Мдаа, припомняме си за кой ли път любимия сериал с Айрето
, но този път си имаме хубава компания. Завиждам и на Нези, че го гледа за първи път, честно! И аз чакам филма на Йойкю февруари!

Нези, благодаря ти за споделеното, много ми хареса!
Ами такъв си е Кузей, каквото му е на сърцето, това му е на устата, какво да го правиш ... Почувства го като предателство към брат му и реагира така, както си знае - с юмруци, от гняв дори забрави за Джихан! Аз може би го разбирам толкова добре, защото и аз съм същата, ако с нещо не съм съгласна, не одобрявам, директно си казвам всичко в очите на хората, а не зад гърба им, независимо кой е - дали учител, директор, колега, приятел, близък, само дето не налитам на бой и не ругая като него
На времето учителката ни по география беше казала на майка, че брат ми няма нужда от адвокат, има си
Но, с годините се научих да броя до 10 преди да изтърся нещо. Но, затова пък и на двамата с Кузей ни минава бързо, защото не таим нищо вътре в себе си. Мисля, че ако Шереф му беше споделил, че започва да харесва Демет, Кузей нямаше да реагира толкова остро, щеше да му е много неприятно, разбира се, но не вярвам и да го пребиеше, той много държи на честността. Вярно е, невъздържан е, и то много, ама това е характер, не се променя лесно. Все едно Сами бей да успее да се промени кой знае колко, абсурд! Няма баланс при тях
Но, пък и двамата притежават наред с тези си недостатъци и много хубави черти - честност, справедливост, милосърдие, трудолюбие, а бе добри и почтени хора са, въпреки всичко. Джемре също много помогна на Демет, постоянно му говореше да я изслуша, да я разбере, и беше достатъчно да му каже, че Демет е болна и веднага тръгна към нея, той наистина я обичаше като сестра, а там пак комисаря
Връцна се отново, но поне не направи сцена. Шереф разбра, че той трябва да действа и го направи по много мъжки начин, Кузей го оцени подобаващо, той усещаше със сърцето си, че този човек е свестен.Зейнеп наистина вече е смешна и жалка, дори Сами бей не я отбелязва, само Джемре все още и се връзва на глупостите , толкова пък да си приличат с Кузей в някои отношения
Как се прозяваше нарочно , за да чуе Джемре, че е при Кузей и Джихан, но той пък бързо, бързо след това и даде пътя и тя отново се нацупондри. Тя наистина е кофти човек, обича да прави мръсотийки и да се наслаждава на резултатът, да говори зад гърба дори на приятелите си, е няма шанс да я харесам някога, просто не понасям такива хора като нея.Не обичам и да препоръчвам, както филми, така и книги. Защото всеки има различни възприятия, различни нужди, различни интереси и различна емоционалност.
Сериала всъщност си е хубав, сред красива природа е сниман, извън Истанбул, в Полонезкьой, каста е добър, Туба и Къванч са много красиви заедно, пасна и много ролята на Сюхна, Къванч изгради страхотен образ като Джесур, историята е интересна, с много хубави диалози, но някак след напускането на сценаристката Едже Йоренч и я замениха с Елиф Усман сценария осезаемо се промени и взе да издиша, появиха се някои фантасмагории, както в други сериали, които аз не понясям. Много се харесва по света, получи и награда в Сеул, напълно възможно е да ти хареса, аз споделям само моето мнение. Заинтригува ме със споделеното за Кюбра. Утре ще го започна и ще споделя

Айре
, Диве, Пепи, благодаря ви за споделеното! 
Айре
за Романтичната панда, много любима сцена! 
Мислиш, че Гюней се е влюбил в Мелда ? Само така си мислеше според мен, този не може да обича никого, след като не обича самия себе си. Виж, тя със сигурност се влюби, да и се чудиш какво пък му хареса

Прекрасни гифчета, благодаря ти!

Северната буря е опасна!
Ама този пък напълно си го заслужаваше!

Пепи,

Диве

И тримата ги терзаеше тази мисъл, че предават паметта на Али.
Добре, че си изказаха мъката. Добре им се получи.

ММ отдавна свикна, вече не ревнува, само се майтапи с моите занимания

Имайте хубава вечер, дружки!

, Пепи

Пък нека се самозаблуждава, че я обича! Този ненормалник е за психиатрия, не Бану! За брат му отдавна разбрахме, че му завижда зверски, но сега ще се разбере и колко го ненавижда, готов е на всичко, само и само да не е с Джемре! Наистина до последно не успях да разбера какво точно ставаше в болния мозък на този мерзавец.