💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 516
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Фени, честит рожден ден ❤️❤️❤️

Пожелавам ти здраве, щастливи дни със семейството и сбъднати желания ❤️

Поздрав и от любимците

Весел празник 🌹🌹🌹

Пепи, благодаря ти, скъпа! Ох, моите двама любимци! Heart

# 661
   Фенче, честит рожден ден!
С пожелание за здраве, щастие, късмет за много години напред!
Нека годините да не тежат, а щастливите моменти се множат!
Бъди обичана, обградена с истински приятели и благословена!
  / За съжаление не си спомням как се слага картичка и поздравът ми е само такъв, но е от сърце. /

# 662
Фени, надявам се, че си си прекарала страхотно 😘

Диве, значи ще имаме среща 👍 обаче май месец и аз имам да черпя 😍

siika-pz вчера ти пратих съобщение на пощата.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 663
Привет, дружки! Hug

Сийче, много ти благодаря за прекрасните пожелания! Kissing Heart
Пепи, да, изкарах си страхотно вчерашния ден , благодаря! Kissing Heart
Скрит текст:
Снощи си празнувахме РД поотделно, на обяд обаче се събрахме да си го отпразнуваме тримата с татко, но в неделя ще се съберем всички заедно. А внукът на брат ми ме поздрави на видео пеейки ми Честит рожден ден, невероятен сладур е, ще му изям бузките в края на седмицата Heart Eyes
За добро настроение нещо старо, но златно.

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 664
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Преди коментирахте Къванч и Чаатай ,
но сега ми се появи гифа >>>

Намерих и едно Последно повикване >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 665
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Липсата на новини като гледам кара и турските сайтове да пишат вече измислици/ не че не го правят и като има/. Къванч бил на 6- месечен курс в Лондон ???!!!
И...

Диве, може би си права, че липсва им е може би добра новина.
Чета, че се отлага излъчването на някои от сериите на сегашните сериали , заради липса на реклами. Аз поне от както следя активно, за пръв път чувам за такава ситуация.

Къванч може би подготвя документалния филм, дано скоро поне от там скоро излезе нещо.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 23:48 от pe04

# 666
Добро утро, дружки! Hug

Диве, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Много ми хареса гифчето с двамата аркадаши, Диве Hands Plus1 Сетих се как на времето имаше слухове, че двамата може да играят заедно в римейк на "Бягство от затвора ", уви, не стана!
Пепи, ами и журналята вече се чудят и те като нас какво да пишат за ашкъма, толкова дълбоко се покри в последно време. Дано наистина се появи вече поне документалния му филм като продуцент. Не мога да повярвам, че чакам именно такъв филм с нетърпение Smile
Като няма нищо, да ви споделя няколко стари клипа.

Този от Еле Нави ми е много любим!

Междувременно попаднах на това видео, което е доста интересно Thinking Възможно ли е наистина да се е отказал от такъв международен проект заради семейството си ? Thinking С гугъл превод пише нещо за второ дете Smile, който разбира езика моля да каже дали грешката е в превода  Thinking Най-вероятно всичко е пълна измишльотина, ама аз много искам Башак отново да е бременна Smile

А някои коментари на болни мозъци под него са потресаващи Stuck Out Tongue Closed Eyes Ей този особено ми хареса
Цитат
Изненадани ли сте от поведението на младо момче, което си търси момиче? Всеки ли се жени за първата си любов и е щастлив? Не. В младостта си той попада в капана на семейство Дизер, собствениците на Ay Yapım. Те го изнудваха да подпише 3-годишен договор (2016-2019), за да живее заедно с Башак. Но той не е Бехлюл. Къванч е интелигентен, самостоятелен, решителен и достоен човек! Той смело напусна bd през 2019 г., въпреки че знаеше, че влиза във война с клана Дизер! През същата година той прекрати дългосрочния си договор с Ay Yapım, като плати неустойка. През 2020 г., в началото на октомври, той се ожени за Туба Бююкюстун. Той стана баща на три деца: син Кърт Ефе, роден през 2022 г., и близнаци - момче и момиче, родени през 2023 г. Не е имал нито една година бездействие! Всички известни актьори от ерата Йешилчам го наричат ​​най-добрият сред младото поколение актьори. Сега с Башак го свързва само работата му в рекламата и то чрез нейното изнудване. Всичко останало са лъжи и инсинуации на Башак
Имайте хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:00 от queen_fenka

# 667
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Новините трябва вече да наближават.

По това време през 22-ра имахме
много подаръци от Къванч >>>

# 668
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Фени, направо им се чудя как не ги мързи да полагат толкова усилия, за да напишат глупости. И каква фантазия трябва да имаш, за да сглобиш такъв текст.

Двама от рождениците ни в предстоящите дни.
За Курт Ефе бях тук и много добре си спомням как разбрахме. Вие кога разбрахте за Башак ?
Да посветим тези дни на нея, ако искате 😍
Да си припомним интервюта, снимки...

Диве, а дано 👍

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Утре ще сложа кафето, да ме покриете 😀

# 669
Диве, Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart
Цитат
Новините трябва вече да наближават.
А, дано, крайно време е! Давам му още месец Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи, ами луд умора няма Smile Само се чудя как не им омръзна да леят толкова хейт години наред
Цитат
За Курт Ефе бях тук и много добре си спомням как разбрахме. Вие кога разбрахте за Башак ?
Не разбрах, кога сме разбрали, че е бременна  ли питаш ? Мисля, че беше някъде около РД на Айрето Heart Eyes
Ама не ми вярвай много Smile

Лекинка! Hug

# 670
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, аз много, много добре си спомням всичко 😛

По време на снимките на Фестивалът на влюбените бяхме засипани със снимки.

После с Башак бяха в Мадрин, от там имаше още повече и не можехме да повярваме какво се случва.

Но все още не знаехме причината 😀 за този снимкопад .

После, късно вечерта на рождения ден на Айрето излезе новината и тя първа я отрази ❤️

На другия ден имахме вече потвърждение от Башак и интервю с мама Нуртен.

Другото е история ❤️

А пък на твоя рожден ден получихме тази снимка

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 671
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти! Kissing Heart
Явно не съм разбрала правилно въпроса ти.
Цитат
Вие кога разбрахте за Башак ?
Щом си спомняш толкова добре всички новини около бременността на Башак, тогава кое кога да сме разбрали за нея ? Thinking Ако питаш кога разбрахме, че Башак е с Киво сме го обсъждали, когато вече и ти беше в темата, аз съм споделяла първите им излезли снимки заедно, а щом помня, значи не е било много отдавна Smile Та кажи моля те, какво ни питаш, не разбирам
Помните ли тези снимки, с които ни зарадваха отново след дълга суша, чакайки Якамоз ?

Сега го мернах ВК

Цитат
Пост в СМ за сем. Taтлъту от човек, който случайно ги е срещнал във ветеринарна клиника:
Господин Къванч доведе кучето си (Генч) при ветеринаря, при който водехме и нашия домашен любимец. Той беше със съпругата си Башак. Седяхме на опашка и си бъбрихме няколко часа. Той е прекрасен човек. Съпругата му също много ми хареса. Котката ни се разболя и се срещахме с двойката Татлъту няколко пъти. Винаги питаха за състоянието на нашето животно. И двамата са много добри хора. Иншаллах, нека са щастливи!"
Нези, сега видях рейтинга на Ешреф за 3 - та серия - поздравления! Hands Clap Знаех си, че ще се вдигне Hands Plus1
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 672
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Блгодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Дааа следите остават -  Благата вест беше на 16 ноем. 2021, 23:35 ч.
Изобщо не се усъмних и за минутка, че не е вярно, след като Бирсен
в tt си беше заложила блогерския авторитет.
Това пускане на хвърчилото, това посещение в  Мардин и Дара, не бяха случайни.

И първата официална реакция на Къванч на 19.11.21.
"Много съм щастлив, много.
Преди всичко благодаря на всички, както познати, така и непознати,
които, чувайки тази добра новина, я споделиха с нас, ..."

"Това, което желаем е здраво бебе."
"Име, пол, всичко това по-късно, преди всичко нека е здраво  ..."
"Само да бъде здраво."

И не само ние подхващаме темата отново днес.
KT_Fans >>>
"Както обикновено, нa нашата красива двойка се възхищават,
уважават я и се цени от всички, независимо дали по отношение
на професионалната им кариера или личния им живот
😍🧿"

# 673
Здравейте Благодаря за споделеното

2015

# 674

Диве, ти още веднага усети, че не е просто едно пускане на хвърчило, а има още нещо 😍

Терзи, благодаря 😍 Знам, че винаги може да ме изненадаш .🤗

Фени, да писали сме. Знам, че официално Къванч и Башак са се показали на неговия рожден ден. Имах предвид, преди това сигурно все нещичко се е говорело, имало е някакви индикации предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт