💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Наистина Къванч се показа или по -скоро го показаха.😛 Така и не разбрах от къде се появи тази снимка. Много млади колеги, чак не ми се вярва, че учат заедно с Къванч, предвид и таксите в кулинарното училище. Е, може да са наследници на хубави ресторанти и да се подготвят 😂
Айре, не знам дали има логика в това, което съм написала, нали знаеш човек говори от собствен опит и от това, което сме чели.
Хареса ми този коментар също и напълно го споделям.

Снощи Дамла сподели една снимка и не знам защо, но си мисля, че мъжа и жената в ляво са Къванч и Башак 🤔🤔🤔

Ръцете на жената много приличат на тези на Башак, в последните реклами доста ги гледахме. Стойката на мъжа... много ми напомня на Къванч 🤔🤔🤔
Айре, ще чакам да се изкажеш.

Фени, благодаря за статията за Серенай. Убедена съм в две неща, таланта никой не може да и отнеме и че ако казва истината, никой не може да я бутне. Може да и е трудно в момента, може да се чувства несправедливо обвинена, но ако истината е на нейна страна, никой нищо не може да и направи в дългосрочен план.

Ох, ще го напиша, макар че съвсем не ми се иска 😓

Бирсен е отговорила на запитване на фен.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

жалко Worried, въпреки, че го предусещах...
но може да има впредвид пролетния полусезон до лятото.
а на снимката, според мен не са КБТ
доколкото се вижда е от Истанбул.

също косата на жената е русолява, а Къванч е с по-широки рамене от тези на мъжа.

трейлър от сайта на  Kanal D International

# 106
Айре, не знам 😛 аз се загледах в дънките и маратонките. 😂😂😂

Познах Истанбул, но пък нищо не пречи да си идват. Рекламата на Мави, филма за Селчук Йонтем... поводи има. А и днес поздравяваха жената на Джем, Бурджу, имала рожден ден.

# 107
от Башак

къщите навън са в англ. стил Wink

Прави нещата по начин, който да не те стресира

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 16:52 от Airra

# 108
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Бъдете здрави вие и вашите близки!!!
Лошото бързо да минава!!!
Благодаря ви за споделено!!!
Скоро май няма да е ядем, както се очертава.
Хич не им завиждам на КБКТ в Лондон.
Времето не е за навън.
Не е стресиращо, но е малко депресиращо.
Скандалът със Серенай е отвратителен.
Не го следя подробно, може и да съм пропуснала,
но не виждам мъжката част как я защитава.
Извинявайте, ама да не помислите,
че нямам мнение за всичко.  Майтап.
Иначе сериозно гифчетата са от еп.52 до 56.

Сега малко обяснения, за моето гледане не само на К/Г,
но така беше и за ЗП и за КСШ и други по-стари дизита.
Руския превод не ми върши особено работа,
защото по светният е качен в турк ру, което не мога да отварям.
Мъчих се, пробвах, ...,  има някакво блокиране,
макар с всички други руски канали да нямам проблем.
В YT има клипчета, има и сериите не само на К/Г в оригинал.
Започвам гледането, серия след серия, и хоп още на първи епизод,
звукът спира точно на сцената, когато Кузей пристига на партито.
След 5 минути се появява отново. Ядва се, но примерно
стигам 18 епизод и следващия го няма в канала на сериала.
Хайде търся други линкове. Намирам пак на турски но и там някоя серия липсва.  
Намирам с руска озучка. Викам си тук трябваше да започна,
но не след дълго установявам, че превод ту има, ту няма.
Сега съм на линка от нулевия пост на бг.
Картината лоша, но превода - много добър.
А затова, че не мога да вадя гифчета от видеа на К/Г,
причината е Канал Д именно заради авторските права.
Още навремето когато правих клипчета за Фатмагюл,
ми бяха блокирани именно от КаналД и това ме отказа.
Та затова бях и толкова кисела и неразбрана в началото.
Не е много за вярване, но  толкова по техническата част.
Мисля, че снощи последно бях на 63 епизод.
Темпото се засилва и затова силно напредвам.
Но малко вече ми писва с новите персонажи,
повечето от които са гадни, а досегашните гадни стават още по-гадни.
Да, Сами бей ще се жени пак. Е, не може да е без жена,
но и не може да спре да овиква всички.
А Хандан ... не спря да говори и върши простотии.
Всички луди в имението, а казват, че Бану е луда. ...
Да, сцената на летището е супер, но и сцената на покрива е върхът.

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 21:29 от * Diva *

# 109
малко моменти и от мен.
52
Кузей получи прекрасен подарък за РД - горичката в памет на Али Гюнтан

беше много смешен като се появи в ролята на съветник на Бурак, побърка ги всички.
рисува си човека : ))

Зейнеп не пропусна момента да издразни Дж, като й прати снимка на Кузей със саза, уж че свирил. Angry
53
тоя момент е култов, и след толкова години в СМ  го повтарят Хандан стайл Laughing

Саами- "какви бяха тези очила като фарове, приличаше на маймуна " Laughing
изобщо двамата си живеят много добре!

- Добре ли си?
Много съм добре
Много съм щастлива.
защото те зачеркнах напълно от живота си.
вече дори не те и сънувам.
вече даже не те ревнувам.
когато някоя друга те докосне,
не се терзая,
не мисля денонощно за теб.
не ми се свива сърцето, когато съм далеч от теб.
душата ми не изгаря,
накъдето и да погледна не те откривам
не те чакам безнадеждно.
Останала ми е само една душа, Кузей!
моля те свърши с мен и сложи край на тази моя надежда....

страхотна игра на Ойкю!
и на Мерве Stuck Out Tongue Closed Eyes

54
Казах й братле, казах й, че я обичам
дори се целунахме
какво да направя, случи се
Бог да ме накаже.

...................
Диве, мерси за споделеното!

Лека Nature Stars

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 00:02 от Airra

# 110
Добро утро, момичета!

Diva, разбирам те много добре. Така бях и аз, докато гледах" Fi", постоянни технически проблеми!
Иначе, за КГ е аз се чудя още колко по-гадни могат да станат всички гадни???
Айре, благодаря ти, че така хубаво си споделила любимият ми до тук момент- на покрива!
После ще пиша повече, отивам на йога.
Желая ви прекрасен ден!

# 111
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното, снимките и гифчетата! Kissing Heart
Най-сетне го видяхме ашкъма, да! Тези момчета дали подозират с кого се снимат ? Smile

Пепи, на снимката, която е споделила Дамла за жената съм сигурна, че не е Башак, мисля, че тя е по-скоро тази от другата страна, но този до русолявата е възможно и да е Киво Thinking
Дружки, аз съм вече на 70 - та серия. От 66- та серия започва пълното падение на Гюней като брат, а от 69- та серия са ми много любими сцените на края и.
Един клип 2 в 1

Нези, благодаря ти за кафенцето и споделеното! Kissing Heart
Цитат
Иначе, за КГ е аз се чудя още колко по-гадни могат да станат всички гадни???
Могат, могат, постоянно има развитие в образите, зависи от това на кого кои черти в характера му преобладават, и по кой път ще изберат да тръгнат, но така или иначе вече всеки показа истинското си лице.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 112
Браво на вас! Аз повече от две серии на ден трудно успявам да гледам...
Много се радвам,че Кузей най-после разбра що за човек е Зейнеб. Човек като него, толкова честен, справедлив и почтен, няма как да бъде с жена, като нея!
Струва ми се, че Симай ще и отмъсти подобаващо, но и на Кузей,за съжаление.
Хандан ханъм постъпи  ужасно, когато отиде при онази жена.
Сами много добре и го каза, че в голяма част неговото поведение се дължи на нея.
Аз вярвам, че човек може да бъде различен, когато е с подходящия партньор.
Сами също така много добре и каза и истината за синовете и и, това, как се е отразило нейното поведение на техните взаимоотношения.
Тя май се трогна точно от това, но въпреки че видя отново какъв е Гюней,  постъпи несправедливо с Кузей.

Гюлтен, май забрави тревогите и отново иска Джемре да е с Баръш! Тази жена не умее да погледне отвъд собствените си желания, освен , ако наистина не стане много опасно.
Другото, което ме озадачава е, защо всички очакват от Демет да бъде вярна едва ли не до края на живота си на Али.
Хайде, за по-възрастните, разбирам, но Кузей! Млад човек да мисли по този начин...
Гюней е готов да мине през всичко, за да се сдобие с власт, но Бану, май започна да разбира с какъв човек си има работа.
Жалко, че може би никой няма да и повярва!

# 113
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Диве, за сега ще караме на стари ястия 😛

Оооо, сцената на покрива също е прекрасна 😍 и тя ми е много на сърце, както и след това в Самсун, но номер едно за мен си остава тази на летището.

Фени, според ИИ 😂😂😂 вероятността на снимката да са Къванч и Башак е много голяма. Особено за жената е много, много сигурен.😛 Сутринта като те прочетох се сетих, че мога да питам 🫣😛.

Да отбележа Йозге от снощи.

Стайлингът е на Дамла 👏 много ми харесва визията й. Башак добре си обучи хората, много съм впечатлена как си движи бизнеса.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 114
  • AMS

Благодаря, мили дружки, за споделеното и реакциите!!!
До до еп.66  съм. Гледам някъде по 3 епизода на веднъж.
Но ми се иска още, защото крими нишката е много заплетена
и всички се бутат да я заплетат още по-яко.
Като спра и все си мисля ами до къде стигна тази линия.
Не че другите линии не ми харесват, но за тях си спомням повече.
Та именно кримито ме тегли да гледам нататък по-бързо.
Все забравям да отбележа, че Джан / Али Йоренч много ми харесва.
Баръш - Çagdas Onur Öztürkсъщо ми харесва като визия.
Скоро го гледах в един сериал /Тайната градина, дето го спряха, в приятен образ.
Serhat Teoman - Бурак - макар да съм го гледала и в Майка, не ми харесва. 
Kaan Tasaner / Шереф изтри впечатлението ми от отвратителния образ във Фатмагюл.
Въобще всички мъжки образи са добре изградени.
Много се ядосвам на Сами като крещи и по персонала. ...
А, да питам за един артист, който го има в каста на imdb.
Gültekin Tasöz - Езел - 80 епизода. Нещо пак съм пропуснала май.
Забравила бях, че брата на Къванч - Джем играе и в К/Г .
Тази Мелда - Sebnem Dönmez също я бях забравила, че участва.
За жените ще се спра друг път може би, но сега да отбележа,
че тези обувки, с които ги обуват, много ме дразнят.
И тези черни плътни чорапи на къси рокли без ръкав също.
Направи ми впечатление, че дънките на всички стоят добре.
И най ме радват сдрусаните панталони на Гюней.
Къванч с кузейското яке и походка е умопомрачаващ.

Приятни занимания, дружки!!!

# 115
Хаха, Diva, и на мен ми направи впечатление, че всички, които носят къси рокли са с черни плътни чорапогащи.
Може би, за да не им изглеждат голи краката?
С някои рокли стои добре, но с други е направо смешно.
И Зейнеб винаги е с някакви странни панталони,  които и стоят ужасно.
Май Бану се облича най-добре, въпреки, че няма най-хубавата фигура.
Сами бей и той стана по-елегантен напоследък. Grinning
А прическата на Гюлтен ми е една от любимите прически. Дори в момента съм с подобна.
Wink
Актьорът, който играе Баръш и на мен ми е симпатичен.

# 116
Нези, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Ами нормално, аз не ходя на работа, синовете не живеят при нас, нито са ме зарадвали все още с внучета, та доста свободно време имам , само през ден съм заета с татко няколко часа. Ама аз съм така и с книгите, заинтригува ли ме някоя особено много, не мирясвам, докато не я прочета Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хандан и тя не знае какво иска - хем по свое желание напусна мъжа си, за да живее при синът си в имението, хем му каза пред хората, че вече не и е на нивото Smile А като разбра, че има друга жена, която го е харесала започна лудо да го  ревнува и да реве за него. Защоо Thinking Нали и беше писнало от него, от отношението му ? Сами е груб, неумеещ да показва чувствата си човек, той сам си призна какъв е пред Айнур, съзнава, че е такъв, но иска да се промени. Но, щом Хандан постоянно е била намръщена и му е пилила на главата всеки ден, оплаквайки се от живота, който и е предложил, ами мисля, че и най-големия добряк ще си изпусне нервите. Някои жени явно смятат, че като са сготвили, изпрали, изчистили, изгладили това е достатъчно за един мъж и децата. Прав беше, заради нея синовете им са станали като куче и котка, а като деца са се обичали ... А и Гюней е наследил нейния характер, тя си го е възпитала чудесно, че все останалите са виновни за всичко, а те двамата с нея са чудесни Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гюлтен е голяма патица в тези серии, права си! Smile
Цитат
Другото, което ме озадачава е, защо всички очакват от Демет да бъде вярна едва ли не до края на живота си на Али.
Хайде, за по-възрастните, разбирам, но Кузей! Млад човек да мисли по този начин...
Никой не очаква от Демет да остане сама до края на живота си, Кузей също, дори говори с нея затова в колата на връщане от Трабзон. Но, честно казано и за мен много бързо Демет прежали Али, дали беше минала и половин година от смъртта му ? Заради това Кузей го почувства като предателство спрямо паметта на брат му,  затова се ядоса толкова много и на двамата с Шереф. Вярно е, че любовта не пита кога ще те споходи, но и друг път съм споделяла, че поне за мен Демет никога не е била чак толкова силно влюбена в Али, както сега в Шереф Thinking Преди да и предложи брак Али, тя беше решила да го остави и да отиде да работи в чужбина, значи можеше да живее и без него, това ли е любов ? Възможно е да не съм права, но Кузей страдаше за Али много повече от нея, така го усетих или поне това ми показаха с играта си актьорите Thinking
Гюней е отвратителен, не зная на коя серия си вече, но тепърва ще гледаш на какво е способен този "човек". А Бану много добре знае какъв е и защо е с нея, но все се надяваше да я обикне ...
Сладури!

Пепи, много поздрави да предадеш от мен на твоя ИИ  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Явно дълго ще ядем стари ястия ... Ами, това е положението.
Много любим колаж Heart

Диве, благодаря за споделеното и кивчетата! Kissing Heart
Мен абсолютно всичко в сценария ме кара да го гледам с нетърпение, и макар, че го помня в подробности, пак ми е много интересно Smile Сега най - вече обръщам внимание на играта на актьорите, невероятно си играят ролите повечето от тях.
Съгласна съм за чорапогащите и за някои тоалети на жените, но може би такава е била модата 2011 - 2012г.  знам ли ? Но най-вече за прекалено високите обувки, с които обуваха жените, и мен ме дразнят, а как само тропат с тях, най-вече в холдинга и в имението  Stuck Out Tongue Closed Eyes Особено Зейнеп винаги е с някакви адски високи токове, едва, едва ходи с тях. Обаче най - много се кефя на Ханданка как тепка с токчетата, заливам се от смях с нея.
От мъжкия каст ми бяха симпатични всички, но единствено Рафаел, бразилския модел ми хвана донякъде окото. Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
И най ме радват сдрусаните панталони на Гюней.
Не съм го и чувала този актьор, за когото питаш Thinking И в нета нищо не излиза за него.
Нези, и на мен ми харесва прическата с къдриците на Гюлтен, тя и отива много. Е, щом сега си с подобна прическа, трябва като нея да свикнеш да я побутваш час по час, за да е бухнала Smile
И за мен Бану я обличаха най-добре, Джемре също, особено 2 сезон, донякъде и Гюлтен и Венюс, но на Зейнеп да бяха само панталоните ... Може би само 2 или 3 пъти ми хареса облеклото и през целия сериал.
Уникално красиви очи имат тези двамата Heart

Имайте хубава вечер, дружки! Hug

# 117
Мислех утре да ви поднаса сутрешно кафе, но плановете ми рязко  ги промениха 😓😓😓

Дива днес отбеляза умопомрачаващата походка на Кузей, но днес се загледах в едно видео качено от Йелмаз Ердоган

Кажете ми как я прави тази походка 🤔 поета Музфер Таип е имал такова заболяване, но на Къванч толкова естествено му се получава това леко изкривяване на левия крак сякаш той страда от тази болест. Нези, и заради теб го качвам, защото филма Сънят на пеперудата е сниман между двата сезона на Кузей Гюней.

Фени, за очите на Къванч няма нужда да говорим. Но си мислех за Ойкю. Страхотна актриса е, известна е, но нещо липсва да бъде истинска звезда като Берен и Серенай например. Същото важи и за Фарах. Наистина ми е интересно как и защо при едни се получава, а при други не.🤔

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 23:27 от pe04

# 118
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Аз имах предвид и очите на Йойкю, ама ти само тези на Киво виждаш Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря, че сподели този гиф от СП. Ами прави го, така както прави всичко различно във всеки свой сериал или филм - с талант и много труд. Не случайно го наричат хамелеона на турското кино.
Интересен въпрос си задала за Йойкю Thinking
Може би ще откриеш отговорът в тази стара статия във в-к Сега за СЮ. А може и до късмет да е, знам ли? Thinking
Цитат
Север-юг-Две години за една вълнуваща целувка

С първото изречение да кажа : темата е за турски сериал - вълнуващ ,прекрасен, но, който не ги понася турските сериали, просто да не чете по-нататък...
От 14 януари Би Ти Ви ще излъчва сериала Север-юг /Кузей-Гюней/ в най-гледаното
време. Не може да им се отрече, че имат усет за филмите, които носят висок рейтинг.
 Дано дублажът да е на ниво.

Излъчването на Север-юг /Кузей-Гюней/ по Канал Д започна септември 2011 година.
Бях привлечена от участието на двама познати актьори - Къванч Татлату и Буура Гюлсой.Говореше се, че този сериал ще е по мотиви на романа Богат - беден, римейк на някогашния успешен сериал с участието на Питър Строс и Ник Нолти.
Достатъчно основания да се залепя за монитора, без да разбирам и думичка турски език /е няколко вече поназнайвам /.
Сериалът ме плени от първата минута. Беше ясно, че няма да има нищо общо с Богат-беден, но пък ги имаше сценаристките Едже и Мелек, най-добрите …
И те наистина оправдаха, даже надминаха очакванията.
Както и целият екип, който е работил за този филм.
Един филм за любовта, братството, приятелството, за съдбата, нечовешката болка, гневът и жаждата за отмъщение, за издигането и преодоляването на преградите в съзнанието…

Къванч Татлъту , след Забраненият плод /сценарият също на Едже и Мелек/, приема ролята с едно условие-героят му да е напълно различен от Бехлюл .
Затова има и условие, никакви интимни сцени във филма.
В интервюта споделя, че най-близко до неговия характер е героят му Кузей.
И Къванч наистина създава изключителен образ на човек с благородно, голямо сърце, скрито зад гнева. Отслабнал до неузнаваемост / заради този филм и заради ролята си във филма "Сънят на пеперудата” – кандидата на Турция за тазгодишните Оскари, където пресъздава образа на болен поет /, филмът е сниман в почивката между двата сезона на Север-юг.

Буура Гюлсой идва във филма също след успешни участия в сериали, а и на театрална сцена. Също създава може би най-добрата си роля досега в киното – образа на Гюней.
Амбициозен, трудолюбив, но с тъмна страна, която не може да приеме превъзходството на брат му Кузей.

И стигаме до момичето между тях – Джемре, младата актриса Йойку Карайел.
Само на 22 години, вече с награда за най-добра млада театрална актриса. Нейното участие не минава гладко. Тя не е типичната турска красавица, тя е грозничето, както я нарича Кузей. Но тя има таланта и волята от малкото, невзрачно момиче/ много е нисичка, дребна, слабичка, а Кузей е мъж 1.90 , превива се , за да я прегърне / да се превърне в красавица. Тъй като в началото на филма зрителите не я възприемат, коя е тази грозничката, неизвестната до Къванч, сценаристките променят в движение сценария, вкарват нова героиня в изпълнението на популярна и обичана турска актриса. Но става чудо. Само за няколкото начални серии, публиката вече е харесала Йойку и иска своята Джемре. Участието на новото момиче, образът й, до края остава схематичен и неубедителен. За разлика от Йойку Карайел /тя ми е абсолютна любимка/, която така успява да спечели зрителите, че някои вече гледат филма не заради Къванч, а заради нея, оценявайки изключителната й игра и талант.
И чаканата две години целувка между тях...

Майката на Джемре в изпълнението на Зерин Текиндор /сред най-известните турски актриси, аплодирана на сцената на Кралския Шекспиров театър/ , е също невероятно добро попадение. Зерин, с играта си, ми напомня на София Лорен. Много красива, темпераментна, горда жена.
Сцените между Джемре и майка й, са най-любимите ми във филма, забравях, че гледам филм. И спирам дотук. Мога да пиша още толкова и за останалите герои, но, ако някой реши да отдели от безценното си време за този сериал, ще ги види и тях.
За недостатъците на сериала не пиша, те са много малко в сравнение с всичко онова, което ще вълнува , радва и натъжава пред екрана.
Завиждам на тези, които ще го гледате за първи път.
Гледах го при директното излъчване по турската телевизия, в рекламите излизаха първите преводи, след това до седмица на англ. език, после и на бг и др. езици.
Несравнимо е директното гледане, но с този сериал приключих.
Искам да запазя за дълго емоцията от него.
Извинявайте за дългото писане !
Но повярвайте ми, сериалът си струва !!!
Лично моите впечатления след гледането с години на турски сериали са, че явно повечето зрители си падат по красивите лица на актрисите, по красивите, атлетични фигури на актьорите, а дали са талантливи  сякаш не е толкова важно, примери в турската сериална индустрия колкото искаш. И точно заради това талантливи актьори като Ръза Коджаулу /Али / например, едва ли някога ще ги видим в главна роля. Нямат необходимата визия, това е причината. Да, и аз самата, когато видях Къванч за пръв път на екран бях запленена от невероятната му красота, вярно е. Но след това ме увлече играта му, той още тогава умееше само с поглед да изрази всевъзможни човешки емоции, именно заради това продължих да следя развитието на това младо 22 годишно момче, което играеше по-добре за мен от много наши актьори, учили 6 години за това. И не се излъгах в предположенията си, че този млад актьор ще стигне далеч. Отдавна вече не обръщам внимание на красотата му, тя си е там и не е мръднала с годините, но развитието му като актьор е на стотици години от първата му роля. Много пъти съм казвала най- искрено - ако Къванч беше само красив, отдавна да съм го забравила, красиви актьори много. Но, такива, които умеят така да бръкнат в душата ти, да те карат заедно с героите им да преживяваш всичко, което им се случва на екрана не са толкова много. Е, същото нещо ми се случи с Йойкю тогава - единствено тя от всичките му красиви, известни партньорки ме накара да гледам всичко с нея след СЮ. Сега същото ми се случи и със Серенай. Защото ме карат да им вярвам във всяка една сцена, във всяка една предадена от тях емоция! Аз любими актриси нямам, но тях двете ще продължа да ги гледам винаги с удоволствие, пък нека не са идеалните красавици. За мен са и красиви и страшно талантливи!
Аз снощи стигнах 75 серия. Невероятни емоции изживях отново! Този сериал никога не ще ми омръзне, това е Heart
Нези да не гледа Smile

Имайте прекрасен ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 10:44 от queen_fenka

# 119

Привет в понеделник! Hug

Благодаря за всички интересни коментари за КГ - Нези, Диве!
Фенче Kissing Heart на теб специално, доста неща си споделила !! Hands Plus1
исках да се включа вчера по някои въпроси, но не успях...
интересна статия от в-к Сега, направо ме изненадаха!

Днес се навършват 20 години от началото на Гюмюш, т.е юбилей от началото
на актьорската кариера на Къванч!! Nature Star

намерих в ютуб този трейлър, предполагам, че е първия.

Пепи,
Цитат
Кажете ми как я прави тази походка 🤔 поета Музфер Таип е имал такова заболяване, но на Къванч толкова естествено му се получава това леко изкривяване на левия крак сякаш той страда от тази болест.
както Башак каза- Той може всичко Hands V беше уникален!
и аз видях, че ЙЕ го е споделил и му се зарадвах.
но Музафер е страдал от туберколоза, тази болест няма общо с покодката, явно е режисьорско решение за повече драматичност.

за актрисите, в Турция има различни, които се изявяват по различен начин.
Супер звездите/няма нужда да ги изброявам/ с хитови сериали и с много продажби в чужбина с много фенове, последователни в СМ и т.н.
но има и такива, които са много талантливи, но не светят с тоя звезден блясък, примерно се сещам за една актриса, леко невзрачна Merve Dizdar, която има награда от филмовия фестивал в Кан за най-добра актриса!
Ойкю е от вторите, само каква роля направи в сериала си за НФ!! и като Джемре я оценявам все повече, с всяко ново гледане!

здрава и успешна седмица! Hug

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 12:57 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт