💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви на всички за споделеното ! Kissing Heart
Жаки, благодаря за линковете на Кюбра! Май ще се мъча с озвучката, много жалко, че го няма със субтитри, само украински има, да им се чудиш на кого са притрябвали ?  А в Аским отдавна не гледам нищо, само вируси съм си докарвала оттам.
Нези, голяма красота си споделила! Много се радвам, че традициите все още се спазват и уважават. За съжаление при нас няма такова нещо и никога не съм ходила на Сурва.
Благодаря ти за споделеното по серията! Гюлтен и мен ме вбесяваше, знаеше, че много ще нарани Кузей и въпреки това му го причини! Да, за нея това дъщеря и да живее с богаташ беше много важно, също както Хандан разсъждаваше и тя! Тя си мислеше, че Баръш я обича, но защо не обръщаше внимание на страданието на дъщеря си ? Явно мислеше, че за Джемре това не е истинско, а нещо временно, както беше с Гюней, но и тя ще разбере, че тяхната любов не е някаква "квартална " история, както се мъчеше да си повярва Зейнеп. А Баръш ... на бас, че няма още дълго да ти е симпатичен. Обаче как хубаво се подиграха с Бану и Гюней, и на мен много ми хареса!  Smile
Гюней се имаше за много успял, а всъщност е една безгласна буква в имението, не смееше да се обади за нищо, само подтичва след тъща си, дори и майка му видя колко е жалък, но той търпи всичко, само и само да изпълни целта си да им завладее ходинга. Но, не знаеше какви ги вършат зад гърба им с Бану майка и син. Тях наистина ги вълнуват само бизнеса и парите.
И на мен много ми хареса как го напердаши Кузей пред всички, заслужаваше си го напълно! И Бану даже не го погледна този път. Зейнеп е толкова нагло парче, че с всяка серия ми става все по-неприятна. Колкото и пъти да го гледам този сериал, не можа да ме накара да и съчувствам в нито един момент, също както и на Хандан.
Айре Heart Eyes добре, че поне на телефона си имала нет Hands Plus1 Благодаря ти за хубавото клипче! Kissing Heart
Ами на Инеса нека си и е любимка Хазал, но Серенай какво и е направила ? Че е играла с Чачо ли ? Smile Нека не я харесва, да и е неприятна, не може да се харесва на всички, и аз не харесвам изобщо един актьор и не мога да гледам нищо с него, ама чак пък да мразиш човек, когото дори не познаваш, не ми е нормално ...
Диве, прекрасни гифчета! О, и ти си доста напреднала в гледането! Ами кажи по какъв начин искаш да го обсъждаме и ще го направим Hands Plus1

Пепи, благодаря за поканата, мила, но едва ли ще мога да дойда, знаеш защо.
Мислиш ли, че ще видим връчването на дипломата на Киво ? Thinking Дано, ама много се съмнявам.

Лека вечер, дружки! Hug

# 76
Фенче, не знам коя е тази Инеса, но повярвай ми познавам и други,такива .А за това,че някой ще отдели от времето си, за да изрази негативизъм към някого, когото даже  не познава, нямам думи ...
Как мислите, Гюней все пак искаше ли да направи услуга на Кузей, когато му каза къде ще бъде сватбата?
Гюлтен се опитва сама себе си да убеди, че е постъпила правилно, но и сама не си вярва.
Сега съм на средата на 47 серия.
Много силен беше момента с първата брачна нощ на Джемре. Сякаш, колкото повече се приближаваше към интимността с Баръш, толкова повече растеше яростта на Кузей!
Все още не знам какаво се е случило със Сами бей, но ще продължа да гледам малко по-късно.

# 77
Нези, така е, ама болни хора има колкото искаш. А Инеса е администраторът на групата за Чаатай ВК - Турецкие сериалы Teammy | ХазЧаг. Нейното фенство не е нормално, затова всички тук я знаем Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да ти кажа, аз мотивите, които движат Гюней невинаги успявам да ги разбера, та не мога да ти кажа със сигурност какво целеше когато каза на Кузей къде ще е подписването Thinking Услуга едва ли е искал да му направи, по-скоро си мисля, че е искал да види дали брат му ще издържи да не отиде да я спре. Но, Зейнеп добре се подигра с всички, и Гюней вече разбра колко е опасна. Да не е луда да каже къде ще е, нали Кузей ще я спре, а на нея това не и  изнасяше. Много си права за Гюлтен Hands Plus1
Приятно гледане! Kissing Heart

# 78
Пепи, мерси за видеото, много е хубаво.
май и аз се надявам Къванч да се похвали с постижението, което ще постигне по някакъв си негов начин!

Нези, о Инеса е най-голямата фенка на Чаатай- ВК/руска соц. мрежа/
тя пише и прави видеа за актьори, сериали, клюки.
това е ютуб канала й
https://www.youtube.com/@Teammy/videos

Много напредваш със сериите, но те разбирам, доста са интересни.
Исках и аз да се спра на някои любими моменти, в които драмата е на макс.
как се развиха нещата м/у Кузей и Дениз, как успя да я задържи покрай себе си с помощта на комисаря и накрая Дениз като разбра, че е била лъгана как побесня.

Кузей добре натупа брат си на покрива, още малко да полети надолу Г.
но после думите, които каза на Джемре я съсипаха Worried

и тук вече като ги видя направи най-голямата грешка, да каже Да на Баръш

срещата на Гюлтен с Кузей
ще си скубе косата за това което направи тя, но ще е късно.
да, умираше от страх за дъщеря си, но не виждаше болката й, а си представяше охолния й живот с Баръш.
Джемре вярвала, че Гюней ще я измъкне от квартала, но той спасил само себе си, опитвала се да запълни празнотата в живота си с Кузей, това не било любов. Expressionless  

"Недейте, не се дръжте така, моля ви!"

и все пак Кузей се обади преди сватбата за да спре Джемре, но Гюлтен видя и затвори тел, той отиде и на подписването, но на грешния адрес.
Джемре през цялото време се надяваше, че ще се появи от някъде, но уви сватбата беше факт и като стана време за първата брачна нощ се чудеше къде да избяга и как да пропусне тоя момент, осъзна каква голяма грешка е направила в моментите си на отчаяние.

Цитат
Много силен беше момента с първата брачна нощ на Джемре. Сякаш, колкото повече се приближаваше към интимността с Баръш, толкова повече растеше яростта на Кузей!
много любим момент, страхотно го бяха режисирали и снимали! Баръш с Джемре / Кузей се бие с цялата си ярост.но тук е отрязан

след това отиде на гроба на Али....

Фенче Kissing Heart за споделеното! Hands Plus1
Цитат
Услуга едва ли е искал да му направи, по-скоро си мисля, че е искал да види дали брат му ще издържи да не отиде да я спре. Но, Зейнеп добре се подигра с всички, и Гюней вече разбра колко е опасна. Да не е луда да каже къде ще е, нали Кузей ще я спре, а на нея това не и  изнасяше.
Hands Plus1
Гюней със сигурност нямаше желание да направи нещо добро за брат си, май искаше да гледа и сеир.
но не искаше и Джемре да се омъжва за Баръш.
тия серии са толкова наситени със събития, има и още за отразяване....
колажа, който направи Джемре със снимки и после Гюней го скъса.
злобата и злорадстването на Зейнеп, особено като каза на Джемре, че е видяла Кузей с друга жена.
сем. Синанер наистина мислят само за пари и финансовото си състояние.
Гюней със сигурност не беше щастлив в имението, особено като дойде и майка му, той и с Бану не е щастлив, но това беше целта му - да се издигне и забогатее, да стане влиятелен бизнесмен.
Саами иска развод от Хандан.

Цитат
Ами на Инеса нека си и е любимка Хазал, но Серенай какво и е направила ? Че е играла с Чачо ли ?
ами да, тя обожава Огледален свят, но явно не харесва Приливите.

направо се олях Wink

Лека!! Nature Stars

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 00:21 от Airra

# 79
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното, много ми хареса! Kissing Heart Изобщо не си се оляла, толкова интензивни бяха тези серии, че не можем наведнъж да обсъдим всичко случващо се, така е.
На мен ми се скъса сърцето за Кузей при разговорът му с Гюлтен и особено на гроба на Али ... Толкова сам се чувстваше в този ден, толкова болка изгаряше сърцето му Cry Няма го Али, братлето му, с когото можеше да сподели всичко, няма го и любимото момиче. Добре, че се появи комисаря, на който успя да сподели огромната си мъка. Стана ми много мъчно и за Шереф, а думите му които каза на Кузей бяха много трогателни. Той на кого да се сърди и отмъщава за загубата си ? Особено ме трогна, когато каза, че предпочита да е с някой друг, но да е жива съпругата му. Много истина има в думите му, че когато много обичаш някого ти стига любимия ти човек да е щастлив, дори и да е с някой друг. Ето това е любовта, а не тази на Зейнеп, на Гюней, това тяхното не е любов, защото тези двамата не знаят как се обича. Не зная дори дали обичаха и себе си Thinking
Гюлтен как я бяха изтипосали само феновете на времето в тази сцена Stuck Out Tongue Closed Eyes Наистина постъпи отвратително и унизи Кузей, макар и сама да го съзнаваше Rage Само заради нея Кузей така нарани Джемре, за да се откаже тя от него.

