Бихте ли приели жена с дете?

• 20 692
  • 960
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Да ти кажа, баш Танчетата без мъж не остават.

# 226
Е, хайде сега, за Танчето с голямата дупа ще се намери със сигурност мераклия. Даже не можеш да си представиш колко мераклии.
Пак казвам – много по-лесно е жена с дете да си намери мъж, отколкото ерген без дете.
Има си природни предпоставки дори – мъжете са готови за едната грижа и присъствие на жената, дома, спокойствието, което може да им даде на безкрайно много.
Докато една жена – трудно ще приеме мъж да ѝ казва какво да прави с детето си. Както и жените по-трудно приемат децата на мъжа от предишна жена. Така че – Танчето с дупата грам не я мисля.

# 227
Това че за някой като Рф Танчето не би била избор, не значи, че тя няма избор.

# 228
Аз само да питам прави ли се разлика между мушкане и мъж да влезе в ролята на глава на семейството на Танчето с всичките отговорности произтичащи от това? При това този мъж да има определени качества. Иначе ясно Танчето ако е дашна мераклии винаги ще има колкото и да и е голям газа

# 229
Хахах ма вие мислите, че някой се занимава изобщо да коментира преминаващите.
Такива има за всяка жена, това даже не подлежи на коментар.
Говорим за мъже дето са проявили смелост поне една топка да скочат.

# 230
Всичките ми познати разведени жени с деца си имат втори мъже и въпросните изглеждат читави. Явно и след опит 1 дамите вече знаят по-ясно какво да гледат и как да го преценят мъжа с главно М та се ориентират към свестни. Иска ли жената, намира. Децата могат да са пречка само за определен тип мъже, които не са в таргета на разведена млада майка така или иначе.

# 231
  • София
Аз само да питам прави ли се разлика между мушкане и мъж да влезе в ролята на глава на семейството на Танчето с всичките отговорности произтичащи от това? При това този мъж да има определени качества. Иначе ясно Танчето ако е дашна мераклии винаги ще има колкото и да и е голям газа
Ма, тия преминаващите никой не го следи, никой не ги брои.
И Танчетата имат мъже, гледат си наличните деца, домакинство и живота си тече.

Иска ти се да си прав, ама тц..

# 232
  • Paris, France
Невена, нали знаеш какво е топ за мъжете - основно топ външност. Simple Smile Не да е професорка по палеонтология и да е прочела безброй книги. Това даже може да му развали настроението.

Какво значение има дали отрочето ходи на пиано за ухажорите? Grinning

Има значение доколкото не му се мотае в краката докато е с майката.

Топ външност не е = на успяла и щастлива жена. Хубаво е топ, но за да кефи топ външността и топ мъж, детето не трябва да е непрекъснато в картинката. Ако топ външността блъска някъде по 8 часа и после тича да прибира детето, да го гледа сама, да го води в парка, да го обгрижва, да пише домашни, че и събота и неделя е с нея, то шансовете топ мъж да тръгне да си губи времето с нея клонят към нула. По-приятно и лесно ще е да иде с ескорт с подобна външност ако външност търси. Това са ми го казвали много мъже. 

Даже и мъжете тук си казват, че не щат да се занимават с чужди деца.

Вече ако топ мадамата има армии от баби и детегледачки, събота и неделя е при бившия и тя живее по-бекярски живот, детето наистина няма значение съществува ли или не.

Две деца съм отгледала и нямаше начин да излизам с мъже без да ги ощетя, и децата, и мъжете. Нямах и енергия за нищо.

# 233
Невен, ти хептен изплиска легена. Simple Smile

# 234
  • Между гори и планини

Слагам снимки на моите момчета. Големият ми син нарича татко вторият си баща и го обича и го уважава. И е взаимно. Има и такива мъже. Просто някои хора се раждат с големи сърца.
П.п снимките са от преди 10 години за това не се притеснявам да ги сложа тук, деца вече не изглеждат така 🤪

# 235
  • По света и у нас
Аз винаги съм си била на земята, Ревчо.
Не знам какво ти направи впечатление точно че да ти се стори че съм се приземила.

Двете възрастни Танчета, които познавам са гимнастички на професионално ниво - едната май е световен шампион другата май Европейски. Не са мръднали. И моето си Танче вкъщи и то натам е тръгнало. Такаче незнам къде си видял Танче с дупара, но не подценявайте и дупестите.
Има цели нации които обожествяват дупето.
Само такива дебелаци като Митьо пищова искат 45 килограмова щека 🤭 (за да им балансира гена)

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 17:13 от PriMadonna

# 236
  • Далечният изток
А, да ги балансира. Grinning
Той не ги иска за възпроизводство. Пори ги просто Joy, чисто сексуални мераци има човекът.

# 237
  • София
Дебел мъж и интензивен секс? Това и да го видя, няма да повярвам.

Според мен, всички разделени жени с деца са във връзка или не са, по свой собствен избор. Независимо от всички останали фактори като ръст, тегло, професия или магични способности.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 19:38 от Rockstar

# 238
Хубаво е топ, но за да кефи топ външността и топ мъж, детето не трябва да е непрекъснато в картинката. Ако топ външността блъска някъде по 8 часа и после тича да прибира детето, да го гледа сама, да го води в парка, да го обгрижва, да пише домашни, че и събота и неделя е с нея, то шансовете топ мъж да тръгне да си губи времето с нея клонят към нула.
И аз не се сещам да познавам красива топ жена самотна майка.
Познавам красиви жени с деца, но си имат и мъж, с когото си споделят грижите по децата и дома, та да има време и жената да се погрижи за себе си, да отпочине, да се разкраси, най-малкото да не е постоянно изнервена и стресирана от ежедневието (което влияе зле на излъчването).
Няколко познавам, които бяха красавици на младини, но след развод/раздяла точно както казва Невена докато тичат от работа на училище и в къщи вършат всичко сами, за няколко години им повяхна топа.
Че повечето си намират мъже - намират си. Но едва ли такива, каквито са можели да намерят на младини, докато са били красиви и необременени. И не всички за живеене заедно и ново семейство - доста само някой така за срещи/гадже, без той да се нагърбва с гледане на децата им, грижи за дома и битовизмите им и т.н.

# 239
Аз пък, на пръв прочит се сещам за поне три от моето обкръжение, които след развода с бащата разцъфнаха! И трите си имат нов партньор.

Общи условия

Активация на акаунт