💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 699
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Привет, къзлар! Hug

Диве, не помня някога да си споделяла мнението си за КГ, а само за обсъждането му на времето, та и да си го променила няма как да разберем.
Цитат
Дано не предизвикам пак цветущи изрази,
и подробни обяснения, но и за мен,
беше консумирана връзката между ЗайнеП и Кузей.
Е, sorry, но понякога и това се налага, тук все пак споделяме впечатления от сериал, не пишем дисертация, за да не мога да се помайтапя с героите, особено  със ЗЕйнеп . За мен тя си остана на сухо Stuck Out Tongue Winking Eye
Преди малко изгледах 46 серия. Честно, искрено ми се прииска отново да удуша Гюлтен Stuck Out Tongue Closed Eyes

За вихрещия се хейт срещу Серенай и Ранини не е останала безразлична и я подкрепи Hands Plus1
Цитат

"Просто сте отвратителни, когато се опитвате да оклеветите млада жена, като използвате мръсни обвинения срещу нея. Никой няма право да причинява това на никого. Да парадирате с "комерсиално“ разследване заедно с разследване на "личен живот“, да го обсъждате и да разпространявате клюки като информация, няма да донесе никаква облага и полза за никого... Това е толкова позорно ... Склонни сте да смилате всичко набързо изяждайки го наведнъж. Съвестта ви е няколко ризи по-голяма ... Алах да ви благослови ...
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 10:49 от queen_fenka

# 31

Благодаря ви за споделеното!! Hug
Фенче Kissing Heart аз също обичам да се майтапя с героите,  не случайно в сериала има и комични моменти. пък сме тук за забавление.
Примерно Гюлтен на сватбата беше такава карикатура: ))
Скрит текст:

пак много задълбочен коментар, с който съм съгласна! /в пост 28/
от 39 еп, особено любим момент и песен

и особено любима игра и от двамата!! Hands Plus1

После, когато Али даде парите на Кузей за да си плати в съда и сцената с Джемре и Гюней, който й разказа истината покрай катастрофата, абе интереса и динамиката бяха на макс.

Нези, да това беше от сватбата, където бомбата я хвърли Бурак, който дойде като брат на булката...и той не знаеше истината преди.
..................
За грозните клюки срещу Серенай, много нейни колеги и работещи в сектора я подкрепиха/в темата й снощи бяха постнали и четох/ Нези, мерси и за това, което ти сподели.
имаше и кратко видео с нея, стана ми мъчно.........
подали са случая в съда
https://x.com/TvDunyasii/status/1877385365008306638
Говори се за нелоялна конкуренция м/у мениджърските агенции, задкулисни игри и т.н. абе луда работа, то е ясно, че в сектора, където има много пари, нормално да има и такива скандали.
Ама ако не си оправят реалните проблеми-като дължината на сериите, липсата на добри сценарии, рейтинговата им система, ще почнат да затъват.

хубав петък!
Скрит текст:
нещо се притеснявам за Пепи, ще я търся довечера, дано е добре!!

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 13:55 от Airra

# 32
Привет от мен,момичета!
Чак сега намирам малко повече време да пиша.
Снощи изгледах 40 епизод.
Много силен епизод!
С много силни разговори между всички- Джемре-Кузей, Джемре -Гюней, Джемре-Гюлтен, Кузей-Гюней, Кузей-Али, Джемре-Баръш.
 Казаха  си неща, които, въпреки че всички в известна степен знаеха, трябваше да бъдат казани.
Но и много премълчаха...

Ойку с всеки изминал епизод ми харесва все повече като актриса!

Ей, този Ферхат, как успява да се измъкне всеки път! Защо жена му не искаше да даде показания?
А Симай? Не вижда ли какво става около нея, защо му помогна и този път???
Смъртта на Али беше неочаквана за мен. До последно си мислех,че ще успеят да го спасят.

Хареса ми това, което Али каза на Кузей.
Хубаво се получи, че и Зейнеб, и Гюней го чуха. И двамата знаеха за кого говори Али.
Сцената беше много силна, а Къванч игра невероятно!

Направо и мен ме прониза болката му!
Не мога да повярвам, че образа на Реза вече няма да го има.

Фенче, когато писах,че Кузей лъже и Джемре, и Зейнеб, имах предвид, че Кузей не е достатъчно искрен и с двете, особено със Зейнеб.
И, въпреки че съм се опитвала да разбера поведението и чувствата на Кузей, нямам обяснение на факта, че продължава да залъгва и да дава напразни надежди на Зейнеб.
 Щом толкова много обича друга жена, има минало, което не може да преодолее, редно е да и каже, че не може да я обича по същия начин. Не може да я държи около него като резерва!
Джемре и Кузей много си  приличат.
Успяват да прикрият чувствата си , много носят на болка и трудно се доверяват.
По-късно ще допълня още някои неща.
Сега ще кажа само,че нямам търпение да започна следващия сезон.

# 33
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите.
Фенче, Айре, Нези, благодаря за споделеното за К/Г!!!

Знаех си, че не трябваше да пиша тичайки предишния си пост.
Фенче, да, не съм писала много за сериала, а и този път няма май да ми се получи,
но пък съм ви чела и вие не веднъж сте писали.
При всяко излъчване по тв, при всеки който е започвал да гледа, ...
Това не означава, че не харесвам сериала,че не харесвам Къванч в тази роля.
Това не значи, че не харесвам, споделеното специално от вас,
които го гледате за н-ти път. Напротив.
Благодаря за поправката в името на Зейнеп. И аз съм го писала с б и с а.
А колкото до цветущите изрази, имам предвид това. Обяснявала съм се за този израз.
Харесвам и шегите, които се споделят, но да не пресоляват манджата. 
Сега като гледам забелязвам детайли, които съм забравила, или пропуснала. 
Ами така го показаха, така го видях, че имаше консумация.
А и Зейнеп нали идва от Европата, та там са по-свободни тези неща.
Сега и други детайли ми правят впечатление, които може би няма да ги споделя.
Не стига, че съм назад, ами и писалката ми се счупи.
Но и тогава и сега не мога да си обясня този напор да се наложи мнение.
Знам, че сте спецове по К/Г, знам, че сте го гледали сто пъти,
знам, че може да го играете, но оставете ме да се изложа и аз.
Някаква силна ревност усещам, все едно сме ... в детската градина.
И докато пиша тези глупости, можеше да изгледам поне два епизода още,
или да направя гифчета как Кузей си повдига дънките и как си обува обувките,
а Сами как крещи и троши чинии, или Али на пазара с прашките! на главата.
Или да се спра на импровизирания РД  на Хандан с Гюлтен, ... ,
или да се спра на кой е Сиранер, кой Хакман, кой ...   
Нейсе.  Счупи ми се и този път желанието за обсъждане.
Дано ми мине.

Приятни занимания, дружки!!!

# 34
О, Diva, защо така?
Не съм усетила това, за което говориш.
Хубаво е да се споделят и различни мнения, така можеш да видиш нещо, което си пропуснал или разбрал погрешно.
Аз пък имам друг проблем- понеже обикновено гледам късно вечерта и на другия ден, докато намеря време да споделя и съм забравила половината неща, които съм искала да кажа.
Не се отказвай да коментираш, моля те! Hug
Обяснението което си дала, на мен ми беше интересно, защото не знаех това.
А според мен този израз е дошъл от турската дума  Yasıktır, което означава забрана и се използва, когато нещо е забранено.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 18:18 от NeZ_9

# 35
    Нези предположих, че не знаеш, че Али умира в края на 40 еп.
    такава загуба за Кузей, която не може да се опише с думи Sob Cry
    играта на Къванч беше Hands Clap

от тук не можах да извадя гифчета, че видеото е по-дълго от 10 м.

за Кузей, любовта му към Джемре беше невъзможна, забранена тема и територия. Той си хареса Зейнеп, но така и не успя да се влюби истински в нея, искаше да изживее нещо красиво, но след станалото и тази връзка приключи.
    Чака те много интересен втори сезон!!

Диве, дай да приключим с това какво са правили Кузей и Зейнеп.
    ако искаш продължи със сериите, настигни ни и ела с нас да коментираш, или поне
    не се отказвай да гледаш. Hands V Blush ако правиш гифчета ще е супер!
    Да, двете с Фенка обожаваме сериала, можем да го гледаме постоянно, но какво да се прави като ни е слабост и ни я влязъл толкова дълбоко в сърцата. Heart

Покрай КБКТ няма нищо ново......

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 16:17 от Airra

# 36
    Диве, съвсем честно, понякога изобщо не те разбирам! Thinking Какво налагане на мнение, каква ревност видя   Прекратявам темата, само да обясня, че за мен изразът Ай сиктир! означава единствено - Гледай си работата!  Smile А поправката беше в отговор на твоята, иначе изобщо не ми пука кой как пише името Hands Plus1
    Нези, благодаря за споделеното! Kissing Heart Ами много внимавахме да не издадем неволно финала на 1 сезон, за да ти е интересно! Много силен епизод, да! А Къванч няма равен в тази сцена! Heart
    Айрето Heart Eyes страхотно е обяснила защо Кузей постъпи така със Зейнеп, няма да я повтарям. Айре, за всичко споделено! Kissing Heart
    Цитат
    за Кузей, любовта му към Джемре беше невъзможна, забранена тема и територия. Той си хареса Зейнеп, но така и не успя да се влюби истински в нея, искаше да изживее нещо красиво, но след станалото и тази връзка приключи.
    Но, от разговори между Кузей - Джемре, Кузей - Зейнеп ще го разбереш най-добре.
    Чака те още по- интересен 2 сезон, даа! А аз вече спокойно мога да си споделям любими клипове Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубава вечер, момичета! Hug

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 18:06 от queen_fenka

# 37
    Здравейте Благодаря за споделеното Пепи добре ли си Къде се изгуби

# 38
    Башак ново

Къванч не иска да се показва....
    гледат представление в Мулен Руж

Фенче, мерси за клипчетата! Kissing Heart

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 22:01 от Airra

# 39
    # 40
    Привет, момичета 🤗🤗🤗

Аз се връщам  там, където последно писах,  интервюто на Къванч. Спомних си думите му в едно друго негово интервю, че виждаме само пет процента от Къванч, а за останалото нищо не знаем. И след като отново прочетох интервюто и вашите коментари на мен още повече ми се затвърждава усещането, че е точно така.

Айре, защо нищо да не чакаме? Аз например си чакам сериал за Неджет Елмаз. Чакаме документален филм..... Е, все неща, за които едва ли тръпнем в момента, но и това време ще дойде 😍.

Поразрових се за избухналия скандал и от един линк на друг поне за себе си мисля, че донякъде си изясних картинката. Интересното е, че статията, която е предизвикала цялата ситуация в момента е публикувана на 26 септември има още една от 1 октомври. Сега отново е публикувана и вече скандала е налице. Още когато видях датите ми светна червената лампичка. Попаднах на друга статия, където се говори за огромните заеми, които взима държавната TRT . В друга статия пък се говори за наблюдение на мениджърката на Серенай от разузнавателните служби след протестите в Гази парк, където актьори от агенцията активно са участвали. Поне на снимката, която бяха качили познах Халит Ергеч. За себе си съм убедена, че това е политическа поръчка, която има за цел контрол върху частните медии. Защо точно Серенай е поставена отпред могат много предположения да се направят и най- лесно обяснимо е може би, че със сигурност нейното име ще вдигне необходимия шум, за да се случи уж под знака на справедливостта това, което искат сценаристите на цялото мероприятие.
    Талантливият човек, човек, който полага усилия винаги ще може да се изяви и никакви оправдания не могат да използват тези, които са некадърни. Е, има некадърни, които ги бутат напред, но както е казал Тайгър Ишикли "Много по важно е да си уважан, отколкото популярен".
    Затова е много важен за мен и баланса в показването на популярните лица. Преди време ви бях споменавала пак за една статия, която говореше за ефекта на "изхабеното лице", когато популярни личности са постоянно пред очите на хората.
    Колкото и да ги обичат хората в един момент и те омръзват.

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

# 41
    Ще се включа още веднъж, за да споделя нещо, което беше много силно в последните серии на КГ.
    Видях Сами като насилник и не спирам да се питам кое го е превърнало в такъв?
    Видях грозна сцена, на която бяха свидетели две малки деца и това може би дава някои отговори защо са такива, каквито са.
    Гюней ми изглежда като дете, което е  пораснало, обвинявайки себе си. Дете, които има чувството, че по някакъв начин е отговорно. Опитвал се е да бъде тих и се  е притеснявал да не причини допълнителни спорове и насилие. Дори може би е  имал чувството, че е предал майка си, като не е бил в състояние да предотврати насилието. Това обяснява и неговото поведение към нея, сега.
    Кузей пък е решил ,че трябва да  се справи с проблемите на големите от ранна възраст. Той е станал „голям“ в определени ситуации и съответно  не е имал  възможност да се развива и да се държи като по-малкия.
     Започнал е  да поставя нереалистични изисквания към себе си, включително и да поеме грижата и защитата на брат си. Това също обяснява неговото сегашно поведение.
    Знаете ли кое ми харесва най-много в този сериал?
    Тона, че  всички са някак многопластови. Никой не е само лош или само добър.
    В някакъв момент някой  предизвиква гнева ми, но в следващия момент ми става жал за него.
    Интересно ми е защо се е стигнало до такива отношения между Сами и Хандан?
    Нали са били толкова влюбени, че тя е трябвало да загърби семейство си, за да бъде с него?
    Може би затова Хандан е отделила децата от баща им?
     Спомням си добре мъката в очите и думите на пийналия Сами, който каза, че тя го е дискредитирала пред синовете му, тя е подронила авторитета му, тя ги е отнела от него.
    Също така защо Хандан обича, даже обожава едното си дете, за разлика от другото?
    Ако е прехвърлила всичката си обич към Гюней, защото е по- беззащитния от двамата, защо е игнорирала този, който в крайна сметка винаги е защитавал любимото и дете, че и нея самата?
    При Сами бей, за разлика от нея си личи болката и вината, която изпитва, докато при Хандан не съм видяла дори да се замисля за това, което е причинила на децата си.
    Дори не и става болно от това, че едното и дете я нарича мамо, а другото госпожо Хандан.
    И още нещо - този път ми стана жал за Гюней, който събра смелост едва, когато беше пиян и дойде в дома си, за да потърси бащата, когото изгуби.
    Думите му бяха много силни, а играта на актьора( не му знам името) беше страхотна!
    Засега е това, но сигурно ще се сетя за още нещо.
    Пепи, прочетох това, което си написала и съм напълно съгласна с теб!
    Лека нощ!
    Hug

