Наистина Къванч се показа или по -скоро го показаха.😛 Така и не разбрах от къде се появи тази снимка. Много млади колеги, чак не ми се вярва, че учат заедно с Къванч, предвид и таксите в кулинарното училище. Е, може да са наследници на хубави ресторанти и да се подготвят 😂
Айре, не знам дали има логика в това, което съм написала, нали знаеш човек говори от собствен опит и от това, което сме чели.
Хареса ми този коментар също и напълно го споделям.

Снощи Дамла сподели една снимка и не знам защо, но си мисля, че мъжа и жената в ляво са Къванч и Башак 🤔🤔🤔

Ръцете на жената много приличат на тези на Башак, в последните реклами доста ги гледахме. Стойката на мъжа... много ми напомня на Къванч 🤔🤔🤔
Айре, ще чакам да се изкажеш.
Фени, благодаря за статията за Серенай. Убедена съм в две неща, таланта никой не може да и отнеме и че ако казва истината, никой не може да я бутне. Може да и е трудно в момента, може да се чувства несправедливо обвинена, но ако истината е на нейна страна, никой нищо не може да и направи в дългосрочен план.
Ох, ще го напиша, макар че съвсем не ми се иска 😓
Бирсен е отговорила на запитване на фен.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗
жалко
, въпреки, че го предусещах...но може да има впредвид пролетния полусезон до лятото.
а на снимката, според мен не са КБТ
доколкото се вижда е от Истанбул.

също косата на жената е русолява, а Къванч е с по-широки рамене от тези на мъжа.
трейлър от сайта на Kanal D International

беше уникален!