💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 492
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Фени, през декември Башак имаше ангажименти. 😛 Снимките за рекламата на Atasay  и за списанието бяха там в Лондон.

Явно не пиша и обяснявам, както трябва щом се налага отново да обяснявам едно и също, така че, спирам дискусията за Хандан и Сами 😂

А това дали на някои му харесва или не ИИ,, няма никакво значение. Той е тук и искаме или не все повече ще бъде част от нашето ежедневие. Малко се притесних обаче като гледах днес създадени видеа с ИИ. Изглеждат толкова реалистично  хората на тях, че се замислих дали въобще актьорската професия няма просто да изчезне в един момент. Все още не са измислили как да наслагват реални гласове, но сигурно и това скоро ще стане. Да..... проклятието на историка, да ти се падне да живееш в интересни времена.

# 61
Пепи, то е ясно, че никой няма да ни пита дали ни харесва ИИ, но ние да си кажем все пак Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Малко се притесних обаче като гледах днес създадени видеа с ИИ. Изглеждат толкова реалистично  хората на тях, че се замислих дали въобще актьорската професия няма просто да изчезне в един момент. Все още не са измислили как да наслагват реални гласове, но сигурно и това скоро ще стане.
Ами за притеснение си е, и не само за актьорската професия ... подозирам, че в близко бъдеще милиони хора ще останат без работа. Щом като от известно време ИИ прави песни с реалните гласове на световно известни певци, колко му е да го направят и с актьорите във филмите му ... Не зная за теб, но аз лично се притеснявам да живея в тези "интересни времена ", които със сигурност ще променят драстично начина ни на живот. ИИ със сигурност ще доведе до още по-голяма зависимост на хората от технологиите, и сега наблюдавам младежи, които седят на една маса и си пишат, вместо да разговарят помежду си. Притеснена съм и защото е ясно, че не всеки ще използва ИИ етично, а той не разполага с моралните ценности на човека, за да взема решения на основата на морални принципи. Ще бъде използван за събиране и обработка на големи количества данни, а това може да доведе до нарушаване на личните данни и на личната неприкосновеност. Също така си мисля, че със сигурност ще се увеличи киберпрестъпността, която води до сериозни последици, алчни и неетични хора е имало, има и ще има винаги. А с това оръжие е възможно всичко, ако не се вземат съответните мерки. Та наред с ползите и рисковете от използването на ИИ никак не са малко. Но, какво да се прави, и това доживяхме ...
Обаче за сега с гифчетата и снимките хич не го бива Stuck Out Tongue Closed Eyes
Благодаря, че ми каза за Башак, не знаех, че работата и е била в Лондон, мислех, че се е прибирала в Турция. Не я следя като вас с Айрето Heart Eyes

Хубава вечер, дружки! Hug

# 62
Цитат
Притеснена съм и защото е ясно, че не всеки ще използва ИИ етично, а той не разполага с моралните ценности на човека, за да взема решения на основата на морални принципи. Ще бъде използван за събиране и обработка на големи количества данни, а това може да доведе до нарушаване на личните данни и на личната неприкосновеност. Също така си мисля, че със сигурност ще се увеличи киберпрестъпността, която води до сериозни последици, алчни и неетични хора е имало, има и ще има винаги. А с това оръжие е възможно всичко, ако не се вземат съответните мерки. Та наред с ползите и рисковете от използването на ИИ никак не са малко. Но, какво да се прави, и това доживяхме ...
По този повод последния сериал на Чачо по Нетфликс, "Кюбра", има какво да каже. Препоръчвам го.
Иначе аз започнах 44 серия на КГ.
Божеее, Хандан ханъм се натресе в дома на Бану! Вече е истинска ханъм! Grinning
Зейнеб е голяма злобарка! Даже не искам и да я коментирам.
Появи се новата женска фигура.
Отивам да гледам, че ми е интересно.
Лека вечер на всички! Hug

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 20:57 от NeZ_9

# 63
Фенче Kissing Heart клипчето и песента са супер!
за ИИ Hands Plus1, доста си е притеснително.....
но ако помага за лечение на нелечими болести съм с 2 ръце, ЗА Hands Plus1

Нези, Кюбра.... жалко, че го няма с бг превод....
изгледала си вече доста интересни моменти.
предполагам си забелязала новата визия на Кузей и колко е слаб.
Да, Хандан ще си поживее бая в имението. Wink каква радост, мечтите й се сбъдват.....
новата героиня...е дъщерята на Ферхат, има малка, но значима роля в сериала.
завършвам с една от най-силните сцени в целия сериал/от 42 еп/ където Къванч отново показва на макс Таланта си Hands Clap

"Али умря заради мен..." Cold Sweat
и на гробището бяха страхотни и двамата!!

лека вечер!!

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 21:38 от Airra

# 64
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Според kt-fans екипа на Мави е в Лондон и най -вероятно сега правят снимки за новия сезон, а и фотографа Чарли Грей си е местен. Има логика в тези разсъждения.

Не знам какво се случва , но изглежда скандала се разраства, Бирсен се кара с актьори, те с нея, феновете скачат... Само да не стане накрая така, че Къванч да си отвори ресторант и да зареже всичко, пепел ми на клавиатурата.
Макар че, и Айра е права, всяко чудо за три дни. То като гледам след скандала с наркотиците всички са продължили да си работят, така че едва ли ще настанат и сега някакви големи промени. Май само ще се преразпределят едни пари, а за публиката ще осигурят зрелището.

Хубав ден ви желая 🤗🤗 🤗

# 65
Привет  момичета Hug
цял ден нямах нет........
Пепи, да едната мацка Серпил е от екипа на Мави, мъжа с бялата коса е коафьор,  може би там ще правят рекламни снимки. дано е нещо по-различно!
а Бирсен яко се е заяла с Елчин и Фара Зейнеп, балканска му работа, но може и да са сериозни причините, не съм чела задълбочено. но не очаквам някакви промени на това, което трябва да се промени.

лека вечер Hug
успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 20:03 от Airra

# 66
Привет и от мен!
Айре, да видях новата визия на Къванч/Кузей.
Много добре изглежда!
Видях също и, че може да се държи по различен начин с една жена. Wink
Не знам защо, но ми се струва, че накрая ще обедини усилия с нея срещу Ферхат.
Ще видим.
Кузей, каква дребна душица е!!!
Но, браво на Сами бей, че е плътно зад малкия си син!
Хандан ханъм май ще се задържи в дома на Бану. Grinning
А Гюлтен според мен ще се провали в опитите си да ожени Джемре за Баръш.
Зейнеб, се оказа много подла! Когато тя говореше на Джемре за Кузей, Джемре въпреки, че страдаше я изслушваше и дори я подкрепяше.
А сега, тя не може да преживее,че Кузей обича Джемре и използва всеки удобен случай да я нарани.
Започвам 45 ти епизод, но първо ще ходя на Сурва. Wink

# 67
Привет, дружки! Hug
Малко да се стоплим Heart

Пепи, хич не чета вече ВК /то най-вече в Х се пише, ама аз нямам /, защото се ядосвам. Малее, тази Инеса защо толкова мрази Серенай ? Каквото ще става, ще стане, ама наистина пепел ти на клавиатурата!
Айре Heart Eyes защо така ? Много съжалявам, лошо е без нет
Аз пък цял ден тичах по задачи, а сега отново си гледам КГ, вече съм на 56 серия.
Благодаря ти за най-силните сцени, които си споделила! Kissing Heart Неверооятна игра на всички!
А Ойкю беше наистина прекрасна в тази сцена, вярваш и на 100 %!

Възможно е да снимат и в Лондон нещо за МАВИ, кой знае Thinking
Нези, ооо, нищо още не си видяла от Зейнепчето, чакай Smile
Цитат
Зейнеб, се оказа много подла! Когато тя говореше на Джемре за Кузей, Джемре въпреки, че страдаше я изслушваше и дори я подкрепяше.
А сега, тя не може да преживее,че Кузей обича Джемре и използва всеки удобен случай да я нарани.
За разлика от Джемре Зейнеп се оказа злобна, егоистична и завистлива, и мрази да губи. За мен нейната любов беше някаква мания, който обича истински не постъпва така. При това се имаше за нещо много повече от Джемре, затова не можеше да се примири, че Кузей обича точно нея и то от години. И само на Джемре си отмъщаваше, а тя  пък ме дразнеше, че и се връзваше всеки път, хем знаеше, че го прави нарочно! А на Кузей, на когото всъщност имаше право да се сърди не и стискаше, защото вярваше, че отново ще е неин. Голямо самочувствие, бе, и тя като Гюней смяташе, че е незабравима Stuck Out Tongue Closed Eyes
А на Гюлтен в продължение на няколко серии и бях бясна! Да, като майка я разбирам, имаше право да се страхува за детето си покрай Кузей с неговия проблем с Ферхат, но прекалено много се бъркаше в живота и, направо безобразно! И тя като Хандан смяташе, че парите са най-важни, за да са щастливи децата им. Е, бързо ще разбере каква глупост е направила, ама ще е късно ...

Нези, след като изгледам КГ, обещавам да погледна Кюбра, сигурно ще ми хареса. Има го с превод на руски, нали ? Ще го потърся.
Приятна вечер, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 20:43 от queen_fenka

# 68
Здравейте, момичета!

Благодаря за всичко сподолено!

Ето ви линкове за Кюбра:
С бг. субтитри има при ашкъмите, ама много реклами изкачат.
https://askim-bg.com/search_result.php?query=%D0%BA%D1%8E%D0%B1% … D0%B0&type=videos
С руско озвучаване
https://turkrutv.net/kyubra/

# 69
Добро утро, момичета!

Жаки ви е дала линкове към "Kübra ".
Сериала си заслужава да се гледа, темата е актуална, въпреки,че тук е пречупена през призмата на турската действителност, а играта на Чаатай е феноменална!
А и си партнира с новата си любов! Wink
Вчера не можах да гледам. Празника продължи до късно.
Ето част от атмосферата

Наистина беше магично!
Желая ви прекрасен ден!
Аз чакам днес всички тези от снощи, да ме посетят у дома. Wink

# 70

Привет!! Hug

Нези Hug, много е красиво, благодаря, че сподели и при нас.
не съм ставала свидетел на този празник по вечерно време, но браво, че традициите ни са живи!!
Цитат
Видях също и, че може да се държи по различен начин с една жена. Wink
да, краде й документите Satisfied
но Дениз му беше единствения шанс да се докопа до Ферхат. даже направи така, че тя си падна по него, супермена : )
интересна серия /45/ те чака. горката Джемре Worried

като няма ново....
в едно клюкарско предаване....говорят за КБТ
https://www.youtube.com/watch?v=KNe4xE8-zVs&t=2087s /40:17/
„Къванч е страхотен баща, много красив, а Башак е толкова сладка жена.
Те живеят в нашия район, срещнах ги няколко пъти в детския парк. Башак беше облечена в спортно облекло, много семпло, без грим, но тя изглеждаше много красива.

позволете ми да ви разкажа един личен момент, на който станах свидетел с тях,...

„Курт Ефе беше по-малък по това време. След като прекараха един час заедно в парка, Башак искаше да накърми Курт, така че тя отиде в далечния ъгъл на парка. Кълна ти се, докато Башак кърмеше бебето си, Къванч стоя пред тях като щит, без да мърда за половин час, за да ги защити. Казах, Браво на човека.

Те станаха много добри родители и са много красива двойка.  Дори езикът на тялото им показва колко са влюбени един в друг. "

🧿🧿🧿

Фенче Kissing Heart о важното е да има ток. аз имам нет на тел-а, но да пиша от него в темата, абсурд, не съм мастър като Пепи Wink
Цитат
Малее, тази Инеса защо толкова мрази Серенай ?
защото е фенка на Хазал, а фенките, които харесват ОС не харесват Серенай, поне така беше във форума Wink
за Зейнеп и Гюлтен Hands Plus1

Жаки Hug

хубав ден!!

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 13:35 от Airra

# 71
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Блгодаря ви за споделеното!!!

Нали ви казах, че ще ми мине.

В началото на 51-ви епизод съм.
Сериите от 41 до 51 много динамични, много обрати, ....

Извинявайте, но ми се искаше този път
малко по по-друг начин да е обсъждането на К/Г.
Още повече, че за никъде не бързаме.

Приятни занимания, дружки!!!

# 72
Диве, браво, много си бърза!
супер гифчета Hands Ok Hand
ами ние с Фенка се съобразяваме със скоростта на Нези, която го гледа за 1 път и й правим компания.
общо взето се пада по 1, 2 серии да се обсъждат наведнъж.
Ако искаш се включи с коментар от началото на 2 сезон до 44 еп. ще те прочета с интерес! и да, за никъде не бързаме....

......................
от Дамла, в Лондон

Къванч тотално се покри Head Band

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 14:17 от Airra

# 73
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Поздрав с любимия ми клип за Сурва.

Тази година ще бъде на 25 и 26 януари 😍
Каня ви 🤗

Айре, благодаря за споделеното 👍
Къванч учи в момента, ще чакаме да качат връчването на дипломите.😛 Гледам, че в ИГ страницата има такива видеа.

Днес премръзнах 🙄❄️

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 74
Пепи, жалко, че точно тогава няма да съм тук.
Иначе много обичам да ходя на Сурва в Перник.
Ох, дойдох да напиша, че съм бясна на Гюлтен!!! Как можа да постъпи така с Кузей?
С Джемре?
Да, всеки иска най-доброто за детето си, но това ли е най-доброто? Да живее с човек, когото не обича!
Не видя ли тъгата в очите им???
Как и даде сърце да го направи?
Съвсем скоро тя държеше сметка на Сами бей, че никой не се интересува какво иска Кузей,  а сега самата тя постъпи така с него!!!
А в семейството на Бану само за пари и бизнес ли се говори? Тези хора са толкова студени и надминни,че не забелязват нищо друго около тях.
Гюней обаче, май не се чувства много на мястото си там. Струва ли ми се, че жертвата, която направи в името на това да е "успешен" вече му се струва твърде голяма?
Иначе, много се изкефих как Кузей му  размаза физиономията!
Как хлъцна Бану, като разбра,че Джемре сама е напуснала!
И как побесняха при новината за женитбата!
И...Баръш все още ми е симпатичен. Blush
Редактирам се, защото вече съм бясна и на Кузей!!!
Гюней ме изненада. Но за всичко беше виновна Зейнеб!
Не можа да преживее, че за Кузей тя никога не е означавала нищо.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 18:47 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт