💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 721
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Гости, много ти се зарадвах! Kissing Heart Мдаа, припомняме си за кой ли път любимия сериал с Айрето Heart Eyes, но този път си имаме хубава компания. Завиждам и на Нези, че го гледа за първи път, честно!
И аз чакам филма на Йойкю февруари! Hands Plus1

Нези, благодаря ти за споделеното, много ми хареса! Kissing Heart Ами такъв си е Кузей, каквото му е на сърцето, това му е на устата, какво да го правиш ... Почувства го като предателство към брат му и реагира така, както си знае - с юмруци, от гняв дори забрави за Джихан! Аз може би го разбирам толкова добре, защото и аз съм същата, ако с нещо не съм съгласна, не одобрявам, директно си казвам всичко в очите на хората, а не зад гърба им, независимо кой е - дали учител, директор, колега, приятел, близък, само дето не налитам на бой и не ругая като него Stuck Out Tongue Closed Eyes На времето учителката ни по география беше казала на майка, че брат ми няма нужда от адвокат, има си Smile Но, с годините се научих да броя до 10 преди да изтърся нещо. Но, затова пък и на двамата с Кузей ни минава бързо, защото не таим нищо вътре в себе си. Мисля, че ако Шереф му беше споделил, че започва да харесва Демет, Кузей нямаше да реагира толкова остро, щеше да му е много неприятно, разбира се, но не вярвам и да го пребиеше, той много държи на честността. Вярно е, невъздържан е, и то много, ама това е характер, не се променя лесно. Все едно Сами бей да успее да се промени кой знае колко, абсурд! Няма баланс при тях Smile Но, пък и двамата притежават наред с тези си недостатъци и много хубави черти - честност, справедливост, милосърдие,  трудолюбие, а бе добри и почтени хора са, въпреки всичко. Джемре също много помогна на Демет, постоянно му говореше да я изслуша, да я разбере, и беше достатъчно да му каже, че Демет е болна и веднага тръгна към нея, той наистина я обичаше като сестра, а там пак комисаря Smile Връцна се отново, но поне не направи сцена. Шереф разбра, че той трябва да действа и го направи по много мъжки начин, Кузей го оцени подобаващо, той усещаше със сърцето си, че този човек е свестен.
Зейнеп наистина вече е смешна и жалка, дори Сами бей не я отбелязва, само Джемре все още и се връзва на глупостите , толкова пък да си приличат с Кузей в някои отношения Stuck Out Tongue Closed Eyes Как се прозяваше нарочно , за да чуе Джемре, че е при Кузей и Джихан, но той пък бързо, бързо след това и даде пътя и тя отново се нацупондри. Тя наистина е кофти човек, обича да прави мръсотийки и да се наслаждава на резултатът,  да говори зад гърба дори на приятелите си, е няма шанс да я харесам някога, просто не понасям такива хора като нея.
Цитат
Не съм от хората, които казват на черното бяло и, които възхваляват всичко на любимия си актьор, само защото е той.
Не обичам и да препоръчвам, както филми, така и книги. Защото всеки има различни възприятия, различни нужди, различни интереси и различна емоционалност.
Абсолютно съм съгласна, че всички сме много различни и затова се чудех дали да ти предложа СЮ, но след Айрето и аз взех, че ти го препоръчах, някак усещах, че няма как да не ти хареса. Аз също не обичам да казвам на черното бяло и съм щастливка, че много ми харесват всички сериали на Киво, може би единствено за Дръзки и красиви не мога да кажа - страхотен е Thinking Сериала всъщност си е хубав, сред красива природа е сниман, извън Истанбул, в Полонезкьой, каста е добър, Туба и Къванч са много красиви заедно, пасна и много ролята на Сюхна, Къванч изгради страхотен образ като Джесур, историята е интересна,  с много хубави диалози, но някак след напускането на сценаристката Едже Йоренч и я замениха с Елиф Усман сценария осезаемо се промени и взе да издиша, появиха се някои фантасмагории, както в други сериали, които аз не понясям. Много се харесва по света, получи и награда в Сеул, напълно възможно е да ти хареса, аз споделям само моето мнение.
Заинтригува ме със споделеното за Кюбра. Утре ще го започна и ще споделя Hands Plus1

Айре Heart Eyes, Диве, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes за Романтичната панда, много любима сцена! Heart Exl
Мислиш, че Гюней се е влюбил в Мелда ? Само така си мислеше според мен, този не може да обича никого, след като не обича самия себе си. Виж, тя със сигурност се влюби, да и се чудиш какво пък му хареса Smile
Прекрасни гифчета, благодаря ти! Heart Exl
Северната буря е опасна! Smile Ама този пък напълно си го заслужаваше!

Heart

Пепи, Hands Clap
Цитат
Кузей може би твърде гневно приема цялата ситуация, но пък по друг начин би означавало, че ще измени и няма да съответства на изградения характер до този момент.
Стига с тези обучения, побъркаха ви Smile

Диве Hands Plus1
Цитат
А Кузей ако не беше реагирал така на Демет и Шереф, нямаше да е Кузей.
И тримата ги терзаеше тази мисъл, че предават паметта на Али.
Добре, че си изказаха мъката. Добре им се получи.
Прекрасни гифчета, благодаря ти! Heart Exl
Stuck Out Tongue Closed Eyes

ММ отдавна свикна, вече не ревнува, само се майтапи с моите занимания Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имайте хубава вечер, дружки!

# 136
Здравейте

Лоша новина Да почиват в мир починалите в Турция

# 137
Днес си пожелах нещо ново, но този път е по лош повод.
Пожар в хотел в турския ски център Bolu.
До този момент има около 76 жертви.
Нези, откраднах го от твоята тема.../знам, че нямаш против/
Цитат
Имало е семейства с малки деца.
Противопожарната аларма не е работела, стълбите за евакуация също, доколкото разбрах не са били в добро състояние, или изобщо не е имало, не разбрах точно, най-близката пожарна е била на 40-50 минути път.
Хотела е бил 12 етажен и особено хората от последните етажи не са имали голям шанс.
Гледах някакви снимки, на които се виждаха въжета от чаршафи да висят от прозорците...

...

Бог да се смили над загиналите при огнената стихия в Карталкая, пожелавам бързо възстановяване на пострадалите и търпение на близките им.

С предпазните мерки, които трябва да се вземат, подобни бедствия никога повече не трябва да се случват.

Наистина съм тъжен.

и Башак е споделила в ИГ

Фенче Kissing Heart, Нези Hug, Пепи Hug, Диве Hug
благодаря за коментарите!!
лека вечер!

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 21:42 от Airra

# 138
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря за споделеното от КБТ и превода! Kissing Heart
Да почиват в мир загиналите ... ужас, наистина много тъжна новина ...

# 139
Като капак на всичко преди малко е имало земетресение от 5,2 в Чанаккале.

Нямам си на представа какъв им е строителния надзор в Турция, но трагедиите следват една след друга. 🙏

Далаверите за съжаление взимат своите жертви.

# 140
Здравейте, момичета!
Минавам само да ви кажа, че отдавна не съм гледала сериал, така наситен на събития, както КГ!
Толкова много неща се случват във всеки епизод, че не знам кое по-напред да коментирам.
Хареса ми подхода на комисар Шерeф, с който изясни ситуацията с Кузей.
Хареса ми как Бану развали романтичната вечеря на Гюней.
Джемре и Кузей отново бяха много сладки, преди Гюлтен да се появи на вратата.
Джемре ли направи това на Баръш или Симай?
Която и от двете да е, той си го заслужаваше!
Зейнеб насочи ( без да иска) нещата към Венюс, на Гюней знае кой е бил там и си мълчи.
Най-накрая си призна колко много завижда на Кузей.
Усещам, че ще остане от двата стола на земята. Grinning
Нямам търпение да разбера какво се случва!
Хубав ден ви желая! Hug

# 141

Привет! Hug
имах сериозна техн. причина да сложа кафе чак сега.
Нези, мерси, че си писала Hug
такъв ни е любимия сериал, така ще е и до края!
Симай фрасна Баръш, но ще обвинят Джемре.

ще пиша пак.....

# 142
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

До еп.74 съм.
Всяка серия е толкова наситена. Всяка сцена е уникална.
Всяка реплика е от значение. 
Нези, още в началото на следваьия епизод, ще разбереш,
че Джемре не го е направила, но Г го извъртя така,
че Джемре да бъде обвинена. Симай се завръща.   
Г усилено дълбае дъното. Мерзавец.
Кузей и Джемре стават все по-силни. 
Не искам да издавам, но да не забравя да спомена
една много силна сцена между Кузей и малкия Джихан
и как Кузей му обясни какво е брат му за него.
Чак ми идеше да сваля текста ... Много е добър превода на бг.

Приятни занимания, дружки!!!

# 143
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Минавам само да ви поздравя, че и днес съм на обучение 🫣🫣🫣 Фени, този път съм по собствено желание.

Диве, страхотни гифчета, любими моменти 😍

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 144
Здравейте, дружки! Hug
Чак сега сколасах да си пусна поста, отдавна го написах, а сега видях, че само съм го написала, не съм го изпратила Smile
Скрит текст:
Днес на цветния скенер слава богу не са видели да има разсейки снаха ми, но едва другия четвъртък при операцията ще се разбере какво е точно положението. Молим се, дано се окаже наистина така и да имаме всички  късмет! Hands Pray
Нези, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Цитат
Минавам само да ви кажа, че отдавна не съм гледала сериал, така наситен на събития, както КГ!
Толкова много неща се случват във всеки епизод, че не знам кое по-напред да коментирам.
Аз друг такъв сериал, в който през цялото време, та чак до самия финал да съм била на тръни и да не зная до последно какво ще се случи, не помня ...
Гюлтен постоянно се появяваше баш когато не трябваше, това и беше запазена марка Stuck Out Tongue Closed Eyes
Джемре няма никаква вина, но ще видиш какво ще направят онези нещастници Гюней и Баръш Rage Пък нека се самозаблуждава, че я обича! Този ненормалник е за психиатрия, не Бану! За брат му отдавна разбрахме, че му завижда зверски, но сега ще се разбере и колко го ненавижда, готов е на всичко, само и само да не е с Джемре! Наистина до последно не успях да разбера какво точно ставаше в болния мозък на този мерзавец.
Ще видиш какво ще направи Бану, много интересни неща те чакат още Hands Plus1
Преди малко изгледах финала. Невероятен сериал! Неслучайно ми е най - любимия Heart
Малко снимки зад кадър:

На днешния ден преди 2 години пуснаха тази снимка от Aile 💘

Тази вечер или утре ще подхвана Кюбра Hands Plus1

Айре Heart Eyes днес пропуснах кафето, но ти си се сетила, благодаря! Kissing Heart Аз мога да си пия кафе и преди да си легна Smile
Дано нямаш отново проблеми с техниката, много неприятно.

Цитат
такъв ни е любимия сериал, така ще е и до края!

Диве, благодаря ти за споделеното и гифчетата, отново прекрасни! Heart Exl
А аз не харесвам особено как са дублирали нашите сериала ... Защото още помня първия превод във VIKI, по  толкова пъти гледах сериите и превода беше страхотен. Докато нашите доста изрази заменят с други, както правят винаги с всеки сериал, а уж е професионален превод. Видяхме какво направиха и с Айлето, побеснявах на моменти, особено в 1 сезон, защото доста им се губеше всякаква логика, втория сезон беше по-добре. Ето прощалния анонс, който пуснаха за 80 серия, това са точните думи, с които Кузей обясни на Топчо / откъде го измислиха Smile /какво е за него братството, превода е много по-хубав. Е, не е целия разговор, де.

Цитат
Да бъдеш брат е трудно, Джиджос.
Да бъдеш брат е трудно ...
Да бъдеш брат е хубаво, когато си малък.
Когато пораснеш, този вкус изчезва.
Докато си малък, всичко около теб ти изглежда огромно.
Думите също са големи.
"Мога да изгоря света заради теб, братко."
"Мога да дам душата си за теб", ще каже.
Но, не може да запали дори кибритена клечка ...
Това е така, докато си малък ...
Веднъж ти срещаш приятел ...
Той казва" Ще умра"
И действително умира ...
Тогава ...
Ти разбираш колко са лицемерни / фалшиви / хората около теб ...
Например, ако обикнеш някого.
Но не просто така ...
Но ти даже не знаеш какво да правиш с него ... с брат си ...
Опитваш се да го изтръгнеш от сърцето си ...
Но не се получава ...
Защото ако го изтръгнеш ...
самия ти ще умреш ...
Пепи, щом е по твое желание, става! Hands Ok Hand
Благодаря ти за тази сцена, голям майтап си направи Кузей с Джихан Smile А малкия го обожава! Много ми хареса когато каза на Гюней : " Защо не си като батко Кузей ? " Направо го закла Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 20:43 от queen_fenka

# 145
Гледам 67 серия.
Гюлтен ме разплаква за пореден път. Cry
Невероятно играе тази жена!!!
Гюней e голяма гад! Но на  Ебру вече и е ясен.
Интересно ми е Дениз каква роля ще изиграе.

По-късно или утре ще пиша още.
Лека вечер! Hug

# 146
аз си припомням само сериите/без да ги гледам целите/, като съм малко назад, на 65
сцената с комисаря беше много силна

а музиката, на един техен голям певец, легенда
може да се види и текста, доста подходящ за мъката на Кузей
Скрит текст:

и Къванч си я беше пуснал в това старо видео, което Башак ни сподели
помня колко му се зарадвахме, беше част от личния им живот Revolving Hearts
https://www.facebook.com/581399735358502/videos/462935327820723

Нези, в 67 еп е един от много любимите ми моменти м/у Кузей и Джемре Heart
а Гюлтен, милата не знаеше на кой свят е от мъка по детето си.

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
ще стискам палци Hands Pray
ооо снимките , които си споделила, доста от тях не съм виждала Hands V
мерси и за превода на разговора с Джихан, много вълнуващ!

Диве, Пепи Hug

лека! Nature Stars

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 22:56 от Airra

# 147
Добро утро, момичета!
Пак осъмнах с КГ.
Стигнах до 70 епизод. Наистина, не можеш да спреш да гледаш! Събитията препускат.  Актьорите са страхотни! Вчера доста си поплаках- с Гюлтен, с Джемре,  с Кузей.
Това нищожество Гюней, ме възмути до дъното на душата ми!
За съжаление и около нас има такива хора, които си мислят, че като попречат на някого,  ще заемат мястото му и ще станат харесвани и обичани.
Завистта е болест, която няма лечение.
Тя те кара, без да се усетиш да разкриеш истинското си лице.
Така се случи и с Гюней,  толкова много се стараеше да изглежда добър, различен, но
вместо да избере да използва собствените си предимства, конкуренцията и завистта му бяха  достатъчни, за да  вземе ирационални решения. Разбира се, никой не обича да признае, че ревнува или завижда. Повечето дори се срамуват от това. Защото да ревнуваш и  завиждаш винаги те прави малък и не хвърля добра светлина върху теб, прави те да изглеждаш жалък в очите на хората.
Гюней вече е такъв, дори за собствената му майка.
А любовта на Джемре и Кузей е толкова сладка, че не можеш да спреш да ги гледаш!
Прави бяхте, Джемре се бори за любовта си, като никоя друга!

Само дано краят да е добър за тях!
Желая ви прекрасен ден!
Радвам се, че общувам с хора като вас!
Hug

# 148
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Нези, предстоят ти още вълнуващи серии до края. Напрежението е на макс и може да почнеш да гледаш по три, четири на ден.

Семейство започва да се излъчва и в Панама 👍

Еха, наистина за толкова кратко време, по-малко от година от края му, обиколи света 👏👏👏

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 149
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes много ти благодаря, джанъм беним! Kissing Heart
Благодаря ти и за всичко споделено! Heart Exl

Нези, много ти благодаря! Kissing Heart Радостта от общуването ни е взаимна.
Права си, завистта и ревността доведоха Гюней дотук. Но все още се питам кога се появи завистта към брат му ? Ясно е, че като деца са се обичали и подкрепяли.Явно се крие в това, че Кузей макар и по-малък е бил по-смел и решителен от него, винаги той го е защитавал, а не обратното както е нормално Thinking
Ужасно ме ядоса, когато обясняваше на Джемре, че Кузей е избягал, защото няма смелостта да застане зад думите си Rage Колко трябва да си долен, за да кажеш това, след като знае каква е причината ? И какво си мисли, че ще постигне ? Ще отпрати Кузей и Джемре отново ще бъде негова ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Наистина направи така, че постъпката на Кузей да изглежда ужасно. Добре, че Джемре добре го познава и веднага разбра, че той има пръст в заминаването на Кузей, но другите малко я разколебаха, само заради тях му се извини. Само ако знаеха двамата с Кузей, че заради него е лежала напразно в затвора ... Долен мерзавец! Не мога да и отрека на Зейнеп, че много бързо схвана защо заминава Кузей точно сега. Но, естествено нищо не каза за подозренията си на Джемре.
Много ми хареса Бану как се разправи с Гюней! А той беше толкова жалък, че дори Мелда се отврати от него. Смешно ми стана как подскачаше като петле пред с една глава по - високия Джан и го обвиняваше, че е размътил главата на Бану  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Наистина е много сладка любовта на Джемре и Кузей ... Толкова чиста и нежна, толкова искрена и истинска, че дори само погледите им са ми достатъчни Heart Джемре е боец, няма да се откаже. А и има подкрепата на майка си.
Пепи, благодаря! Kissing Heart Наистина Семейство обиколи света за кратко време и се харесва навсякъде, браво! Hands Clap
Нищо ново няма, затова да ви припомня част от интервю на Башак от 2018 г. Интересно е!
Скрит текст:

Журналист -  Кои са повратните моменти в живота ви?

Башак - Времето в което учех във Факултета по комуникация на Университета в Мармара, в миналото също така взимах уроци от преподаватели по дизайн в университета „Мимар Синан“, защото рисувах добре и осъзнах, че искам да напредвам в областта на модата. Когато моите учители казаха „Башак трябва да подобри това“, аз заминах да изучавам италианската култура и научих италиански, а след това отидох във Флоренция и след това в Милано. След като знанията ми от моя университет не бяха достатъчни, аз започнах да изучавам мода в Martins. Започнах работа във Vacco, работих 3,5 години като асистент на Ченгиз Уса, главен дизайнер на мъжкия отдел. След това започнах да работя като главен дизайнер в Bilstore. Следващият ми повратен момент е Aşk-ı Memnu / Забранена любов. Тогава преминах от дизайна към стила. Напуснах дизайнерската си работа през 2008 година. Друг повратен момент е, че ние развиваме бизнеса си с Дениз и отваряме Showroom Room.

Журналист -  По някакъв начин Вие си правите ясни планове?

Башак - Да, аз съм човек на проекта, планиран, програмиран, дисциплиниран. Не се страхувам от трудности, тъкмо обратното, те ме стимулират. Преди да направя стъпки в живота си мисля по два пъти. Аз съм войник - Овен (смее се).

Журналист - Е, Вие се омъжихте, това не е ли повратен момент в живота ви?

Башак -  Разбира се, това също е голям повратен момент. Омъжих се през 2016 г. и мисля, че това е най-прекрасният момент в живота ми.

Журналист -  Как върви бракът Ви?

Башак - Бракът ни върви много добре. Ние също така можем да работим с Къванч в реклами, телевизионни сериали и филми. Това също е много забавно. Kъванч е много доволен от дрехите ми в ежедневието и на работното място. Понякога дори му казвам: "Слушай, работи с някой друг, ако искаш, не ти ли е скучно?" А той ... " Ти какво, побърка ли се ? Не искам никой друг, след като те намерих. " - така говори. Толкова сладко! (Смее се.) Разбира се, пиша статии за мъжката мода във вестници от 10 години. Между другото, основно Къванч си прави своите комбинации в своето много натоварено ежедневие, но той несъмнено прави покупки с мен, аз също пазарувам за него, избирам му дрехи и ги нося вкъщи.

Журналист -  Нека поговорим малко за формата Ви, храненето. Извинете, но вие и двете сте в страхотна форма, не Ви е лесно със свободното си време. Как го правите?

Башак - Бих казала, че спазвам следното : яжте 2 пъти на ден, не яжте късно вечер, не се увличайте с десерти, водете много активен живот, йога, дълги разходки, фитнес зала, здравословно хранене, хранителни добавки и много спортни танци.

Дениз - Не обръщам много внимание на диетата си,  малко месо, ям всичко, освен него. Обичам десерт, ям всеки ден, но спортувам, постоянно съм в движение. Сноуборд през лятото и когато е възможно през зимата. Ходя на бокс 2-3 пъти седмично.

Журналист -  Какви са вашите бъдещи бизнес планове?

Дениз: Ние подготвяме дигитално списание, което ще издадем заедно с нашия екип. Още един наш проект ще стартира съвсем скоро и това ще бъде бизнес, в който ще прехвърлим нашата услуга за стил в онлайн платформа. Ще направим изявление скоро и ще започнем процеса.

Башак : С други думи ние се стремим да предоставяме услугите за стил, които предлагаме за телесериалите, за разни знаменитости, за филми, за реклами и за червения килим за голям брой мероприятия. Това много ни вълнува.

Башак: Имаме още един нов проект. Ние се заехме със задачата за стилни консултации за новия сериал, който е съвместна продукция на Ай Япим и Netflix. Много се вълнуваме, че в този проект има такива имена като Йозге Йозпиринджи, Биркан Сокулу, Бурак Ямантурк и Елифан Онгурлар.

Дениз: Това не е всичко. Започнахме работа и върху стила в новия сериал, в който Мирай Данер и Боран Кузум ще играят главните роли.

Журналист: От какво се състои вашият гардероб?

Башак : Харесвам мъжкия стил, заради това в гардероба ми има много сака. Аз имам слаби крака,  заради което залагам на боти и ботуши по крака и  имам най-много такива в гардероба си. Бих казала, че ботуши, скини дънки, спортно яке, маратонки или боти с нисък ток са любимата ми комбинация. Обичам обувки на висок ток, но предпочитам да ги нося, ако имам среща или ако отида на вечеря. Работата ми преминава в много ходене - отивам да пазарувам, отивам в офиса или на снимачната площадка.

Журналист: Неща, които никога няма да облечете?

Башак : Никога не нося дрехи от естествена кожа и леопардови щампи. И никога няма да мога да си сложа червен лак за нокти на ръцете си.

Журналист: Как определяте стила си?

Башак : Моят стил е поп. Интересувам се от мъжки, геометричен, асиметричен, строг, ясен, директен дизайн в дрехите. Предимно черно-бели. Каквато и да е тенденцията, аз я прилагам към моя стил, адаптирам я към моя собствен стил. Това е моята област, която не е модна, а е маркова. Модата се променя на всеки 6 месеца, марките определят тенденцията на всеки 5-10 години.

Журналист: Какви приятелки сте ?

Дениз: Ние сме късмет една за друга. Ние сме много добри приятелки, а също и много добри партньори. Ние се допълваме.

Башак: Да, в началото бяхме много добри приятелки, а след това си начертахме планове на равни начала и започнахме да работим. И двете сме енергични, смели, практични хора. Просто казваме: "Нека го направим“ и се захващаме за работа. Това се случва заради енергията, която си даваме взаимно една на друга.

Дениз: Така че, ние винаги сме заедно, дори и извън работа. Дори наехме вила в  в Бодрум за две години. Майките ни, семействата ни ще бъдат заедно.

Башак: Ние сме заедно и през лятото и през зимата. (общ смях)

Башак -  Възхищавам се на характера на Дениз, тя има черти, които аз нямам, и това ме допълва. Ние двете се допълваме една друга. Нямаме разногласия, но дори и да има такова  ще се реши незабавно. Много е важно също и това, че не вършим една и съща работа. Например, ако аз обличам жените в сериал, Дениз облича мъжете и обратното. Не се месим в работата една на друга.

Дениз  -  Мисля по същия начин и например Башак е толкова спокойна, че запазва спокойствие, дори ако се разрази апокалипсис. Възхищавам се от нейните качества, ние се уравновесяваме помежду си, защото аз никога няма да бъда тя.

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт