Благодаря ви на всички за споделеното !

Жаки, благодаря за линковете на Кюбра! Май ще се мъча с озвучката, много жалко, че го няма със субтитри, само украински има, да им се чудиш на кого са притрябвали ? А в Аским отдавна не гледам нищо, само вируси съм си докарвала оттам.
Нези, голяма красота си споделила! Много се радвам, че традициите все още се спазват и уважават. За съжаление при нас няма такова нещо и никога не съм ходила на Сурва.
Благодаря ти за споделеното по серията! Гюлтен и мен ме вбесяваше, знаеше, че много ще нарани Кузей и въпреки това му го причини! Да, за нея това дъщеря и да живее с богаташ беше много важно, също както Хандан разсъждаваше и тя! Тя си мислеше, че Баръш я обича, но защо не обръщаше внимание на страданието на дъщеря си ? Явно мислеше, че за Джемре това не е истинско, а нещо временно, както беше с Гюней, но и тя ще разбере, че тяхната любов не е някаква "квартална " история, както се мъчеше да си повярва Зейнеп. А Баръш ... на бас, че няма още дълго да ти е симпатичен. Обаче как хубаво се подиграха с Бану и Гюней, и на мен много ми хареса!

Гюней се имаше за много успял, а всъщност е една безгласна буква в имението, не смееше да се обади за нищо, само подтичва след тъща си, дори и майка му видя колко е жалък, но той търпи всичко, само и само да изпълни целта си да им завладее ходинга. Но, не знаеше какви ги вършат зад гърба им с Бану майка и син. Тях наистина ги вълнуват само бизнеса и парите.
И на мен много ми хареса как го напердаши Кузей пред всички, заслужаваше си го напълно! И Бану даже не го погледна този път. Зейнеп е толкова нагло парче, че с всяка серия ми става все по-неприятна. Колкото и пъти да го гледам този сериал, не можа да ме накара да и съчувствам в нито един момент, също както и на Хандан.
Айре

Ами на Инеса нека си и е любимка Хазал, но Серенай какво и е направила ? Че е играла с Чачо ли ?

Диве, прекрасни гифчета! О, и ти си доста напреднала в гледането! Ами кажи по какъв начин искаш да го обсъждаме и ще го направим

Пепи, благодаря за поканата, мила, но едва ли ще мога да дойда, знаеш защо.
Мислиш ли, че ще видим връчването на дипломата на Киво ?

Лека вечер, дружки!