Диве, не помня някога да си споделяла мнението си за КГ, а само за обсъждането му на времето, та и да си го променила няма как да разберем.
и подробни обяснения, но и за мен,
беше консумирана връзката между ЗайнеП и Кузей.

Преди малко изгледах 46 серия. Честно, искрено ми се прииска отново да удуша Гюлтен

За вихрещия се хейт срещу Серенай и Ранини не е останала безразлична и я подкрепи

"Просто сте отвратителни, когато се опитвате да оклеветите млада жена, като използвате мръсни обвинения срещу нея. Никой няма право да причинява това на никого. Да парадирате с "комерсиално“ разследване заедно с разследване на "личен живот“, да го обсъждате и да разпространявате клюки като информация, няма да донесе никаква облага и полза за никого... Това е толкова позорно ... Склонни сте да смилате всичко набързо изяждайки го наведнъж. Съвестта ви е няколко ризи по-голяма ... Алах да ви благослови ...

аз също обичам да се майтапя с героите, не случайно в сериала има и комични моменти. пък сме тук за забавление.

ако правиш гифчета ще е супер!
Какво налагане на мнение, каква ревност видя
А поправката беше в отговор на твоята, иначе изобщо не ми пука кой как пише името
страхотно е обяснила защо Кузей постъпи така със Зейнеп, няма да я повтарям. Айре, за всичко споделено!