# 42
    Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart Има нещо такова за "изхабеното лице" лично се убедих, че тези, които постват свои снимки почти всеки ден ми омръзнаха да ги гледам.
    Освен док. филм, за който говореше Къванч, честно казано друго скоро не чакам Thinking Изобщо няма гаранции, че изобщо ще има такъв сериал/филм/ за Неджет Елмаз, толкова време мина, нищо повече не се спомена за него ... Ще видим.
    Нези, много ти благодаря за споделеното, много ми хареса! Kissing Heart
    Особено това Hands Plus1
    Цитат
    Знаете ли кое ми харесва най-много в този сериал?
    Това, че  всички са някак многопластови. Никой не е само лош или само добър.
    В някакъв момент някой  предизвиква гнева ми, но в следващия момент ми става жал за него.
    За отношенията до които се е стигнало между Сами и Хандан много скоро след сватбата им можем да съдим единствено от разговорите между членовете на семейството ... И двамата си отправят взаимни обвинения , със сигурност вината за мен не е само в Сами, след като видях характерчето на Хандан в пълния и блясък на по-късен етап, и нея си я бива!
    И аз като теб мисля, че именно ужасната атмосфера, в която са израснали тези деца, в дом без любов между родителите е причината Кузей и Гюней да израснат такива, каквито са днес. Изобщо не са се справили като родители Сами и Хандан. Е, Хандан все пак обича и Кузей, но предполагам, че не го харесва особено, защото много прилича по характер на баща си Thinking И затова е прехвърлила цялата си любов към кроткия, послушен Гюней, но за мен го е отровила със своите неосъществени амбиции и бъдещи очаквания към него, а това е много тежък товар за едно дете. Тя за мен има най-много вина за формирането на характера му, такъв, какъвто го виждаме сега. Както казах в самото начало, когато ти загледа сериала, Гюней е наистина много интересен и сложен образ, който така и не успях да го разбера до края какво го движеше в този живот, много и различни чувства го раздираха отвътре, повечето никак не бяха добри, и в края на краищата той сам избра по кой път да тръгне ... Двамата братя действително бяха като Севера и Юга, напълно различни. А това, че всъщност винаги Кузей я е защитавал още от дете, Хандан ще го осъзнае на много късен етап. Сега, когато вече го няма Ферхат става още по- интересно, още много препятствия и интересни ситуации предстоят, още много метаморфози в образите на всички, приятно гледане! Kissing Heart
    Актьорът в ролята на Гюней се казва Бура Гюлсой и е действително невероятен в тази роля Hands Plus1 Никоя друга не му лепна така идеално, мое мнение.

Пожелавам ви прекрасен почивен ден! Hug

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 11:09 от queen_fenka

# 43
    Здравейте, момичета!
     Днес е световният ден на "БЛАГОДАРЯ"!

Благодаря, че този красив актьор Къванч ни събра!
    Благодаря, за вашето гостоприемство!
    Благодаря, за доброто отношение!
    Благодаря, че ви има!

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 11:41 от jackie.

# 44
    Жаки, благодаря ти мила, за хубавите думи! Kissing Heart Но, мисля, че всички ние тук отдавна не ви възприемаме като гости, а като едни от нас! Благодарна съм на "Семейство", на страхотните ни Къванч и Серенай, че ни събраха с нови, хубави хора като вас с Нези!
    Прекрасно е, че ви имам, дружки! Бъдете благословени! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт