💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Явно вчера за съжаление не са празнували заедно, щом Башак е поздравила Йозге в ИГ Thinking
Попаднах на нещо интересно ВК
Цитат
Мультивселенная героев Кыванча
Някои са доста сполучливи Hands Plus1

Прекрасен! Heart

https://vk.com/feed?w=wall-62215399_287215

Красив фотомонтаж от феновете Hands Clap

# 631
  • AMS
Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
За отговор на поставеният въпрос, друг път по-подробно.
Но някъде мернах, че има и проверки и разследвания в OGM.
Ама другия път ще се постарая да сглобя картинката.
Сега още набирам
TRT премахна Aybüke Pusat от актьорския състав на сериала Teşkilat,
поради публикациите й относно призива за бойкот.
Съюзът на артистите направи изявление в подкрепа на Айбюке Пусат.

Артисти в подкрепа за Aybüke Pusat   >>>

Öykü Karayel

Özge Özpirinçci

Farah Zeynep Abdullah

Meriç Aral

Elçin Sangu

Alperen Duymaz

Има още >>> Rojda Demirer, Yiğit Özşener, Hazar Ergüçlü,
Birce Akalay, Ebru Şahin, Salih Bademci, Burcu Biricik, Miray Daner,  
Aslıhan Malbora, Boran Kuzum, Afra Saraçoğlu, ...

И разбира се Къванч >>>

# 632
Диве, благодаря 😍❤️

От Башак

Допълвам , от Онур Сайлак

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 00:23 от pe04

# 633
Добро утро, дружки! Hug

Диве, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Четох, че в Силиври, където е затворен кметът на Истанбул се пращат хора, които трябва да "изчезнат".
И също, че са свалили сериал на Али Айдън заради негово изказване Thinking Положението никак не е за подценяване ...
Тъй като и днес няма нищо ново, ще ви припомня две статии във връзка с премиерата на филма " Хайде, бе сине", заровила съм се в архива от 2018 г. просто Smile
Цитат
Статия от една от най- добрите журналистки в Турция Оя Доган, която наричат " доктор по кинематография "
Къванч Татлъту стана най-добрия баща в Турция
Той е красив, той е звезда, ако се каже, че ще участва в някакъв проект, то този проект е вече успешен. Дори ако сериала, в който той участва не е особено интересен, този сериал ще се гледа дори и само заради неговите погледи. Но той не спира, той  превъзхожда самия себе си всеки път.Той изигра разглезеното  момче от "Забранена Любов" , а след това удиви всички в ролята на Секиз в " Езел " Играейки в " Кузей Гюней " той доказа , че със сигурност не е актьор за една и съща роля. В " Курт Сеит и Шура " той беше войник, а в " Джесур и Гюзел " търсейки отмъщение, откри любовта. Свикнали сме да го гледаме на телевизионния екран, но на всички им беше интересно какъв ще бъде филмът, в който той ще играе. Във вторник се състоя гала - премиерата на филма " Давай, синко " Тогава всички видяха, че ако вярваш в своята мечта, то тя непременно ще се сбъдне.
Още утре ще бъде премиерата на филма, продуценти на който станаха компаниите "25 Film" и "Fox TV". Историята беше написана от Фърат Парлак, а беше заснета от Бора Егемен. Главните роли бяха изиграни от Къванч Татлъту, Алихан Тюркдемир, Бюшра Девели, Юджел Ертен и Феридун Дюгазач. За основа на сюжета е взета историята на един мъж, на име Али, който отдава животът си на сина си Ефе. Ефе е различен от другите деца, той има проблеми с психическото си развитие. Никога в живота си не е разговарял, не е поглеждал в очите своя баща. А Али иска синът му да го разбере, поне веднъж да го погледне в очите. Такава е историята на филма, но КТ и АТ толкова хубаво изиграха своите роли, че видяното не е толкова лесно да се асимилира. С цялата си същност разбирате какво е това бащинство. Мисля, че подобрих рекорда в това, колко плаках по време на целия филм. Плачеше Къванч, плачех и аз. Във филма " Давай, синко" Къванч стана най-красивия и добър баща в Турция. Алихан Тюркдемир, какъв такъв е този талант ? Във всяка сцена поразява с играта си ! Ние и се смяхме, наложи се и да поплачем, гледайки историята на този великолепен баща. Гледайте го обезателно всички!
Цитат
Статия от Мурат Гюлулу
Казвайки, че актьорската игра на Къванч Татлъту беше на висота, няма да сбъркате
Къванч е актьор, който естествено използва техниката на актьорското майсторство. Той също така може да направи това много красиво на голям екран. Ако се счита, че филма носи тежест, той преживя историята, която продължаваше на белия екран до края. Много успешен актьор. Една от безспорните звезди на новото поколение Yeşilçam. " Давай, синко " - разказ за бащи - синове, които в 3 поколения много силно се отличават един от друг. Именно във филма виждаме това, какво може да направи един мъж и какво не може да направи. Даже когато той говори " Сега съм уморен" той знае, че не може да остави своите задължения. Единственото желание, което има, единственото което иска от своето дете е това да чуе " Обичам те, татко "  Това се случи внезапно, като изстрелян харпун и зареди енергия, като огнена топка. Тук аз бях поразен от действията на Къванч, който успя потресаващо да изрази тези мънички чувства.
Днес филма " Давай, синко " е в киносалоните.
Във филма ролите се изпълняват от Къванч Татлъту, Алихан Тюркдемир, Бюшра Девели, Юджел Ертен. Режисьор е Бора Егемен. Филм , в който баща с всички сили се опитваше да намери връзка със своя син и да го отгледа сам, без жена до себе си мъжествено и решително. Сценарият е зареден с емоции. Музиката също е потресаваща. Защото в началото на работата е легендата Фахир Атаколу. Филмът ще бъде по кината повече от два месеца.

И превод на гостуването им в предаването " Gece gunduz "
Цитат
Водеща : - Желаем приятна вечер с предаването " Gece gunduz " Продължаваме да говорим за кино.Тази седмица, на 16. 02 ще се състои премиерата на филма " Давай, синко "който заинтересува всички и който всички много очаквахме. Преди премиерата решихме да поговорим с Алихан Тюркдемир, Къванч Татлъту, Бюшра Девели, Бора Егемен и Фърат Парлак. Филмът е заснет от Бора Егемен по сценария на Фърат Парлак със съдействието на компанията "25 film " Поздравяваме ви, вчера вие споделихте вълнението си с нас и ние заедно гледахме филма. Аз, като зрител все още съм под впечатленията си от него. Ще се опитаме всичко да разкажем, без подсказки на зрителите. За Къванч, след " Сънят на пеперудата " да се реши да участва в нов филм не е много лесно решение, ти самият винаги говориш за това. Какви са твоите впечатления от филма след вчерашното гледане ?
Къванч : - За начало ... Много се радвам, че ни поканихте в предаването.
Водеща : - Благодаря!
Къванч: - Бих искал да кажа малко повече за някои детайли. В самото начало дори го нямаше самия сценарий. Когато с Фърат, с "25 film " и с Корай седнахме и започнахме да обсъждаме, имаше единствено начало, развръзка и края на историята. Мислехме, че можем да изменим края, а аз попитах такава ли ще бъде историята - ще я има ли тази история със съвместната конфронтация / противопоставяне / между баща и син ? Т. е основата на сюжета ще бъде тази ? И той каза " Да " Тогава, без дори да видя сценария казах, че искам непременно да взема участие в проекта. В този момент работата над сценария вече приключваше. Дори простия разказ на Фърат ме подтикна да се съглася. А сега ние завършихме работата си и гледахме филма. През цялото време на снимките ние бяхме заедно , нашия скъп Бора също беше с нас. Аз искам много да му благодаря, той вложи много в този проект. Даже самите зрители ... Аз не искам разбира се да говоря за всички детайли ...
Водеща : - Да, засега ще мълчим за това
Къванч : -  Те сами ще видят целия този труд, какъвто, разбира се има във всеки филм.
Водеща: - Да, точно това говорихме и с Фърат, това е много чиста работа.
Къванч : - За мен тя се отличаваше от другите. След " Сънят на пеперудата " ... " Сънят на пеперудата" за мен е много специален проект, това беше много излитащо и разширено начало на кинокариерата, т. е киното много силно се отличава от телевизионните платформи.
Водеща: - разбира се
Къванч: - Там вече има съвсем друго съдържание , което между другото така и трябва да се използва. По-точно и разширено ...
Водеща: - Което има своя главна тема ...
Къванч: - Да, разбира се. Това е моето лично мнение, с което може и да се поспори. Аз за себе си реших, че това е специална платформа ... Заради това особеността на дадения проект за мен е в това , че сюжета се основава на борбата на един баща заради сина си.
Водеща: - Да ... това е много специална история за баща, който има специален син. Това е борба, за да остане на крака заедно с него, да остане в този живот. Във филма е показана всичката решимост и смелост на бащата. Неговото сърце е така силно, че историята, независимо от всичко става силна.
Сред нас е най-красивото дете на света. Разбира се, всички деца са красиви, но Алихан заема специално място в сърцата ни, този малък мъж показа такова майсторство във филма. Ти самият гледа филма вчера, доволен ли си от себе си, радваш ли се ?
Алихан: - Да, доволен съм. Всички отлично изиграха ролите си.
Водеща:- Всички отлично играха, да. Да играеш с батко Къванч ролята на Ефе беше ли ти трудно ? Не искам да издавам нищо, но за актьора това е трудно изпитание. Беше ли ти трудно, имаше ли тежки моменти ?
Алихан: - Имаше, тъй като те с батко Юджел водеха много смешни разговори, невъзможно е да не се смееш. Но, между другото учителят Бора всичко ми обясняваше много добре и аз успях да направя всичко.
Водеща: - Да, трябва да се работи
Къванч: - Той има такъв талант ... Искам нещо да разкажа. Един ден на снимки ... Когато зрителите гледат филма, ще разберат, че повечето сцени на филма се снимат на морето и в лодката.
Водеща: - Ще кажа, че имаше забележителни пейзажи
Къванч: - Да, много топли кадри ...
Водеща: - Да, и на нас ни се прииска подобна топлина
Къванч: - Той дойде на снимачната площадка, а ние с Бора работехме над сценария. По-точно работим над сцената, която трябва да заснемем скоро. Той се качи при нас на кораба, гледайки в краката си. А аз си помислих "- Боже, защо така ни подмина, без да поздрави, това сякаш не е той." Попитах Бора: "Той поздрави ли ?" Бора каза, "Не." "Аллах, аллах "... След няколко минути аз го попитах " Алихан, ти не ме поздравяваш. Защо ? Да не би да си обиден за нещо ? Ти винаги поздравяваш, целуваш всеки от нас." А той ми отговори " - Аз се концентрирам батко Къванч, след снимките на сцената ще ви целуна всички" Готвел се. Казах му: -" Алихан, извини ме, аз те разсеях, можеш да вървиш" Да, извиних се пред него.
Водеща: - Ние всички трябва да се учим от теб, ти си великолепен и това е истина.
Вече говорихме, че тази история е много специална. Аз искам да попитам Фърат : - Има ли история, която те вдъхнови ? Защото можеш да срещнеш такива хора в живота, аз самата познавам семейство, които имат специално дете. Имаш ли такива познати ?
Фърат : - Аз нямам познати с проблемите на това дете, но в сюжета има хора, с които лично се познавам. Всичко това съм го слушал и виждал. Нямам познати с такъв точно проблем, но започвайки работа над сюжета, проведох дълги разговори с различни хора. Да, има деца с такива проблеми в общуването. И тези деца могат да преодолеят тези проблеми чрез различни методи. В крайна сметка, главното се явява това, че бащата е готов на всичко за своя син. Но, за бащата няма по-лоша ситуация от тази , да е невъзможно да чуе от своето дете, че го обича и че му е необходим.
Водеща: - Той иска да чуе това поне един път
Фърат: - И даже повече. Аз, дори когато приготвям храна на синът си го питам - Хареса ли ти ? Даже знаейки, че той ме обича.
Водеща: - Това е много силна връзка и ти ми се струва, че каза, че да бъдеш герой за едно дете е много важно. Бащите са герои за своите деца. Така и трябва да разбираме тази история. Да ви задам въпрос и на вас / към Бора / Историята е много силна, но тя се държи на таланта на актьорите.
Бора - Да
Водеща: - Ако гледаме на всичко от тази гледна точка, какви са вашите впечатления от филма ? От гледна точка на режисьор ?
Бора: - Ще кажа това ... ние с Къванч по-рано сме снимали десетина рекламни роли. Да кажа така - нямах съмнения в това, че той веднага ще влезе в роля. За кино с кратък срок е важно какъв ще е малкия актьор. След срещата ни с Алихан, която продължи само час, ние вече бяхме уверени, че ще заснемем този филм. Същото беше и с Бюшра и с батко Юджел. Мисля, че това е много важно. Сценария е много труден. Доста е трудно да го въплатиш в живота.
Водеща: - Много е трудно да не прекрачиш границата, зад която трябва да останеш ...
Бора: - Много!
Водеща: - Защото всичко може веднага да стане като обикновена сапунена опера.
Бора: - Ето какво исках да кажа накратко на семействата с такива специални деца. Фърат направи своята работа както трябва, все пак той искаше да разкаже за проблема с общуването на подобни деца с очите на самото дете. И ние разбира се, не искахме да се ползваме от автентични истории на деца с подобни проблеми. Филмът изпълни своята задача.
Водеща: - Да кажем така. Никой не извлича изгода в дадената ситуация.
Бора: - Вярно е.
Водеща: - Родителите продължават да живеят и да се държат до толкова нормално, колкото могат. Това касае и самите деца и маниерът им на общуване с децата. Затова тази история има връзка с всеки.
Бора: - Именно за това нюансите на актьорското майсторство и начинът / маниера/  на подаване на историята на зрителя е много важно. Иска ми се да вярвам, че направихме хубава и необходима работа. Работейки над филма, ние никога не засегнахме темата, че тази ситуация се явява болест и за това бяха необходими определени рамки. Това е наше решение, което също се явява определено противопоставяне. Помислихме, че явявайки се такъв / Ефе / това не значи, че той не може да изпълнява музика, оставихме и тези рамки встрани.
Водеща: - Затова всичко стана естествено.
Бюшра играе много критична роля. Напълно да разкажем не можем, защото това ще разкрие изненадата.
Бюшра: - Ще мълчим.
Водеща: - Аз гледах филма и ми е трудно. Тя играе майката на Ефе, това можем да го кажем, да. Но ти би била и отлична русалка, какво мислиш по този повод ?
Бюшра: - Говорейки каквото и да било за Лейля е много трудно, защото всяка дума касае развръзката на филма. Лейля всъщност ... Ай, ай  ... и това не бива да говоря, и за това не бива. По-добре да оставя мнението за образа на зрителите.
Водеща: - Тя е критическия момент в цялата история
Бюшра: - Всъщност - моята роля е определен вид поддръжка на проекта.
Водеща: - Но, след гледане на филма всичко ти хареса, нали ?
Бюшра: - Да. Филма се оказа много топъл. Въпреки, че по жанр филма се явява драма, аз много се смях по време на гледането. Това е много уютна история, пълна с надежди. Така мисля аз.
Водеща: - Да, да! Това не е филм, който сипва сол на раната.
Бюшра: - Именно.
Водеща: - Това също беше направено в норма. Аз искам да разкажем малко за капитан Али и за самия Ефе. Капитан Али - това е човек, подобие на когото би трябвало да има повече хора в света. Ние искаме такива прекрасни хора да бъдат повече. Самият Къванч е също прекрасен, но на нас ни е нужен капитан Али.
Къванч: - Да.
Водеща: - Успя ли да се поставиш на неговото място? Това е много важен аспект в актьорството.
Къванч: - Той е забележителен човек.
Водеща: - Много. Аз много го обикнах.
Къванч:- Да кажа така ... Не искам да го опиша с една дума. Дори и да не го познавам лично, неговото внимание към детето, неговата позиция трябва да бъдат пример за подражание. Но, вътре в него ... неговото отношение с баща му, това, че е от Каш ...
Водеща: - Освен това, да предадем нашето уважение и поздрав на Юджел Ертен.
Къванч: - Да, батко Юджел  е нашия учител, хубаво е, че той участва в този филм. Това е невероятно майсторство. Никого не мога да си представя на неговото място. Отново му благодаря, отлично се сработихме. Ако говорим за Али ... Али е от Каш, рибар, т.е занимава се с риболов. Той има лодка, също така работи с туристи. Той е един от капитаните, работи заедно с баща си. Много наивен, той съвършено не крие своите чувства / нито радост, нито мъка / Той е такъв, какъвто е.
Водеща: - Ти така хубаво успя да уловиш всичко, ето това е и филма. Извини ме, че те прекъснах.
Къванч: - Не, моля ви.
Водеща: - Аз просто искам да кажа, че това е и самата същност на киното. Нужно е да забравиш , че ти се явяваш Къванч Татлъту. Това разбира се, не е лесно, ти си много красив мъж и ние желаем да виждаме Къванч, но там ние видяхме капитан Али. Твоето състояние, мимики, жестове, ти разговаряше неразбираемо, точно като хората от тази местност. Не е ли така ?
Къванч: - Да, аз специално заради това се отправих към Каш за две седмици. Ходех на риболов. Това е също така и мое лично хоби, увлечен съм по това.
Водеща: - Ето ти и полза.
Къванч: - Много исках да ме съпровожда местен човек от Каш, да разговаря на този диалект с мен.Той да бъде оттам и да говори като всички тях. Защото аз самият съм от Адана, родил съм се и съм израснал там - Отправям оттук любов и уважение на Адана, на всички вас! Разговаряйки със свои , близки хора , ти веднага ставаш друг, даже разговаряш по - иначе.
Водеща: - Моментално!
Къванч :- Моментално. И аз, разговаряйки с членовете на моето семейство или със стари приятели, веднага започвам да говоря на техния "език" Нужно е да уловиш този момент . Как той разговаря със своите клиенти, как разговаря с баща си, как говори с жената, появяваща се в неговия живот ...
Водеща: - Също така има моменти на разговори със съседи.
Къванч:- И разговорите със съседите. Това са детайли, на които е нужно да се обръща внимание. Искам да кажа, че за мен основната подготовка беше следната : тази наивност на децата, те говорят това, което чуват. А родителите ги ругаят, че не трябва да се говори така. Ние израстваме с тези предупреждения. Тази наивност е много важна. Али и до този момент е под въздействието на тези същите предупреждения. Той показва своята реакция, дори и тогава, когато не трябва. И той е много мил, такъв е, какъвто е.
Водеща: - Много естествен.
Водещата към Алихан : - Ти се снима във филм, как  беше ? Снимал си в сериали, в реклами, но във филм - за пръв път. Хареса ли ти ? Би ли се снимал отново във филми ?
Къванч: - Той има повече филми от мен.
Водеща: - Ние току- що  затова говорихме. Знаем всичко за Къванч, но за Алихан нищо, какъв срам. Извини ни, моля те.
Къванч: -  Алихан  е опитен актьор, приемам това.
Алихан - Не, не батко Къванч
Водеща: - Нужно е повече от обикновени извинения. С нас е свършено, срамота. Харесват ли ти филмите ? Харесва ли ти да се снимаш във филм?
Алихан: - Да
Водяща: - Ще се снимаш ли отново ?
Алихан : - Навярно да.
Водеща: - Навярно да ... А как е с училището ? Всички се интересуват от това, как успяваш да съвместиш и двете неща ? Получава ли ти се ?
Алихан: - Много е просто. Когато съм на снимки, не мога да ходя на училище, но когато няма снимки съм там.
Водеща: - А когато не си на училище, от приятелите ли разбираш за уроците? От къде ги вземаш ?
Алихан: - Изобщо не ги взимам. Дълго време взимах частни уроци.
Водеща:- Частни уроци ... И най-вероятно с малките актьори си имате различни методи на работа ?
Бора: - Да, разбира се.
Водеща - За това дори не е нужно да говорим
Това беше отлична работа, за всички нас, за зрителите. Този филм ни учи на много. Желаем ви успех! Благодарим ви, че приехте да участвате в нашата програма. Всичко хубаво!

Ето една истинска късметлийка. А аз дори восъчната му фигура не успях да видя ...

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 634
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Да бъдем в крак с модата 😛

Фени, благодаря, мила 😍 Ще прочета интервютата довечера, че времето ми е разграфено по часове и минути. Сега съм в малка почивка.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 635
Пепи Kissing Heart
Този е много тъп, кога пък Къванч някога е имал мераци да се снима в този канал точно, че не си спомням  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Цитат
От италиански блогър -
Къванч в защита на уволнените от държавния канал колеги актьори.
Превод на думите му:
"Бойкотът е форма на протест, която може да се оцени в рамките на залегналата в Конституцията свобода на словото и разпространението на мисълта, както и правото на събиране и демонстриране.
Това е гарантирано от членове 25, 26 и 34 и 36 от нашата Конституция.
Следим събитията около нашата колега Айбюке Пусат и я подкрепяме.
Художественият труд придобива смисъл със свободата на изразяване.
Никой актьор не трябва да бъде уволняван, защото е изказал мнението си."

Ето още турски актьори, които смело са я подкрепили, 4 - ма от които са били партньори на Къванч Heart Exl

Хубава вечер, дружки! Hug

# 636
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за реакциите и споделеното!!!

Скрит текст:
Мислех да пиша, ама е по-добре да замълча.
А, то и да мълчиш не е добре. Та не знам накъде.
Но не мога да остана равнодушна  за арестите на артистите,
за привикването им за разпити в съда, да им заключват акаунтите, ...
Халит и Ръза имат и дело на 9-ти май.
Явно е световна тенденция да мачкат всичко наред.
От Х >>>
Ahmet Mümtaz Taylan също беше в Съдебната палата на Çağlayan,
за да подкрепи актьора Cem Yiğit Üzümoğlu,
който беше задържан поради публикацията си за бойкот.
Cem Yiğit Üzümoğlu беше освободен условно!
Cem Yiğit Üzümoğlu каза: „Няма какво да направим,
освен да им напомним за конституционните права.“

И да си активен и да си пасивен, все ще ти намерят цаката.
Най-добре май е да си неграмотен.
"Голям късмет" извадихме да живеем в днешния свят.

И една нова версия на ЗП >>>

Спокойна вечер, дружки!!!

# 637
Благодаря ви момичета 🤗 🤗 🤗

Фени, толкова объркано звучеше превода, че в първия момент не можах да схвана за какво иде реч. Вече разбрах каква му е болката на този господин. Толкова са нагли.
Къванч се е затичал да снима в този канал.
С труд, талант и поведение Къванч си е спечелил правото да има една голяма независимост, но съм и напълно съгласна с Дива, че ако решат на всеки могат да намерят цаката.
А за последното изречение в скрития текст....и друг път съм го писала, проклятието на историка - да живееш в интересни времена.😛

Малко по обширна информация за тв каналите приближени на властта.

В Турция няколко големи медийни групи контролират значителна част от телевизионните канали. Ето някои от тях, заедно с притежаваните от тях телевизионни канали:

Demirören Medya Grubu: Притежава Kanal D и CNN Türk.
Media Ownership Monitor

Turkuvaz Medya Grubu: Контролира ATV, A Haber, A Spor, A Para, A News, Minika и други.

Doğuş Yayın Grubu: Притежава NTV, Star TV и други медийни активи.

Ciner Medya Grubu: Притежава Habertürk TV и други медийни активи.

Kanal 7 Medya Grubu: Притежава Kanal 7 и Ülke TV.
Gerçeklere Tutulan Ayna

Acun Medya Grubu: Притежава TV8 и TV8.5.

Тези медийни групи и техните канали често са обект на критики от страна на опозицията и гражданското общество заради предполагаемата им близост до правителството и начина, по който отразяват политическите събития в страната. В резултат на това, някои опозиционни фигури и организации призовават за бойкот на тези медии.

И Берен ❤️

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 638
Добро утро, момичета!

Не съм ви чела много тези дни.
Избрах тази снимка днес, защото идвам да ви се похваля.
Скрит текст:
Вчера станах баба за трети път. Роди се моя внук Александър. People Baby
Желая ви прекрасен ден!

# 639
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нези, честита ти радост ! Царят на твоето сърце ❤️ /нали знаеш значението на името /

И аз тази седмица съм на тази вълна, плътно от -до 😀

Диве, чудех се откъде ми е познат Cem Yigit , сетих се, той играеше в една пиеса с Онур Сайлак, която той рекламираше често по време на Сблъсък

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 13:24 от pe04

# 640
Привет, дружки! Hug

Диве, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Диве, за спойлера! Hands Plus1
Цитат
С труд, талант и поведение Къванч си е спечелил правото да има една голяма независимост, но съм и напълно съгласна с Дива, че ако решат на всеки могат да намерят цаката.
Така е, видяхме, че само да поискат, могат да смачкат всеки в момента в Турция, колкото и обичан и уважаван да е, дано не се случва! Hands Pray Но, и да мълчиш не е опция, видяхме ние докъде се докарахме с мълчанието си. Но, турското правителство вече стигна толкова далече, че не бих се учудила, ако реши да промени дори конституцията на страната Thinking И тогава вече наистина ще стане страшно ...
Аз не съм историк и искрено съжалявам, че ни се наложи да живеем в "интересни " времена ...
Във връзка с личността, която е Къванч ще ви припомня някои неща:

Цитат
Той не е само гигант на екрана, о не!
Отношението, отдадеността, лоялността и уважението към семейството, приятелите, колегите и последователите му....определят явлението, което е KivancTatlitug. Един млад човек, давайки превъзходен пример..... и стъпва по земята  с благодат и смирение.
Наистина реален герой.....
И нещо, което на времето ми стопли душата, че дори и в тази конкурентна среда съществува истинско приятелство, без ревност, без завист и без его. Аз съм убедена, че сега и да не сме ги виждали заедно отдавна, Киво и Чаго са си все такива истински приятели. Просто приоритетите на Киво вече са други.

Цитат
Неотдавна беше гала премиерата на филма " Давай, сине“, на която Чаатай Улусой дойде, за да подкрепи приятеля си Къванч Татлъту. Стана известно, че актьорът и приятелите му организираха изненадващо парти във вилата му веднага след премиерата за Къванч и целия екип на филма.

Нези, Честита радост, мила! Kissing Heart Много хубава новина, благодаря, че я сподели с нас! Да ви е жив и здрав внука, да е роден с късмет, от сърце му пожелавам щастливо и безгрижно детство на малкия юнак с прекрасно име! Flowers Four Leaf CloverHeart
Как би му отивала на ашкъма ни например ето такава роля

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 14:36 от queen_fenka

# 641
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Нези, честита радост!!!
Здраве за всички!!!

Айрето ми липсва!!!

От премиерата на Хайде сине - Ротердам >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 642
Здравейте! Аз съм от тези, които Ви четат от години с удоволствие и интерес, но не не пиша. Сега се осмелявам за да попитам дали знаете нещо за руския сайт vk.com/dizimedya? От около 10 дни ми излиза, че няма връзка с този сайт. С впечатление съм, че Вие сте по-компетентни с компютрите и ако може ми отговорете.

# 643
siika_pz аз никога не съм ползвала тази страница, но това ми излезе сега.
https://vk.com/mediadizi
Ако става въпрос за същата страница.

Фени, не знам как се получава , но вчера и днес все със закъснение ти виждам коментарите 😍🤗
А аз често се сещам за един коментар, който ти беше споделила, че Къванч е успял да спечели уважението на своя народ, което знаем е най-трудното.

Лека 🤗🤗🤗

# 644
Добро утро, момичета!
Благодаря ви за пожеланията! Hug
Пепи, знам за едно друго значение май...
Колкото до Чаатай и Къванч, ние съдим по социалните мрежи, което, както Чачо каза миналата година, не е поkазателно.

"Никой от нас не е много активен потребител на социални медии. Никога не сме се следвали. Разбира се, моята работа и неговата работа... След това той имаше дете, така че не можем да се виждаме напоследък. Kurt Efe също е много сладък, слава Богу.“
Не виждам причина да са развалили отношенията си.

Желая ви прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт