, момичета!
Поредна нощ без сън за мен, но успях да стигна до 73 епизод.
Искаше ми се да гледам и още, но наистина щях да осъмна! Grinning
Ужасен, по-ужасен, най- ужасен, Гюней!
Наистина не очаквах чак такова падение от него! Да, имаше известно право като обвини майка си, че е такъв, защото тя го е направила такъв, но не съм и очаквала друго, от човек, който никога не търси вината в себе си!
Разговора между малкия Джихан и Кузей, наистина беше много хубав!
Прав е Кузей, роднините си не можеш да избереш, но това не важи за приятелите!
Много, много бяха сладки двамата!
Зейнеб и Джемре са големи скици! Направо не виждам как могат  да правят бизнес двете заедно. Joy
А и Зейнеб отново си намери повод да накара Джемре да се откаже от Кузей.
Но пък толкова бяха сладки двамата!

А и Кузей, който вече навсякъде в къщата вижда Джемре.

Ситуацията с Бану се усложни с тази бременност, дано Гюней не разбере за това.
Симай май най-накрая зае правилна позиция и докладва на Шереф за намеренията на Гюней.
Сами бей ми изглежда много променен...
Нямам търпение да видя какво ще се случи!
Относно разделенията във форума,  ще кажа само, че никога не съм била против всеки да има предпочитания и да си ги отстоява.
Докато нещата са в рамките на филм, сериал, актьор, роля,  всичко е наред.
Но,  не ми харесва, когато се  преминат тези граници и нещата станат лични.
Никак не е приятно, когато някой постоянно следи кога ще "сгрешиш" и използва всеки повод да те докладва. Confused
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 10:40 от NeZ_9

# 164
Привет, момичета!

Благодаря ви, за всичко споделено!
Не съм писала скоро, но пък с интерес ви чета коментарите за "Север-юг".
За мен също, този сериал е един от стойностните и оставил своя отпечатък в турската дизи-индустрия.
А Киво, естествено беше във вихъра си! Тази роля, като че ли за него беше писана.
Много добър избор на Ойкю, да пресъздаде ролята на Джемре, бяха великолепна двойка, превъзходно изиграна и от двамата.

Общи условия

Активация на акаунт