💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 718
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Привет момичета!! Hug

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
мила, стискам палци да се пребори  и за пълно оздравяване!! дано Господ е с нея!! Hands Pray
Нези,
много емоционално си описала това, което даваха в тия 2 серии.
ще се включа с нещо, но по-късно, че съм малко заета.
Цитат
КГ наистина много ми влезна под кожата!
Гледам във всяка свободна минута.
супер!! Blush

Серенай май е на топа на някакви по-сериозни задкулисни игри, жалко, че тя е жертвата.
за Хазал, вярно, че постоянно излиза инфо за нови проекти, ама при нея май е повече количеството от колкото качеството....Rolling Eyes
И Бирсен с Елчин са се хванали за гушите, сега Бирсен извадила някакъв компромат....точно грозна работа
Пепи, и май няма да е за 3 дни. /страхотно кафе си намерила!!/

направо си е много добре, че нашите ги няма в Турция.

от мен за сега
Къванч и Ойкю зад кадър.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 15:15 от Airra

# 91
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Здраве на вас и на всички ваши близки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Благодаря за споделеното за К/Г!!!
Сега като се засилих с гледането, та не мога да спра.
Много наситени сцени има, много плътни образи ...
Ретроспекциите допълват много автентично съдържанието >>>

За съжаление, авторските права на КаналД са непреодолими,
дори след толкова години, та бера гифчета откъдето намеря >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 92
49 еп.
Една от най-вълнуващите сцени в сериала, разговора м/у Саами и Кузей
https://www.youtube.com/watch?v=E-kwFMIyEZw
Саами го подкрепя да замине, в началото на сериала Кузей беше нехранимайко, сега баща му му вярва, че и там ще успее, защото го познава....от него ще стане човек.

Продължи с болката си от вечерта на катастрофата и, че го е ударил.

"за първи път сложи глава на рамото ми, когато плака за Али" Worried

не е галил синовете си, защото не е имал такъв пример от баща си,
Кузей- "аз приличам на теб, без проблем показвам яростта си, но когато стане дума за любов се затруднявам.
Татко, ти още си моя герой. "

"Обичам те татко" Heart

пак от 49 еп- Гюней успя да изхвърли отново Кузей от бизнеса Confounded, заради хората, които работят за него.
Джемре разбра, че Кузей заминава и беше съсипана, при искането си да отиде при него, Баръш я блъсна и тя падна. Worried /абе идеалния зет за Гюлтен, с който дъщеря й ще бъде щастлива/

на развода...

"Извинете, с очите ли имате проблем?" Laughing

Диве Hands Plus1
всъщност Едже и Мелек са майсторки на създаването на плътни, реални и дълбоки образи!
интересни гифчета намираш!

Nature Stars Hug

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 00:16 от Airra

# 93
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Вчера се видях с моя човек в Лондон. И му казвам къде учи в момента Къванч. Отговорът беше уауауа. Беше много впечатлен, каза, че е изключително престижно там да се подготвяш. И много, много скъпо, спомена сума от 30000 паунда. Техният главен готвач е учил там  и ресторанта, в който работи е с две звезди Мишлен благодарение на него.

Малко гифчета от мен по КГ

Преди две години на 16 януари са публикувани първите снимки от Семейството. Времето лети.

Фени, много съжалявам, мила 😘
Дано всичко се развие добре ❤️

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 94
Добро утро, момичета!

Фенче,много съжалявам! Дано да има добро развитие! Hug
Вчера успях да изгледам още един епизод на КГ.
Случват се странни неща- Сами бей ми е съмнителен...
Онзи доведен син също. Какво знае?
Гюней призна на Джемре, че не може да я забрави и все още я обича.
Но изглежда не толкова, колкото себе си. Wink
Хандан ханъм съвсем се самозабрави! Много ми е смешно, как подтичва след всички и им се подмазва. Слухти навсякъде и бди да не се случи нещо на любимия син! Айре, снимката с очилата е топ! Истински показва нейната същност. "Пази Боже сляпо да прогледа!" Joy
Има един образ, обаче, който ми е най-неприятен- Зейнеб.
Тя е от тези хора, които не искаш около себе си, защото, докато другите са такива, каквито са , тя е подмолна и прикрита.
Тя е от хората, които постоянно се стараят да направят добро впечатление,  да покажат на всички, колко са положителни, а всъщност лошотията им ги изяжда отвътре.
Не понасям такива хора и в живота!
Радвам се, че Кузей не се поддава на провокациите и и много се надявам, че ще разбере що за човек е тя!
Много се радвам, че около него са хора като Демет и комисаря!
Diva, спомена канал D и непреодолими авторски права.
Новия сериал на Чаатай ще е по Канал D, ще има ли проблем да се гледа от тук?
Желая ви прекрасен ден! Hug  

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 10:25 от NeZ_9

# 95
Здравейте Фенче съжалявам Дано има късмет жената

# 96
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Да отдам заслуженото на Сами бей,
макар да има още с какво да се изложи.
Не, че и Хандан ще остане по-назад.

Гифчета са от 49-ти до 52 епизод.

"Менажер на напразните надежди" >>>

Предстоят нови обрати, нови локации, нови персони ...

Нези, няма такава опасност за вашия сериал!
Сега вече по друг начин се промотират и представят проектите.
Навремето продуцентите правеха заедно с телевизиите дизитата.  
Продуцентите нямаха платформа на която да се качват сериите.
Единственият източник на видеата днес се оказва телевизията.
После нещата се промениха и продуцентите излязоха едни гърди напред.
Създадоха собствени сайтове, на които да качват сериалите.
На старите сериали от онова време видеата са със защита,
та затова и гифчета не мога да правя.

Приятни занимания, дружки!!!

# 97
Привет момичета, благодаря за споделеното!! Hug

Диве, аз си гледам в ютуб спокойно клипчета от стари сериали, явно зависи и къде се намираш Thinking

Нези, по времето на КГ, канал Д бяха много силни, даваха сериалите на АЯ, получиха правата примерно на ЗП, КГ, сега АЯ не може да ги продава и да печели от тях.
погледнах тяхното дистрибуторско звено, доста сериали притежават, не очаквах да са толкова.
https://kanald.international/all-series/

споко, канал Д може да се гледа без проблем.
ето линк https://www.youtube.com/@kanald/videos
ти май се чудиш, кой уби Ферхат? нормално де......
мерси за коментара ти, особено за Зейнеп!! Hands Plus1 завистлива и много злобна в същността си, с голямо его.

50 еп беше доста напрегнат със заминаването на Кузей и последването му от Джемре
този момент беше страхотен Heart

но после Кузей в разговора им ме изнерви
заключил я в сърцето си, Гюней щял да стои винаги м/у тях...дрън дрън.
е да, беше искрен, откри се пред нея.
но тя беше постоянно с насълзени очи.....

Появи се и Туги от Айле, в образа на таксиметровия шофьор Юнус. Wink
..........................
Пепи, пфуу значи направо да чакаме патрона ни в ресторант. бизнес Expressionless

лека вечер!

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 20:59 от Airra

# 98
Благодаря ви за подкрепата, мили дружки! Kissing Heart
Скрит текст:
Бях при снаха ми днес, държи се сякаш няма нищо, разказва ми за сладкия им внук, който другия месец ще направи 3 г. как бърбори като възрастен, посмяхме се с неговите истории, всичко знае този дребосък! Тя е много силен характер и не се предава лесно.Какво ли не и мина през главата, не се страхува и сега, или поне по никакъв начин не го показва. Казва, че каквото и е писано, това ще стане. Другата седмица е на цветен скенер и ще разберем кога ще е операцията. Молим се да има късмет и тя и ние Hands Pray
Благодаря ви за всичко, което сте споделили! Пепи, благодаря ти, че сподели за курса на Къванч, явно си заслужава.
Айре Heart Eyes , Нези, страхотни коментари! Hands Clap Нези, и на мен образът на Зейнеп ми е от най-неприятните, но ще трябва да я търпим до края ...
Айре Heart Eyes на мен пък ми хареса разговорът на Кузей с Джемре на летището Thinking Е, не беше ли онзи късия постоянно между тях ? И всички, дори и Шереф му казваха, че не е възможна тяхната любов. Кузей и каза истината - наистина щеше да я нарани в онзи момент, ако се предадеше пред любовта, рано му беше още да осъзнае, че не дължи нищо на никого, най-малкото на "брат " си. Мен единствено ме дразнеше с това, че хем и казваше, че не може да е с нея, че няма шанс някога да са заедно, а постоянно висеше пред вратата и, давайки и нови надежди, но явно беше по-силно от него да не я вижда. Жал ми е и за двамата, не само за Джемре.
Диве, и аз съм като теб! Наистина не можеш да се спреш, вече съм на 65 серия.
Така е! Hands Plus1
Цитат
Сега като се засилих с гледането, та не мога да спра.
Много наситени сцени има, много плътни образи ...
Ретроспекциите допълват много автентично съдържанието
Благодаря ви и на теб и на Айрето и Пепи за прекрасните гифчета! Kissing Heart
От мен клипче! Heart

Имайте хубава вечер, дружки! Hug

# 99
Фени 😍

Айре, нищо чудно и така да стане. 😛 Разчитам на друго обаче. Къванч го спомена в разговора в предаването на Мави, че когато е увлечен по нещо ново той го изучава напълно. Има професионално обучение за подводно плуване, същото е с моторите, сега се е запалил по готвенето. Е, надявам се сега като го изучи вече да не му е толкова интересно и да се върне към това, което прави най-добре.
Общо взето и аз съм така 🤭 като лудна по нещо и става страшно 😂 науча ли всичко, което искам си връщам настройките.

Не мога да подмина най, най любимата ми сцена в КГ. Изиграха я невероятно Къванч и Ойкю.😍 Всеки жест, поглед, начина, по който произнасяше думите, бяха брилянтни.
Усетих цялата му любов към Джемре и абсолютна му безнадеждност да има тази любов.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 100
Здравейте Благодаря за споделеното

https://x.com/KT_Fans/status/1880515877218738257

# 101
Добро утро, момичета! Coffee

Благодаря за всичко, което сте споделили!
За снимките и прекрасните гифчета! Hug
Аз напредвам малко по-бавно. На 56 епизод на КГ съм.
Хандан ханъм изрече думи, които не съм очаквала да изрече за Гюней.
Прекрасна среща на Кузей и Джемре на покрива на компанията.
Злобата на Зейнеб няма граници!!!
Този път дори ми стана жал за Симай...
Бану загуби бебето. Скоро май ще загуби всичко.
Сами бей си има приятелка!
Ама много са ми сладки двамата с Кузей!
Фенче, най-накрая видях сцената с чирпаците на очите! Wink
Ще разкрие ли Кузей мръсните дела на Ебру и Баръш?
Става все по-интересно!
Ако искате да обсъдим по-подробно нещо конкретно, аз съм на линия.Wink

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 102
Привет, дружки! Hug

Терзи Kissing Heart
Пепи, благодаря ти! Kissing Heart И на мен ми е много любима тази сцена, но имам и по-любими.
Цитат
Е, надявам се сега като го изучи вече да не му е толкова интересно и да се върне към това, което прави най-добре.
А дано!
Нези, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Наистина беше прекрасна срещата на Джемре и Кузей на покрива, много хубава сцена! Как с едно НЕ отпред на всяко изречение Джемре му обясни чувствата и състоянието си и той не издържа! А онази злобарка само как гледаше отстрани и подсмърчаше, ей, на всяка манджа мерудия! Ама не мисли, че ще се откаже от мераците си Smile
За Симай чак жал не ми стана, да, остана на улицата, ама сама си беше виновна, че никой не и повярва, че няма нищо общо, и как не, тръгнала и тя да шантажира. Кузей колко пари и даде само, макар, че според мен изобщо не беше длъжен да се грижи за нея, после и Гюней и даде, на нея все не и е достатъчно! А умницата Зейнеп си мислеше, че си има работа с някоя глупачка, но не и мина номера . Хареса ми как каза на Зейнеп " Ама ти мразиш Джемре повече и от мен " Изобщо не се замисли тази патица , че няма да нарани единствено Джемре ... Дори баща и беше възмутен от действията и, той е много справедлив човек, дори я заплаши, че ще каже всичко на Кузей, ако Зейнеп не се извини на всички.
На Бану тепърва и започва трагедията ... не я харесвам, но за нея действително ми стана жал, защото тя в същността си беше едно дълбоко наранено дете. Отново семейството е виновно затова в какво се е превърнала впоследствие. А Гюней чу и то от майка си много точно какъв е, много ми хареса! Толкова много си приличат двамата ... и те самите не знаят какво искат.
Хареса ми, затова я преведох тази статия:
Цитат
"Ревност и завист в действие“ - статия на известната журналистка Есин Овет.

"Като репортер наблюдавам с ужас ситуацията, в която се намира Серенай Саръкая, една от най-добрите актриси в страната.
Вече съм го писала и пак ще го повторя. Срещнах Серенай Саръкая на снимачната площадка на телевизионния сериал "Аданалъ“. Мисля, че тогава тя беше на около 16. А младото момиче, с което прекарах три дни на снимки в Солун, беше усмихнато, позитивно, съвестно, светло, развълнувано и талантливо. Оттогава я следвах и наблюдавах и проведох безброй интервюта. Единствената разлика между това момиченце и жената сега са нейните актьорски умения, които е развила. Никога не съм я виждала да е груба или мрачна, недружелюбна или неуважителна. Не съм я чула или видяла да не уважава моите колеги репортери, когато я преследват. В крайна сметка ние, в нашия кръг, винаги обсъждаме и оценяваме знаменитостите помежду си. Никога не съм чувала нищо лошо за Серенай. И смятам за голяма жестокост да постъпваш така с една талантлива, трудолюбива жена, която е постигнала всичко със собствения си труд.
Ето защо ми беше тъжно, когато гледах вчера. И сега виждам и наблюдавам, че тези, които нападат Серенай, са пълни с ревност и завист, сякаш са намерили златна мина.
Колко жалко !!!
Наистина, ако погледнете назад в историята на света на списанията, има много примери за подобни събития. Единствената разлика е, че Серенай Саръкая се появява пред прокурора и казва: "Не живея рекламна любов. Любовта, която изпитвам е истинска. Не съм получавала 5 милиона долара. Проверете сметките ми”... Затова въпросът стигна до съда.
Какво друго ще видим, докато гледаме и преживяваме това?
Писала съм за това преди и пиша отново. Ако преминем към въпроса за правата и законите, няма да можем да излезем от тази тема. Защото в много браншове има още повече нарушители на правата и закона. Ако Айше Баръм бъде обвинена, че прави това, което трябва да прави като мениджър и дава твърде много работа на артистите си, тогава ще добавим още виновни мениджъри към този списък и ще говорим с дни.
И така!!!
У повечето хора има хора, които не ги обичат. Не е необходимо всеки да обича всеки. Но за съжаление в този сектор има много хора, които се подхранват от завист и ревност. Не можете да ги направите щастливи, дори ако им дадете всички роли, всички работни места и всички големи луксове. Те никога няма да бъдат щастливи. Защото те винаги искат повече.
С появата на тези хора този проблем стана още по-разклонен, объркващ и грозен.
У нас също има постоянни неща:
- Например не можеш да постигнеш успех сам. Ако сте го постигнали, това определено е подкуп!
- Особено ако си го постигнал със собствен труд, а ако си и жена, горко ти!!! Това не може да е истина, скъпа, не може ... Явно си причинила нещо на някого. Няма значение дали си талантлива. Ти си жена, сигурно си била в нечие легло. Иначе как постигна всичко мила! ...
Този проблем продължава и продължава...
За съжаление има много жени, които мислят по същия начин като мъжете и това най-много ме плаши. Тук влиза в действие това, което жени правят на жена.
Защото ако си успешна и не разчиташ на никого, никой няма да ти повярва. Сигурно си спала с някого. Те не могат да предвидят или да си представят трудностите, през които преминавате. Те вярват в това, те просто казват: "Случило се е“, "Тя го направи“. И никога не се отказват от тези мисли.
Като жена, която е живяла в тази общност в течение на много години и стои на собствените си крака, от време на време съм се борила с този манталитет. все още се боря. Но, за съжаление, тези хора не изчезват и няма да изчезнат.
В заключение:
Тези обвинения няма да сломят Серенай Саръкая. Това ще я направи още по-силна. Защото талант не можеш да си купиш.
Те също няма да унищожат Айше Баръм. Разбира се, ако в компанията и няма данъчни нарушения, тя ще излезе още по-силна от тази ситуация и дори онези знаменитости, които не работят с нея или не искат да работят с нея, ще поискат да работят с нея.
До този момент сме били свидетели, виждали, чували и наблюдавали много подобни събития в света на списанията. Ако в случая има нарушения, те трябва да бъдат установени...
Ако има проблеми в много сектори, те също трябва да се решават. защото това е огромна индустрия с много сериозни служители. Обаче в самата индустрия има много недостатъци. Те също трябва да зашият и закрепят тези разриви между тях заедно, без да ги закърпват. Но изглежда много трудно и невъзможно...
Ele Naavi Heart

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 11:43 от queen_fenka

# 103

като за събота!! Blush

Терзи Hug
е най-после Къванч се показа

с колеги от готварския курс
със сигурност му е приятно и интересно да се запознава с нови хора, в нова обстановка, а и да научава нови неща.
Пък и любимото му семейство е с него, жалко, че Башак не споделя много....
Фенче Kissing Heart за коментара ти и новото клипче! Hands Plus1
мерси за превода за Серенай!!
и аз имам по-любими сцени.........
примерно- на покрива, в затвора, и в Самсун- Джемре като си тръгна и Кузей я настигна.
Нези, много бързо напредваш!! Blush
исках да се включа в обсъждането, но няма да мога сега, може би по-късно.

Пепи, има логика в това, което си написала за хобитата на Къванч. Hands V

хубав ден!

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 13:05 от Airra

# 104
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Наистина Къванч се показа или по -скоро го показаха.😛 Така и не разбрах от къде се появи тази снимка. Много млади колеги, чак не ми се вярва, че учат заедно с Къванч, предвид и таксите в кулинарното училище. Е, може да са наследници на хубави ресторанти и да се подготвят 😂
Айре, не знам дали има логика в това, което съм написала, нали знаеш човек говори от собствен опит и от това, което сме чели.
Хареса ми този коментар също и напълно го споделям.

Снощи Дамла сподели една снимка и не знам защо, но си мисля, че мъжа и жената в ляво са Къванч и Башак 🤔🤔🤔

Ръцете на жената много приличат на тези на Башак, в последните реклами доста ги гледахме. Стойката на мъжа... много ми напомня на Къванч 🤔🤔🤔
Айре, ще чакам да се изкажеш.

Фени, благодаря за статията за Серенай. Убедена съм в две неща, таланта никой не може да и отнеме и че ако казва истината, никой не може да я бутне. Може да и е трудно в момента, може да се чувства несправедливо обвинена, но ако истината е на нейна страна, никой нищо не може да и направи в дългосрочен план.

Ох, ще го напиша, макар че съвсем не ми се иска 😓

Бирсен е отговорила на запитване на фен.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт