💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Диве, благодаря ти, много обичам именно премиерата в Ротердам, толкова сладък Киво Heart

И на мен много ми липсва Айрето Heart Eyes, но така се наложи, ще си я чакаме! Flowers Four Leaf Clover
Пепи, и на мен ми се случва да виждам със закъснение постове, затова често се налага да си редактирам моя. Не помня този коментар, но помня добре една много стара статия за него, още когато беше в самото начало на кариерата си, чието заглавие беше "Всички обичат Къванч". И в нея пишеше, че никога никой не е казвал или писал нещо лошо за него, защото е скромен и почтен, здраво стъпил на земята млад човек, който никога не се е забърквал в нещо скандално, че славата, която го заля внезапно толкова млад не го е променила. И след толкова години всеки вижда, че той и до днес не се е главозамаял от известността си по света, макар, че добре си знае цената. И съм забелязала през годините, че много от наистина големите, световно известни имена в света и на музиката и на киното и въобще в изкуството се оказват земни, скромни хора, примери много.
Нези, именно това имах предвид, когато вчера написах, че Къванч вече има си има други приоритети - Курт Ефе. Когато имаш дете, всичко друго остава на заден план, срещите с приятели са много по-редки, дори и с тези, които имат същите приоритети.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 646
Здравейте Благодаря за споделеното

Нези честита радост Здраве и щастие за малкия юнак

Айре дано да си добре Липсваш

2016

# 647
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното!!!
Днес съм с Джесур >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 648
Pe04   
   Точно този е сайта, но ми излиза - този сайт не може да бъде достиган. До преди десетина дни го отварях всеки ден. Надявах се някой да знае нещо за него. Благодаря за отзивчивостта Ви!   
   Извинявайте, исках да го сложа в скрит текст, за да не спамя темата, но не успях.

# 649
Привет, дружки! Hug
Напук на снега, който вали навън Smile

Диве, Терзи, благодаря ви за красотите Kissing Heart
siika_pz, здравей, помня те! Hug Аз също никога не съм влизала в тази общност ВК, но без проблем влязох преди малко. Провери да не би да имаш някакъв проблем с регистрацията ВК ? Thinking
Нищо ново няма ... наистина много взе да ми липсва Къванч ... добре, че си имаме много спомени.

Имайте хубав ден, дружки, въпреки времето навън Hug

# 650
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Вече ни затрупа ❄️❄️❄️

Нези, името значи "цар на мъжете", но вярвам, че първо е станал цар на твоето сърце ❤️ 😀 И да му разказваш за Александър Велики, да не го търмозят учителките по история 😛

Като няма нищо ново да споделя рисунки от една турска художничка, която е следвана от Къванч и Башак.

# 651
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Новини от Къванч няма,
но излизат нова мода кивчета. ^ ^ ^ >>>

А това си ми е от класическите >>>

Има една поговорка - Нямането на новини е добра новина.
Може и да е за добро това затишие.
Приятни занимания, дружки!!!

# 652
Здрасти Фенче! Не очаквах, че ме помниш. Аз действително от много години чета темата, защото много ми харесват анализите, които правите на сериалите и героите им, на новините, които споделяте, а и научавам и нещо допълнително, което не знам. Спомням си когато писа, че е дошла нова директорка и ти се наложи да напуснеш и се започна в нова детска градина. Спомням си че имаше една дама - мисля, че беше Налбантова, която имаше много забавни коментари.
   Днес отново се опитах да вляза, но пак не стана. Не мога да разбера каква е причината - не ми иска парола, а директно изписва, че не може да се отвори.
  Би ли ми изпратила линка, с който ти се отвори сайта?
   Аз оставих да ми се зареди другия лаптоп да видя какво ще стане на него.
     Сърдечни поздрави на всички, които пишат в темата!

# 653
Привет, дружки! Hug

Пепи, Диве, благодаря ви за красотите! Kissing Heart
Днес имам повод да ви почерпя, за съжаление само виртуално.
Скрит текст:

Сийче, благодаря ти за хубавите думи! Kissing Heart Имаше много забавни дружки на времето, да.
Ето го, влязох и сега без проблем - https://vk.com/mediadizi Дано успееш да влезеш Hands Plus1
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 654
Честит рожден ден, Фенче!

Здраве, щастие, късмет, да са винаги с теб! Flowers Four Leaf Clover

Весел, празник!

# 655
Здравейте
Фенче Честит рожден ден

# 656
Честит рожден ден, Фенче!
Бъди жива и здрава, много щастлива и удовлетворена!
Букет от Къванч

И от мен! Hug

# 657
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Фенче, честита да си ти, братчето ти и цялото ви семейство!!!

Почерпката другия месец на живо.
Дружки, аз черпя

# 658
Благодаря ви, мили дружки - Жаки , Терзи , Нези , Диве за прекрасните ви пожелания и красотите, бъдете здрави и вие! Kissing Heart
Диве, благодаря ти, че не си забравила и за братленцето ми днес, много ще се радвам да се видим и да се почерпим вече наистина! Heart Exl

# 659
Фени, честит рожден ден ❤️❤️❤️

Пожелавам ти здраве, щастливи дни със семейството и сбъднати желания ❤️

Поздрав и от любимците

Весел празник 🌹🌹🌹

Общи условия

Активация на акаунт