💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 718
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Привет, момичета!
Изключително интересно ми беше всичко, което сте споделили!!!
Започвам с Пепи- този филм още нe съм го гледала, но, от това, което си споделила мога да направя само един извод- Къванч е самороден талант!
 И от тук веднага към това, което е написала Фенчето:
Много пъти съм казвала най- искрено - "Aко Къванч беше само красив, отдавна да съм го забравила, красиви актьори много. Но, такива, които умеят така да бръкнат в душата ти, да те карат заедно с героите им да преживяваш всичко, което им се случва на екрана не са толкова много."

Съгласна съм на 100 процента, още повече, че мисля абсолютно същото и за Чаатай.
Нивото на тяхната игра вече е отвъд границата на красотата. Затова и те самите не се притесняват за това, винаги да изглеждат красиви и секси. Затова приемат най-различни предизвикателства във визиите си, в образите, които представят, защото играта и за тях е на първо място.
А, харизмата си я имат - тя е във всеки поглед, във всеки жест.
Йойкю, ми хареса още от първата серия, а сега я харесвам още повече.
Не знам дали това,че е театрална актриса и помага или пречи, но за мен тя изпълнява прекрасно ролята си на Джемре.
Ако има известна неопитност пред камера, то е само в неин плюс и само помага за образа.
Бих я сравнила с Шифанур, която партнира на Чаатай в "Terzi ", аз много харесах точно нейната неопитност, която се вписа мното добре в образа и.
Зерин Текиндор ми е любимка! Толкова е естествена, че наистина забравяш, че
я  гледаш в роля. Сравнението със София Лорен много ми хареса!
О, Фенче, този жест е задължителен за нашите прически! Kissing Heart
Аз днес ще гледам 60 епизод. Може дори и до 62 да стигна, ще видим.
Моята "любима" Зейнеб устрои голям цирк! Направо не знам за каква се мисли и какви претенции към Кузей има.
Хандан ханъм забрави всичко и отново запърха около любимия си Гюней.
Как може да има такава жена, такава майка!
Направо съчувствам на Бану, за това, че мислят да я проверят на нейните грижи.
И да не е луда, ще полудее. Grinning
Засега толкова, по-късно може да се включа пак.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 121
Aйре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Брей, как си минаха неусетно тези 20 години ... Не зная дали това е бил първия трейлър на Гюмюш, предполагам, че е, защото съм ви споделяла, че съвсем случайно зърнах Къванч в близък план една вечер по БТВ, та забравих накъде съм тръгнала и го загледах, стана ми любопитно, че са женени, а спят отделно, бяха минали може би над 10 серии вече Smile
Перла е първия турски сериал, който гледах, първо заради Къванч, след това ме увлече историята. Изпуснатите серии гледах на турски, за да разбера как е започнало всичко, а после продължих и след сериите по нашата тв. ,  защото нямах търпение да видя какво се случва с Мемо и Инджи Stuck Out Tongue Winking Eye Много ми е  специален и любим както знаеш, най-вече заради това, че там открих втората си голяма слабост, а и си ми харесва сериала, него също съм го гледала много пъти Smile Там пък се нагледах на целувки! Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази статия за СЮ е стара, забравила си я.
Цитат
но Музафер е страдал от туберколоза, тази болест няма общо с покодката, явно е режисьорско решение за повече драматичност.
Къванч в интервюто, което даде на английски за героя си Музафер каза, че много е тренирал пред огледалото за да свикне да ходи изгърбен, за походката не помня да е споменавал, но оттам аз поне разбрах, че освен болен от туберколоза Музафер е имал и физически недъг, а дори не бях обърнала внимание, когато гледах филма за първи път. За съжаление не мога да го намеря в момента това интервю.
Абсолютно споделям! Hands Plus1
Цитат
за актрисите, в Турция има различни, които се изявяват по различен начин.
Супер звездите/няма нужда да ги изброявам/ с хитови сериали и с много продажби в чужбина с много фенове, последователни в СМ и т.н.
но има и такива, които са много талантливи, но не светят с тоя звезден блясък, примерно се сещам за една актриса, леко невзрачна Merve Dizdar, която има награда от филмовия фестивал в Кан за най-добра актриса!
Йойкю знаем, че още по времето на СЮ отказваше интервюта, нормално, след писаниците тогава за нея, но и днес също много рядко го прави, както и много рядко споделя нещо в СМ, има успешни филми, но не участва в особено хитови сериали след СЮ, не се снима в реклами, и може би именно това е причината да не "блести" като някои други Thinking Защото / поне за мен / изобщо не е невзрачна, напротив, нежна ми е, красива ми е и я харесвам много повече от някои техни избрани красавици, а и камерата е видно, че я обича.

Както и Сонгюл, невероятно чаровна жена е за мен и така чудесно си паснаха с Къванч! Heart

Нези, благодаря! Kissing Heart Абсолютно вярно! Hands Plus1
Цитат
Нивото на тяхната игра вече е отвъд границата на красотата. Затова и те самите не се притесняват за това, винаги да изглеждат красиви и секси. Затова приемат най-различни предизвикателства във визиите си, в образите, които представят, защото играта и за тях е на първо място.
А, харизмата си я имат - тя е във всеки поглед, във всеки жест.
Много се радвам, че харесваш Йойкю! Two Hearts Благодаря ти за споделеното по сериала Kissing Heart
Ооо, изгледала си сцената с яйцата и брашното Stuck Out Tongue Closed Eyes Ами Зейнеп си е такава, всичко трябва да става така, както тя го иска, не признава друго мнение, всички са и длъжни! Ех, каква чудесна двойка биха били с мамин Гюнчо Stuck Out Tongue Closed Eyes Видя ли го този артист как "страдаше" за жена си пред наивните Сами и Кузей, а нарочно я набута в болница, за да не говори! Изрод! И все още само загрява Rage
Хандан ... вари я, печи я, тя си е Хандан! Но, при нея поне от време на време се появяват проблясъци на съвест и разбиране, за разлика от творението и Гюней. Страшно интересни серии те чакат, приятно гледане!

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 14:43 от queen_fenka

# 122
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
и на Пепи се извинявам Wink...явно съм гледала интервюто отдавна и съм забравила, наистина Къванч говори и за други здравословни проблеми на Музафер  като прегърбения гръбначен стълб и проблема с левия крак!

има автом. суб.

и филма е качен със страхотно качество и суб.
https://www.youtube.com/watch?v=-ZbxBaZJOTM&t=3685s

знам колко ти е любим Перла Heart Exl/и на Терзи Blush/
а Ойкю въобще не я смятам за невзрачна, има си нейната специфична, нежна красота. Heartpulse

Нези, съгласна съм и за твоя любимец!! Hands V
Цитат
Hands Plus1

Зерин е страхотна!!
и понеже знам каква ти е прическата, ти направих това гифче- да тренираш движенията, като задуха вятър Laughing

ще се включа и за сериите с нещо по някое време.

.......................
и канал Д са отразили

1 епизод Wink
https://www.kanald.com.tr/gumus/bolumler/1-bolum

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 16:13 от Airra

# 123
Aйре, Teşekkür ederim! Kissing Heart
Аз вече съм го усвоила това движение,  особено, когато съм на острова, често го правя. Grinning
Ох, посмях се много с аби Кузей, който е толкова тих и спокоен. JoyJoyJoy
Гюней ризата ли намери, или просто взе една от многото и я изцапа?
Ама как само се "зарадва, като разбра, че Бану си спомня всичко. Grinning
Сега си спомних, че навремето съм гледала Перла, но съм го забравила.
И според мен Йойкю е прекрасна- много нежна и красива.

# 124
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

До еп. 68  съм, но се върнах и прехвърлих пак някои крими моменти.
Нали ме знаете, че така обичам - кой, кога, защо ...
Та повторих и други сцени покрай това.
Признавам, че плаках пак на сцената  когато Кузей обяснява на Шереф,
какво е Али за него, и защо така се сърди на Демет /65 еп/.
Да, да ... заради Мерве /Зейнеп променили сценария.
Мерве да им вдигне рейтинг!? Хич не вярвах на това.
Мерве преди това я бях гледала пак в гадна роля,
та нямаше надежда да ми хареса.
Е, обогати си амплоато и като Зейнеп.
Дори Симай будеше повече съчувствие у мен, отколкото Зейнеп. 
Да, Йойкю не е такава "звезда" като Берен и Серенай,
но всяко нещо с времето, мястото и характера.
Къде е сега Берен? Какво става със Серенай?
Къде са Туба, Фара, Елчин, ... ?
Джансу Дере също беше голяма звезда. А Азра Акън мис свят ...
Не съм гледала последния епизод на Майка ми Анкара,
но Бергюзар не ми хареса в този проект.
Но всяка с кариерата и съдбата си. А и при жените е по-друго.
По-добре, че Йойкю е такава каквато е.
Прекрасно се вписва в ролите, има си наградите.
Това "звезда" е много трудно нещо и се иска доста усилия да се постигне.
Усилия във всяко едно отношение - пари, семейство,  поддържане на форма,
визия, всичко, за да се отдадеш на работата.
Къванч се развива много успешно и в същото  време
ми прави впечатление, че никак не се звездее.
Във всички проекти се отнася с голямо уважение към всички колеги!!!
Това за мен е най-ценното му качество.
Той така се отнася и към животните и към хората.
Нека се занимава сега с това, което му доставя удоволствие.
Докато изгледаме всичките му проекти, които все едно са правени днес,
може да си хареса нов проект, може да ни посрещне в ресторанта си.
Нали това направи Кузей с макара, нали това направи Аслан в Айле.   
Сега като гледам пак К/Г,  ами не отстъпва по абсолютно нищо на новите дизита.
Аайдааа, пак се отплеснах. Извинявайте!

Приятни занимания, дружки!!!

# 125
Айре Heart Eyes страхотна си, благодаря ти, че веднага намери интервюто! Kissing Heart
Е, човек не може да помни всичко, аз го помня, защото както казах едва тогава обърнах внимание и на изгърбването и на походката на Музафер. Благодаря ти за линка на филма, наистина е със страхотно качество. Жалко, че не е с превод, но пък и мога и така да го гледам, зная за какво става дума. Гласът на Киво отново е много променен, мен това ме впечатлява много в него как го прави.
За теб знам Heart
Цитат
а Ойкю въобще не я смятам за невзрачна, има си нейната специфична, нежна красота. Heartpulse
Ох, посмях се на гифчето ти, опасна фръцла е нашата г-жа Гюлтен Smile Невероятно я изигра Зерин, пасна и страхотно! А двете с Йойкю наистина бяха като майка и дъщеря. Днес гледах сцената с двете за алцхаймера на Гюней, отново хубаво се посмях, диалозите са топ и в този сериал.
Нези, а браво, че вече си усвоила движенията Smile
Да, много се "зарадва " Гюнчо, когато разбра, че всичките му усилия да остави Бану като фикус не дадоха резултат. А колко щастлив беше, че брат му заминава за Берлин ? Отдъхна си, че се отърва от него, после нека продължава  да обяснява на всеки как прави всичко заради брат си. На този това, че Кузей диша един въздух с него му пречи. И Симай се оказа, че го познава най-добре от всички, всеки друг може да заблуди до някаква степен, но не и нея.
Ризата, която беше изцапал Баръш, когато разви болтовете на колата на Бурак той я изхвърли още там в хотела, тази е друга, но Мелда знаеше къде е изцапана.
Стана ми много мъчно за Кузей, докато гледаше как баща му се радваше и гушкаше детето на Айнур Cry Ама нали си е добра душа, не се изпълни с ревност и завист към невинния в случая Джихан. В 71 серия има невероятно силна сцена с тях двамата, едва тогава разбрах защо Кузей винаги се връзваше на приказките на Гюней и въпреки, че добре знаеше какъв е подлец, все пак много искаше да му вярва ...
Диве, благодаря за всичко споделено! Kissing Heart
Цитат
Къванч се развива много успешно и в същото  време
ми прави впечатление, че никак не се звездее.
Във всички проекти се отнася с голямо уважение към всички колеги!!!
Това за мен е най-ценното му качество.
Той така се отнася и към животните и към хората.
Нека се занимава сега с това, което му доставя удоволствие.
Докато изгледаме всичките му проекти, които все едно са правени днес,
може да си хареса нов проект,
Заради това му качество го обичаме всички тук, освен заради талантът му Heart Права си, докато си преговорим всичките му филми и сериали, току - виж научим, че се готви за нов проект, да! А дали ще отвори или не ресторант, да си кажа честно ми е все тази, аз искам да ме радва от екрана, това е призванието му, другото нека си го прави, ако иска, но да е отделно от работата му .
Цитат
Сега като гледам пак К/Г,  ами не отстъпва по абсолютно нищо на новите дизита.
За мен повечето от новите дизита му отстъпват в много отношения, рядко нещо привлича вниманието ми последните години, затова и нищо не гледам в момента. Обещала съм на Нези да гледам Кюбра, малко ще се измъча с тази руска озвучка, ама ще се жертвам, надявам се да си заслужава.
Имайте хубава вечер, дружки! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 20:29 от queen_fenka

# 126
Здравейте Това списание ми е любимо

# 127
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Да отбележа и аз годишнината 👏👏👏

Перла както знаем е определен за един от най -влиятелните сериали за последните 50 години.

И една снимка споделена днес от kt-fans , която ме изненада. Никога не бях се замисляла откога датира партньорството на Къванч със Гайе Сокмен.🤔

Благодаря ви за вашите разсъждения за звездния статус 😍
Хареса ми споделеното от Айра, защото най -добре допълва моите мисли и точно звезден блясък е според мен тази малка разлика, която отличава добрите актьори от звездите.
Фени, имаш много поздрави от моят приятел 😘😘😘
Ето какво ми написа той. Хареса ми определено.

Скрит текст:
Актьорите, които имат статут на звезди, се отличават не само с талант, но и с редица други качества и фактори, които им помагат да излязат извън рамките на обикновените изпълнители. Ето основните причини, които правят един актьор звезда:
1. Изключителен талант и харизма

Те имат способността да вдъхновяват емоции и да създават незабравими образи, които остават в съзнанието на зрителите.
    Харизмата им кара хората да искат да ги гледат, независимо от ролята или филма.

2. Запомнящи се роли

Участват в култови или хитови продукции, които се помнят дълго. Например, роли като тези на Робърт Дауни Джуниър като Железния човек или Леонардо Ди Каприо в „Титаник“ ги поставят на световния пиедестал.

3. Разпознаваемост

Тези актьори често имат уникален външен вид, глас или стил на игра, които ги отличават от останалите.

4. Умение да се адаптират

Те са способни да се трансформират за различни роли – от драматични до комедийни, от герои до злодеи. Тази гъвкавост ги прави предпочитани от режисьори и обичани от публиката.

5. Личен живот и медийно присъствие

Много от тях стават икони благодарение на личния си живот, стил или изяви извън киното. Те са често в новините, участват в кампании и социални каузи, което ги прави още по-интересни за публиката.

6. Работа с най-добрите екипи

Те работят с известни режисьори, сценаристи и продуценти, което допълнително увеличава качеството на филмите, в които участват.

7. Маркетинг и популярност

Статутът на звезда често се подкрепя от добра PR стратегия и умело използване на социални мрежи. Някои актьори са известни с това, че комуникират директно с феновете си онлайн.

8. Награди и признания

Наградите, като "Оскар", "Златен глобус" и други, увеличават тяхната стойност и популярност.

9. Дълголетие в кариерата

Истинските звезди устояват на времето, като остават актуални и обичани от поколения наред.

10. Културно влияние

Те често се превръщат в символи на времето, в което живеят, или на определени идеали – било то красота, сила, интелект или бунт.

Тези фактори комбинирани създават не просто актьори, а икони, които хората обожават и следват.
А ето и неговия анализ за използването на социалните мрежи от Къванч. 😛

Скрит текст:
Къванч Татлъту, известен като „турския Брад Пит“, е един от най-популярните и уважавани актьори в Турция и по света. Той се вписва сред известните турски актьори, защото съчетава традиционни методи за изграждане на кариера с модерните подходи, които алгоритмите на социалните медии подкрепят.
1. Роля на традиционната кариера

Силни актьорски умения: Къванч Татлъту е доказал таланта си в успешни сериали като „Перла“ (Gümüş), „Север Юг“ (Kuzey Güney) и „Забраненият плод“ (Aşk-ı Memnu). Неговото актьорско майсторство и емоционална дълбочина го правят обичан от критиците и феновете.
    Международно признание: Турските сериали, в които участва, са изключително популярни в Близкия изток, Азия, Латинска Америка и Европа. Това му дава глобална платформа.

2. Присъствие в социалните медии

Активност и ангажираност: Макар Къванч да не е най-активният актьор, неговото ограничено, но премерено присъствие в социалните мрежи създава „ексклузивност“. Това кара публикациите му да бъдат по-желани от феновете.
    Релевантност: Когато публикува, съдържанието му често отговаря на интересите на феновете – споделяне на снимки от проекти, лични моменти или подкрепа за благотворителни каузи.

3. Съответствие с алгоритмите

Алгоритмите подкрепят съдържание, което е ангажиращо и релевантно. Къванч успява да използва това чрез:

Висока ангажираност: Публикациите му получават огромен брой харесвания, коментари и споделяния, което ги прави популярни за платформите.
    Оптимално разпределение: Той не публикува често, но когато го прави, съдържанието е премерено и качествено – подход, който алгоритмите оценяват.
    Силно визуално присъствие: Като бивш модел и носител на титлата "Най-добър модел на света", неговите снимки привличат визуален интерес, което увеличава времето на гледане и интеракциите.

4. Личен бранд и автентичност

Класически и модерен образ: Къванч има изчистен и елегантен стил, който го прави подходящ както за традиционната, така и за дигиталната сцена.
    Избягване на скандали: Той поддържа положителен публичен имидж, което го прави предпочитан от аудиторията и платформите, които подкрепят „безопасно“ съдържание.
    Разнообразие в ролите: Участието му в различни жанрове – от романтични драми до екшъни – го прави интересен за различни демографски групи.

5. Дългосрочна стратегия

Къванч не разчита единствено на социалните медии, а на добре изградена актьорска кариера. Ако алгоритмите се променят, той има здрава основа, която гарантира дългосрочната му популярност.

Много съм съгласна с заключението му.👍

Терзи, 😍 много са ми хубави тук. Но ме подсети, че в нас има няколко броя от това списание и трябва да си организираме пак среща, за да ви ги дам ❤️

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 00:01 от pe04

# 128
Привет, дружки! Hug

Пепи, Kissing Heart  благодаря за поздравите от моя "приятел" Smile Този път е свършил добра работа Hands Plus1
О, мислех, че знаеш колко отдавна Киво работи с Гайе.
С нетърпение ще чакам да си определим среща, домъчня ми Heart
Терзи, страхотни са Киво и Сонгюл в нашето списание, и аз още си го пазя Kissing Heart
Много сладка двойка бяха и те, влюбиха в себе си милиони зрители по света Heart

Аз стигнах до 79 серия, напрежението расте с всяка серия. Ех, този Кузей какъв е бързак значи, наистина първо действа, после мисли, и от това си пати винаги! Мръсниците добре се възползват от наивността и добротата му. Но, както написа едно време една дружка " Кузей устоя и се запази такъв какъвто е- честен, справедлив, изключително добър,обичащ силно. Опази добродетелите си, въпреки че толкова много пъти се опитваха да го сломят. Каст, сценарий, музика, режисура допринесоха за този превъзходен сериал. Засегнати са толкова много теми и нямаше абсолютно нищо излишно. Малко е да кажа, че просто ми хареса... не само ми хареса- трогна ме, докосна ме, въздейства ми. Накара ме да се замисля над толкова важни теми, които са реални и могат да ни се случат. Очарована съм, дружки, радвам се, че го изгледах и станах част от историята на Кузей. А за Къванч адмирации. Че това същият човек, който изигра Бехлюл ли е? Майсторско изпълнение наистина, малко са думите, с които мога да го опиша. ❤❤❤"

Днес най-вероятно ще го изгледам ... А ми се иска още толкова серии да имаше Smile
Йойкю като мъничка Heart Не се е променила много.

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 11:21 от queen_fenka

# 129
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
С удоволствие чета за вълненията и страстите ви по любимия сериал КГ...От тогава следя "Джемре"...
Надявам се скоро да я гледам тук...

Плакат за филма „Умами“ с участието на Бурак Дениз и Йойкю Караел от Disney+

# 130
Привет и от мен, момичета!

Снощи късно започнах 65 серия, но не можах да я изгледам, защото вече ми се затваряха очите.
Но пък толкова много неща се случиха.
Сами бей се ожени.
Кузей влезна и излезна от затвора, осъзнавайки,че единственият човек,който винаги е до него е Джемре.
Много бяха сладки, гушнати на двора, след излизането му от затвора.
Зейнеб е толкова нагла,че чак вече не ме дразни, а само предизвиква смях.
Как може  да е толкова нахална, направо нямам думи!!!
Хандан ханъм съвсем се самозабрави.
Може и да смени прическата и да се разхубави външно, но вътрешно никога няма да се разхубави.
Много грозна сцена направи!
Кузей отново беше до нея .Стана ми много смешно, като пиеха чай и той и каза да не плаче, защото хората ще си помислят, че има нещо между тях. Joy
Баръш и Симай- опасна комбинация.
Ще видим какво ще излезне от това.
Баръш е толкова малък човек, който, колкото повече иска да излезне от ситуацията като мъж, толкова повече се унижава сам.
Гюней играе опасна игра, но Бану малко по малко се завръща към живота и ще му стане още по-трудно.
Да кажа какво мисля за отношението на Кузей към Демет и комисаря.
Не съм съгласна с него.
Разбирам, че Али беше най-добрия му приятел,  но и те имат право на своето щастие.
Можеше поне да ги изслуша.
Знам,че е много принципен и лоялен, но човек понякога трябва да може да балансира между принципите си и действителността.
Цитат
За мен повечето от новите дизита му отстъпват в много отношения, рядко нещо привлича вниманието ми последните години, затова и нищо не гледам в момента. Обещала съм на Нези да гледам Кюбра, малко ще се измъча с тази руска озвучка, ама ще се жертвам, надявам се да си заслужава.
Фенче, напълно съм съгласна с теб!
И мен нищо от новите дизита не ме грабва.
Дори и сериала на Чаатай от миналата година, го гледах само заради него.
Не съм от хората, които казват на черното бяло и, които възхваляват всичко на любимия си актьор, само защото е той.
Не обичам и да препоръчвам, както филми, така и книги. Защото всеки има различни възприятия, различни нужди, различни интереси и различна емоционалност.
За Kübra мога да кажа само, че е сериал, много различен, от всичко, което аз поне съм гледала. Сериал, който те кара да се замислиш, който отправя послания.
Сериалът си  свърши много добре работата, като поставя въпроса за обсъждане на влиянието на технологиите върху религията.  Kübra може да накара човек да се запитате как функционира вярата и най-хубавото е,че  накрая всеки може да стигне до различни заключения.
И не на последно място Чаатай направи строхотна роля.
Желая ви прекрасен ден!  Hug

# 131
Привет и от мен! Hug

Гости, добре си наминала, знам колко ти е любим сериала!
Пепи,
И на мен ми хареса какво е написал твоя приятел!!
Знам я тая снимка с Гайе, Киво ми е изключително готин на нея Heart Eyes, много го харесвам с тая прическа , а Гайе изглежда много млада, но проверих в нета, През 1991 г. тя основава Gaye Sökmen Agency, първата агенция за откриване и управление на таланти в Турция, със съпруга си Sait Sökmen.
Къванч и до днес е заедно с нея и Зерин Ерсу.

Цитат
Перла както знаем е определен за един от най -влиятелните сериали за последните 50 години.
мерси, че го припомни.

Нези Hug
Цитат
Аз вече съм го усвоила това движение,  особено, когато съм на острова, често го правя. Grinning
Laughing

олеле много си бърза със сериите, тъкмо мисля, да споделя нещо до 62 и хоп ти си вече на 65. Winkно щом гледаш  с такава скорост, значи ти е доста интересно.

преди бях написала в темата, че има едно нещо, в което не одобрявам гнева на Кузей, а това е как се държа с Демет и Шереф след като разбра за връзката им. Да болно му е, не може да проумее как Демет е започнала нова любов толкова скоро след смъртта на Али, все едно, че го е предала, предала е и Кузей. за мен Кузей прекали, че даже и ги прокълна, добре, че нещата се оправиха сравнително скоро. Ето и ти мислиш като мен, съгласна съм с написаното.
Зейнеп наистина е толкова нагла, че чак смешна.
Гюнчо си намери любовница, която не е случайна, ама глупака чак се влюби. Естествено, че Бану не си е загубила съвсем разсъдъка и ще й просветне какви ги върши любимия.
Но Бану като подстрига Хандан беше много смешно.
Баръш и Симай една неочаквана/лоша/ комбинация. Баръш се чуди как да нарани/унижи Кузей.

северната буря Hands Punch

когато й върна компаса Heart

един от най-любимите ни моменти Grinning

Кузей!!
аз пияна ли съм или сънувам?
моля те кажи ми нещо мило!
нещо хубаво
- Панда
но това не е никак романтично
- добре, романтична панда
- мила моя, хората ни гледат
ето мила моя е хубаво
- хайде грозниче
мила моя беше по-хубаво!

Фенче Kissing Heart, знаеш, че съм съгласна с всичко за сериала, което си споделила. Hands Plus1
за Гюней, отвратително същество, как набута Бану в лудницата, и как целта му беше тя да си мълчи и да се докопа до подписа, с който взима правата й. Саами го усети, иначе добре си играеше театъра пред тях.
за написаното в старите теми за Кузей/ Къванч, много ми хареса!

Диве, мерси за споделеното!
за Къванч Hands Plus1
усещам, че все повече оценяваш сериала, ако не си го гледала от 1 му излъчване.
тогава АЯ направиха най-големите си хитове, незабравими сериали, които остават във времето със своите неоспорими качества. Nature Star2
Листопад, ЗП, КГ, КВФ, Езел, Карадай и др. Изобщо не могат да се сравняват със сегашните дизита.

хубав ден!
нашите хора се покриха, пожелавам си нещо ново Blue Heart

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 16:25 от Airra

# 132
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за споделеното.
Знаех, че Къванч е бил само в агенцията на Гайе, но не предполагах, че е още от времето на Перла. 🤔 Айре 👍 интересно, че е първата такава агенция. Но си спомням много добре, когато след Сблъсък имаше публикация, че за Къванч се определя Зерин Ерсу и тя ще отговаря отделно само за него.
Чета сега Бирсен за някаква актриса, която е публикувала информация, когато се разрази скандала с агенциите, че са я викнали в прокуратурата да даде показания и сега се оказва, че никой не и е попречил да има роли и да участва в сериали. Ей, такива мишки аз пък не мога да понасям. Ще се окаже наистина всяко чудо за три дни.
От както коментирате КГ и ви чета, непрекъснато ми излизат някакви снимки и видеа от него 😛 алгоритмите работят добре 😂

Само да кажа, че не съм много съгласна с това, че смятате, че Кузей е прекалил. На филм изглежда така, но съм абсолютно убедена, че ако се случи нещо подобно с наш близък и се получи същата ситуация едва ли толкова лесно се приема. Кузей може би твърде гневно приема цялата ситуация, но пък по друг начин би означавало, че ще измени и няма да съответства на изградения характер до този момент.

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

Аз тази вечер пак съм на обучение 😂🫣😂

# 133
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Не отбелязах Перла, но да не си мислите,
че не съм го гледала. Е, сигурно съм забравила подробностите,
но е оставил много добри впечатления у мен.
Сонгюл съм я гледала и в други дизита.
Изразяваше и много ясна позиция в защита правата на жените.
За К/Г съм до еп.71.
Гледайки сега на спокойствие, я няма оная треска при онлайна.
Имам време да се върна, да спра, да продължа.
Много добре е подреден сериала.
При олайн, често се случва, след серия да кажа -
и сега какво ...,  всичко беше изсипано като с лопата, ...
А така в завършен вид си е друго.
Да, често казват - Оооо 80 серии по час и половина - не.
Как изтрайваш, какво толкова може да се случи, ... ,
Може, може, та даже да искам още.  Ама от този сорт да е.
Като, че ли тези сериали на AY - ЗП, К/Г, Фатмагюл, Езел, ... ,
заковаха дори локациите, където снимаха, ...
Спомням си за един друг сериал на по-късен етап, казваха -
а това е къщата от нашия сериал на нашата двойка.
Ставаше дума за къщата в Рива от ЗП, където я показаха за пръв път.
И Аси си е емблема за мен. 1001 нощ и Листопад също съм гледала на времето.
Да отивам да да си продължа К/Г, че пак се насметоха нещата,
но пък за никъде не бързам.
А Кузей ако не беше реагирал така на Демет и Шереф, нямаше да е Кузей.
И тримата ги терзаеше тази мисъл, че предават паметта на Али.
Добре, че си изказаха мъката. Добре им се получи.

ММ се прибра и пак ме засече, че съм с Къванч.
Пита ме не съм ли му се ненагледала.  Ревнува.

Приятни занимания, дружки!!!

# 134
Благодаря ви за споделеното, момичета!
Айре, даже много ми е интересно!
Забравих да кажа, колко ме изкефи главичката, която Кузей заби на Баръш, влизайки в съда. И когато му каза "Това е за
Джемре!"
Пепи, аз затова написах, че е важен баланса.
Да, трудно се приема такова нещо, но пък живота продължава и, ако хората са свестни и не виждаш нищо пошло и неуважително, тогава ми се струва безсмислено да го отхвърляш така, с лека ръка. Защото той загуби Али, заради нeщо, коeто не зависеше от него, но сега ще загуби още двама добри приятели, по собствено желание.
Diva, и аз разпознавам къщи и локации от сериали на Чаатай.
А това с ревността ...много ми е познато.
ММ не иска и да чува името на Чачо. Joy

Общи условия

Активация на акаунт