💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 491
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета!
И аз искам да ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за приятелството!

Снощи започнах да гледам втория сезон на КГ.
Имаше мното сърцераздирателни сцени! Cry
Разбирам, че мъката на Кузей по Али е опустошителна.
Разбирам, че чувството за вина го раздира отвътре и не му дава покой.
Но това, което не разбирам и не харесвам е неговато избухливост.
Гневът му.
Това направо не понясам.
Мога да го разбера, оправдая, защото са ясни причините за това, но не и да го харесвам.
В този смисъл разбирам майките и бащите на момичетата, които не искат дъщеря си около Кузей.
Жалко, че след 40 серии, не дадоха никакво развитие на този образ.
Поне малко да се беше научил да се владее, да се опита поне!
 Но явно тук идеята е да покажат един младеж, който не може да излезе от миналото си.
Но много ми се иска във втората част да дадат един израстнал Кузей.
За брат му-той е завършен егоист.
Някои качества на Гюней ми харесват, но всичко друго бледнее пред егоизма му.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 46
Привет момичета Hug
завърна се зимата Nature Snowflake
и от мен....

Благодаря ви за приятелството!! Hearts
Доста неща сте споделили, с интерес ви изчетох! Пепи, Фенче Kissing Heart, Нези, Жаки!
ядосах се, че програмата ми за гифчета ми прави номера, исках да направя няколко от 41 еп.
Нези, много готино гифче със спомени!
Цитат
Но това, което не разбирам и не харесвам е неговато избухливост.
Гневът му.
ами той си е такъв, особено сега........
ако не беше гневен щеше да се поболее от мъка и чувство за вина....Cry
в психологията агресията е противоположното на депресията.
Иначе сцените, в които страдаше за брат си бяха уникални Hands Clap
но най-вълнуващия момент, когато в края на серията призна на Джемре, че я обича Heart
е знаеше, че може и да умре....

Буура Гюлсой/Гюней/ е също много талантлив актьор и беше перфектен за ролята.

Nature Star

хубава събота!

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 15:18 от Airra

# 47
Здравейте Благодаря ,че Ви има приятели

# 48
Привет, момичета 🤗🤗🤗

БЛАГОДАРЯ ❤️

Не гледам с вас Кузей Гюней, но ще взема отношение по отношение на Хандан.
Виждам много голяма прилика с Хюлия. И двете се омъжват млади, много влюбени и са оставени от семейството си, когато правят това. И двете претърпяват насилие от "любимите си". И двете имат по един син любимец сред децата си. Децата и на двете са станали нещастни възрастни, които не могат да се справят със страховете, гнева и болката. И двете са дълбоко нещастни жени, които са хванати като в капан.
За мен в основата на всичко са техните мъже и бащите в семейството. Насилието упражнено над тях е причината да станат такива каквито са. Още си спомням обяснението, което беше написала една рускиня за отношението на Хюлия към децата й. Джихан е този, който са и отнели, Лейла е станала причина тя да остане в семейството, Аслан е станал нейната опора, източник на любов, всичко, което не е могла да даде и получи в семейството. Джейлян се е появила, като че ли по случайност. Сега виждам същото по отношение на Хандан. Бързо е разбрала какъв и кой е Сами, но е била принудена да остане при него.Появата на Гюней е това, което и е дало сила да продължи напред, да има свои мечти, да обича някой и нея някой да обича. Раждането на Кузей според мен е нарушило тази нейна представа за живота и занапред. Обяснението, че характера и си е гаден като обяснение за нейното поведение не мога да приема изцяло. Могат да се видят разбира се и такива черти в характера, но тези черти могат да се развият или не и от средата, в която живее човек. Защото съм убедена, че всеки един от нас има такива. Пак казвам за мен главния виновник за това да има едни нещастни деца и семейства са мъжете. Разбирам и симпатиите, които предизвиква Сами, угризенията на съвестта му, но той и Юсуф се самоубива от угризенията, нали? Нези, и аз напълно разбирам защо майките не искат мъж като Кузей за дъщерите си. Едва ли в реалния живот бих искала да имам нещо общо и с човек като Сами. Хандан пък толкова се е ограничила от всички и всичко /тя нямаше и една приятелка дори/, че е се е превърнала в нещо, което дори Гюней, който много добре знаеше какво е направила за него я гледаше с пренебрежение.

На филм е лесно 😛😀

# 49
Пепи, с една разлика, обаче, която също има голямо значение.
Хюлия беше жена с, хайде, не кариера, но с положение в обществото.
Работеше,разполагаше със собствени средства, беше самостоятелна. Имаше приятелки.
Хандан зависи изцяло от Сами, никога не работила, никога не е имала среда, а за пари да не говорим.
Отказала се е дори от семейството си.
Проектирала е всичките си мечти върху любимия си син.
За разлика от Хюлия, която искаше да контролира Аслан, Хандан иска само да се възползва от положението на Гюней.
Иска той да я измъкне, да я "спаси".
Вечерта, когато Кузей доведе Симай в дома им отново, тя искаше да тръгне с Гюней и Бану.
Но никой не и обърна внимание...
Може би тя още не е разбрала, че Гюней няма да го направи.(поне аз така си мисля)

# 50
Башак и Курт Ефе ❤️ 😍

Нези, да, но това става на по -късен етап. Да кажем, че началния старт в семейния им живот е еднакъв. Как всяка от тях се приспособява в тази среда е друг въпрос според мен. За това, че Хюлия иска да контролира Аслан не виждам голяма разлика, и двете проектират своите мечти чрез децата си. А мечтите им са изградени от  средата, в която живеят.А колкото повече възможности дава тази среда, толкова по страшни стават и средствата за осъществяване им..По скоро за мен е важно какъв извод може да се направи, когато едно първоначално невинно момиче попадне в подобна ситуация. Може да се превърне в жесток и безкомпромисен човек като Хюлия или в едно, даже не мога да открия подходящи думи, същество като Хандан. И от невинните и чисти момичета, тръгнали с чиста вяра в любовта не е останало нищо.

# 51
Според мен, зависи от средата.
Тя дава различни възможности и средства за действие.

# 52
Точно това съм написала 👍
Според мен, зависи от средата.
Тя дава различни възможности и средства за действие.

# 53
Нези, Aйре, Терзи, Пепи, благодаря ви за приятелството и за споделеното! Kissing Heart
Терзи, смях се с глас с видеото от Беяз Stuck Out Tongue Closed Eyes Бях го забравила.
Айре Heart Eyes благодаря ти за тази страхотна сцена! Kissing Heart Ойкю я изигра просто невероятно!
 А Кузей знаеше, че ще умре, затова и каза тези думи. По-късно нали сподели на Шереф, че след като убие Ферхат е щял да се самоубие, но не и да влезе отново в затвора.
Нези, много съм съгласна с теб по отношение гнева на Кузей. Той по принцип си беше избухлив, но след затвора действително беше гневен на целия свят. И имаше причина, де, ако трябва да сме искрени. С влизането си в затвора вместо брат си, Кузей си лепна такова петно, че никой нямаше да го вземе на работа, видяхме как се променяше отношението на всички, когато ставаше ясно, че е лежал в затвора. Но, този негов гняв му създаде повечето от проблемите му, вярно е. Съгласна съм с Айрето Heart Eyes че може би по този начин избяга от депресията. И не само след смъртта на Али, а веднага след излизането му от затвора. И Ферхат, но особено Гюней се възползваше от гнева му максимално, мисля, че никой друг не успяваше да извади до такава степен от равновесие Кузей така, както го правеше брат му. А той разчиташе именно на това, че Кузей няма как да не избухне, когато целеше да го спъне в работата му и винаги му се получаваше. Да ти кажа, в някои моменти оправдавах Кузей, когато се нахвърляше върху брат си, направо си просеше боя Гюней!
Да, средата е страшно важна затова как ще се формира един човек. Но, не съм съгласна с Пепи, че не зависи толкова от характера на един човек за поведението му. След близо 40 години работа с мънички, невинни душички до 7 години, мога убедено да кажа, че твърдението, което се насажда, че всяко дете се ражда като чист бял лист и само от нас зависи какво ще напишем на него не е вярно. Децата още на 1, 2 годинки изобщо не са еднакви, едни са кротички и свити, а други са дръзки, решителни, дори безкомпромисни, като булдозер минават през всички, за да получат това, което желаят. Убедена съм, че всеки човек се ражда със свой характер, наследява различни гени,  затова и децата в едно семейство не са еднакви, макар и расли в една и съща среда, получили еднакво възпитание. Аз и брат ми сме близнаци и колкото и общи черти да имаме в характера, пак сме различни. И Кузей и Гюней ни показват това. Дори тяхното различие е още по-фрапиращо, защото проследявайки животът им, средата, в която и двамата са израсли, отношението на родителите към тях, би следвало да се очаква, че Кузей ще е завистливия, егоистичния, мразещия брат ...  ама не е, той други гени е наследил.
Не ми е хрумвало да сравнявам Хюлия и Хандан, Пепи, накара ме да се замисля  Thinking Да, права си, че двете са имали сходна съдба, и двете е нямало къде другаде да отидат, нямат близки, на които да разчитат. Абсолютно съм съгласна с теб за това:
Цитат
когато едно първоначално невинно момиче попадне в подобна ситуация. Може да се превърне в жесток и безкомпромисен човек като Хюлия или в едно, даже не мога да открия подходящи думи, същество като Хандан. И от невинните и чисти момичета, тръгнали с чиста вяра в любовта не е останало нищо.
Вярно е, че положението им не е едно и също, едната има власт, пари, другата няма нищо, и ето, че пак опира до  характера, ами много различни са двете. Въпреки преживяното, Хюлия не е смачкана от живота, защото е жена със силен характер, със самочувствие, борбена, караща хората да я уважават, имаше приятелки, както отбеляза и Нези, докато Хандан е ... гъсеница, както много точно я оприличи Кузей. Явно си е била и като млада такава слаба и безволева, наистина е смачкана отвсякъде, много безлично същество, което никой не отбелязваше , дори хората от квартала. Една Гюлтен я съжали, смазана от историята и. И малко след като и подаде приятелска ръка, въпреки всичко случило се преди това, наша Хандан как и отвърна, помниш ли ? Ами няма как такава жена да има приятелки ... Никога няма да забравя и как, като се пренесе неканена в имението на Синанер се почувства господарката на имението и тормозеше горките момичета от персонала, а се мазнеше всячески на Ебру и Бану. Никой не я понасяше и там. За нея много важи приказката " Дай на простака малко власт и му гледай сеира "  
Цитат
Обяснението, че характера и си е гаден като обяснение за нейното поведение не мога да приема изцяло. Могат да се видят разбира се и такива черти в характера, но тези черти могат да се развият или не и от средата, в която живее човек. Защото съм убедена, че всеки един от нас има такива. Пак казвам за мен главния виновник за това да има едни нещастни деца и семейства са мъжете.
Няма идеални хора, всеки човек носи в себе си и добри и лоши черти, така е,  но пък и единствено от него зависи кои от тях ще позволи да надделеят. Жена съм, но не мога да се съглася, вече съм го казвала - главен, второстепенен, кой повече, кой по-малко, когато има такива тежки проблеми в едно семейство, за да страдат децата - никога виновника не е само единия от двамата, по-точно мъжа. Освен, ако не е някой психопат, де. Разбира се, всяка от нас черпи от личния си опит, наблюдения и преживявания, вероятно и други мислят различно от мен, няма никакъв проблем Hands Plus1
Отново се отплеснах в обяснения, извинете ме, но тази тема ме вълнува.
Пепи, благодаря за снимката на Башак и Курт Ефе! Kissing Heart Мисля , че е стара, защото локума ни е с още дългата косичка, но е много хубаво, че я е споделила Башак.
Момичета, аз съм вече на 50 серия, едновременно готвя и на моменти само слушам, не мога да се спра Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лекинка, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:57 от queen_fenka

# 54
Добро снежно утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, снимките са си съвсем нови 😍 Башак и Къванч си имат гости, тя ги беше отбелязала още предния ден. Къванч би трябвало вече да е започнал курса. Беше питала, курсовете в това училище са по три месеца, четири пъти в годината. Първият започва винаги през януари. В момента дори тече реклама за записване за следващите. Така че, очаквам към края на март наистина ще са приключили и както беше казала Башак ще се приберат, а Курт Ефе ще тръгне на градина тогава.

Чета вчера Бирсен, скандала продължава и направо се чудя накъде ще избият нещата. Явно е, че има борба за преразпределяне на много, много пари. Да видим как всичко това ще се отрази на плановете на актьорите и разбира се мен ме интересува Къванч.

Аз съм на обучение, почивката ми свърши, така че следобяд ще отговаря на написаното от снощи.

Познайте на какво се обучавам 😂 но още не сме стигнали до там 😛

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 55
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти за сладурското кафе! Kissing Heart
О, щом снимките са нови, значи много бързо му расте косичката на Ефе, това ме заблуди.

Може и така да е , както казваш за курса, но защо тогава заминаха толкова рано в Англия ? Thinking Както и да е, ще видим кога ще се върнат.
Мъчно ми е, че така грозно забъркаха и Серенай в този скандал ...
Цитат
Серенай за последните събития в интервю за Gazete Magazin:
"Това са толкова странни и невероятни неща, че няма какво да се каже. Откакто ID İletişim и аз лично отидохме в съда и тъй като делото е в съда, не искам да казвам нищо. Много странно, много трудно за разбиране. Това е всичко, нямам какво повече да кажа".
На въпрос, че някои колеги са подкрепили нея и Айше Баръм, а някои са споделили публикации, потвърждаващи обвиненията, Серенай отговори:
"Това са различни въпроси, истинският проблем е съвсем различен. Срещу нас се повдигат директни неморални обвинения. Това, което актьорите или хората в индустрията казват и защитават, са две различни неща... Това са два напълно различни въпроса и би било погрешно да казвам каквото и да било по въпроса.“
Гифа от ИИ е ужасен Smile
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 56
Привет, момичета! Hug
Фенче, прочетох всичко, което си написала. Съгласна съм с теб.
А за гнева на Кузей, аз имах предвид началото на втория сезон, когато избухваше така, че никой, дори полицаите не можеха да го удържат.
Да, ясно е, че каза всичко на Джемре, защото мислеше, че ще умре. Но после, като се върна, дори не я погледна...
Държеше се с нея така, сякаш не я вижда.
А тя го чакаше с такова вълнение...
И на мен ми е много мъчно за Серенай.
Сега видях и това

Confused
При нас е истинска зима

# 57
Привет и хубава неделя! Hug

любов Heart
надявах се и Къванч да се покаже покрай гостите им, но за съжаление явно не е искал да се снима. Disappointed

За скандалите в сектора , за мен ще е всяко чудо за три дни, имало е и други поводи за скандали, клевети и не особено добро и законно поведение на популярни актьори и после всичко утихва и кервана продължава да си върви....въпреки всички проблеми, които има в дизи индустрията им.
Жалко, че този път на прицел беше Серенай, надявам се да се стигне до справедлив развой в съда. Айше Баръм не е коя да е.

Интересни теми за дискусия сте намерили...и на мен не ми беше хрумвало да сравнявам Хандан с Хюлия.
Фенче Kissing Heart няма нужда да казвам, че съм на твоето мнение Hands Plus1
Нези, да имаше големи разлики м/у двете майки Hands V

Терзи, скоро бях попаднала на видеото с Беяз, който пародира КГ, голям е шемет Laughing
Пепи, и аз не съм очарована от ИИ гифа Wink, а и не ми дапада факта, че ще се усъвършенства и ще се чудим дали е реално или изкуствено.

от КТФ, нещо реално и красиво Heart
цък

..........................
Нези, ох сега пък ново 20 покрай Серенай Expressionless

Наистина, че в полицията Кузей се държеше доста неуравновесено и не по правилата. направи си беше загубил разсъдъка.....

Цитат
Да, ясно е, че каза всичко на Джемре, защото мислеше, че ще умре. Но после, като се върна, дори не я погледна...
Държеше се с нея така, сякаш не я вижда.
всичко това го правеше от страх за нея, мислите му бяха ангажирани единствено с това да се отърве от Ферхат и Джемре го разбираше донякъде, нооо ще направи голяма глупост, само гледай. Предстои появата на нов персонаж, жена. ти до коя серия си? много красива зимна снимка!

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 14:28 от Airra

# 58
На 43 епизод съм.
Blush

# 59
Нези, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
А аз точно след смъртта на Али разбирах много добре гнева на Кузей. Той беше полудял от мъка и вина, нищо друго не го интересуваше освен това да открие Ферхат и да го убие със собствените си ръце ... Нито баща му, нито Джемре, никой не беше в състояние да го отклони от тази му цел. За полицията да не говорим, те за Кузей бяха само пречка, защото той не искаше Ферхат да бъде заловен и пратен в затвора, той искаше Ферхат да умре и то от неговите ръце! Добре, че всичко се случи така, както трябваше да стане и Кузей не стана убиец и не се самоуби.
Джемре много добре го разбираше, затова когато чу мечтаните думи от него първо изпита невъобразимо щастие, а когато Кузей и каза да ги запази дълбоко в сърцето си, тя разбра какво ще се случи с него. Затова не му се сърдеше после, когато не я погледна на летището. В 50 серия има невероятен разговор между двамата, тогава ще разбереш защо Кузей смята, че е невъзможно някога да бъдат заедно, тогава и каза абсолютно всичко. Бях ти казала още в началото, че аз по-трудно извоювана любов от тяхната не съм гледала, затова се въоръжи с много търпение, че още дълго ще те дразни Кузей с неговия Олмаз Stuck Out Tongue Winking Eye Но, пък очаквай много интересни неща и сладки сцени Heart

Благодаря ти и за споделеното за Серенай, да видим какво ще се случва Thinking Аз не вярвам в тези долни клевети, в които я набъркаха, ама да видим, възможно е да боде много очи с личността си и успешната си кариера.
Много красива зимна снимка си направила!
Айре Heart Eyes зная мило, благодаря ти! Kissing Heart
Ех, нашия не сме го виждали от НГ ... дано ни изненада!
И аз като теб си признавам само реалното и красивото! Hands Plus1

Помните ли този колаж ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ще му отива такава роля, ама можем само да си мечтаем Smile

Общи условия

Активация на акаунт