Бихте ли приели жена с дете?

• 19 725
  • 960
  •   1
Отговори
# 765
Две жени от близкото ми обкръжение отглеждат - едната едно, другата две чужди.
Не уикенд мащехи, отглеждат редом със своите.
Имена и локация ли да дам?
И тва променя ли нещо в предния ми пост, оборва ли го по някакъв начин?
Не видях някой да каже, че няма изобщо такива случаи, ама една птичка пролет не прави. Или две.

# 766
Да, бе, няма лошо, всеки си има желанията.

Ами не, за мен това е "новото нормално", и се наблюдава точно при хора вече 40+ определено, или свикнали сами, или с дете.

Също по този начин си оставяш "бързата вратичка", не инвестираш, не градиш, а просто си имаш някой.
За мен това е непълноценно.
Пробавал съм, имах на няколко пъти възможност за такова "friend with benefits", мерси.

Ясно ми е, че си с "травми", имала си драми, и ти е писнало от "мъжче дома", искаш си дзена, никой да не ти се пречка, щото си свикнала вече, била си и така, и така.

Ама то и на мен ми е добре така, що да не е, но не е моето, поне засега.

Ама такива връзки е имало от като свят светува, секс и всеки у тях си. Не е нещо ново, нещо нормално си е, все пак и двете страни играят с открити карти. По тегаво е да искат с тебе само секс, ама всеки ден, ама само с мен и т.н., ама да не е сериозна връзка и бла бла.

# 767
  • София
Две жени от близкото ми обкръжение отглеждат - едната едно, другата две чужди.
Не уикенд мащехи, отглеждат редом със своите.
Имена и локация ли да дам?
И тва променя ли нещо в предния ми пост, оборва ли го по някакъв начин?
Не видях някой да каже, че няма изобщо такива случаи, ама една птичка пролет не прави. Или две.
На теб каква революция ти трябва?
Трябва ти извадка от темата?
Ми, няма. Както ти нямаш 25 годишно гадже, помниш ли? Laughing

# 768
  • Out of the Mix
По тегаво е да искат с тебе само секс, ама всеки ден, ама само с мен и т.н., ама да не е сериозна връзка и бла бла.
Това е нещо ненормално ли?
Смятам, че се подразбира, че за мен е нормална "моногамна затоворена връзка".

"Безпризорно прихождане" - всеки си е дома, и не го знаеш какви ги върши.
Чудно.

# 769
Последните месеци два случая ми бяха направили впечатление по новините. 75 годишна жена се развела с 80 годишния си мъж и заминала с новия в друг град на 300 км. И мъж на 80 уби 85 годишната си жена от ревност. Глей кви неща правят хората на какви години, къде от страст, къде от друго, къде за добро, къде за лошо. Има някакъв живец. Тука братче, ама била на 40 вече няма за какво живее, ама трета употреба, тоя такъв бил, ама мързи ме, ама не ми се занимава, ама то е сложно...

# 770
  • По света и у нас
Да, бе, няма лошо, всеки си има желанията.

Ами не, за мен това е "новото нормално", и се наблюдава точно при хора вече 40+ определено, или свикнали сами, или с дете.

Също по този начин си оставяш "бързата вратичка", не инвестираш, не градиш, а просто си имаш някой.
За мен това е непълноценно.
Пробавал съм, имах на няколко пъти възможност за такова "friend with benefits", мерси.

Ясно ми е, че си с "травми", имала си драми, и ти е писнало от "мъжче дома", искаш си дзена, никой да не ти се пречка, щото си свикнала вече, била си и така, и така.

Ама то и на мен ми е добре така, що да не е, но не е моето, поне засега.

Добре а защо държиш да живееш с жена? Обясни моля ти се.
Да си имаш собствен дом и гадже не е винаги френдс уит бенефитс. Даже в повечето случаи не е.

# 771
  • Между гори и планини
Няма много жени които да се грижат постоянно за децата на мъжа си от предишна връзка, защото в голям процент, децата остават с майките си, а бащите си играят на родител само два дни в седмицата и понякога през ваканцията. Все още има и такива, които като се разведат с майката, забравят и за децата си. Голяма част се пазарят и за издръжка и покриват доходи, за да не дадат някой лев в повече.

# 772
По тегаво е да искат с тебе само секс, ама всеки ден, ама само с мен и т.н., ама да не е сериозна връзка и бла бла.
Това е нещо ненормално ли?
Смятам, че се подразбира, че за мен е нормална "моногамна затоворена връзка".

Чудно.

Значи за тебе нормална моногамна затворена връзка означава само секс, без друг тип обвързване, ама да е всеки ден и само с тебе. Ама така си го кажи.

# 773
  • София
Според мен е погрешна тази нагласа "искам серизони", или "несериозни" комуникации и прочее.

Хубаво е да се започне с нещо по-просто и базово, аз, поне винаги съм била така.
Тоест- виждаш, запознаваш се и започваш общуване с някой, който просто ти харесва.
И в никакъв случай, никакви форми на "аз търся съпруг/сериозна връзка/баща на децата ми/ да остареем заедно и прочее ужаси за стартово общуване.
Може би, защото принципно тези въпроси изобщо не ме интересуват в началото.
Интересувам се от мъжът/ жената, които стоят срещу мен и го намирам привлекателен, елегантен, хубав мъж и общуването би ми било приятно. Точка. Нищо, ама нищо повече. И ако общуването ми донесе същото удоволствие и се покрие с първоначалното усещане, просто в мен се генерира желание за още общуване и присъствие.  Отново точка. Разбира се, понякога, често даже, се появяват някакви намеци или твърдеци да се прескочат разни условности и да преминем към буквалистиката, леко, фино и с усмивка просто ги отклонявам и както сте забелязали, в днешно време няма никакъв проблем с лесния и буквален достъп до секс, без да е необходимо запознанство дори и ако някой е на тази фаза, никак не е трудно да си намери каквото търси.

# 774
  • Out of the Mix
Прими, много си възпитана, дай бузка. Kissing Face

Ще ти отговаря с контра въпрос (засега, после може да разгърна) питайки малките необвързани сладурани 25-35+-2г., четящи форума - с какъв мъж и как искате да живеете - двамата самостоятелно и заедно под един покрив, споделяйки всичко, прекарвайки мега яко, спонтанно ежеминутно, или той си е у тях, вие в квартирата, или се прибирате вечер в празния си апартамент, къща, мама, тате, без значение? Rolling EyesThinking

Хипопотам, вадиш някакви кладенци, нека спрем.

# 775
  • По света и у нас
Не ми се лигави, ако обичаш. При положение , че си стар ерген, и не искаш деца, и че явно ти е добре да си държиш домашно гадже завинаги без да докарваш нещата докрай, са те изоставили… Ако си искал да си сериозен,  сега щеше да си женен мъж с деца.

Чак пък мега яко в руслото на връзката - моля ти се. Обръщам очите от 20 минути тук.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 16:50 от PriMadonna

# 776
Да вземе вече някоя да му върже, че колкото усилия положи човека само в тази тема си е грехота да идат зян. С деца, без деца все тая Simple Smile

# 777

Чудно.
Мани безпризорните да се скитат, котират и валидират.

# 778
както сте забелязали, в днешно време няма никакъв проблем с лесния и буквален достъп до секс, без да е необходимо запознанство дори и ако някой е на тази фаза, никак не е трудно да си намери каквото търси.
Това само жените го казват. И то си е така (за тях) - ако не подбират много.
За мъжете обаче е различно. И най-големите плейбои, които познавам, някои са минали трицифрено число жени по техни думи, трябва да полагат усилия, да обикалят, да се запознават, да свалят, да любезничат, да си искат тактично - както в твоя пример - и да им отказват и да се прибират с празни ръце.
Е, ако искат да си платят, тогава имат бърз и лесен достъп до секс и мъжете също.
Но може пък просто аз да не познавам мъже, които имат лесен достъп до секс когато си поискат. Просто секс имам предвид - без да трябва да разтягат локуми, да обещават сериозни намерения и т.н.

# 779
  • По света и у нас
Имаше тийн форум някъде из мрежите, където може да се намери някоя заблудена пикла, но понеже там ще трябва да се бръкне, той иска да се подреди с по-възрастна вече самофинансиращи се , функционираща работеща секс прислужница за дома и за мъжа! Party Time

Общи условия

Активация на акаунт