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 80

Привет и хубав ден!! Hug
отново суша за нещо ново.
Фенче Kissing Heart мерси за споделеното!!
ох каква Гюлтен Laughing
колко беше щастлива след подписването, голяма патка.
със сигурност заради нейните думи Кузей се държа така с Джемре....
добре, че се появи комисаря/ чиято история е толкова трагична Cry/, че Кузей да може да се облегне на някого, в тази си самота и мъка.
след сватбата какво ли не направи за да потуши болката си- би се, беше на гроба на Али, напи се с комисаря

счупи саза...

беше и на гарата, като дадоха момента в началото на сериала, когато Джемре отиде при него Heart

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 15:00 от Airra

# 81
Айре Heart Eyes много хубави гифчета, благодаря ти! Kissing Heart
Много пъти съм си мислила, че майчината клетва на убитото от Гюней момче настигна Кузей Thinking Всичко, което му пожела, се сбъдна, много дълго време това момче забрави да се усмихва Cry

А късия гадняр, който трябваше да си поеме вината, винаги, ама винаги го гледа лошо Rage Още първия път, когато гледах сериала много пъти си мислех, че този би предпочел брат му изобщо да го няма. И сега гледайки тази сцена, когато Гюней мислеше, че брат му е заминал в чужбина се убедих за сетен път, че е много щастлив от това. А някои на времето се мъчеха да ме убедят, че всичко, което е казвал е било само от гняв Smile

Страхотно си изиграха ролите и двамата! Heart Както и всички останали актьори.

Кузей какъв ревнивец е само Stuck Out Tongue Closed Eyes

От архива, много хубави рисунки и колаж!

А колко клипове само се създадоха на времето за тези двамата ...

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 16:32 от queen_fenka

# 82
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Непрежалим остава образа на Али,
но пък достоен се оказва комисар Шереф.
Точно такъв образ ми трябваше.
Любовните линии, триъгълници, многоъгълници, ...
са винаги много коментирани, превеждани и разяснявани.
Но подробностите по крими линията на мен са ми по-интересни.
Години наред не се захващах с гледането отначало докрай на К/Г,
защото не всички сайтове мога да отварям,
а и трудно намирах превод. ...,  добра картина на всички серии.   
И сега  не ми е чак толкова ок, но все пак става,
къде на руски, къде на бг, къде в оригинал.

Приятни занимания, дружки!!!

# 83
Здравейте Благодаря за споделеното

Това май е някаква анимация

https://x.com/bugraerturk/status/1879495417471377643

# 84
Здравейте, момичета!
Гледам 49 епизод на КГ.
В момента малко е като роман на Агата Кристи- "Кой е убиецът на Ферхат ". Grinning
Всички по  един или друг начин са заподозрени.
Гюней продължава да ме учудва.
Всеки път, когато си помисля, че иска да направи нещо добро за брат си, той прави точно обратното.
И  това съревнование между тях пак е  в следствие на поведението на баща им, когато са били малки. След като Сами бей разказа в болницата случката с белега на ръката си, си помислих "защо, защо трябва да си герой(измислен) в очите на децата си, не може ли просто да ги обичаш?"
Много ми е жал за Джемре. Взе прибързано решение и сега ще страда.
И, да, Фенче,  вече не харесвам Баръш.
Всъщност никога не съм  харесвала характера му, в някои моменти просто ми е симпатичен.
До известна степен разбирам поведението му. Джемре го постави в ситуация, в която да изглежда като глупак, а никой мъж не приема това лесно.
Е, поне Гюлтен ще се разходи до Париж.Grinning
Зейнеб-подла до мозъка на костите си!
Дори не искам да я обсъждам.
Тя е от този тип хора, които си мислят, че подлостта им остава незабелязана, защото те много се стараят да се прикрият.
Хората, които са толкова самовлюбени и надменни, въобще не знаят кои са.
Надменността и негативизма са най-сигурните белези на всякаква липса на мярка, ум и човечност. Само празноглавите гледат другите отгоре и ги подценяват.
Кузей не се вслуша в това, което Али му каза,  това, което Дeмет и комисаря му говорят.
Слага Гюней като щит пред себе си, когато е с Джемре, а после страда...

От ИГ на Башак

# 85
Благодаря ви за споделеното по сериала!
въпроса Кой уби Ферхат? ще се задава до края.
но поне се отърваха от него.
Кузей предпочете Джемре, вместо да отмъсти за брат си.
Комисарят беше много добро попадение като нов образ в сериала.
Каан Ташанер/от изнасилвача във Фатмагюл/  сега му се падна положителна роля.
Има нещо свързано с него и Кузей, в което не харесвах поведението на Кузей, но то е в бъдещи серии. само тогава ме дразнеше гнева и ината на Кузей.
А Баръш беше решил да се разведе, но майка му го спря Expressionless
за 47- 49 еп. има още интересни събития, които могат да се обсъдят.

но ще завърша поста си със скачащото ни локумче Grinning
Heart
Скрит текст:
Фенче Kissing Heart, специално за теб!! ти си знаеш Heart

Терзи, о това е големия хит на Нетфликс от корейците- Игра на калмари.
малкото, което съм поглеждала от него ми е много неприятно.

лека!!

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 22:28 от Airra

# 86
Тази вечер добре си поплаках.
Първо за Сами бей и Кузей, които най-накрая бяха баща и син. Единия разбра, че можеш да станеш герой за сина си, обичайки го. А другия получи погалването, което винаги е чакал и разбра, че липсата на това погалване го е направило такъв, какъвто е.
Беше трогателна сцена! Cry
После си поплаках с Гюлтен, която преодоля себе си и отиде при Кузей. Колко много съжаляваше за това, което направи! Cry
И накрая плаках за Джемре и Кузей, които заключиха любовта си някъде дълбоко в сърцата си...Cry
Общото между тези  три сцени е, че носеха едноверменно тъга и щастие.
Сами беше щастлив да чуе, че синът му го обича, Кузей беше щастлив да разбере, че Джемре го е чакала до последния момент, Джемре беше щастлива, защото разбра колко много е обичана.
Всички изстрадаха своето малко щастие!
Може би утре ще пиша още.
Лека нощ, момичета!

# 87
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Нищо актуално няма. Следя, когато мога това, което се случва и не знам къде ще му излезе края. Толкова много негативизъм има. Радвам се, че Серенай получава вече огромна подкрепа. Надявам се, че истината за нея ще излезе и тя,колкото и тежки дни да преживява в момента ще излезе по -силна и уверена от цялата ситуация.
Бирсен и Елчин започнаха също някаква война, грозна работа. Хазал отнася такъв хейт в момента, че се чудя с кой акъл се е съгласила да участва в сериал. Нямах представа колко не я обичат турците 🤔

Харесва ми да чета написаното за КГ.
Нези , явно ти влезе под кожата и на теб сериала 😍 много хубав коментар от снощи 😘

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 88
Добро утро, момичета!

Пепи, наистина голям и грозен скандал!
Дано Серенай не пострада много!
Вчера е дала показания в прокуратурата.

На излизане за кратко разговаря с репортери

"За първи път виждам някой,който е  обвинен, защото си върши работата и успява в нея, и защото има връзка, мислят, че това е повишение."
Тя казва, че всичко е наред, няма проблеми, слава Богу.
Още казва, че е дошла и е дала показания и истината ще излезе наяве, че е подложена на грозни клевети и грозни лъжи и че всичко, което е постигнала, е било
по нейна заслуга и се борила за това с нокти.

За Хазал какво да кажа- тя беше в агенцията на Енгин бей, където е Чаатай, но явно бързо се е ориентирала! Wink
Не случайно има толкова проекти, без да е някоя много добра актриса!

КГ наистина много ми влезна под кожата!
Гледам във всяка свободна минута.
Айре, права си, има много за обсъждане в тези серии, аз съм готова по всяко време. Wink
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 10:45 от NeZ_9

# 89
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря ти, мило, малкото локумче ми подейства добре Kissing Heart
Нези, знаех си, че ще ти влезе и на теб под кожата нашия любим сериал Hands Plus1 Благодаря ти за споделеното! Kissing Heart И аз всеки път плача на някои сцени ...
Скрит текст:
За съжаление вчера получих най- лошата новина за съпругата на брат ми и още не мога да дойда на себе си от шока, никой от нас не очакваше точно такава диагноза ... Моля се да има късмет и още години отредени пред нея Hands Pray
Терзи, Пепи, Диве, благодаря ви! Kissing Heart
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт