Изключително интересно ми беше всичко, което сте споделили!!!
Започвам с Пепи- този филм още нe съм го гледала, но, от това, което си споделила мога да направя само един извод- Къванч е самороден талант!
И от тук веднага към това, което е написала Фенчето:
Много пъти съм казвала най- искрено - "Aко Къванч беше само красив, отдавна да съм го забравила, красиви актьори много. Но, такива, които умеят така да бръкнат в душата ти, да те карат заедно с героите им да преживяваш всичко, което им се случва на екрана не са толкова много."
Съгласна съм на 100 процента, още повече, че мисля абсолютно същото и за Чаатай.
Нивото на тяхната игра вече е отвъд границата на красотата. Затова и те самите не се притесняват за това, винаги да изглеждат красиви и секси. Затова приемат най-различни предизвикателства във визиите си, в образите, които представят, защото играта и за тях е на първо място.
А, харизмата си я имат - тя е във всеки поглед, във всеки жест.
Йойкю, ми хареса още от първата серия, а сега я харесвам още повече.
Не знам дали това,че е театрална актриса и помага или пречи, но за мен тя изпълнява прекрасно ролята си на Джемре.
Ако има известна неопитност пред камера, то е само в неин плюс и само помага за образа.
Бих я сравнила с Шифанур, която партнира на Чаатай в "Terzi ", аз много харесах точно нейната неопитност, която се вписа мното добре в образа и.
Зерин Текиндор ми е любимка! Толкова е естествена, че наистина забравяш, че
я гледаш в роля. Сравнението със София Лорен много ми хареса!
О, Фенче, този жест е задължителен за нашите прически!

Аз днес ще гледам 60 епизод. Може дори и до 62 да стигна, ще видим.
Моята "любима" Зейнеб устрои голям цирк! Направо не знам за каква се мисли и какви претенции към Кузей има.
Хандан ханъм забрави всичко и отново запърха около любимия си Гюней.
Как може да има такава жена, такава майка!
Направо съчувствам на Бану, за това, че мислят да я проверят на нейните грижи.
И да не е луда, ще полудее.

Засега толкова, по-късно може да се включа пак.
Желая ви прекрасен ден!

благодаря ти за споделеното! 
Много ми е специален и любим както знаеш, най-вече заради това, че там открих втората си голяма слабост, а и си ми харесва сериала, него също съм го гледала много пъти 
Защото / поне за мен / изобщо не е невзрачна, напротив, нежна ми е, красива ми е и я харесвам много повече от някои техни избрани красавици, а и камерата е видно, че я обича.

Благодаря ти за споделеното по сериала
Ами Зейнеп си е такава, всичко трябва да става така, както тя го иска, не признава друго мнение, всички са и длъжни! Ех, каква чудесна двойка биха били с мамин Гюнчо 
...явно съм гледала интервюто отдавна и съм забравила, наистина Къванч говори и за други здравословни проблеми на Музафер като прегърбения гръбначен стълб и проблема с левия крак!
/и на Терзи
/

Ама нали си е добра душа, не се изпълни с ревност и завист към невинния в случая Джихан. В 71 серия има невероятно силна сцена с тях двамата, едва тогава разбрах защо Кузей винаги се връзваше на приказките на Гюней и въпреки, че добре знаеше какъв е подлец, все пак много искаше да му вярва ...