Благодаря ви за споделеното!

Диве, благодаря ти, много обичам именно премиерата в Ротердам, толкова сладък Киво

И на мен много ми липсва Айрето

Пепи, и на мен ми се случва да виждам със закъснение постове, затова често се налага да си редактирам моя. Не помня този коментар, но помня добре една много стара статия за него, още когато беше в самото начало на кариерата си, чието заглавие беше "Всички обичат Къванч". И в нея пишеше, че никога никой не е казвал или писал нещо лошо за него, защото е скромен и почтен, здраво стъпил на земята млад човек, който никога не се е забърквал в нещо скандално, че славата, която го заля внезапно толкова млад не го е променила. И след толкова години всеки вижда, че той и до днес не се е главозамаял от известността си по света, макар, че добре си знае цената. И съм забелязала през годините, че много от наистина големите, световно известни имена в света и на музиката и на киното и въобще в изкуството се оказват земни, скромни хора, примери много.
Нези, именно това имах предвид, когато вчера написах, че Къванч вече има си има други приоритети - Курт Ефе. Когато имаш дете, всичко друго остава на заден план, срещите с приятели са много по-редки, дори и с тези, които имат същите приоритети.
Имайте хубав ден, дружки!